Wij gaan niet opzij

BSR Pubquiz '24 op zondag 7 januari - UITVERKOCHT

Benn076

Ontstaan in januari van 2017 en inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Na zes prachtige geel-zwarte middagen in Dok 19 en één online editie is het tijd voor de zevende editie van de BSR Pubquiz. Op zondag 7 januari toveren we Dok weer om tot de mooiste NAC-kroeg van de stad.

Rond 14:00 zullen we van start gaan met de quiz. Gaat Team Kotta, Nooit meer op vrijdag of de prima ballerina's er dit jaar vandoor met de felbegeerde beker? Of heb jij voldoende NAC-kennis in huis om samen met vrienden, familie of je buurvrouw een gooi te doen naar de prachtige prijzen? 

De inschrijvingen zijn geopend en voor slechts 30 euro per team van maximaal 5 deelnemers ben je erbij. Wij zorgen voor de bitterballen en muzikale omlijsting. En daarvoor nodigen we een oude bekende uit die onlangs nog een prachtige mooie Bredase medley (Spotify) uitbracht, vriend van de show, Tommy Lips. Bezoekers van het eerste uur zullen begrijpen dat het dak er weer af gaat bij Dok. 

Update: Dat ging vlug, inmiddels zijn alle 18 teams aangemeld en belooft het weer een volle bak te worden bij onze vrienden van Dok 19. De volgende teams doen mee:

Een Tikkie na het Zuipen
Team friet
Nooit meer op vrijdag
Prima Ballerina's
Kotta
Avondje NAC
Jean-Claude Mukanya fanclub
Peter v.d. Merwe Fanclub
Heren 4
Boys 5&6 van Boven
BBT
Sabbie 2
Hyballa‘s Spekkies
Jetta maak me gek!
De Gele Kanarie
076radio
De harde sok
Doeve aon de top!

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Ruud Geels op 75-jarige leeftijd overleden 18 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #193 73 reacties
16 Reacties
7   1  
Henri

@Thiestemberg
Dus jullie moeten op de dag zelve even in overleg gaan of er al dan niet een item van wordt gemaakt. Dat is dus echt op zijn NAC's. Het lijkt mij veel logischer dat een redactie een beleidsplan heeft gemaakt wanneer men wel of niet een artikel maakt en aan welke criteria moet worden voldaan om het dan wel of niet te doen. Zo'n plan is nodig omdat je natuurlijk ook te maken krijgt met spelers die jullie zelf soms niet eens hebben gekend, maar een groot deel van de supporters wel. En die hebben daar dan soms ook een heel ander gevoel bij.

5   1  
Bredafun

T feesten gaat gewoon door hier… ondertussen de stillems momenteel vet bovenaan!
Dus……. Als we morgen geen 3 punten pakken wordt t echt n giga achterstand.

6   2  
markenaa

Zeer effectieve spits en oud NAC speler Ruud Geels overleden 🙏🏼

2   5  
Babos!

Feesten? Gewoon een jaarlijks dingetje onder de supporters. Ze schenken geen azijn dus niks voor de Fun.

3   2  
Tram

Ruud Geels, god hebbe zijn ziel. Kwam naar NAC door meneer Jamin. Ik weet het nog goed. Wat gaat de tijd snel. Was helaas geen groot succes.

4   2  
ome cor

Ik weet dat BSR crew een groepje vrijwilligers is die hun best doen om Na nieuws hier te plaatsen.
Toch vind ik het jammer dat er niemand van de Crew bereikbaar was toen bekend werd dat Ruud Geels overleden is.
Dit nieuws zal dan wel als mosterd na de maaltijd ( vijgen na Pasen, voor onze Belgische vrienden) geplaatst worden.

2   0  
markenaa

@omecor NAC was van 1982 tot 1984 zijn club en speelde 22 wedstrijden waarin hij 6 keer scoorde. Ik weet nog dat de verwachting toch wel hoog waren maar hij het niet echt waar kon maken. Ik vond het als tiener bijzonder dat zo'n grote spits naar Breda kwam.

Rip

3   12  
Thiestemberg Deze gebruiker is een admin

Ome Cor!

Hebben het wel besproken intern, maar besloten er geen berichtje aan te wijden op de site. De reden: Geels was een groot spits (uiteraard) maar speelde in 2 seizoenen 22 potjes voor NAC. Bij het overlijden van NAC legendes proberen wij altijd iets te doen. Maar als we Geels doen, zouden er ook een hele hoop andere Ex-NAC voetballers een bericht verdienen. Vandaar dat we er nu voor hebben gekozen dat niet te doen en aparte overlijdensberichten echt te bewaren voor NAC-iconen met een grotere staat van dienst voor de club.

