Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na NAC - MVV (3-0)

Praatpapegaai

Edwin de Graaf wist alweer het dertiende punt in eigen huis te behalen. Waarmee NAC het verschrikkelijk goed doet in eigen huis aangezien er dus nu al vier keer gewonnen is, eenmaal gelijk gespeeld en eenmaal verloren. NAC wist ook nog de laatste drie thuisduels te winnen. We spraken de trainer na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Man of the Match: NAC-MVV (3-0) 19 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Boris van Schuppen na NAC - MVV (3-0) 17 reacties
25 Reacties
65   1  
Geelzwartwit

Top echter hoop ik wel dat Edwin beseft dat alle gewonnen potten met meerdere jonge eigen talenten gespeeld werden door blessures van wat bij Edwin normaal de eerste keus is.

Ik denk dat hij het wel beseft nu want noemde een Antonia en Bilate nu meer als jongens die je er graag bij hebt en je behalve hen nu ook een goeie bank had.

Hoop echt dat hij met de winnende jonkies blijft spelen. En dan maar naar routine wisselt pas als het nodig is.

18   6  
Kinderkaartje

Weinig gelul aan.

Op naar dinsdag en die andere stinkende vlaaien een poepie laten ruiken.

65   1  
Geelzwartwit

Top echter hoop ik wel dat Edwin beseft dat alle gewonnen potten met meerdere jonge eigen talenten gespeeld werden door blessures van wat bij Edwin normaal de eerste keus is.

Ik denk dat hij het wel beseft nu want noemde een Antonia en Bilate nu meer als jongens die je er graag bij hebt en je behalve hen nu ook een goeie bank had.

Hoop echt dat hij met de winnende jonkies blijft spelen. En dan maar naar routine wisselt pas als het nodig is.

12   2  
Kinderkaartje

OK.

Hierdoor zijn we dus blijkbaar 10 minuten later begonnen.


https://www.dumpert.nl/?selectedId=100012973_b60dc391

19   0  
Nonkel Frans

Eens met Geelzwartwit - houd dit team stabiel Edje. De oudjes op de bank, de jonkies erin. Geen gewissel meer in de basis. MVV was een makkie maar wel goed voor t zelfvertrouwen - momentum vasthouden nu.

Hup NAC!

9   1  
Mike zonneveld @kinderkaartje

Ken je topo!! 😂

24   0  
Viking

Aub niet dezelfde fout maken als na Roda door de niet fitte maar zeker niet betere ervaren jongens op te stellen....
Vertrouwen aan de basis de rest moet zich er in knokken..

26   4  
Scheppioni

Een verademing om te luisteren, alleen ene punt Ed, die jongelingen waren in de voorbereiding nadrukkelijk aanwezig !!! Nu laten staan, laat de rest nu er maar voor knokken, niet naar naam kijken !! Lekkerrrrr weekend !🍻🍻💛🖤

9   2  
Scheppioni

Geelzwartwit verwoord het eigenlijk veel beter .......👍

10   11  
Steven73

Whahaha daar zijn alle topcoaches weer.

6   2  
RV

De zwakte ligt nog steeds wel op de flanken (linksback en buitenspelers) en vooral een spits (zodat Seuntjens op 10 kan spelen) ontbreken. Mooi dat Boris en Yassin het goed oppakken samen op het middenveld.

Deze lijn doorzetten, uit ook punten pakken en hopen dat we tegen de winterstop weer bij de eerste vijf staan. Met een goede reeks tegen allemaal clubs uit het rechterrijtje moet dat mogelijk zijn.

Positieve is dat we gisteren in ieder geval de bal hadden en je nooit het gevoel had dat deze wedstrijd verloren kon worden, dat was vorig jaar in thuiswedstrijden wel anders.

14   3  
Beter de Laat dan nooit

Doet het als beginnend trainer meer dan prima. Heeft gewoon nog te maken met een jonge wisselvallige ploeg. Heb ook het idee dat de technische staf elkaar prima aanvult. Hopelijk gooit een nieuwe aandeelhouder het niet volledig overhoop.

4   7  
Joop

Ondanks dat we drie punten hebben zie je dat we een spits en een goede buitenspeler missen 3ant dan win je hier mer minimaal 6 a 7 nul ik hoop echt dat in de winterstop er 2 a 3 spelers erbijkomen en dar bilate weggaat en rutte teveel geblesseerd dinsdag weer volle bak hopelijk

18   1  
The Cosmic Gate

Ondanks dat je echt met 2 vingers in je neus wint van een opvallend zwak MVV , is het gebrek van een ECHTE spits toch echt stuitend aan het worden.
Ook gisteren weer legio momenten waarbij een ECHTE spits ze er gewoon wel in zal schieten en dus de score veel hoger uit zal vallen .
Dit is toch wel prio 1 straks lijkt me in de winterstop

7   4  
Gjoewie

Zeg van De Graaf wat je wilt, maar hij weet toch elke keer weer de vinger op de zere plek te leggen. Het is alsof hij nog bezig is met zijn trainerscursus!
Probleem is wel dat de minpunten die hij aanhaalt structureel zijn en dat er eigenlijk weinig of geen verbetering in zit.
Het is jammer dat er nog zo gewezen wordt op jongens die terugkomen na een blessure, jongens die nog niet de hele wedstrijd kunnen spelen, jongens die vorig jaar nog bij de A-junioren speelden. Gebruik dat niet iedere keer als excuus. Andere clubs hebben daar toch ook last van? Als je gewoon kijkt naar de selectie, dan moeten we gewoon bij de eerste vijf eindigen.
Tegen MVV zou het een schande zijn als je niet had gewonnen, of dat nou met 3-0 of 7-0 is, dat maakt me dan niet uit. Waar onze jongens afgelopen maandag een goede tweede helft speelden tegen Volendam, kregen ze niet wat ze verdienden. Ik denk dat we nog wel vaker tegen dat soort zeperds aanlopen. Maar ondertussen staan we nog maar 4 punten achter op de nummer 5. Als we voor ieder potje dat we verliezen er twee winnen, dan eindig je nog best hoog.

En bij de weg: hoe zou het met Gert-Jan Verbeek zijn? Als je aan het begin van het seizoen gesteld zou hebben dat we na 12 wedstrijden zes punten (!!) boven Almere zouden staan, dan zou iedereen er voor getekend hebben! Toch?

4   4  
Tip

Thuis doet NAC het goed. Ik zou het elftal nu laten staan mits geen geblesseerden natuurlijk. Winterstop staan we linkerrij. We kunnen van iedere ploeg winnen maar ook verliezen. Dan sta je dus ergens in het midden. In uitwedstrijden resultaten verbeteren door wat voorzichtiger te spelen. Dan verstook je ook niet teveel nutteloze energie. En in de toekomst kijken kan als de nieuwe eigenaar er is.

10   1  
Mo

Ons NAC hoeft ALLEEN NOG MAAR een

GOEDE SPITS aan te trekken en kan danP R O M O V E R EN ! ! !


De rest hebben we al in huis......

8   1  
Frits

Hoe zit het met de contract-onderhandelingen met de Belgische middenvelder?

26   2  
Ric

Artikel op voetbalprimeur over Steijn.
Geeft daar gewoon open en eerlijk aan zich nooit bedreigd te voelen. Alleen de club vond dat er dreigingen waren.
Deze zaak stinkt NOGMAALS aan alle kanten!

5   1  
Nr. 20

In deze competitie gewoon uitgaan van eigen kracht en volop druk erop vanaf begin en steeds langer volhouden. Niet dat voorzichtige. NAC kan goed voetballen en je zag het ook gisteren eerste 15 min. Gewoon elke wedstrijd uit of thuis meteen volop aanval en druk zetten. Niet dan aanpassen gedoe en dan pas gaan voetballen. Come on is KKD! En je zag het gisteren ook….ook al is het MVV. Die wisten eerste 15 min niet wat er gblebeurde. So Come on. Geloof erin en gas erop!

14   1  
Stefan-nac

@Ric

Inderdaad een stuitend interview!
Het lag aan iedereen (Bndestem, oud nac en supporters) behalve aan hemzelf..
Wederom 0,0 zelfreflectie..
Kan die vent nog steeds wel schieten!

En dan ook de laatste zin dat hij zin heeft spelers beter te maken en een groep te ontwikkelen...
Dat roepen terwijl je als trainer de voorkeur geeft aan dertigers..
En zeggen dat Sydney binnen 1 a 2 jaar vaste spits bij nac had kunnen worden.. Daarom werd hij ook openlijk gekleineerd..
Weer vol leugens dat interview met Steijn!

11   1  
Nero

Manders out

0   6  
Vlag

Denk dat steijn weleens in beeld kan komen bij almere city waar het met gert jan verbeek ook niet al te lekker loopt. Ook in de buurt van den haag

15   2  
Geelzwartwit

Ik hoop dat we het Steijn interview hier een beetje links kunnen lsten liggen. We zijn bezig met een overname en het elftal komt in een goede flow.

Weg met die negativiteit


Waar of niet waar
Hup NAC

2   5  
Dutchbird

Omdat hij geen hoge ambities durft uit te spreken praat deze man met meel in de mond. Zeg dan gewoon dat de bovenste drie lastig te achterhalen zullen zijn en dat vijf jonkies in de basis betekent dat het niveau voorlopig niet erg constant zal zijn maar dat je dat wel gaat proberen.

2   2  
Veerse naccer

2de deel van de eerste helft was de tempo te laag en heeft dat In de rust aangeven ???
Ken dat niet tijdens de wedstrijd dan?
Miss keer proberen edje
Voor de rest blij met 3 punten en goede pot van onze nieuwe basis spelers

Laad alle berichten na dit bericht in