Wij gaan niet opzij

BSR TV: Dion Malone na NAC - FC Eindhoven (0-0)

BsideBart

Verdediger Dion Malone speelde een degelijke wedstrijd en hield met zijn defensie wederom de 'nul'. Des te frustrerender is het dat het aan doelpunten voorin ontbreekt. We spraken de verdediger over de wedstrijd en hoe het nu verder moet volgens hem.

Bron:
B-Side Rats
17 Reacties
59   5  
PatjeR

Temidden van alle treurnis: Malone staat er iig wel weer. Zowel in het veld als qua interviews. Speelde.prima pot vandaag.

59   5  
PatjeR

Temidden van alle treurnis: Malone staat er iig wel weer. Zowel in het veld als qua interviews. Speelde.prima pot vandaag.

10   11  
Arie


Na zo'n draak van een wedstrijd uberhaupt het woord degelijk aan een veldspeler koppelen. Je moet het maar durven.

Dit was collectief dramatisch. En dat is nog vriendelijk uitgedrukr.

11   14  
Scheppioni

Wat zou Ed er toch goed aan doen om het duo Malone/Marijnissen te laten groeien, zou goed zijn voor de toekomst van ons NAC! Bakker dan links in de zone, Ligeon rechts in de 5-3-2 systeem kunnen zij dan als voetballende backs op niveau ons NAC ondersteunen, zou ook zeker meer kansen creeerend garatie zijn ! Of je zet Moise bij Marijnissen en Malone als controleur voor de verdediging ! Je zult dan al een veel frisser NAC zien ....voetbal is geen hogere wiskunde !

15   2  
nb

@scheppioni
Malone op het middenveld aub niet zeg. Malone vertraagt de opbouw echt enorm bij NAC. Het tempo waarmee hij, Bakker en met name Rutten spelen is echt ongekend laag. Doordat dit zo laag is kan eem tegenstander als Eindhoven heerlijk snel inzakken.

Het wordt tijd dat De Graaf gewoon zegt dat iedere bal verplicht vooruit moet. Dan maar balverlies, maar dat zet spelers wel aan het denken om iets te doen. Nu kiezen ze iedere keer voor de makkelijkste bal.

3   12  
Scheppioni

Als controleur voor de verdediging NB ! Is een optie bij gebrek aan een andere controleur, heb zeer twijfels over Cagro !

9   3  
Stan

Wat was het slecht!
Besluiteloos, geen verrassing en geen dreiging in het spel.
Dit Nac gaat nog minimaal 5 jaar kkd spelen. Een overname gaat daar mijns inziens niets aan veranderen. Dat is de realiteit. En dat hebben de overname kandidaten ook allang gezien natuurlijk.

15   4  
P

Banzuzi, weg ermee !!

11   4  
Jeroen van de Meeberg

Idd Banzuzi rot dan maar op.
Nog niets laten zien of bewezen en dan eisen stellen.
Goed profcontract aangeboden gekregen en dan zo reageren?
Je bent waarschijnlijk een verwend ventje.
Bij NAC hebben we een hart voor de club.
En deze mentaliteit kunnen we nu zeker niet gebruiken in een verloren seizoen.

13   3  
Theoden King

Dione Malone is een goede peer, maar mijn broek zakt af als ik hem hoor zeggen "ik wil geen individuele spelers aanvallen, maar......".

Nou, doe dat voor de verandering maar eens wél. Man en paard, hugodver. Er zitten te veel lamme takken in dit elftal.

14   4  
Becherovka

Weer een verloren jaar. Denk dat we maar weer de trainer moeten ontslaan. Dat brengt ons namelijk veel verder. Heel deze puinzooi is op het conto van de supporters te schrijven. You get what you deserve.

De afgelopen 8 jaar 12 verschillende trainers. Gudelj, Dijkhuizen, van der Gaag, Vreven, Brood, Weijs, Hyballa, Maaskant, Hellemons (ad interim). Waarom? Omdat NAC supporters alleen maar koppen willen snellen en drama willen.

Het voetbal mag kut zijn, maar de randvoorwaarden die de supporters creëren maken het moeilijker om er überhaupt bovenop te komen.

4   1  
The Cosmic Gate

Hij geeft dus aan dat het niet goed was/dramatisch was ...maar vooraf was afgesproken dat diegene die verzaakt af zal vallen ....die boodschap was niet duidelijk dan

17   2  
Semsi

Excelsior ADO afgelast vanwege groot aantal Corona gevallen bij Excelsior. Ook lekker meten met 2 maten. Vorig seizoen moest er door NAC wel gevoetbald worden...

11   1  
Ivo

@Becherovka

Wat een gezwam. De supporters hebben de Edelenbossen, Eisenga's en Mandersen en een hele reeks aan mismatchen aan TD's en trainers niet aangesteld.

Het gaat mis in de top, er is geen plan, er is geen voetbalvisie en iedere trainer of TD doet maar wat. En nu is er geen geld meer en moeten we het doen met jeugd, die gewoon niet het verschil kan maken.

Hebben de supporters 5 ton verbrast aan Kaj de Rooij? Hebben de supporters Sydney van Hooijdonk gratis naar buiten laten lopen? Hebben de supporters de 2 miljoen van van Hecke uitgegeven aan vergane glorie spelers als Immers, Anco Jansen en Rutten?

NAC gaat ten onder aan het eigen wanbeleid, de supporters de schuld geven is makkelijk. Wij moeten dit ondergaan en kunnen niks dan toezien hoe club naar kloten geholpen wordt.

0   4  
Becherovka

@Ivo

Die mensen hebben amper de tijd gekregen om beleid te maken. Tegen de tijd dat ze echt iets konden gaan doen, dan werd er al maandenlang geroepen om hun vertrek en was hun positie door supporters al zo goed als onhoudbaar gemaakt.

Je kan er gewoonweg niet omheen dat NAC bestaat bij de gratie van de supporters, maar dat het ook een molensteen is om de nek van de club.

Anders gezegd; de supporters zijn ren van de weinige constante factoren in een situatie waarin het steeds slechter gaat. Om het dan te zeggen dat het aan alleen maar al die anderen ligt? Dat vind ik moeilijk te accepteren.

5   0  
Bas

@Becherovka
Van Aalst is de constante bepalende factor de afgelopen 10 jaar. Hij heeft direct of indirect al die personen aangesteld en er weer uitgegooid.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Malone heeft goed gevoetbald. Hij is scherp en heeft een goed overzicht.

Toch in de omschakeling ook te langzaam i.p.v. snel een aanval opzetten, als de tegenpartij nog niet goed staat.

0   1  
Veerse naccer

Je bent alleen 30 min van de wedstrijd kwijt omdat malone de bal krijgt,op gemaakje pasje bakker en weer terug dan maar naar de kieper die de bal weg trapt en weer bal kwijt . koning opbouw bakker heb ik nog nooit gezien opbouwen ,zet hem maar links back en moise er bij ,kan niet meer naar kijken dat gepruts de graaf tactiek 🤮

Laad alle berichten na dit bericht in