Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na Sparta-NAC (3-0)

Da Pope

Na de nederlaag tegen Lokeren verloor NAC vandaag opnieuw. In Rotterdam was Sparta met 3-0 te sterk voor de formatie van Ruud Brood. De trainer gaf na afloop van de wedstrijd tekst en uitleg.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: Sparta-NAC 186 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Arno Verschueren na Sparta-NAC (3-0) 30 reacties
Terug naar overzicht
63 Reacties
0    
Wolfmanjack

Dit middenveld is, net als vorig seizoen, veel te licht. El Al en Damen is lachwekkend. Zelfs voor de KKD. Als het zo blijft wordt het weer een jaar doodergeren.

0    
Fom Tens

Allemaal mooi praten Ruud. Wordt helemaal niks zo.

0    
Rubenac

Prachtige kleren vd technische staf.
Nu nog een prachtig team/seizoen.

0    
Mike

Godsiedomme wat zijn hier sommige droeftoeters zegt kom nooit niet meer naar nac als je zo negatief bent

0    
JN

@Wolfmanjack

Gelukkig geeft Brood aan dat hij dat ook ziet en dat hij daar versterking wil (waarschijnlijk in de vorm van de broertjes Ilic). Daarna benoemt hij nog een nummer 10 te willen hebben met scorend vermogen. De mensen die erover gaan zien het ook, dus je hoeft je nog niet ‘dood te ergeren’.

Als ik het goed heb, telde de keukenkampioen van vorig jaar (Twente) halverwege juli pas een stuk of 10-12 contractspelers. Even afwachten nog... Helaas.

0    
aderB

Goede vragen, complimenten voor het interview!

0    
[email protected]©

Ach Mike... wat kan de waarheid soms hard zijn, zeker na die klinkende overwinningen tegen teams als Zundert. Ik verwacht ook geen vanzelfsprekend kampioenschap komend seizoen. Een compleet nieuw elftal heeft tijd nodig. De trainer heeft minstens nog 4 maanden nodig om automatismen te kweken.

0    
Geel/Zwart

Wat JN ook zegt. Veel mensen schreeuwen hier moord en brand tijdens en na zo’n wedstrijd. Jantje huilt, Jantje lacht. Maar door de technische staf en directie wordt het ook gezien. Er is nog actie nodig, en dat weten ze. Je hebt te maken met een transfermarktwerking waarop je met het budget en situatie van NAC moet azen op die laatste weken. Maar achterover leunen en met gematigd en gepast vertrouwen afwachten past ook niet bij de doorsnee NAC-supporter. Het is een irritant wespennest, maar het siert tegelijkertijd de gemoederen rondom de club. Lees het met een glimlach

0    
10diego

Dat geeft de burger moed. Duidelijk verhaal. Tom mag laten zien wat hij kan buiten zijn Belgische database en in zijn netwerk.

0    
Judge M.

Je scorende nummer 10 heet Branco vd Boomen, Ruud..

0    
Eucalypta ..

T wordt steeds triester! Weg met die Brood

0    
De Maarschalk

Gelukkig, hij ziet het ook!

0    
Andro

Dhr Brood vond NAC de 1e helft gelijkwaardig. Haha....in ieder geval een positief mens.

0    
Cees

Ruud Brood bagatelliseert e.e.a. behoorlijk betreft het duel met Sparta. Noemt geen man-en paard, verre van dat zelfs. Heel oppervlakkig relaas. In een duel met o.a. Sparta moet echt de al-ler-sterkste formatie op het veld staan. Maar schijnbaar is dat nog steeds een groot vraagteken bij hem. Nog “steeds” probeerseltje, hier, en daar! Na Kortrijk, Lokeren, en een behoorlijk aantal trainingen moet je zo zachtjes aan een vaste elf kunnen opstellen, voor zover mogelijk. Spelers maar blijven proberen, tja, euh? Dan straal je je als twijfelaar uit, of?

Nee, nogmaals, de spelers die moeten spelen, laten spelen, zeker tegen dit soort clubs. Die duels zijn namelijk het meest maatgevend. Laat die twijfelgevallen (nog steeds?) maar spelen tegen amateurclubs.

Over een aantal dagen vindt de vuurdoop plaats Ruud. Of wou je de eerste competitiewedstrijden nog verder experimenteren. Lijkt er wel op.