7   1  
Henri

@Thiestemberg
Dus jullie moeten op de dag zelve even in overleg gaan of er al dan niet een item van wordt gemaakt. Dat is dus echt op zijn NAC's. Het lijkt mij veel logischer dat een redactie een beleidsplan heeft gemaakt wanneer men wel of niet een artikel maakt en aan welke criteria moet worden voldaan om het dan wel of niet te doen. Zo'n plan is nodig omdat je natuurlijk ook te maken krijgt met spelers die jullie zelf soms niet eens hebben gekend, maar een groot deel van de supporters wel. En die hebben daar dan soms ook een heel ander gevoel bij.

4   1  
ome cor

@THIESTEMBERG
Het is jullie website natuurlijk.
En inderdaad, Ruudje Jamin kwam hier eventjes uitbollen. Het was een legende , maar niet echt een NAC legende.

Toch vind ik het apart dat jullie bij het overlijden van een oud NACspeler eerst gaan wegen hoe belangrijk de beste man was voor NAC alvorens er wel of geen topic(je) van te maken. Oud NAC = oud NAC. Of betalen jullie bij de webhost per woord dat je plaatst?

1   0  
ome cor
2   1  
markenaa

Ruud Geels was in het Nederlandse voetbal een topspits. Met ongekende statistieken. Heeft 2 seizoenen in Breda gespeeld. NAC was ook zijn laatste profclub. Sloot in Breda dus zijn imposante carrière af.

@bsiderats
2 seizoenen! Niet als huurling een half jaar ofzo. Ik krijg het idee dat de status van deze speler niet echt bekend is bij jullie? Als ruud krol of Neeskens 2 seizoenen bij NAC gespeeld hadden was er ook geen aandacht aan besteed want geen NAC Legende? Wtf is überhaupt een NAC legende? Is dat zo'n speler die jullie om zijn uiterlijk/voorkomen na 3 wedstrijden ook graag de titel cultheld toe dichten?

Op ieder journaal en talskshow kwam het overlijden van Ruud Geels voorbij. Op teletekst staat NAC als laatste club.

Ik ben er trots op dat zo'n speler 2 seizoenen in Breda gespeeld heeft.
Waarom moet een speler een legende status voor de club (wat zijn de voorwaarden om een legende te zijn? Winnende doelpunt playoffs? Een keeper met x aantal wedstrijden maar ook een desastreus seizoen?)

Geef de mensen het respect wat ze verdienen. En door wel aandacht aan Ruud Geels te besteden geef je jonge NAC supporters ook historisch besef.
Mijn zoon was positief verrast dat ook deze topspits bij NAC gespeeld heeft

2 seizoenen maar liefst.

0   0  
BREDA 1965

Is triestig dat deze topspits is overleden,laat daar geen misverstand over bestaan,maar meneer jamin heeft de zakken van deze man gevuld,want anders was hij natuurlijk nooit gekomen.Daarnaast toen hij bij NAC kwam,was het helemaal niks meer...zo denk ik erover.

2   0  
Wanny

Maar dan moet je Zlatko Arambasic, Ferry Kotta en Ellery Cairo ook die aandacht geven. Wie gaat dat allemaal bijhouden?

0   1  
Henri

@Wanny
Ach ze zullen hopelijk niet allemaal tegelijk komen te overlijden. Het hoeven ook geen 3 A-4tjes te zijn. Maar een korte necrologie, toegespitst op de NAC-Periode vind ik wel van respect tuigen en wordt vaak door nabstaanden zeer gewaardeerd. En dat een necrologie van Jan de Jong, Frans Vermeulen, Jan van Gorp, Frans Bouwmeester, Bertus Quaars, Pierre van Hooijdonk en Ton Lokhoff veel langer zal zijn dan een van Thom Haye, Fabian Wilnis etc. dat zal iedereen begrijpen.

0   1  
Bredafun

R.I.P. 🙏🏻

1   0  
3ROBI

Wat een gezeur op bsiderats zeg. Ben het zeker niet altijd met de redactie en nieuwsgeving eens(subjectief).

Maar het is hun website en zij mogen toch gewoon zelf bepalen wat ze plaatsen of niet. En hoe ze deze site runnen(met wanneer welk overleg). Ga lekker je eigen website beginnen als je het zelf zo goed weet en andere nieuwsfeitjes wil brengen.

Laad alle berichten na dit bericht in