Wij gaan niet opzij

BSR interview: Lex Immers na Go Ahead Eagles - NAC (0-0)

Praatpapegaai

Lex Immers speelde weer een aantal minuten mee met NAC vanavond in Deventer. Hij wist ook niet het tij te keren. Maar na een afwezigheid van een week was hij er in ieder geval weer bij. We spraken hem in de matchcast na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
24 Reacties
43   7  
Moppernac

Lex heeft niet warm hoeve lopen van Steijn( zegt Steijn in zijn interview) want hij was in de rust al warm zei hij.
Wat een lulkoek , zeg gewoon dat Lex je HOL MAAT IS

43   7  
Moppernac

Lex heeft niet warm hoeve lopen van Steijn( zegt Steijn in zijn interview) want hij was in de rust al warm zei hij.
Wat een lulkoek , zeg gewoon dat Lex je HOL MAAT IS

20   0  
N1912

Wat een raar interview zeg. Lijkt wel een beetje alsof Lex er ook goed klaar mee is en hij zich afvraagt waarom hij zich in godsnaam door Maurice heeft laten overtuigen om naar NAC te komen.

24   0  
BONGO

Lex is klaar. Hoor je aan alles. Deze jongen levert zijn contract in. Let maar op.

15   0  
Sjef de gevulde koek

Klinkt ook lekker overtuigend

23   0  
geelzwartwit

Kennenjullie die grap van die koffie met Ton en het gesprek met Sydney de contractverlening met Olij en Schouten en de prestaties van Immers en De Rooij?

Die kwamen er nooit

25   1  
Pressing boven winnen

Mijn gutte wat een interview,

Spelers op hun retour spelen nog even profvoetballertje. Neemt niks meer serieus. Bij Lex merk je het. Malone is nog enigszins sociaal wenselijk, maar het schijt aan Nac kruipt eraf a la Steijn bij Fox. Nou, ik zal zeggen... Ik heb schijt aan Den Haag.

Doe mij maar spelers die naar hun top aan het gaan zijn en dankbaarder zijn met hun matige contractje. Sydney en Azzagari.

Manders en Steijn mismanagement, daardoor rvc management, daardoor de drie mismanagement. Simpele conclusie.

4   3  
geelzwartwit

Wat maamt hij het zichzelf toch allemaal moeilijk ook he. Pfft
Van kwaad tot erger.


https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/957822/steijn-niet-blij-met-fox-verslaggever-zullen-we-maar-stoppen-met-dit-interview.html

12   1  
Fan uit Zevenbergen

Het lijk er idd op dat Lexxie ook helemaal klaar is mt Steijn

11   2  
E. Ricvan

Over the hill, picking up speed
Hou de eer aan jezelf en lever je contract in. Rendement Azagarri veel hoger

19   3  
ome cor

Lex is een topgozer, vriendelijk, correct, hart op de goede plaats.
Zijn voetbalcarrière is voorbij en voor zijn plezier moet ie lekker in de tweede divisie gaan afbouwen.

Met zijn beste maat moet hij Kerst vieren, op vakantie gaan en voetbal kijken.
Maar niet als speler onder zijn beste maat gaan werken. Dan liggen de verhoudingen scheef en durft z'n maat hem niet te passeren waar dat wel zou moeten.

Lex, kijk in de spiegel.
Jouw gezin is keihard getroffen door die klote corona.
Koester wat je hebt thuis, kies voor jezelf en je geliefden en lever na komende wedstrijd je contact in.
Het is goed geweest zo. Accepteren is ook een kwaliteit.

5   5  
Pirke12

Mannen,

Wat schrik ik van dit interview. Er is veel meer aan de hand. Echt, als je niet eens de tijd neemt om een paar vragen te beantwoorden. Kom dan niet aan de telefoon. Belachelijk hoe hij zicht uitdraagt en ik weet zeker dat Breda op deze manier zo klaar is met deze man. Hopelijk steekt hij de rest van de jonge spelers aan. En ik hij de 'rotte' appel in de selectie.

4   1  
Henri

Sterk het idee dat Lex tijdens dit interview ook een spelletje speelt. Duidelijk is dat hij zijn Haagse maatjes niet afvalt. Vanuit zijn oogpunt ook te billijken.