0    
10diego

@cees, dat ligt niet aan Brood. Die krijgt zijn gereedschap van de TD. Kijk even op de site van GT Sport, het bedrijf van Tom zijn vrouw.

Hebben 15 scouts die alleen in België scouten. Op naar de volgende proefspelers.

0    
RV

Shit ik was lichtelijk positief dat Ruud Brood het wilde doen, ondanks dat ik vond dat hij echt hele rare keuzes maakte vorig jaar.

Inmiddels zitten we in een impasse met een trainer die zich boven alles wil gaan plaatsen en een TD die nu waarschijnlijk al rillingen krijgt van het feit dat hij beseft dat hij er nog lang niet is en een middenmoot KKD selectie heeft samengesteld.

Kom maar op TD, drie versterkingen binnen 1,5 week op cruciale posities is noodzaak. Budget kan geen excuus zijn, de concurrentie haalt die ervaring ook en dat met een veel lager budget.

0    
Heksenketel

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar als ik het interview zo hoor moet er nog veel gebeuren. Immers ik hoor een trainer, die over alle linies zegt dat ze nog niet goed bezet zijn.

0    
RV

Overigens heeft inderdaad Ruud brood al aangegeven dat die ervaring noodzaak is maar hij ligt echt totaal niet op één lijn met de TD.

En dat is het trieste van alles, we zijn niet eens begonnen en Brood uit al kritiek op het beleid. Ziet de TD als een passant en ziet zichzelf onterecht als redder van NAC die de cultuur kent, hele enge gewaarwording.

We zijn het nieuwe Roda of NEC als er binnen 1,5 week niets bij komt, 100 procent.

0    
F8

@Fom Tens

Wat een trieste reactie, bah.

0    
Belgische Naccer

Van mij had Ernie Brands de nieuwe trainer mogen worden...geen idee dat die man vrij was...

Daar heb ik meer vertrouwen in dan -"pappen en nathouden"-"allouchi doet het goed" -"we doen het goed tot aan de tegengoal"-"laat keeper van Leer maar staan"-Ruudje Brood...

Maar tot nu toe is het spel een kopie van vorig jaar. Geen "body" in het team, veel te lichte spelertjes.
En je ziet dat je zonder Kudimbana (de enige speler in de selectie, die wel balvast en sterk aan de bal is) geen goal gemaakt krijgt. Heeft hij al getekend trouwens? Of kan hij als vakkenvuller bij de Carrefour meer verdienen?Dat zegt alles.

Maar dit is al jaren zo en ik snap niet dat hier niet beter op gescout wordt. Maar zolang er niks gebeurd, blijf ik het gewoon roepen hier, want het kan nog steeds, de transfermarkt is nog open. Je zult echt heel snel 2 sterke balvaste middenvelders moeten halen en wellicht nog een linksback en een spits, want het "smurfgehalte" in deze selectie is nog steeds hetzelfde als in de selectie van Smulders. En leuk dat ze enthousiast zijn, maar na 5 nederlagen gaan de kopjes vanzelf hangen hoor.

Dus graag ACTIE TOM!! Het is zeer hard nodig. Zie vandaag! Kansloos verloren van een degradatiekandidaat...bij geen actie wordt dit een roemloos KKD seizoen waar je zult eindigen rond plaats 10 of lager...dat is een zekerheidje.

Maar dit is toch niet de doelstelling?
Het worden 2 zeer belangrijke weken...voor de toekomst van onze club.

Hup NAC!

0    
Heksenketel

@RV

Spijker op zijn kop! Je voelt aan alles dat trainer en TD niet op één lijn liggen. Dat moeten ze echt samen oplossen!

0    
Peter

Van Hooidonk, Damen, vd Gaag, Brusselers en El Allouchi zijn veel te licht!

0    
willem 4,5

Wt een slap gelul allemaal weer van een aantal negatieve zeikers ' je voelt aan alles dat de TD en de trainer niet op een lijn liggen, slap gelul, negatief gezeik en je kunt niet luisteren en daarom trek je conclusies die niet gezegd zijn en ook niet tussen de regels door naar boven zijn gekomen.

