Overal waar we komen

BSR TV: Arno Verschueren na Sparta-NAC (3-0)

Da Pope

Arno Verschueren startte vandaag opnieuw in de basis. De Belgische middenvelder kon niet voorkomen dat NAC dik verloor. Wij spraken Verschueren na afloop.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Ruud Brood na Sparta-NAC (3-0) 63 reacties
Terug naar overzicht
30 Reacties
0    
Henkie

Middenveld allouchi verschueren damen. Kan niet. Klaar.

Alle 3 te slecht voor nac. Verschueren kan nog geen lange bal breed geven die aankomt, elke bal stuitert van zn voeten. Ja hij doet zn best, maar daar koop je niets voor. Allouchi en damen 2 slapzakken.

Nee vervang dat middenveld maar door kali, ilic, ilic.

0    
Sp1

Wisten jullie al dat de sfeer goed is?.... ;)

0    
NacBreda076

Het is duidelijk wat we tekort komen. Nu aan de td om te laten zien hoe slagvaardig hij is nu het er op aan komt

0    
076

@ Henkie

Frenkie de Jong was net te duur helaas

0    
Henkie

Juist 076, want tussen arno verschueren (Een speler waar geen enkele eredivisieclub naar geinformeerd heeft) en frenkie de jong (barcelonaspeler), zijn geen beschikbare spelers vindbaar. Ga toch weg.

0    
Ouwe Spionkop

Dat de sfeer goed is scheelt al de helft. Nu nog een kwaliteitsimpuls.

0    
Henkie

Zeker! Top die sfeer, scheelt al de helft! Fijn ook die harde werkers als Verschueren!

Wat dan wel weer jammer is, is dat er 3-0 verloren wordt tegen de reserves van Sparta, maar dat is dan ook van minder belang.
Wat zou er tegen de reserves van Ajax (= jong Ajax, ja daar spelen we tegen) dan wel niet voor uitslag volgen?

Filipovic! Ook al zo'n fijne harde werker! Zullen we Kenny vd Weg en Alex Schalk ook nog even oppikken? Werken ook zo lekker hard en zijn zo gezellig!

Nee, doe mij maar mensen met kwaliteit.

0    
Dennis1912

@Henkie proost he! Neem nog een glaasje azijn....

0    
Sp1

Als NAC echt serieus mee wil doen dan zal het toch gasten moeten aantrekken met een berg ervaring en die hoog in de hiërarchie staan... En die zijn schaars.... Stijn schaars!... Goffer dat ik daar zo spontaan op kom.. ;)

0    
Belgische Naccer

@Henkie

De spijker op zijn kop, maar velen hier zijn het er niet mee eens....

Als dit het middenveld is waar Brood de competitie mee in gaat, dan halen Ruud en Tom beiden de kerst niet.
Want we weten allemaal wat er gebeurt in Breda, als je 5x op rij verliest.

Ik hoop zoooo op het vertrek van Kali (wan het lijkt erop dat hier alles vanaf hangt, betreft verdere evt. tranfers)...en dat TOM nog een paar "van Damme's uit zijn hoge hoed tovert. Dan kan het nog...

Maar het wordt wel steeds moeilijker.

0    
Wolfmanjack

Gelul weer. Vorig jaar hoorden we ook dat de sfeer "zo goed" was. Wat moeten we ermee.

0    
Schrikbarend

Middenvelder verschueren terecht basis....damen kan echt niet hoort maandag al niet op training te staan...mounir ligt eraan wat er nog bijkomt sowieso behoude met kwaliteit als het nog komt bankzitter

0    
HenkTank

https://youtu.be/3StryfmYZiY

Samenvatting.

0    
Otjes

Linksback, een 10, een verdedigende middenvelder, een rechtsbuiten en twede keeper,

Op de keeper na, moeten de 4 echte klasbakken zijn.

Zelfs Kenny zou op de linksback positie al 2 klassen beter zijn dan wat er nu staat.

0    
Buurman

Tsja. Ik lees steeds dat onze Tom dit moet en dat moet .... en dat moet ook. Maar volgens mij kun je alleen shoppen als je geld hebt. Zonder geld is het etalage’s kijken. Ik denk dat Tom bij de AD aan moet kloppen voor extra budget. En de AD kan die vraag wegleggen bij onze eigenaren. Want als er straks geen subtop waardig KKD elftal staat krijgt onze TD eind september of eerder een scheepslading Bredase stront over hem heen. En die stinkt enorm. Je hebt minimaal een goeie ervaren middenvelder nodig en dan doel ik niet op Ilic. Luka Ilic hoort wel in de basis naast een ervaren man. Zijn broertje eerst maar eens bij de belofte laten zien wat hij kan. En dan in het midden nog een werker. Die hebben we wel. Voor moet er ook 1 speler met kwaliteit en ervaring bij. En de linksback plaats is niet goed ingevuld. Liefst een aanvallend ingestelde back die kan voetballen.

0    
Ivo

@Buurman

Er zijn meer dan 20 spelers vertrokken na vorig seizoen, het kan niet zo zijn dat er geen budget is voor versterkingen. We hebben zowat het grootste budget in de KKD!

0    
Henkie

Ik mag toch vinden dat Verschueren nergens goed in is en dat ik kali beter vind?

Kinderachtig om meteen over azijn te beginnen.

Positief zijn na 3-0 verliezen tegen reserves van Sparta is ook weer wat. Het lijkt wel op de stemming van de voorbereiding van vorig jaar. “Ach joh, dik verliezen. Het zou allemaal wel even goed komen.” Kansloze degradatie volgde.

Een kampioenskandidaat gaat er niet 3-0 af tegen reserves van Sparta, simpel.

