Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Sjoerd Mossou na NAC-Excelsior (1-2)

Raskolnikov

De nederlaag van vanavond zorgt logischerwijs voor een ontzettende kater. Wij spraken na afloop Sjoerd Mossou, die de puinhopen bij NAC analyseerde in onze Matchcast.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
35 Reacties
62    
Noord Mokumse NAC'er

Zou Manders het nummer van Vreven hebben?

47    
Moppernac

Nu NAC niet meer rechtstreeks kan promoveren hoop ik dat Almere of Go Ahead Eagles promoveert en niet dat kut elftal van die misselijke Mike Snoei.
Die vent gun ik echt helemaal niks.

26    
RV

Lekker om even naar Sjoerd te luisteren.
Dan zit ik dat interview van Immers te luisteren en dan stort je van wanhoop gewoon in.

Zou de drager van het elftal moeten zijn maar is met alle respect zwakbegaafd en kan toevallig een beetje voetballen. Lult maar wat, zegt niks en zou door de club toch in bescherming genomen moeten worden. In en in treurig dat je van dragende spelers dit soort interviews moet horen.

Het zegt alles.

43    
Ad B uit Roosendaal

Met Steijn als trainer wordt de nacompetitie ook niks.

NAC is voetballend meestal de mindere van de tegenstander , helaas.

Het enige waar we goed in zijn is een hoog budget voor de selectie , maar het levert op het veld helemaal niks op.

21    
Sia

Het zijn een stel apathische sukkels! NAC had op 3 punten van De Graafschap kunnen komen maar ze speelden als een stel zoutzakken!

Steijn wil spelers in hun kracht laten komen. Welke spelers? De tegenstanders?!?

Drama!

17    
Scheppioni

Deze kater kent maar ene oplossing, niet met steijn de play offs in, dat heeft totaal geen nut !!! Tis maar ene wedstrijd begrijp ik zojuist, dus met Edje de Graaf & Hans Visser kan het zomaar wat worden en kan Ton dan werken aan een prima selectie zonder malone !

3    
Scheppioni

Ik zei al in een vorige post, ik zie almere wel winnen maar ja ons apathisch nac met steijn en ja dus ...

1    
SjorsNac

Hoe nu verder? Ik zou het niet meer weten.

29    
Bart

Sjoerd mag zich best eens wat vaker uitspreken.
Het interview met Immers op omroep Brabant is trouwens een regelrechte schoffering van al die trouwe supporters en van alles wat NAC en Breda is.
Ik weet niet wat ik hoor en zie om te kotsen.
Zelden iemand gezien die zo'n enorme plaat voor zijn kop heeft.
Hier past maar één consequentie bij ,samen met die achterlijke trainer met rasse schreden Breda uit en je er écht nooit meer laten zien, zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt na een wedstrijd van een NAC speler, wat een etterbak zeg.
Schaam je aso!

21    
Cool hand

Beetje complottheorieachtig, maar...de meeste spelers weten dat ze bij promotie niet meer aan de bak zullen komen. Zie je Malone, Schouten, Immers en de rest in de eredivisie rondlopen? De vraag stellen etc. Voor hen is promoveren absoluut geen noodzaak. Misschien verklaart dit de tentoongestelde lamlendigheid. Simpel voorbeeld: 87e minuut, 2-1 achter, de keeper van Excelsior heeft de bal in zijn handen. In het volgende beeld zie je 6 NAC spelers op eigen helft staan. Als je dat ziet, ga je bijna in complotten geloven.

28    
Dos

Immers moet direct ontslagen worden, gesprek met Lokhoff, spullen pakken en tot nooit meer ziens.
Dit past en hoort niet bij een profvoetballer.

16    
Peerke

Ik ken nog wel een liedje om Lex de eerste wedstrijd met publiek toe te zingen.

5    
Nacbreda1989

Heeft iemand een link naar de interview van Immers?

20    
henk

Net het interview van OB met Immers bekeken. Nog nooit zoiets gezien. Hij kijkt constant naar de grond en herhaald 6 keer dat niks leest of meekrijgt. De wedstrijd tegen Roda was volgens Immers niet slecht. Iedere vorm van kritiek is compleet onterecht. Hij veegt zijn reet af met wat supporters ervan vinden. In de realiteit is het spel echter niet om aan te zien. Als je dat wil verbeteren dan zal je dat eerst moeten erkenen. Wat de zwaar gefrustreerde simpele Lex niet begrijpt is dat ze eindeloos geluk hebben dat er geen publiek zit. De zwakzinnige Immers beseft niet hoeveel geluk hij heeft dat hij voetballer is, anders was hij niet verder gekomen dan de sociale werkplaats. Maar zelfs in de KKD grossiert hij in balverlies. Met het huidige spel past Immers niets anders dan nederigheid. Dit soort types passen niet bij NAC. Het is tijd dat die hele Haagse kliek eruit gaat voordat ze de club definitief ter gronde richten. Ze hebben niks met NAC en deze passanten hebben niks bij NAC te zoeken. Immers voorop.