0    
Dartfreak

Het is echt niet erg om een oefenwedstrijd zo te verliezen. Nu ziet brood de zwakke plekken en kunnen we hopenlijk die eruit halen en zo tot een vaste basis komen. Met hopenlijk wel wat ervaring erbij

0    
Geelzwartwit

Feitelijk zegt Brood dat hij mbt de veldspelers nog zeker in iedere linie minstens 1 verbetering/versterking wil. Dat vind ik best veel en daarmee dan ook niet gek dat je nu verliest.
Overigens hebben we al 4 spitsen en daar moet er nu nog 1 bij met snelheid en diepgang..? Het wordt straks druk op de spitsenbank of verschuift er nog wat naar Helmond?

0    
Maarten

Middenveld met Damen en Mounir. Kan gewoon niet.

0    
Scsa

Na dit interview waarbij Brood zijn schoonzoon nog steeds kans gunt om zich te bewijzen Brood per direct ontslaan.

0    
Heksenketel

@Willem4,5

Heeft wat mij betreft niets met negatief te maken, maar gewoon realistisch. Ik luister en hoor Brood zeggen dat hij op alle linies nog iemand nodig heeft, dat hij ongeduldig is richting de TD. Dat vind ik zorgelijk. Zorgelijk dat we nog zoveel nodig hebben en zorgelijk dat ze het klaarblijkelijk niet eens zijn. Niet meer en niet minder.

0    
JN

@Geelzwartwit

Volgens mij doelt hij op een buitenspeler met diepgang. Ik heb nog geen wedstrijd (kunnen) zien, maar als ik alles zo lees, zou er nog een rechtsbuiten bij mogen komen, spitsen in overvloed.

0    
Rubenac

Maar Boris is iig niet diegene met diepgang.. dus wat nu?

0    
NB

Samengevat:
- aankomende 2 weken 3 nieuwe spelers
- aankomende 2 weken spelers weg

Prima, maak het klaar voor volgend seizoen!

#HUPNAC

0    
jvt

Veel te filosofisch, te flets die Brood. Begint me nog meer tegen te vallen. Nu ook weer met dat verhaal over Damen, een speler die wel het spel van links naar rechts kan verplaatsen en die Brood nog niet heeft? Of hij ineens na zijn vakantie beter is gaan voetballen? Die Brood toch al kent. Krijgt als stagiair een vaste plaats in oefenpotjes terwijl de basis ingespeeld moet raken. Dit kan alleen bij NAC. Stoppen met deze onzin. Brood moet elke schijn van belangenverstrengeling vermijden zoals Tom met dat bedrijf van zijn vrouw. Of is dit de cultuur binnen NAC?

Van de huidige spelers zijn Mashart, Carolina, Van Anholt, Brusselers, El All, Reuvers, Van Hooijdonk, Kali veel te licht of te zwakke mentaliteit. We hebben inclusief Daan Klomp, Diego Snepvangers (beiden ook te licht) 22 contractspelers. Daar komt Kudimbana, gebroeders Ilic en wellicht nog eentje van MC bij en zitten we al aan 26. Daarvan is de helft te zwak of zoals Bohui een groot vraagteken. Kapuadi als nummer 27 al helemaal. Niemand steekt er met kop en schouders bovenuit. De meesten zijn blij dat ze kunnen aanklampen op het "nivo" van de trainingen bij NAC. Maar je moet juist spelers hebben die het nivo verhogen! Er moet met meer weerstand getraind worden. Waar is de tijd gebleven dat tegen Sparta gewoon gewonnen werd.

Met deze jonge, iele, weinig getalenteerde selectie kun je toch nooit het kampioenschap afdwingen. Met de vier echte versterkingen kom je al op 31 spelers! 6 teveel dus. Wat is er anders dan bij Smulders' beleid "er zit er altijd wel eentje tussen" en meteen meerjarige contracten.

Had dat budget nu eens niet versnipperd! Had meer zekerheid gehaald en stop je energie niet in spelers die niet goed genoeg zijn en het nooit zullen worden. Jvt zegt het al jaren; ga voor minder maar met meer kwaliteit. En een bevlogen staf maar het straalt allemaal zo weinig uit. Het wordt een zwaar jaar, ondanks de meevaller in de seizoenskaarten. Het geld staat allang niet meer op het veld en dat beste mensen, is jammer.

