Wij gaan niet opzij

BSR TV: Thom Haye na NAC - Excelsior (1-2)

Italo

In een gezapig duel liet NAC een voorsprong uit de handen glippen. Excelsior ging er met de volle buit vandoor, waardoor NAC zag mag richting op de nacompetitie. Thom Haye probeert bij ons voor de camera de vinger op de zere plek te leggen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
41 Reacties
107    
@Bart

Absoluut geen LOSER. In potentie een van onze beste spelers.

Hij loopt inderdaad met zijn ziel onder zijn arm. Omdat je als individu niets kunt als er collectief verkeerde keuzes worden gemaakt.

Wie is hiervoor verantwoordelijk? Dat is de echte LOSER!

-24    
De generaal

Jij bent het helemaal kwijt!

30    
Scheppioni

Het perfecte voorbeeld van een onzekere lichaamstaal, de spelers weten het niet van elkaar, dus idd de ruimtes worden heel gauw te groot, onze trainer is het kwijt maar kijkt niet in de spiegel ! De spelers zwemmen van ons NAC er is maar ene reddingsboei !!

18    
Noord Mokumse NAC'er

Vroeger was NAC de club van 't bier en 't gekut op Vak G..

Nu van de ranja en de betutteling.

#ikmismnclub

-52    
Bart

Wat is die kerel slecht geworden en wat is hij het boegbeeld van onverschilligheid en lamlendigheid.
Om maar niet te spreken van die chagrijnige kop, plezier straalt er niet vanaf.
Loser!

27    
Theoden King

Oei, praat als een dood vogeltje.

27    
Geelzwartwit

Die is al een hele tijd niet blij met hoe het sportief staat en ingevuld wordt. Dan krijg je een schouders ophalen interview. Die is er duidelijk al een tijdje klaar mee. En ja dan ook nog eens gewisseld.. Nou Haye gaat het ook niet meer brengen de komende weken die is ook klaar.

Wat een puinhoop.
Je kan er haast blij mee zijn dat DJ en Azzagari niet in de frontlinie van deze meegaan en voor de camera moeten.
Die beginnen volgend jaar gewoon lekker fris met een kans (hoop ik)

19    
Moppernac

Lekker voor NAC als je de nacompetitie gaat beginnen en je staat in de 4de periode op de 15 plaats met maar 8 punten uit 7 wedstrijden en een doelsaldo van 12-11.
Dit geeft de burger moet.

107    
@Bart

Absoluut geen LOSER. In potentie een van onze beste spelers.

Hij loopt inderdaad met zijn ziel onder zijn arm. Omdat je als individu niets kunt als er collectief verkeerde keuzes worden gemaakt.

Wie is hiervoor verantwoordelijk? Dat is de echte LOSER!

47    
B-Sidefan

Pffff.

Ik snap dit interview wel.
Deze kan prima voetballen,kijk zijn pass op Sydney maar is terug.
Hij lijkt enorm gefrustreerd te zijn van dit seizoen,maar wil netjes blijven naar zijn trainer en ploeggenoten.

Hij zegt het zelf al (wel heel voorzichtig verpakt) maar het team staat gewoon voor geen meter! Hij kan prima voetballende,heeft geweldige passes in zijn benen en regelmatig is hij aan het bikkelen,maar als je verdediging achteruit loopt en je aanval gaat druk zetten,dan ben je een marathon aan het zwemmen op op het middenveld,en krijg je wat we gezien hebben,je word helemaal weggespeeld en je rent als een kip zonder kop rond zonder enig effect!

De Staff en de trainer voorop zijn ervoor om dit te regelen en fixen indien nodig. Het hele seizoen lukt dit Steijn niet. Met elke wedstrijd word dit erger i.p.v. beter. We kunnen wel individuele spelers gaan beoordelen,maar als de voorwaarden om te presteren niet geboden worden,kunnen de spelers persoonlijl nog zo hard hun best doen,maar dan verlies je nog steeds van ploegen die wel een fatsoenlijke organisatie hebben staan!

Conclusie lijkt me duidelijk,promotie of niet,komend seizoen moet er een nieuwe trainer voor de groep staan. Eentje die met Ton Lokhoff een duidelijke speelstijl neerzet en het voetbal speelt wat men in Breda wil zien. Koppel dat aan de spelers met een mentaliteit waar je wat aan hebt,dan kunnen we eindelijk weer is trots zijn op onze club.
We hoeven geen barca of AJax of City voetbal. Maar wel strijd,inzet en een duidelijke aanvallende speelstijl!
Steijn helaas maar het werkt niet. Uithuilen en komend seizoen andermaal een verse start met een frisse groep en ( ja weer opnieuw) een frisse trainer.

Hup N.A.C.

16    
Geelzwartwit

@bside fan

Precies dat.
Haye in de rol die Lokhoff vroeger had.
Sydney/seuntjes/Bilate in de rol die zijn vader had.
Kaj als een aangepaste versie van Lammers, arveladze.

Maak van Schouten een Remie type speler. Enz enz.

10    
Haafie

Dapper dat de eagels het nog proberen. Qua doelsaldo zou het ook kunnen voor hun. Maja ook niet echt boeiend. Had liever ons nog in de race gezien. Die playoffs? Tsja. Ik heb er geen vertrouwen in, misschien moet nac maar is een keer dik 13e worden ofzo. Misschien dat ze dan eindelijk gaan inzien dat ze niet goed bezig zijn de afgelopen 10 jaar eigenlijk !!! Mijn nac hart huilt. Balen dat het al jaren zo slecht gaat. Wat ben ik jaloers op een stabiele club als bijvoorbeeld heracles.

We worden ooit weer de oude. Weet ik zeker.

-3    
Perino

De linies vandaag stonden tever uit elkaar !
BB aansluiten van de linies , BV inzakken of op aanwijzing druk zetten ALLEMAAL !!!
Ook aansluiten bij BB kan (moet) op aanwijzing van een bepaalde spelers , bv keeper - (Olij ) - Haye - Immers !!!
En het uitvoeren van de aanwijzing is veelvuldig doorslaggevend , verdedigend vandaag te onervarend , Adilehou centraal en Hendriks links , en weer erg onder de spelende Malone rechts !!!! hij
staat alleen maar te wijzen terwijl hij zelf regelmatig de verkeerde keuze maakt !!
Het middenveld wat tot het eerste kwartier positioneel goed stond , El Allouchi links mv starte , maar regelmatig van positie wisselde met de Rooij wat ook meer fout ging dan uiteindelijk goed , van beide spelers !
Een spits Sidney van Hooydonk die ruim een marathon heeft gelopen en 3 goede ballen heeft gehad via de vleugels en 1 door het midden die zonder enige kracht tegen de keeper aanschoot (na 5 min.) De resterende ballen werden voor zover mogelijk allemaal in de zg trechter gespeeld en daar kun je als spits weinig mee , die het wel kan is Bilate , maar die was geblesseerd !
Uiteindelijk een erg slechte wedstrijd , die dik verdiend gewonnen werd door Excelsior !! ( Jammer genoeg)

-17    
Bart

@@ Bart, ik vind Steijn een dweil, maar deze eigenwijze pipo is niet te coachen, kijk eens hoe vaak hij achterin de bal verspeelt, en iemand op die positie met 0 goals dat zit dicht tegen de kwalificatie eigenwijze loser aan.
Ik blijf bij mijn mening.
Zoals hierboven al wordt gezegd, in potentie de beste speler, maar wat heb je daaraan als je er geen flikker mee doet en er met de pet naar gooit.

56    
Bommel

De pijlen hoeven zeker niet gericht te worden op Haye. Hij was dit seizoen één van de weinige lichtpuntjes. Door zijn aanwezigheid staan we nu niet op plek 8 of lager. Neemt niet weg dat hij het ook al even kwijt is, maar hij kan het ook niet alleen. In de Eredivisie kwam hij tekort voor AZ. Dat is geen schande. Bij Willem II deed hij het re-de-lijk en bij ADO deden ze ook geen enkele moeite hem te behouden. Als spielmacher in de Ere komt hij tekort. In het onderste regionen moet de 10 ook gewoon bikkelen en daar ligt Tom's kracht niet. In een elftal dat klopt, zoals bij Cambuur of bij Eagles, zou Haye een stuk beter tot zijn recht komen. De kar trekken ligt niet in zijn spel, noch in zijn karakter.

Veel kwalijker is het interview van Strater met Immers, waar de ware aard van Haagse Lex zichtbaar werd. Het masker van Immers met welbespraakte diplomatieke interviews van voorheen werd nu eens afgezet. Lex Immers veegt zijn reet af met onze kritiek. Over 2 maanden wordt Lex 35 en harkt zijn laatste 1,5 ton komend seizoen nog even binnen voor zijn pensioen. Opdat wij allemaal de tyfus kunnen krijgen.

Manders gaat als een Mohammed Saïd al-Sahaf gewoon verder met onzin en luchtkastelen verkopen via zijn Twitter account. Niets aan de hand, het gaat geweldig met NAC. Toen het goed ging deed Mattijs Twittersessies met de fans. Dat werd door veel fans met gejuich ontvangen. Eindelijk een Directeur die betrokkenheid en transparantie toont. Wat ze bij Graydon, ADO en de Eredivisie CV al heel lang wisten, is dat Mattijs een praatjesmaker is van de buitencategorie. Hij zegt wat de fans willen horen. Net als met zijn mail naar alle SCC-houders. Hij maakte daarmee op geraffineerde wijze misbruik van de emotie en onvrede bij de achterban. Een hele grote dikke vette worst voorhangen, dat houdt ze wel even stil.

Op diezelfde emotie werd ingespeeld middels het binnenhalen van Ralf Seuntjes voor 2 jaar. Een contract voor Seuntjes is enkel gerechtvaaridgd op het moment dat NAC is uitgeschakeld in de play-offs. Geen moment eerder en nooit langer dan 1 jaar, omdat je aan Ralf in de Ere helemaal niets hebt. Ik vraag me serieus af of die juichapen met fakkels wel echte supporters van NAC waren, of dat het betaalde figuranten waren. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er NAC-supporters zijn die hun gerief halen uit wanbeleid.

Voor de 14e keer in 10 jaar tijd moet de trainer er voor de verandering weer eens uit. Want dan komt alles goed, toch? Steijn lacht zich kapot. De druk op hem wordt na het seizoen onhoudbaar, maar onze droomkandidaat 8.0 is wel zo slim geweest om bij zijn maatje Manders een 3-jarig contract af te dwingen. Gaat weer klauwen met geld kosten. Moet Edwin de Graaf ook nog afgekocht worden? Zal Lex Schoenmaker Jr. zich vervolgens nog vol inzetten voor NAC of moet we die ook nog geld meegeven? En Joris Gieske?

Ton Lokhoff was nooit akkoord gegaan met al deze onzin. Van het reservepotje van Van Hecke was al niet veel meer over.
Het is maar goed dat onze verstandige supporters wat druk hebben uitgeoefend op Manders, om vooral niet te zuinig te zijn in het binnenhalen van het grootste talent van Nederland en hem niet te laten verpieteren in het Jan Louwers stadion. Marc Overmars moet NAC wel dankbaar zijn geweest dat hij bij ons meters mag maken om hem over een paar jaar voor een schijntje (10 miljoen) te presenteren als de vervanger van Ziyech. Dat we dan Antony er voor terug krijgen op huurbasis nemen we op de koop toe. Prima voor de subtop, want daar spelen we dan volgens Manders, in een nieuw stadion. Fijne club!