12    
SjorsNac

Zulke gekke dingen zeg lex niet vind ik, ook bij baalt ervan dat het zo kut gaat. Is gewoon emotie net zoals dat hier vaak mensen ook dingen roepen. Hij is toch zeker een van de betere.

17    
Nummer 14

Immers heeft gelijk eerste divisievoetbal is trekken sleuren en vechtvoetbal. Ik mag zijn mening wel over veeg ik mijn reet mee af want Pietje zegt dit Klaas zegt dat en als je het andersom doet zeggen ze het andersom. Punt is denk ik jaren 80 ik weet niet beter dan eerste divisievoetbal, de geur van balsem, rook en bier en frikandellen. Pissen achter de b side en ik als klein ventje zag amper voetbal op de staantribune. Punt is dat de volgende generaties verwend zijn met boven de stand eredivisievoetbal met 1 uitschieter derde met Ernie en daar ligt ergens de lat. Sommige klinken hier als een stelletje verwende kinderen die hun zin niet krijgen. Immers heeft gelijk met zijn 15 jaar ervaring Feijenoord en ADO dacht je dat hij daar geen kritiek kreeg daar veegt hij inderdaad zijn reet mee af en wij mogen in ons handen klappen met hem! En wij verwende kinderen zijn in staat om hem ook nog weg te pesten.... deze Klaas heeft een andere mening nogmaals Lex heeft gelijk!

2    
Kipiani

Lex heeft gelijk. Peek en van As niet. Sjoerd wel. Pierre niet.

-20    
Samson

Niet zeiken, gewoon aanvallen. Steijn en Immers moeten hun bek houden. En Mossou al helemaal.

28    
Boxer

Ik schrik van mezelf.
Vaak was ik na een nederlaag het hele weekend doodziek.
Ik merk nu een bepaalde berusting en dat het me weinig meer doet.

En eigenlijk is dat nog veel verontrustender.

11    
Bob latchford

Met alles wat er is uitgegeven aan trainers en directeuren die weggestuurd zijn, en zo meteen aan Steijn, hadden we wanneer dat in de selectie was gestoken, volgend jaar champions league gespeeld.

9    
Joop

Nac is geen elftal en de meeste jongens hebben geen conditioner waren maar 3 a 4 spelers die een voldoende haalde en de rest zijn goed voor de derde klas amateurs ton lokhof moet snel ingrijpen steijn heeft een goede speler laten vertrekken naar Spanje laat rossler op de bank zitten hij breekt nac meer af dan dat hij iets opbouwt we moeten met ze alle een signaal af gaan geven ps ik ging naar de training kijken maar daar was gewoon niemand er wordt bij nac veel te weinig getraind

19    
Matc

Hoe kan het toch zijn dat 2 personen heel de club naar de klote helpt. Mijn NAC hart is gebroken en zit me hier te verbijten. Machteloos moet ik en 19.000 medesupporters aanzien dat ons NAC langzaam verdwijnt. GVD, NAC is van ons en ik vertik het om deze 2 heren een deel van mijn leven af te laten pakken. Noem het maar sentimenteel, maar het is de waarheid. Al 41 jaar ga ik naar NAC maar nu is de maat vol. Ik heb niets te zeggen, ik ben maar een leek, maar alstublieft, is er iemand die het voor het zeggen heeft op staat en gaat doen wat moet gebeuren. Steijn en Manders, stap alstublieft op en val ons niet meer lastig met dit achterlijk gedoe. NAC is een voetbalploeg die voor heel veel hard werkende mensen ontzettend veel betekend. Wij als supporters hebben al zoveel meegemaakt, slechte tijden maar zeker ook goede tijden. Wij hebben NAC gemaakt waar we trots op konden zijn. Vriendschappen zijn ontstaan. Overal waar we kwamen werd er over ons gepraat. Heel veel mensen waren stiekem jaloers op ons omdat we supporters waren van een fantastische club. Ik eis mijn club terug. Steijn en Manders, wegwezen voordat het echt gevaarlijk wordt. Dit is een noodkreet!!! HELP!!!!

-3    
BREDA 1965

Nr 14 ook een klap van de molen gehad,of wa.....

0    
BREDA 1965

niet van het ontslaan.....lekker doorgaan dan met deze zg trainer,,idioten

16    
Bredafun

gewoon simpel: STEIJN ERUIT per direct!

7    
Bart

De roep van de supporters kan niet meer genegeerd worden.

11    
Jaanus

Hulde voor Sjoerd Mossou voor zijn heldere visie op het reilen en zeilen van onze club.

Ook scherp mbt de rol van John Peek en de flut podcast met Jeffrey van As.
Als ze echt hart hebben voor de club, help je op een andere manier. Dit was puur ego strelerij. NAC is belangrijker dan deze twee ijdeltuiten.-15    
BREDA 1965

sjoerd slaat hier onzin uit net zoals bsr

3    
BREDA 1965

Heel het jaar is het niks geweest met steijn...en over de uitgaven enz heeft peek gewoon gelijk.Peek heeft geen onrust gecreerd,die was er al toen gebakken lucht manders kwam met daarna die hele haagse schijtellende,alles wat er nou gebeurd kun je al die tijd al zien aankomen....wij hebben het toegelaten...welke mongool zet nou hyballa buiten, leuk voetbal ingewisseld voor wekelijkse ellende...

-6    
Nr. 20

Haha zeiken op Immers. Lees je eigen comments hier even lekker! Wel hier los gaan en zegt een speler iets komen we weer met de favoriete term hier ontslaan. En dan hebben we het over 19.000 supporters. Het overgrote deel hier zijn betweters of kinderen die op de grond liggen te janken omdat ze zin niet krijgen. Trainer eruit ja dan ook graag verder met de echte supporters.

-4    
Nr. 20

Wat immers zegt kan niet maar kijk ook even wat hier allemaal wordt gezegd over trainer en spelers.... en ton bereid je maar voor een halve miskoop en je bent ook de Sjaak hier. Kijk ook even na comments bij wedstrijden na 1 MINUUT. En dat is zeker niet bij de laatste wedstrijden maar ook bij 1e wedstrijd seizoen. Kortom hou even lekker spiegeltje voor!

12    
Pannelap

Geachte heer Lokhoff, beste Ton,

Als mannetje van 13 voor het eerst naar NAC in '93, was jij één van de boegbeelden waarvoor ik vanuit Gilze naar Breda fietste. De Beatrixstraat ontplofte toen jij de 2-2 binnenschoof tegen ajax. Jij ging ervoor, ook al was het voetbal in die tijd niet best.

Anno 2021 zitten we in een blamerende situatie bij ons aller NAC. De hedendaagse heren voetballers zijn tegenwoordig professionals met zowaarlijk een professioneel, schandalig hoog salaris. Alleen het voetbal is nog slechter, inspiratielozer en lammer dan in de jaren '90.

De zoveelste passant trainer - die zijn zakken ook riant mag vullen - weet er he-le-maal niks van te bakken en zet een club als NAC in de eerste divisie verder te kakken zowel naast het veld als voor de camera.

Beste Ton, mister NAC.... verlos ons van alweer het zoveelste kut seizoen met kut voetbal en trap Maurice als eerste de singel in!!! Genoeg is genoeg, wij kunnen niet nog meer gif drinken uit de beker.

Hup NAC, zal nooit verloren gaan!!!

6    
Lipke

Even met alle respect. NAC is gewoon nog niet klaar voor de ere. Te veel onrust en te veel wijzigingen de afgelopen jaren. Liever nog een jaar 1e divisie en bouwen aan een sterk en strijdvaardig elftal en dan promoveren in een vol stadion. Alleen dan heb je een basis om een jaar later je te handhaven. Promoveren met dit elftal en trainer is na 1 jaar weer degraderen. Laat Ton zorgen voor rust en met Lurling in de technische staf weet ik zeker dat we volgend jaar een heel ander NAC gaan zien. Liever volgende jaar 1e of 2e in de 1e divisie dan nu met de hakken over de sloot promoveren. Dat verdient dit elftal nu gewoon niet. Het is te apathisch en er is niemand die voorop gaat in de strijd. Uitgeblust en verslagen en op zo'n manier hoef ik niet naar de ere.

0    
BassieD

Tis ammal best negatief hier. Snap nu dat het een tactiek is om de play-off tegenstanders op het verkeerde been te zetten. Ff knallen in de play-offs is uiteindelijk de kortste route naar de eredivisie en dat heeft Steijn goed begrepen. De technische staf weet echt wel dat er doorgeselecteerd. Moet worden volgend seizoen..

Laad alle berichten na dit bericht in