Wij gaan niet opzij

Van Hooijdonk: "Als spelersgroep willen we maar een ding, dat is promoveren"

Eddy W

Tom van den Abbeele sprak meerdere keren uit dat het de doelstelling was om duurzaam te promoveren. Toch laat Van Hooijdonk in het gesprek met Blanco weten dat de spelersgroep daar niks van wilt weten. De spelersgroep gaat volgens de spits vol voor promotie.

Of dit directe promotie is of doormiddel van de play-offs maakt de spits niet uit. Als NAC volgend seizoen maar weer terug keert in de Eredivisie. “Dat is wel het doel. De tweede plek of achter Jong Ajax, dat is het mooiste scenario. Maar als je via de play-offs promoveert, zal je bij ons niemand horen klagen en bij de supporters denk ik ook niet.”

Toch probeert Van den Abbeele de verwachtingen onder de supporters naar beneden bij te stellen door te blijven hameren op de duurzame promotie. De spits laat weten dat dit iets is dat alleen de directie roept. “In de spelersgroep leeft dat helemaal niet, misschien bij de directie. Als spelersgroep willen we maar een ding, dat is promoveren. Maakt niet uit hoe.”

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Terug naar overzicht
18 Reacties
78   10  
MLBredaaa

@Bsiderats;

Ik vind het altijd fijn om volledig op de hoogte te blijven van NAC en dat lukt het beste op deze site; maar mag ik als tip meegeven dat het om kwaliteit gaat en niet om kwantiteit... Ik heb persoonlijk liever een langer bericht waar alle huurspelers toegelicht worden dan 5 berichten stuk voor stuk.

Ja ik weet het, als ik niet geïnteresseerd ben hoef ik er niet op te klikken (maar ben wel geïnteresseerd alleen is het een tip op de vorm)

Ik vind bijvoorbeeld de glazen bol van Chris W.M. super bedacht (en ben benieuwd welke spelers anderen lezers vinden) maar deze staat na 2 uur al bijna in het archief.

Puur een advies, de tijd die jullie er in steken is natuurlijk top! Dank!78   10  
MLBredaaa

@Bsiderats;

Ik vind het altijd fijn om volledig op de hoogte te blijven van NAC en dat lukt het beste op deze site; maar mag ik als tip meegeven dat het om kwaliteit gaat en niet om kwantiteit... Ik heb persoonlijk liever een langer bericht waar alle huurspelers toegelicht worden dan 5 berichten stuk voor stuk.

Ja ik weet het, als ik niet geïnteresseerd ben hoef ik er niet op te klikken (maar ben wel geïnteresseerd alleen is het een tip op de vorm)

Ik vind bijvoorbeeld de glazen bol van Chris W.M. super bedacht (en ben benieuwd welke spelers anderen lezers vinden) maar deze staat na 2 uur al bijna in het archief.

Puur een advies, de tijd die jullie er in steken is natuurlijk top! Dank!28   7  
Ben

Zonder versterking gaat ons NAC ZEKER NIET promoveren!

18   14  
10diego

Dus de AD zegt: er os maar één doel.

De TD haalt van alles binnen, zonder de trainer daarbij te betrekken.

De TD past om zijn positie veilig te stellen de doelstelling even aan “ duurzaam”.

Dat betekent dat je een eredivisiewaardige selectie moet hebben, in ieder geval na promotie.

Dat deze selectie van de hand van de TD niet eredivisiewaardig is hebben we al maanden geleden gezien. Sterker: is niet goed genoegom bij de eerste 3 te komen.

Zorg nu eerst eens dat je promiveert en maak dat doelstelling 1, zonder mitsen en maren. Doe dat middels directe promotie, dan kiezen transfervrije spelers eerder voor je. Die willen zekerheid en niet wachten tot 3 weken na de competitie.

Zorg dat je in beeld hebt wie je wil houden en halen in geval van promotie. Werk met 2 scenario’s: eerste divisie en eredivisie.

Een selectie samenstellen waarmee je duurzaam promoveert lukt niet. Als je niet promoveert wordt het nog lastiger om een promotiewaardige selectie samen te stellen. Sponsors ( niet supporters een business stoel) gaan dit gepruts niet heel lang meer accepteren.

Dus: kappen met dat ‘ duurzaam’ haal kwaliteit en ervaring binnen en rammen verdomme.

5   4  
Patje

Ik vraag me af, of de directie met name tvda het volhoud. Want als de spelers groep iets anders wilt. Dus laat maar zien spelers.

9   19  
Real Robert

Niet promoveren betekent jarenlang 1e divisie en nog verder achterop raken op clubs als Willem II, Heracles en Utrecht. De betere spelers zullen aan het eind van dit jaar vertrekken en je kunt dus weer opnieuw beginnen. En dat met deze technisch manager!
Overigens hadden ze het in Tongeren al na een half jaar met deze manager zonder eigen bedrijf gezien!