Hallelujah!

3    
Sigaar F5

Rot eens op Bommel met je genuanceerde waterdichte analyses vol waarheden!! ;-) Je valt volledig uit de toon hier. In Manders we trust, de Rooij is top en Steijn heeft gewoon pech gehad met Corona! En Ralf Seuntjens gaat het record van Cornelissen aan diggelen schieten. Hij heeft de afgelopen 13 wedstrijden alleen tegen NAC gescoord. Voor de rest spaart hij zich om bij ons te vlammen!!! Vandaar die fakkels, snap je?

10    
Gast

Zoals gewoonlijk weer een goed verhaal van Bommel.

8    
NAC!!!

Dat was het dan, eindelijk verlost dit seizoen.
Riep het al een maand geleden dat NAC
Nog zakt op de ranglijst en het nog veel punten laat liggen en totaal niet promoveert.
Het is een klucht!!

Een nieuw jaargang met de kloten gespeeld van de brave supporters.

En nogmaals, met de grote 3 en deze trainer wordt het nooit iets.

Als je met NAC wilt bouwen en beleid wilt voeren heb je een andere eigenaar nodig. (Geen rijke Rus of zo)

En de kelk is nog niet leeg, op naar het volgende hoofdstuk.. Op deze manier zijn we in enkele jaren wel klaar met betaald voetbal..

Steijn buiten en neem je vriendjes mee!!!

17    
Matc

Ben net wakker naar een onrustige nacht, mijn besluit staat vast. Als Steijn en Manders deze week niet weg zijn flikkert ik ze persoonlijk buiten. Ik ben er helemaal klaar mee.

12    
Ric

Dacht er deze nacht eens rustig over na te denken.
Maar ik ben echt WOEST dat wij als supporters door sommige spelers en de trainer als soort van kol van jut worden betiteld.
Ik kan er met mijn verstand niet bij.
Waar gaat dit over? Waar slaat dat op?

Ik vind zelfs dat het bijna op een reactie vraagt vanuit de supporters. Ik ben niet van het busje op wachten of training bezoeken. Maar dit schiet behoorlijk in het verkeerde keelgat.

Is er op een andere manier geen actie te verzinnen. Ik kan het laffe voetbal, de totale mismatch in het veld, 0 beleving, 0 visie, het compleet negeren van spelers ten faveure van Blinde kip Maatsen of overgewicht Anco niet meer hebben.

Zo ontzettend klaar mee!

5    
Juupke

Volgens mij had men gisteren niet in de gaten dat men voor een mooi publiek aan het spelen was, niet naar waarde ingeschat, op dit moment geen vertrouwen, geen vernuft, geen passie, geen gedrevenheid, niks!! Moeten we iedere keer wachten tot de scheids en grens blunders maken om dan pas een beetje te kunnen zien dat men op voetbal zit???

-4    
Nr. 20

@scheppioni 1 reddingsboei... ok wie moet de trainer worden en wie moeten er spelen? Dan gaan we daar even op letten.

6    
Arie

Het is onderhand 10 over 12 en het wordt tijd dat spelers als Haye, die van een aanvallende rol met voetbal een soort halve centrale verdediger is geworden, eens gewoon keihard gaan uithalen. Niks binnenskamers, gewoon naming and shaming, op de man. Keihard afbranden dit gezeik.
#DitisnietmijnNAC

-3    
Diep Holland

Wie zijn in feite de mensen van de complete technische staf.

Neem bv , de laatste 10 wedstrijden , per speler, en per technisch staflid, compleet
Per seconde , statistisch ( met alle meetbare variabelen per speler ) in beeld.

Dus , met de daarvoor beschikbare materialen aan wedstrijd-analyse, laat je echt eerst , ieder volledig afzonderlijk zijn conclusies trekken. Dat impliceert dat ieder afzonderlijk - in ieder geval alle mogelijkheid krijgt en neemt - om met zijn eigen spelopvatting te komen .