0    
ome cor

Waarom denken jullie dat erBv oefenwedstrijden gespeeld worden ?
Volgens mij zijn die bedoeld om te kijken waar we nu staan en wat er bijgeschaafd moet worden.

Als je vanaf dag 1 al een perfect draaiend geheel hebt staan dan heb je 1) heel veel geluk en 2) kun je verdere oefenwedstrijden net zo goed schrappen.

Uit de oefenwedstrijden moet de trainer halen wat hij nog nodig heeft en wat hij moet aanpassen.
Al verlies je met 10-0 van RKC of van die Grieken, als we in de competitie maar 1e of 2e worden.

0    
Q

Juist Ruud. Rendement en scorend vermogen hebben we nodig. Gewoon een type Seuntjes of een Sjoerd Ars. En scorendende middenvelders.

Leuke frisse jonge gasten hebben we nu maar daar gaan we niet mee promoveren.

Vertrouwen in deze trainer.

0    
Buuze

Istvan Bakx is transfervrij. Is dat wat? Ervaren, harde werker en een meerwaarde lijkt me. Gaat nu mee trainen met Spakenburg

0    
RV

Natuurlijk hadden we een Seuntjens perfect kunnen gebruiken. Je had er een heel team omheen kunnen bouwen en garantie voor meer dan 10 doelpunten ingekocht.

De TD was echter arrogant maar heeft er nog niets beters voor terug kunnen halen, we staan tegen de Graafschap dan ook al 1-0 achter zonder een minuut gespeeld te hebben, die zijn met een lager budget en minder aankopen al stappen verder.

Gemiste kans.

0    
Gjoewie

Tja, we zullen met vallen en opstaan door dit seizoen moeten komen. Kampioenschap of promotie reken ik nog even niet op. Als je eerst de fruitmand ontdoet van alle rotte appelen, dan zul je de boer op moeten voor wat vers fruit. De TD heeft gekozen voor een duidelijke lijn. Geen speulers met een deukje meer, geen huurlingen, maar enthousiaste youngsters die mogelijk meerwaarde kunnen hebben. Dat is een duidelijke lijn en daar ben ik blij mee. De beperking die de TD had was dat niet iedereen blij is om naar NAC te komen, juist vanwege de verziekte sfeer van vorig seizoen. Als we dit seizoen doorkomen met fris en fruitig voetbal, dan komen de echte versterkingen weer graag bij ons voetballen. We moeten niet in een keer in paniek raken omdat we op de ballen krijgen bij Sparta. Die hebben dat tussenjaar gehad, zijn per ongeluk ook nog gepromoveerd en zitten dus in de positie waar ze wel makkelijk spelers kunnen aantrekken die de selectie versterken.

0    
Balletje

Gewoon even afwachten voor iedereen weer gaat janken. Dit heet de voorbereidingen. Dat betekent dat ze kunnen kijken waar nog zwakke broeders rondlopen.
En ze trainen al met de broertjes erbij, dus wacht maar af.
Hoe lang gaan die papieren nog duren by the way?

0    
Los Pollos Hermanos

Zo grappig dat mensen van euforie in hysterie storten.. oefenwedstrijden tegen Zundert en Made winnend afsluiten en er wordt hier gesproken over een goed middenveld en patronen en bla bla. Lachwekkend. Ik zei destijds al dat de zich kapot moesten schamen dat het er niet meer dan 10 waren en nog erger, dat je een goal tegen krijgt! Tegen een stel cafébezoekers man!

En nu tref je 2 tegenstanders (die er ook helemaal niks van kunnen) en dan wordt je weer even met de neus op de feiten gedrukt. Het lijst een aardig groot deel mensen hier oprecht te verbazen dat we worden weggespeeld door Sparta en door een stel aardappels uit België, die ook gigantisch slecht zijn en in België bekend staan als de slechtst voetballende ploeg. Misschien word het tijd die 14 gele brillen eens af te zetten en te kijken hoe NAC er echt voor staat.

Ik verkondigde al eerder: NAC haalt de top 5 niet. En de eerste wedstrijd tegen Dordrecht wordt gewoon een kei harde nederlaag. En dan breekt de paniek weer uit. Paniek die ieder weldenkend mens 6 maanden geleden al aan zag komen, toen al duidelijk was dat NAC ging degraderen.

0    
scheppioni

Volgens mij was Ruud haast in staat te zingen ''t duurt te lang', middenveld moet een fitte Ilic bij en hopen dat Verschueren as stofzuiger fit blijft !

0    
10diego

Vorig jaar was bagger, op en buiten het veld. Maanden zonder TD, maanden een interim directrice.
Degradatie (werkelijk vanaf halverwege het seizoen zo goed als kansloos)
Gerommel in RvC en rond aandeelhouders
25 spelers weg.

Het was de kans om de organisatie goed neer te zetten, beter dan voorheen. Het was de kans om een goede selectie neer te zetten. Kwaliteit ipv kwantiteit.

Binnen de gehele organisatie kwalitatief betere mensen halen dan je had.

Wat hebben we? Zelfde besturingsmodel ( ok, de TD is geen statutair directeur), RvC met zelfde gebrek aan voetbalkennis en ballen en een selectie die zeker niet sterker is dan die we hadden. En dat is knap om voor elkaar te krijgen.

Het enige pluspunt is dat we een betere keeper hebben dan vorig seizoen. Maar dat was nou niet zo heel moeilijk.

Op dit moment zijn we geen voorname promotiekandidaat en dat is de doelstelling die onze directie kort na de degradatie in H’veen uitsprak.

0    
Ivo

Eens 10Diego.

En dan blijven we ook nog aankloten met een speler die aantoonbaar niet goed genoeg is maar toevallig wel de schoonzoon van de trainer. Dat is gebrek aan professionalitet, en dus ook weer aan toezicht.

Alles moet in het teken staan van promotie, iedere minuut aandacht die ergens anders heengaat is verloren energie. Zo ervaar ik het nog niet.

Dit wordt een "overgangsjaar". Kan niet anders.

0    
Semsi

Nu we verder in de voorbereiding zijn en de tegenstanders met sterkere en completere opstellingen voor de dag komen merk je dat NAC daar nog onvoldoende tegenover kan zetten...werk aan de winkel!

0    
10diego

@ivo, vanaf het moment dat de directie dat woord in de mond neemt (overgangsjaar) moet je afscheid nemen van de AD en die door hem aangestuurde TD.

Het doel is promotie en zoals jij schrijft daar moet alles op gericht zijn. En dan moet je niet komen met Kapuadi en Filipovic.

Stokkers zal straks wel kritiek krijgen, maar die heeft een middenveld achter zich dat hem niet voedt en twee lamme knechten voorin.

0    
Roekoe

Kortrijk-Excelsior 4-0, nac-kortrijk 2-1, Willem 2 sparta 0-3..

Het zijn OEFENWEDSTRIJDEN mensen..

0    
Adriaan

Nog een kleine 3 weken
Vlgs RB moeten er nog 5 bij
Aub TM 4 veldspelers die er direct staan dus van echte meerwaarde zijn:linksback stofzuiger op het middenvekld een nr 10 (niks voir Illic?) en nog een goede scorende spits!
Aub geen contract voor Damen ( niet goed genoeg en geen belangenverstrengeling RB!) en de Belg van Gent ( te hoge opleidingsvergoeding en niet goed genoeg)
Lijkt me moeilijk om van Kali af te komen
Van Aanholt veel te vaak geblesseerd
Van Hooijdonk Carolina Reuvers Brusselers en vd Gaag veel te licht en uitlenen aub Maar ja ze kunnen niet allemaal naar Helmond!Anders in Jong NAC
Hopelijk blijven dit jaar Illic en Verschuren fit
Als RB de AD en de TM voor promotie willen gaan is haast geboden Met het huidige materiaal kom je niet ver in de kkd!

0    
ome cor

Is het doel nu: "Meedoen om de plekken die recht geven op promotie" of keihard en alleen "Promotie" ?

Voor ons supporters is de terugkeer naar de eredivisie natuurlijk het allermooiste.
Ik heb afgelopen seizoen over degradatie altijd geroepen dat we misschien beter opnieuw kunnen gaan bouwen ipv direct weer te promoveren. Dat je dus niet na 1 seizoen meteen weer terug moet komen als je niet in staat bent om na promotie het eredivisieschap vast te houden. De titel "heen-&-weer" was voorheen aan Volendam toegeschreven en daar hoef je niet trots op te zijn.

Bouwen betekent allereerst een herkenbaar NAC terugkrijgen. En als je meedoet om promotie (en het uiteindelijk net niet haalt) dan draai je wel mee aan de betere kant van de league.
Voor de club zaak om jonge, goedkoop of gratis binnen gehaalde spelers in de etalage te zetten en met winst te verkopen en daarnaast de club weer wat leuker weg te zetten ipv het ongeorganiseerde zooitje wat het was. Een beter imago is ook kans op de komst van betere spelers.
Last but not least kun je ondanks minder inkomsten uit sponsoring en tv-gelden toch je financiële huishouding op pijl houden/verbeteren wanneer je jonge gasten met potentie kunt verkopen.

Dat het allemaal niet te lang moet duren zal elke supporter met me eens zijn. We zijn tenslotte geen Telstar, wat na 14 jaar eredivisie in 1978 degradeerde en nooit meer terug kwam.
Maar onze laatste promotie onder Stijn Vreven was eigenlijk ook min of meer per ongeluk, waarmee de club nog niet klaar was voor de eredivisie (en dat hebben we ook allemaal moeten aanschouwen).

Promotie is persoonlijk mijn grootste wens !
Maar dan wel met een team wat daar naar toe groeit en op een beperkt aantal mutaties na de stap kan maken om niet het jaar daarop weer tegen degradatie te moeten knokken.
Je kunt niet elk jaar een wissel van 25 spelers doorvoeren.
Maar vooral weer een herkenbaar NAC terugzien van harde werkers, vechten voor elke meter, misschien niet technisch altijd het meest hoogstaand voetbal, maar wel respect en bewondering afdwingend door inzet, passie en...zoals ene S.V. het zou zeggen: attitude.

0    
10diego

@ome cor: er is maar één doel.

https://www.bsiderats.nl/eisenga-er-is-maar-een-doel/

0    
Seuter

@Ome Cor
Ik heb hier niets aan toe te voegen,het is zo en niet anders.

0    
10diego

@seuter, een duimpje had volstaan. Maar wel mooi een ‘s Gravendeler als NAC fan!

0    
Fred1

Ik las gisteren dat na de wedstrijd tegen Lokeren onder de supporters de sfeer is omgeslagen, en dat klopt, maar dat ligt niet aan een nederlaag meer of minder in een oefencampagne maar heeft alles te maken met het herintreden van de “geweldige” Damen.
Meteen is de sfeer omgeslagen naar de teneur van vorig jaar omdat we weer dezelfde patronen terug zien keren, wat moet je met een trage onverschillige speler die alleen af en toe een bal uit stilstand naar een speler met eenzelfde shirt kan schoppen.
Nu ik heb nieuws dat kan ik NU op mijn leeftijd nog steeds en waarschijnlijk velen onder ons.
Waarom Kudimbana er niet bij was, het is me een volkomen raadsel waarom schoonzoontje er weer in stond was nog een groter raadsel.
Hij vertraagt het spel en verovert er niet één, als je dan gisteren daarnaast Verschueren en Elalouchi letterlijk mee ziet hobbelen dan zakt mijn broek daar echt vanaf.
Deze trainer bagatelliseert alles en doet er alles aan om zijn schoonzoontje een contract te bezorgen, ik vind die Damen echt een aanfluiting en een grove schoffering naar het hondstrouwe publiek.
Met deze spelers gaan we weer precies dezelfde kant uit als vorig jaar, ik zie in de laatste oefenwedstrijden ook niet één keer het sterkste team staan, ik weet echt niet waar Brood mee bezig is en het baart mij enorme zorgen.
Ik heb er geen goed gevoel over.
We “zeurden” vorig seizoen over rotte appelen en je ziet wat er nu gebeurt als één zo'n rotte appel terug keert, de sfeer slaat om, zowel op het veld als bij de supporters, de prestaties worden minder, spelers gaan twijfelen, spelers die voor zo'n nitwit aan de kant staan worden recalcitrant en gaan zich in de groep roeren.
Hier wordt het belang van NAC niet gediend en zeker niet dat van de supporters, hier prefereren andere belangen waar ik kotsmisselijk van wordt.
Er zijn spelers afgetest die van box to box speelden , die scoorden en vuile meters maakten en voor de zoveelste keer staat die Damen er weer in , na zoveel kansloze jaren en na 3 waardeloze oefenwedstrijden heeft Brood nog steeds niet gezien dat deze speler er helemaal niets van kan en niveau amateurs is.
Het is echt wanstaltig en niet te geloven.
Mij. sponsorfactuur lag op de deurmat ongeveer gelijk met het nieuws dat die vreselijke Damen weer een zogenaamde kans zou krijgen ik heb het nog nooit zulk hard geld gevonden,en heb er plots ook helemaal geen zin meer in.
Ik ben echt klaar met de Damentjes en de Elalouchitjes van deze wereld, ze verzieken mijn voetbalplezier en van velen en geduld is eindig.
By the way voor degenen die de boodschapper weer willen neerschieten, het is niet van horen van, ik heb de wedstrijd gezien tot de 75e minuut ( helaas, toen trok ik het niet meer ) , ik had wel iets beters kunnen doen denk ik achteraf, maar jullie mogen één keer raden wie er verantwoordelijk was voor de 1-0 door lomp balverlies en wie er “80” keer de bal terug heeft gespeeld. ( juist onze twee rotte appels )
Echt mensen ze gaan ons weer naar een bedenkelijk niveau trekken en dat komt omdat de trainer geen eerlijke keuzes maakt, de nabije toekomst zal het uitwijzen, maar mocht Damen een contract krijgen dan is mijn vertrouwen in Brood en het betaalde voetbal voorgoed geschaad, dan geloof ik nergens meer in en moeten NAC talenten inderdaad zo snel mogelijk elders emplooi zoeken want bij NAC krijg je geen kans, daar regeert ( wederom ) vriendjespolitiek.
Nogmaals die uitslag zegt me niks maar de wijze waarop de lamlendigheid en het onverschillige op dat middenveld, het maakt me echt woest! Het is respectloos!

0    
Nachoreca1

Heel simpel; met geld koop je een kampioenschap in de kkd. Of je gaat voor de langere termijn en gaat voor een stabiele fundering met een toekomst voor jaren. Beiden is bij ons niet te realiseren. Geen geld en geen visionairs. Prettige wedstrijden zou ik zeggen en voorlopig hangen we in de kkd.. of er moeten daadwerkelijk nog echte versterkingen komen... hoe is mij een raadsel maar wie weet...

0    
Jvg

Waarom verspillen we kostbare inspeeltijd aan een luie donder als damen?
Wakker worden brood.
Het doet pijn aan je ogen.

0    
10diego

Heren, het probleem van NAC gaat iets verder en ligt iets dieper dan spelertje Grad Damen. Gaat wat ver om alles aan die jongen op te hangen al zegt de gang van zaken veel over de chaos en de volgende oktober crisis die er naar ik verwacht aan komt,

Maar wat raar is, is dat de gemiddelde onbekende testspeler na een ruime week weg is en dat de schoonzoon van de trainer jaren bij de club loopt en er na 3 extra weken proefperiode (met tussendoor een afwijzing van Cambuur) nog geen besluit is genomen.

Zou schoonpapa NAC als etalage voor hem gebruiken?

0    
Sjef de gevulde [email protected]

Helemaal mee eens. Toen ik dat gister zag damen en el allouchi samen op het middenveld toen zakte mijn broek al af. Vind het nooit leuk om spelers af te zeiken. Maar dit kan gewoon niet. Iedereen meet een beetje voetbalverstand weet en ziet dat. Brood niet ? Hopelijk is illic snel klaar om te spelen en halen we nog een vervanger voor el allouchi. Ik kan het ook niet aanzien meer die gasten en snap er geen reet van dat ze nog spelen. Hopelijk snel verandering want Mig toch hopen dat ze gister wel wakker zijn geworden.

0    
Ivo

Het officiele verhaal is dat we geen spelers op die positie hebben en Damen die tijdelijk invult en aan zijn conditie mag werken.

Gelul.

We hebben een hele bak middenvelders die allemaal speeltijd nodig hebben en tijdens het seizoen ook wel eens uit positie moeten spelen. Reuvers en Agougil worden teruggezet naar het 2e, Kali kan in de etalage gezet worden, maar Gradje mag spelen.

Hier gaat iets heel erg fundamenteel fout.