14   13  
Chapuisat

Gelukkig heeft Sydney de koffer met cliché's meegenomen........

10   12  
Am

Natuurlijk lekker doorgaan met paniekvoetbal en korte termijn denken.
Afgezien van het aantal bezoekers bij thuiswedstrijden is er werkelijk helemaal niets waarom NAC aanspraak mag maken op de eredivisie!
Om te beginnen is het bestuurlijk een puinhoop. De ene na de andere trainer wordt afgezaagd. En het vertoonde spel is dramatisch slecht. Enige positieve is dat er wel aardige spelers bij de jeugd rondlopen. Hopelijk krijgen die nu een eerlijke kans, zonder de druk van promotie.

9   2  
geelzwartwit

ALleen al om ervoor te zorgen dat de 3 aandeelhouders volgend jaar niet weer 1 miljoen aandelen hoeven te kopen om financiele gaten mee te dichten moet je willen promoveren.

De inkomsten zijn in de eredivisie nou eenmaal veel hoger. En als je nu van dit team een ingespeeld elftal maakt kun je het in de ere aanvullen met een paar eredivisiewaardige spelers die het niveau verder optrekken. Basis moet zijn een ingespeeld team en niet 26 talenten of 26 gelijkwaardige spelers. In een ingespeeld team renderen talenten ook beter en ontstaat er meerwaarde.

11   6  
geelzwartwit

@bsiderats en @MLBREDAAA

Ik, en met mij in het verleden meerdere sitebezoekers, hebben dit al meermaals aangekaart.
Tot op heden wordt er niets mee gedaan, niet anders dan dat je het antwoord krijgt: nieuws is nieuws, dan lees je het toch niet, dan post je toch door onder het artikel van 5 artikelen terug..?

Maak een rubriek: - hoe is het met? - stop daar alles oud NAC spelers, verhuurde spelers, ziek zwak en misselijk gestopte spelers in en de meer aansprekende artikelen blijven langer zichtbaar.

Hopelijk wordt er eindelijk eens wat mee gedaan.

10   14  
Toontje

TVDA heeft zich tot nu toe van niemand iets aangetrokken. Daarom loopt het fout, daarom is Ruud weg, daarom zal het moeilijk zijn een fatsoenlijke trainer te vinden.
Hij voelt zelf de bui al lang hangen omdat hij zelf ook wel weet dat hij een waardeloos samengestelde selectie heeft samengesteld. (Ook helemaal op eigen houtje) Daarom begint hij zich in te dekken naar de toekomst.
Kan toch niet niet dat de spelersgroep en hij een totaal andere doelstelling hebben.
Het is nog een grotere onbenul dan ik al wist.

8   2  
De Kroonprins

Iets minder nieuwsberichten door zaken te combineren zou inderdaad fijn zijn. De kracht van deze site zit hem naar mijn mening onder meer ook in de discussies van supporters onder de nieuwsberichten. Op het moment dat topics al snel naar beneden zakken, dan doet dat uiteraard ook iets met de mate waarin supporters op elkaar (kunnen) reageren in berichten.
Vanaf 1 januari tel ik nu al meer dan 30 nieuwsberichten, terwijl er in feite vrij weinig is gebeurd rondom NAC. Vrij veel als je het mij vraagt.

7   2  
Eddy W (BSR)

@MLBREDAAA
Ik zal in de volgende update over de verhuurde spelers hier rekening mee houden zodat het wat minder artikelen worden.

4   2  
chiel gabriels

Das praot !!

4   1  
since1912

Geen woorden maar daden Sydney!!

Oh shit ik ga mijn mond even spoelen

5   7  
WillemBreda

Jammer dat jullie hier op deze site ook de 'Grote SvH show' aan het opvoeren zijn...

0   0  
Henri

Bij diverse clubs heb ik een decennium ovezicht gezien. Met info als welke posities werden er in die 10 seizoenen behaald. Hoeveel wedstrijden gespeeld, gewonnen, gelijk, verloren. Hoeveel goals voor/tegen. Zo zijn er nog vele aspecten die er bij een totaal overzicht gemaakt kunnen worden.

3   2  
Fred1

@ Toontje, het lijkt mij zéér sterk dat jij een ingewijde laat staan insider binnen het NAC circus bent.
Met alle respect maar wat ik soms lees daar krijg ik slappe knieën van, ook zoveel tegenstrijdigheden en copy past van kranten berichten.
Waarom?
Ik denk niet dat mensen hier zitten te wachten op fake verhalen.
Uiteraard staat het iedereen vrij zijn mening te geven en onzin te plempen als hij daar zin in heeft maar tot welk doel dient het?
Ik zou zeggen tuut tuut tuut , de groeten aan “ Ruud “ , want blijkbaar ken je die héél goed.

0   0  
FUALLITA

en dan? kansloos degraderen, jij na 34 wedstrijden 2 doelpunten..leuk man..

Laad alle berichten na dit bericht in