0    
Buurman

Beste Henkie. Je hebt natuurlijk gelijk. Ook dat Kali in potentie een betere voetballer is. Maar ik vrees dat Kali het nooit meer zal laten zien. Daar heb je dus geen fuck aan. Hij drukt wel op de begroting. Beste Ivo. Maar er zijn ook alweer tig spelers terug. We missen drie ervaren krachten en dat kost knaken. Daarnaast raak je van de duurste , Kali, niet af.

0    
Animal

Henkie, de natuur azijn is in de aanbieding bij de Jumbo!

0    
DunErwt

@animal

Eet jij de bitterzoete koekjes maar verder op.
Er is nog wat over van vorig jaar.

0    
reflektor

Reserves van sparta ....boeiuhhhh

0    
Real Robert

@Buurman. Als er dan geld vrijkomt wanneer een blik dure spelers vertrekt, inclusief te dure huurlingen,

is er natuurlijk budget beschikbaar.

Maar dan moet je het geld niet over de balk gooien en met types als Filipovic, Riera, Bohui en Kapuadi

aankomen. Het geld is dan snel op en je hebt er niets voor terug.

Dan ga je dus een middenveld Verschueren, Damen, El Allouchi krijgen.

Eindresultaat: laag in het rechterrijtje eindigen.

Van de Abeelen is al net zo eigenwijs als Smulders. De trainers zitten er mee.

0    
Cees

Verschuren praat maar wat in het rond, en roept een aantal totaal nietszeggend clichés. Heeft zich voorgenomen om inhoudelijks niets te zeggen, net als Brood. Je haalt iemand voor de camera, waar je ook aan had kunnen vragen, “deze week nog gezellig naar de dierentuin geweest?”

Deze interviews geven “wel” aan, dat men nu al meer met de handen in het haar zit, dan wij denken! Geloof maar, dat deze afgang er stiekem aardig inhakt, zeker weten.

0    
Nr. 20

Ik ben altijd positief en wat NAC betreft vaak valse hoop....maar begrijp reacties wel. Weer een jaar een middenveld met Verschueren, El A en Grad Damen gaat echt te ver. 2 van deze spelers omringd door 3 klasbakken zou kunnen maar dit middenveld is vorig jaar gebleken gewoon te slecht. Als we hiermee starten dan verliezen we weer slag op middenveld en zal verdediging weer schuld krijgen. Vorig jaar zijn we door ons zwak middenveld en zwakker keeper gedegradeerd! Dus hopelijk komt er nog iets bij op middenveld of is dit weer mijn valse NAC hoop.....

0    
scheppioni

Met Verschueren fit as stofzuiger is de beste optie en aub nooit geen kali meer, tis alleen hopen dat Ilic fit blijft en dat er niet alles op een meestal zeer zeer matige behoudend el allouchi gewed wordt !! Een linkspoot a la Ilic zou welkom zijn !!

0    
fvf6

wat kletsen jullie nu over een middenveld met Damen , El Allouchi , Verschuren Jullie weten toch ook wel dat er straks ene Ilic zal staan .Een bovendien Verschuren is helemaal niet zo verkeerd voor NAC Verdedigend mag er idd op de backposities wel een sterkere bezetting komen.. Maar wat ik tot nu toe heb gezien is dat er een beter voetballend NAC zal staan dan vorig jaar. En dan hoef ik allen maar te wijzen op onze nieuwe keeper .

0    
Castle

Slechtste voetballer ooit gezien wat is hij slecht

0    
Ben

Huur tapia bij Feyenoord wil.in Nederland blijven

0    
Dutchbird

Als voetballer geen hoogvlieger maar een nuttige speler. Je zou willen dat iemand met zoveel jaar NAC op de teller een beetje de leider gaat worden. Maar dat zit in deze aardige timide jongen niet in. Die gaat in de kleedkamer niet foeteren en in het veld evenmin verzakende collega's op hun nummer zetten.

@buurman
Natuurlijk is het mogelijk om meer geld te besteden aan aankoop en salaris van enkele sterkhouders die dit team wel op sleeptouw kunnen nemen. Maar dat moet je durven uitgeven en vervolgens accepteren dat je een taakstelling hebt om meer inkomsten te verwerven. In deze economisch gunstige tijd en met zo'n grote achterban (en dus ook een groot achterland) moet het mogelijk zijn om een miljoen meer naar binnen te harken.

Maar Eisenga is te bang dat hij naast het potje piest en daarmee de aandeelhouders boos maakt en ze hem weer terugjagen naar Friesland. Beetje ondernemer zou zeggen: "Beste Tom geef maar 1 miljoen meer uit, ik zorg wel dat dat geld voor het einde van het seizoen via extra inkomsten is afgedekt."

(Bovendien hebben de aandeelhouders 1 miljoen extra beschikbaar gesteld als dat nodig is. Zij maken het Eisenga nog makkelijker om ondernemerschap te tonen. Nicole geef die Luuc eens een schop onder zijn hol.)

0    
Los Pollos Hermanos

Verschueren is een prima speler voor NAC. Heeft mindere momenten, maar daarom voetbalt hij ook bij NAC. Zou hem graag wat meer met aanvallende impulsen zien spelen. Als hij op komt via het midden is hij best gevaarlijk en Arno heeft ook een best aardig schot in de benen. Prima bruikbare speler. Als je vindt dat dit soort jongens niet goed genoeg zijn voor NAC dan ben je de realiteit een beetje kwijt. De realiteit is namelijk dat wij een middenmoter zijn in de KKD (misschien subtop) en dat spelers als hierboven, Tapia, echt nooit en te nimmer naar NAC komen.

Wakker worden mensen. Het is 5 voor twaalf.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja