Wij gaan niet opzij

Man of the Match: NAC - FC Eindhoven (0-0)

BsideBart

Lang viel er niet na te praten over de matige 0-0 van NAC tegen FC Eindhoven. In een koud, nat Rat Verlegh kon NAC de supporters voor de buis niet warm maken met enerverend voetbal. Waren er uitblinkers? En wie verdient welk cijfer? Geef snel je mening in deze MOTM!

B-Side Stats: NAC - FC Eindhoven (225 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Ligeon
-
M. Rutten
-
D. Malone
-
T. Haye
-
D. Bakker
-
S. Agougil
-
B. van Schuppen
-
W. Cagro
-
J. Antonia
-
K. De Rooij
-
M. Adilehou
-
P. Kestens
-
E. de Graaf
-
K. De Rooij
3,9
J. Antonia
4,8
W. Cagro
4,8
B. van Schuppen
3,8
S. Agougil
5,1
D. Bakker
5,1
T. Haye
5,6
D. Malone
5,9
M. Rutten
4,0
R. Ligeon
4,5
N. Olij
6,7
E. de Graaf
4,6
P. Kestens
4,5
M. Adilehou
5,4
Bron:
B-Side Rats
30 Reacties
36   6  
Elf Meter

Haye, de professor? Eerder Eenoog in het land der blinden.

Buitenspelers die voortdurend in hun eigen schijnbewegingen trappen. Een middenvelder in de punt van de aanval omdat hij toevallig al een paar keer heeft gescoord.

En het allerergste, er wordt niet als 1 team gedacht. Niemand ziet de oplossing voor een medespeler, dus obligate balletjes in de voet.
Waar train je dan de hele week op?

De trainer moest het als voetballer hebben van loopvermogen en hard werken. Profvoetbal begint toch echt eerst met een gezamenlijk plan en uitvoering. Inzet is een randvoorwaarde.

De patiënt is ziek en het ziet ernaar uit dat het herstel nog even op zich laat wachten.

Fijne zondag.

1   16  
Rubenac

Banzuzi

26   9  
Theo

Het was een D R A M A !

En die Banzuzi mag van mij gaan! Heeft mij in vorige wedstrijden ook niet kunnen bekoren!

Als Haye vertrekt , voel ik mij als kaarthouder helemaal belazerd door die KUT3! Dan wordt het helemaal bagger!

28   4  
maarten

Eerste helft , dat was smullen. Nog geen schot op doel. Thuis tegen Eindhoven, werkelijkwaar. Betreft Banzuzi, ga maar weg joh. Je hebt in alles al je eigen bewezen. En je wilt graag weg dus houdoe!! 16 jaar en dan dit gedrag, bah.

36   6  
Elf Meter

Haye, de professor? Eerder Eenoog in het land der blinden.

Buitenspelers die voortdurend in hun eigen schijnbewegingen trappen. Een middenvelder in de punt van de aanval omdat hij toevallig al een paar keer heeft gescoord.

En het allerergste, er wordt niet als 1 team gedacht. Niemand ziet de oplossing voor een medespeler, dus obligate balletjes in de voet.
Waar train je dan de hele week op?

De trainer moest het als voetballer hebben van loopvermogen en hard werken. Profvoetbal begint toch echt eerst met een gezamenlijk plan en uitvoering. Inzet is een randvoorwaarde.

De patiënt is ziek en het ziet ernaar uit dat het herstel nog even op zich laat wachten.

Fijne zondag.

18   5  
Perino

Excelsior - Ado afgelast vanwege corona , competitie- vervalsing , top 3 wel , overigen NIET !!!!!

15   3  
SjorsNac

Banzuzi, kansloos. Paar leuke potjes en het blaagje wil weg, houdoe en tot nooit ziens.

8   2  
Ed

Haye en Sc Heerenveen klinkt prima. Wel Voorde hoofdprijs. Ze hebben net 6 miljoen gebeurd voor Veerman. Dus kassa en niet voor een appel en een ei.
Jammer, maar begrijpelijk als hij vertrekt.

18   2  
Karel

De hoogste tijd dat wij supporters de koppen bij elkaar steken, want we worden zwaar belazerd!

