Wij gaan niet opzij

BSR Loan watch: Diego Snepvangers

Eddy W

NAC heeft dit seizoen vijf spelers verhuurd: Greg Leigh, Daan Klomp, Diego Snepvangers, Karol Niemczycki en Anouar Kali. Ondanks dat er twee bij Helmond Sport in dezelfde competitie spelen, weten wij eigenlijk maar weinig af van de ontwikkelingen rondom deze spelers. Daarom doken wij de afgelopen dagen tussen kerst en oud en nieuw achter onze computers om te kijken hoe het gaat met deze vijf spelers. Nadat wij eerder al over Anouar Kali en Greg Leigh schreven richten wij ons nu op Diego Snepvangers.

Voor Diego Snepvangers is het ’t tweede seizoen op rij dat hij verhuurd wordt aan Helmond Sport. Afgelopen seizoen eindigde de kattenmeppers met Diego Snepvangers als laatste in de Keuken Kampioen Divisie. In de 33 wedstrijden die Diego mee mocht doen scoorde hij als linksbuiten drie doelpunten en gaf twee assists. Dit seizoen lijkt het een stuk beter te gaan. De Helmonders staan één-na-laatste maar de van NAC gehuurde aanvaller is in de eerste seizoenshelft al bij meer doelpunten betrokken geweest dan vorig seizoen. 

In de eerste dertien wedstrijden scoorde Snepvangers vier doelpunten en gaf hij twee assists. Vooral zijn twee doelpunten in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen MVV en zijn assist in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen FC Dordrecht waren van grote waarde voor Helmond Sport. Toch zal de aanvaller niet met een blij gevoel terug kijken op de afgelopen maanden. Net toen hij beter in vorm begon te raken kreeg Snepvangers begin november last van zijn lies. Door deze blessure heeft hij de laatste zeven wedstrijden van de eerste seizoenshelft niet meer kunnen spelen. Helmond Sport hoopt dan ook dat de clubtopscorer na de winterstop weer inzetbaar is en dat de aanvaller zijn vorm van voor zijn blessure weer kan vinden.

Bron:
B-Side Rats, Transfermarkt
Terug naar overzicht
11 Reacties
21   3  
Ivo

Ook het contract van Snepvangers loopt af. Gezien het feit dat men naar een kleinere spelersgroep wil, en moet doorselecteren, denk ik niet dat hij blijft. Ik hoop dat hij een contractje kan verdienen bij een kleinere KKD-club, en zich verder kan verbeteren als speler. Hij zal het de komende maanden moeten laten zien!

21   3  
Ivo

Ook het contract van Snepvangers loopt af. Gezien het feit dat men naar een kleinere spelersgroep wil, en moet doorselecteren, denk ik niet dat hij blijft. Ik hoop dat hij een contractje kan verdienen bij een kleinere KKD-club, en zich verder kan verbeteren als speler. Hij zal het de komende maanden moeten laten zien!

6   1  
Arie

Leuk spelertje, ben benieuwd waar hij terecht gaat komen. Denk dat Helmond hem sowieso wel een contract zal willen aanbieden, want hij weerlegt toch wel prima cijfers voor zo'n dramatische ploeg.

3   24  
Cees

Waar blijven de versterkingen?

13   2  
Basje

@cees

Om dit onder iedere post te roepen heeft 0,0 zin. Geloof mij maar NAC is daar gewoon mee bezig. Ik heb liever dat ze er wat langer over doen en met kwaliteit terug komen dan met kwantiteit. En misschien heeft NAC al wel gesprekken gehad met verschillende spelers alleen word dit niet openbaar gemaakt. Neemt niet weg dat ik ook benieuwd ben

3   19  
Mike

@ Basje

Ze hadden er al moeten zijn!

6   19  
Otto

Zoals gewoonlijk wordt er weer lekker aangeklungeld bij ons NAC: puur amateurisme!

10   6  
Boom

Ik zie wel potentie. Ik hoop dat hij het volgend jaar weer in het Bredase mag laten zien.

9   4  
Amarilla Negra

Wat een onzin hierboven dat de versterkingen er al zouden moeten zijn. Hoeveel eredivisie en eerste divisieclubs hebben al spelers binnengehaald? Je kunt elk jaar wel roepen dat NAC op 1 januari 3 nieuwe spelers moet presenteren maar zo zit de markt nou eenmaal niet in elkaar, behalve als je Manchester City heet en afkoopclausules lachend kan betalen.

In de markt waar NAC moet vissen als (sub)topper in de KKD zul je geduld moeten hebben, en bijvoorbeeld ook kijken waar spelers bij andere clubs op trainingskampen buiten de boot vallen en dus voor weinig op te halen zijn.

Ik ga ervan uit dat Van den Abbeele al druk bezig is met gesprekken en zijn lijstje al af heeft, echter is er nu natuurlijk ook nog bijgekomen dat hij een andere trainer heeft waar hij de spelers mee moet overleggen voordat ze gehaald kunnen worden.

4   18  
Mo

Jaja Amarilla N en dan weer naast het potje piesen, zoals gebruikelijk bij Fc Knac!

6   2  
Henri

Ik zou de polyvalent Snepvangers nog wel een seizoen bij het eerste van NAC mee willen zien maken.

0   1  
Boxer

Beste Mo, als jij nu belooft op die eigen kansloze site van je te blijven, zullen wij hetzelfde doen.

Laad alle berichten na dit bericht in