Want na dit aan het woord laten en volledig opnemen van ieder zijn afzonderlijke inzichten, inclusief soortgelijk opererend de afzonderlijke deelnemers van de T.S. zijn er , conclusies te trekken. En kunnen er bv 6 concepts ontwikkelt worden , die ook allemaal worden uitgeprobeerd.

Dus , maak het wat los van de tunnelvisie waarin steeds opnieuw ‘ bij dit NAC ‘ , de trainer , dan de voorspelbare boosdoener is .

Maak het eens los van dat ‘ via - denken ‘ , waarin de verantwoording steeds opnieuw bij de trainer gelegd wordt .

Geef al deze verzamelde kwaliteit eens afzonderlijk de ideale ruimte, om op zich een complete analyse en daaruit voortvloeiende aanpak, neer te zetten .

Dat zou voor de 20 spelers van nac op zich al , uit deze meegemaakte praktijken , waarin zij , hoe dan ook, stuk voor stuk , de ervaringsdeskundigen zijn , inhouden, dat ze ook speler voor speler , hun totaal beeld neer kunnen zetten .

Wanneer je dat 20 maal onder ogen hebt , 20 maal verschillend, dan ga je kijken naar de overeenkomsten!

Ook de technische staf op zichzelf, precies zo.

Dan is ook alleen al aardig om te zien , waar bv de overeenkomsten , te vinden in de afzonderlijk ingebrachte aanpak-concepten van de afzonderlijke spelers ,

Deze op zich , verschillen en over 1 komen , met de leden van de T.S.

Supporters zouden hetzelfde kunnen doen, teneinde zo , er achter te komen , waar de aldus sprekende afzonderlijke inbreng, overeenstemming heeft.

Diep Holland

3    
jimcp

Lichtpunt. De nacompetitie is een loterij.

5    
sjef de gevulde [email protected] Holland

messcherpe analyse. Geen speld tussen te krijgen. Eindelijk iemand die het snapt. ohja geef me het nummer van jouw dealer want dat moet wel mega spul zijn haha.

5    
Kisku

Deze trainer zet niemand op de juiste plaats,en wij trainen nog het minst van alle clubs dat zeg al genoeg over steijn .word door de soelers ook niet meer serieus genomen

3    
Tip

Tom Haye is niet de topper die men er al snel hier van maakte. Volg zijn loopbaan vanaf AZ maar eens. Maar hij is wel een zeer nuttige speler voor NAC. Ook in de ere denk ik als we daar ooit nog in komen. Dat hij nu terugzakt kun je hem niet kwalijk nemen. Ik heb al gezegd dat ik terughoudend ben om spelers af te zeiken , binnen een niet werkend systeem, er is geen systeem, functioneert geen enkele voetballer goed. Dikwijls de keeper wel, een keeper is namelijk een individualist binnen een team.

Wat ik mis in de beschouwingen is onze eigen rol. We pikken al jaaaaaren veel te veel. We zijn een overleg club geworden waarin alleen op het internet kritiek wordt geleverd. Daardoor heeft NAC toch het imago gekregen dat supporters uiteindelijk alles pikken ( hooguit roepen ze een beetje wordt er gezegd) als ze hun biertje maar kunnen drinken. En het imago dat er bij NAC enorme afkoopsommen zijn op te halen. De laatste die er heel slim gebruik van heeft gemaakt is Hyballa. En uiteindelijk krijg je dan waar we nu in zijn beland.

Ik herinner me twee seizoenen geleden dat alle supporters geledingen het beu waren. Alle groepen gingen in kritisch overleg met de directie/aandeelhouders c.q. van Aalst. Ook bv. Front was erbij. Ik dacht eindelijk; nu gaan ze met de vuist op tafel slaan. Het resultaat was echter dat van Aalst 1 keer flink met zijn vuist op tafel sloeg en...... iedereen zweeg. Wat we kregen was een A4 met open deuren van onze "supportersvakbond" de CR.