18   1  
Beter de Laat dan nooit

#Ikwilmijnclubterug.
Als je een echte NAC supporter bent van Aalst dan zorg je voor een oplossing. Club gered maar daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Neem je verlies en stop met supportertje pesten. Je bent een hele nare man!

12   1  
Ata

Ik ben benieuwd hoe onze grote supporter Wim van Aalst -met zijn rimpelloze leven- deze wedstrijd heeft beleefd.

10   9  
Tip

Wat NAC liet zien is het huidige niveau van NAC. Met geluk win je deze partij met 1-0. Met wat pech verlies je met 1-0. En omdat pech en geluk uitblijven wordt het terecht 0-0. Inderdaad een slechte pot maar had iemand een sprankelende partij verwacht ?
Een raadsel is me wel hoe Kestens die kans miste. Hij hoefde die bal alleen met de binnenkant te raken en rechtdoor te schieten. Keeper was helemaal uit balans. En dat gaat hij totaal onnodig die bal scherp in de linker hoek proberen te leggen ? Maar Kestens is natuurlijk niet de schuld dat het geen drie punten werden. Dit NAC kon gewoon niet beter. Door niet te winnen van Eindhoven verspelen we helaas nagenoeg de kans op nacompetitie. Zonder Haye wordt alles nog wat minder. Overigens moet Haye in dit elftal veel te veel doen. Gevolg dat hij bijna alles met buitenkant rechts gaat spelen. Dat sorteert op een gegeven moment geen effect. Maar subtop ere kan Haye zeker aan, dan pas wordt hij beter en wordt hij gedwongen efficiënt te spelen.

Ik lees weer van alles over onze natuurlijke vijand ; De Hoofdtrainer. We hebben 12 trainers in acht jaar versleten..... Ik schrijf hier niks meer over.......

Andere zaak is de 3 grote aandeelhouders. Ik maak me echt grote zorgen over hun verhouding tot onze club. Van Aalst wil niet eens meer praten. Dat is een heel veeg teken. STEL ! nu eens dat het financieel voor de grote aandeelhouders beter is dat NAC failliet gaat...... Of dat het voor hun financieel geen moer meer uit maakt. Wat ik nu aanstip is (bedrijfseconomisch) een ingewikkelde aangelegenheid en er is 123 geen antwoord op te geven. Maar zonder hun comfort-letter had NAC al lang geen licensie meer gehad.... Vergeet dat aub niet.

Daarom vrees ik dat als je gaat stellen dat we als supporters massaal geen seizoenkaart gaan afnemen het droge antwoord zal zijn ; " Ok. Zonder supporters heeft NAC ook geen bestaansrecht meer... ".

Wat me op dit moment wel op zijn plaats lijkt is dat we vragen of we geïnformeerd kunnen worden over de status van de overname van onze club.

Laten we hopen dat die overname er gaat komen en dat dit cluster-hoofdpijn dossier kan worden gesloten.

Maar zoals altijd ieder zijn mening.... hoe je die ventileert is weer wat anders.... maar ook dat is ieder zijn keus.






7   0  
Ikke

Volgens geruchten zou SC Heerenveen zelfs al persoonlijk rond zijn met Haye, echter moet de club er nog uit komen met NAC Breda...kan snel gaan nu !! Bron Heerenveen supporters site.

5   1  
Baosje

Iedereen een 2 voor de moeite

7   27  
Johnny1912

Bedankt weer he Edwin de Graaf, weer 1 zielig puntje tegen een elftal die per persoon nog minder verdienen dan een groenteboer.

Wat een waardeloze trainer ben je toch laffe zak. Inzakken en totaal geen idee in het spel. Normaal is er een trainer om spelers beter te maken, onder jou worden ze allemaal persoonlijk met de week slechter!! Zie Boris en Seun als grote voorbeelden hier van. Als trainer ben je er om spelers te stimuleren en ontwikkelen. Dat kan jij niet dus je moet er zo snel mogelijk uit zacht eitje dat je bent. Anders lopen deze gasten een half jaar ontwikkeling mis. En dat gedrag van Banzuzi dwing je zelf af omdat je als een zak je voor de groep gedraagt je moet juist de baas zijn lul!