6   1  
Kipiani

De onrust en het gezeik zijn te begrijpen.
Maar wie wil hier na Steijn en Manders nog werken ?
Ontslag betekent weer uitlachen worden, carnavalsclub genoemd worden etc.
We hebben geen andere keuze.
En vooral: dan zijn we verder weg dan ooit geweest.
Dat willen Pierre en Sydney ook niet volgens mij.

6   4  
JanVG

Beste Lex,
Ben eervol en lever je contract in. Stop ermee je kan er niks meer van. het is klaar. Want als er straks weer publiek in het stadion komt dan wordt jij keihard uitgefloten. Samen met de Dion "de slak" Malone en Mario "nulscorendvermogen" Bilate.

13   1  
henk

Hij is nooit fit geweest. Ook niet voor corona. Immers is vorig seizoen al gestopt met voetballen. ADO had dit door. Bij NAC begint men dit nu langzaam ook te zien. Niet meer opstellen.

4   7  
Cool hand

Niet om mijn gelijk te halen, maar ik vond het toendertijd absurd dat hij zich meteen liet wisselen na het verliezen van een tand. Ik was de enige. Misschien was dat toch een - zeer verontrustende - teken aan de wand.

7   2  
Scheppioni

Een fitte Lex was van waarde geweest .... maar deze Lex zakt steeds verder weg, tis helaas mooi geweest Lex, je haagse vriendje trainer zal er nog alles aandoen om je mee te laten hobbelen net as die malone, maar het maakt onze club kapot !! Iemand al weken niet fit meer en op die leeftijd zonder warming up het veld in, nog onverantwoordelijk ook nog .... hyballa was maf, maar steijn doet er op een andere manier niet voor onder !!!

8   1  
Felix

Nou het enthousiasme druipt er van af😞

7   1  
C'mon NAC

Wat worden wij als supporters voor de gek gehouden door dit Haagse kliekje... niet te geloven....

2   2  
de generaal

Totaal mismanagement door al die Haagse vriendjes te bewegen naar NAC te komen.
Ze voegen echt niets toe en nemen de plaats is van waardevollere spelers voor NAC.
En dan nog langere contracten ook!
Ze spelen onder één hoedje en worden op die manier ongrijpbaar.
Wat een KOLOSSALE vergissing .

5   1  
Henri

Lex verklaarde enkele weken geleden dat het maken van goals voor hem niet meer hoeft.Het geven van een assist was voor hem goed genoeg. Het vervelende is alleen dat als je met deze wat gelaten mindset gaat voetballen je ook geen goals meer zult maken zelfs niet eens meer in scoringspositie komt. Deze mindset of gebrek daaraan geeft wel een beetje aan dat Lex het wel gehad heeft met het voetballen. Kijk een Ibrahimovic en Ronaldo zijn nog super geil om te scoren en scoren dus ook nog veel. Heel hun trainingsweek is er op gericht om op de dag van de wedstrijd puur en alleen gericht te zijn op het maken van goals en dat tegen de beste verdedigers in de wereld. Een spits, aanvallende middenvelder die niet meer jaagt op doelpunten moet je daar dan niet meer opstellen. Bovendien denk ik dat Lex het op het middenveld niet meer kan belopen. Ik zie voor Lex nog maar twee posities bij NAC: verdedigende middenvelder of laatste man in de defensie die dan kan inschuiven.

2   0  
Otjes

Lexie, help Nac en lever je contract in.

1   0  
Cees

Nee, dat is reclame voor NAC. Maar oh zo mooi dat dit gebeurt. De desinteresse spoelt werkelijk van hem af. Tjonge, jonge, jonge, wat een vertoon. Zelden zoiets gehoord, waar werkelijk de lamlendigheid vanaf straalt. Spoel dit a.u.b per direct door het toilet. Als dit het is, dan snap ik des te meer dat het trekken aan een dood paard is. Dramatisch.

3   0  
Braze

Immers is klaar als voetballer. Hij wil wel maar kan niet meer. Laat hem snel zijn contract inleveren, anders rijgen we Kali2, dik contract,0 rendement.

Laad alle berichten na dit bericht in