Lees dit nu astemblieft niet dat ik bepaalde groepen in de zeik wil zetten. Iedereen zal vast zijn best doen. Respect voor vrijwilligers die veel tijd in NAC steken. Maar kijk eens naar het geheel....... we zijn toch een ouwe wijven club geworden van de bovenste plank. Kijk ook eens hoe we hier dikwijls onderling elkaar aanvallen, zo maak je nooit 1 krachtige vuist. Immers zijn interview is ontzettend dom maar wel eerlijk. Immers laat zien hoe er over ons wordt gedacht. In Den Haag durft hij dit gegarandeerd niet te zeggen over ADO. Goed stuk van Bommel vind ik.

2    
Fritske d'n Olifant

Net zoals bijna iedere selectiespeler is ook Haye onder Steijn dieper dan diep weg gezakt. Dit seizoen is compleet verloren en er is geen enkel aanknopingspunt waaraan dit team met deze trainer zich nog zou kunnen oprichten om de NACompetitie te winnen. Te veel spelers zijn uit vorm, de selectie is niet fit en er is na 35 wedstrijden nog steeds geen systeem of tactiek te bekennen. Steijn zou er verstandig aan doen om eieren voor zijn geld te kiezen, de contacten met ADO warm te houden om daar na hun degradatie in te stappen. Een ontslag staat toch niet zo fijn op je cv en levert enkel verliezers op. Wij moeten maar weer uithuilen en volgend seizoen opnieuw beginnen met een trainer die qua speelstijl en karakter wel bij NAC en de spelers past.

1    
Vergane Glorie

Met deze wijze van zomeravondvoetbal, overigens niet de enige wedstrijd dit seizoen, moet je helemaal niet willen om voor promotie te gaan. Zijn de jonge gasten al niet gesloopt dan moeten ze snel vertrekken. Ver weg van Steijn. Want het gaat alleen minder worden.
Tom heeft het over specifieke kwaliteiten. Welke Tom? Verstoppertje spelen misschien. Tom heeft het verder over degelijkheid en geluk. Geluk genoeg gehad dit seizoen. Zo ook de goal van gisteren.
Buiten de strijdlust , de NOAD mentaliteit hebben we juist al veel geluk gehad. Maar Go Ahead en Almere laten echt veel beter voetbal zien. Zelfreflectie dat is wat dit team mist.

2    
Karoline

Goeie vragen , complimenten ! Helaas hebben ze etr geen antwoorden op en zelfs geen idéé dat is einde seizoen en hopelijk ook einde o.a Steijn.

5    
Ratjeduneerste

Haye wil aanvallend voetbal spelen en tot zijn recht komen op de positie waar hij goed is.

Maar er wordt door generaal Steijn enkel geluisterd naar het bejaard zooitje dat liever lekker achteruit leunt en afwacht.

Maak Haye captain en zoek een trainer die het WEL aandurft om vooruit te spelen. En donder die Haagse mafkezen er achteraan!

2    
fvf6

Hij is al 6 wedstrijden niet de speler die hij kan zijn , werd terecht gewisseld gisteren maar dat zou eigenlijk met de andere 9 ook het geval zijn. Alleen Kortsmit haalt een zesje de rest zwaar onvoldoende

9    
Henri

Deze Haye is de verpersoonlijking van het onder Hyballa met agressie en drive spelende NAC en het onsamenhangende, defensief spelende NAC onder Steijn.
Hyballa gebruikte "professor" Haye in zijn kracht in de punt naar achter op het middenveld in een Pirlo rol. Zo kwam hij snel aan de bal en had op die positie ook net iets meer tijd om zijn destijds perfecte dieptepasses te geven. De huidige Haye is geen schim van de speler van vorig seizoen. Wat een trainer al niet met je kan doen. Helaas geldt dat niet alleen voor Haye, maar ook voor Schouten, Azagari, Rösler, Van Hooijdonk en Riera.

