Wij gaan niet opzij

BSR Interview: Mattijs Manders over aanstelling van Ton Lokhoff

DeWeesJr

Eerder vandaag werd bekend dat Ton Lofhoff de nieuwe technisch directeur wordt van NAC. Reden voor ons om te bellen met de algemeen directeur. Hij vertelt waarom de keuze is gevallen op Mister NAC en hoe zijn rol eruit gaat zien.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Een Tikkie naar Het Zuiden - Podcast #57 11 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 4 reacties
11 Reacties
23   6  
BREDA 1965

Wel een mooie uitleg.Hoop echt dat ze t samen goed kunnen vinden.Ik ben echt voor TON,maar steijn lijkt mij te eigewijs,maar goed we gaan het meemaken

23   6  
BREDA 1965

Wel een mooie uitleg.Hoop echt dat ze t samen goed kunnen vinden.Ik ben echt voor TON,maar steijn lijkt mij te eigewijs,maar goed we gaan het meemaken

7   35  
JanO

Fantastisch dat deze grootheid is binnengehaald.
Assistent van het 2e, een oudheid en als technisch leider en directeur een talent

5   23  
Real Robert

Wie zijn toch die "wij" in dit interview?

5   33  
Real Robert

Ter verduidelijking voor de slaapkoppen op deze site: met wij bedoelt hij natuurlijk zichzelf.
Wat een zelfingenomen kw...
En, sorry, de redactie van BSR maar kritiekloos meeknikken.

11   2  
Baosje

@Jano en Real Robert

neem een gla pleegzusterbloedwijn .....schijn je enorm van op te knappen

jankorgels .....

8   1  
Brecht

Complimenten aan B-siderats: keurig interview

11   11  
Erik

Iedereen binnen Nac weet dat Lokhoff tot januari geen kandidaat was. Manders en Steijn wilden een eigen marionet wegzetten!

Gelukkig heeft de RvC interventie gepleegd en Droomkandidaat Lokhoff als verplichting weggelegd voor de falende Hagenezen

0   0  
Becherovka

Ik vond de uitspraak "we rekenen niet op promotie" eentje die me deed schrikken. Hij herstelde het daarna, maar ik hoor erin dat intern de verwachting op volgend seizoen ligt met nu nog als bonus wanneer het lukt. Ik weet niet wat ik daar van moet vinden.

Overall legt Manders alles helder uit. Jammer vind ik dat het niet over de inrichting van de selectie met het oog op volgend seizoen ging.

Puik werk weer BSR!

4   4  
Kisku

Mooi werk van rvc dat ton terug is,zal niet makkelijk worden voor hem .zeker niet omdat de hagenezen dit niet fijn vinden,begint al met immers 1 ton tekengeld buiten salaris malone hetzelfde en 2 jarige contracten .sucses ton zorg dat we weer nac worden na jaren niks gezien te hebben en vreemde vrienden diensten van uit gerangeerde spelers

6   1  
Breda-mike

@BSR willen jullie aub iets doen aan die kwallen die onder elk bericht alleen maar hun gal kunnen spugen? Zo ontzettend irritant en vermoeiend.

1   0  
die ne gast

BSR: goed interview en goed doorgevraagd.

Als er iets recht geluld moet worden, wat krom is, is Matthijs Manders de beste kandidaat...
Komt niet allemaal even geloofwaardig over wat hij zegt, Lokhoff was duidelijk niet zijn voorkeurskandidaat.
Ik heb mijn twijfels of Lokhoff echt een goede TD zal blijken te zijn, maar na dit interview ben ik oprecht heel blij dat Lokhoff binnengehaald is.
Lokhoff kan tenminste tegenwicht bieden aan Manders en Steijn. Zonder wrijving geen glans. Als Manders zijn zin krijgt, verzamelt hij alleen maar ja-knikkers om hem heen. Lokhoff kan hij niet zomaar buiten werken of negeren.

Ben benieuwd hoe dit achter de schermen is gegaan. Heeft de RVC hier een rol in gehad of is dit de ras-opportunist Manders die een zoethoudertje voor de supporters nodig had en daarom, een beetje tegen zijn eigen zin, voor Lokhoff kiest als TD?

Heb niet het gevoel dat het allemaal heel weloverwogen en zorgvuldig is gegaan, maar ik ben blij met het eindresultaat!

Laad alle berichten na dit bericht in