0    
10diego

@nachoreca1, we hebben het hoogste spelersbudget, de meeste toeschouwers, een van de hoogste begrotingen.

0    
The Cosmic Gate

Had desnoods Kali opgesteld...had hij zich belachelijk kunnen maken tov iedereen en laten zien dat hij echt heul snel erg moet !
Agh ik zie je over een x aantal weken wel, en zal dan mijn oordeel geven.

0    
Nachoreca1

@10diego .... buiten de toeschouwers om zie ik er nog weinig aan af. Matige selectie. Maar ja lekker door modderen met de Belg, marokaan en de zigeuner...lijkt wel een mop.

0    
10diego

@nachoreca1, klopt dat komt dan weer door gebrek aan kennis, visie en beleid bij de aandeelhouders en RvC.

0    
Nachoreca1

@10 Diego.... klopt idd... om moedeloos van te worden.

0    
Dutchbird

Als @ome Cor zich gaat afvragen of promotie wel de doelstelling is voor komend seizoen dan heeft hij niet goed opgelet. Zo kennen we ome Cor niet. Die weet drommels goed dat Eisenga maar één doelstelling heeft gecommuniceerd en dat is promotie. Niet over 14 jaar maar dit seizoen.

Ik vermoed dat ome Cor voelt aankomen dat die doelstelling niet haalbaar is met deze selectie vol jeugdspelers die elders als overbodig aan de kant werden gezet. Daar helpt maar een middel tegen en dat is een plan B. Plan A van VDA gaat niet werken.

Dus moet er snel een plan B zijn bij Eisenga en dat betekent een schaduwbegroting met 1 miljoen meer sponsorinkomsten. Gewoon taakstellend voor Eisenga want met zo'n achterban moet je aantrekkelijk zijn voor veel meer sponsoren. Zeker nu de economische zon schijnt. Dat miljoen al in de komende twee weken gebruiken voor de aankoop van drie ervaren leiders tussen de 27 en 32 jaar. Spelers die dit jeugdteam op sleeptouw kunnen nemen.

Met dat superbrave boekhoudkundige gedoe in plan A van Eisenga kunnen we het seizoen bij voorbaat afschrijven. En waarom? De grote drie zijn bereid om er een miljoen extra in te steken als dat nodig is. Dan ga je toch niet via plan A zorgen dat je dat miljoen niet nodig hebt? We hebben een ondernemer nodig, geen braafste jongetje van de klas meneer Eisenga. .

0    
Los Pollos Hermanos

Ja ja lieve mensen, ik had het u reeds voorspeld.

Het gezeik op Brood is alweer begonnen. Daarom roep ik al vanaf Dijkhuizen dat een trainerswissel niets uithaalt in dit trainerskerkhof wat NAC heet. Brood is een prima trainer voor NAC. Net als Dijkhuizen en vreven en Maaskant en noem ze allemaal maar op. Want voor een matig zooitje amateurs maakt het namelijk helemaal geen zak uit wie er voor de groep staat. Ik zeg u: v gaal of Mourinho halen geen betere resultaten met dit zooitje cafévoetballers.

Een onprofessioneel zooitje is het. Al jaren. Met mensen in de rvc die niet weten dat er lucht in een voetbal zit en geen zand. Met interim die zichzelf nooit hoeven te verantwoorden, waarvan niemand weet wat ze nu al die maanden al doet en die meer kosten dan het salaris van de spelers en die overal zijn uitgekotst. (Edelenbos? Lachwekkend)

Sponsoren zijn kwaad en lopen weg. Directeuren vinden het belangrijk om plain public het Friese volkslied mee te zingen, uit bij Heerenveen, in dienst van NAC. En dan hebben we er nog 1 lopen die een actief eigen scoutingsnetwerk heeft, maar aangeeft dat er van belangenverstrengeling geen sprake is, want is allemaal van z'n wijf. Of zoiets. Héél vreemd allemaal. Kan alleen bij NAC.

Maar wij blijven lekker de polonaise lopen en ziek mooie patronen als we de loodzware uitwedstrijd bij made hebben gewonnen. Of maar liefst 4 goals hebben weten te maken tegen de galacticos van Zundert.

Slaap lekker verder jongens.

Laad alle berichten na dit bericht in