2    
Henri

Vraag één van de interviewer:
Hoe komt het dat jullie deze wedstrijd, die je niet mag verlieen toch verliest?
Antwoord Haye:
We mogen deze wedstrijd nooit verliezen op welke positie we ook staan.
Conclusie:
Haye geeft geen antwoord op de vraag.

In plaats dat de interviewer zijn eerte vraag verder uitdiept om wel een antwoord van Haye te krijgen stelt hij een totaal andere vraag en sluit vraag één waar geen antwoord op kwam af.
Hoe goed bedoeld allemaal, maar enkele van deze gasten leren het volgens mij nooit. Interviewen is doorvragen naar de kern van het probleem. Samen met de ondervraagde het probleem ontleden en weten bloot te leggen. En niet snel afhaken en naar de volgend vraag hoppen..... vraaghoppen.

3    
Scheppioni

@ nr.20
Laat voor mij part nu maar Visser/ de Graaf het doen, met steijn komt het zeker niet meer goed, al is hij zo stront eigenwijs op voetbalprimeur dat hij zelf er nog ingeloofd !! DODELIJK VOOR ONZE PRACHTIGE CLUB !

3    
Bart

Haye is het meest duidelijke voorbeeld van de onzekerheid die Steyn als een deken over dit team heeft gelegd.

Wat is dit in potentie een geweldige speler zeg.

Zonde dat werkelijk niemand in zijn kracht wordt gezet door deze totaal ongeschikte trainer.

Laat ‘m nu maar het seizoen afmaken. Promoveren via de play offs komt toch een jaar te vroeg. Maar wat zou t fijn zijn dat wanneer we weer naar het stadion mogen er een trainer met passie aan het roer staat die onze spelers met overtuiging en plezier laat voetballen.

3    
Toontje

Wat is de speler ver weggezakt. Speelt compleet zonder zelfvertrouwen terwijl hij dat voor corona in oktober heel veel uitstraalde. Raakt verdedigend snel in de problemen, heeft al wat tegengoals gekost. Zet ook bijna n iemand meer vrij voor de keeper. maanden geleden wel.

3    
076

Haye is een speler die mensen wil zien bewegen. Die moet iemand kunnen inspelen. Breker op t middenveld met een goede passing. Houdt van actie op het veld. Initiatief en desnoods de noodrem.

Verzuipt volledig in het gezapige afwachtende voetbal van een niet fit getraind elftal. En dat is te merken want tegelijk met Haye wordt ook het spel van NAC steeds slechter.

5    
Boxer

Haye is naar NAC gekomen toen Hyballa hier trainer werd.
Hij gedijt in een team dat daar waar mogelijk wil aanvallen en dat zal in de ere wat minder zijn dan in de KKD.
Vervolgens wordt hij na een paar maanden geconfronteerd met Steijn.

Wat moet die jongen zich ongelukkig voelen

1    
Nacdictive

We zijn officieus dood, wat een ellende. Tom Haye, een prima speler voor NAC, loopt met zijn ziel onder zijn arm. De ruimtes tussen de linies zijn al maandenlang gigantisch en niet te belopen. Haye heeft hierin veel gemaskeerd, evenals een aantal andere spelers.
Steijn krijgt het niet aan de praat, ook hij, net als veel voorgangers, sneuvelt voortijdig in Breda, wellicht door onvermogen maar toch ook voor een groot deel door de drie wijzen... ook deze keer is het toch weer gelukt een AD aan te stellen, die niet in staat is orde in de chaos te scheppen.
NAC is enkel gebaat bij een verlossing van de drie wijzen, linksom of rechtsom.

2    
Tram

Arme jongen. Denk echt dat hij beter kan maar het begint met een trainer die van elke tegenstander bang is en zijn spelers totaal geen vertrouwen geeft.

Laad alle berichten na dit bericht in