13   2  
Knurft

Ach Johnny1912 is ook weer onder zijn steen vandaan gekropen.....het lijkt natuurlijk ALLEMAAL aan de trainer

7   3  
Gjoewie

Beste man van het veld was voor mij Cagro. Die loopt heel wat kilometers. Op het einde was de koek wel een beetje op en kwamen er slechte passes van hem af.
Voorin was het gemis van Seuntjens toch wel erg te merken. Toch merkwaardig als je ziet hoeveel kritiek hij iedere keer krijgt.
Kaj de Rooij begint steeds meer op Mats Seuntjens te lijken. Flegmatiek, schitterende momenten afwisselend met oliedomme acties. Hij kan net als Mats ook zo onbegrijpend kijken.
Antonia was ook goed, hij haalde iedere keer de achterlijn, maar zag dan dat er niemand voor stond en dan moest hij weer terug. Frustrerend. Kestens deed het wat beter, hij durft wel een actie te maken waardoor hij dichter bij de goal komt.
Van Schuppen was de zwakste van het team. Die had in de rust al gewisseld moeten worden.
Verder vind ik dat Adilehou veel te laat gebracht werd. Ik zou hem achter gezet hebben en dan Bakker een linie naar voren geschoven hebben.
En wat ik toch wel heel opmerkelijk vond - en dat is echt iets wat ik al heel lang niet meer gezien heb - was dat NAC op het einde van de wedstrijd meer adem over had dan Eindhoven. Op basis daarvan konden ze er een offensiefje uitpersen. Jammer dat dat verder geen resultaat had.

Bij EIndhoven was die Joey Sleegers de beste op het veld. Snel halen die gast, loopt deze zomer ook uit zijn contract. Van der Sande werd netjes uit de wedstrijd gespeeld. Die Brym is ook wel een speler voor NAC. Irritante kerel, een soort Antony Lurling... Hij geeft een duw aan Rutten die daardoor onderuit gaat. Rutten doet zijn beklag en krijgt geel. En vervolgens geeft de scheids de vrije trap aan Eindhoven! Toen miste ik het publiek ineens! Nergens een stadion dat een scheids en een irritante speler van de tegenstander zo weg kan fluiten als bij NAC.
Over fluiten gesproken: er zat niemand op de tribune en toch had er iemand een scheidsrechtersfluit bij zich. Waar hij dus ook nog irritant op zat te fluiten! Ze moeten bij ESPN gewoon dat nep geluid uitzetten en de stilte in het stadion laten horen. Wij horen niet hoe De Graaf staat te coachen, maar de commentator wel. En die geeft dat dan af en toe door. Ik wil het liever zelf horen.

21   2  
Fred1

Elk punt wat je hier geeft is er een te veel.
Alleen Malone, Antonia en Olij ( buiten die gekke fratsen met spelhervattingen ) verdienen een voldoende.
De rest moet zich werkelijk kapot schamen .
Een analyse maken over dit NAC is bijna onbegonnen werk waar moet je beginnen en waar moet je eindigen?
Ik heb in mijn sportieve leven veel analyses moeten maken maar een dergelijk geval op vergelijkbaar niveau ben ik in dik 40 jaar niet eerder tegen gekomen.
Bekijk je het potentieel individueel op naam dan moét je promoveren.
Kijk je individueel naar inzet, spelopvatting, tactisch inzicht, geloven in jezelf, plezier, uitstraling en noem het allemaal maar op dan mag je héél blij zijn als je op het eind van de competitie nog rond deze plek staat.
Maar blijft dit zo dan zal je nog op de ranglijst.
Verbijsterend om te zien dat je zonder Seuntjens 4-3-3 speelt met een kabouter in de spits die daar helemaal niet hoort, net zo verbijsterend is dat de Graaf Antonia ( beste man ) wisselt en een wéér hopeloos falende de Rooij laat staan, dan ga ik mijn twijfels bij de trainer krijgen.
Agougil die in heel de eerste helft 2 x de bal raakt.
Kestens die een open kans weet te verprutsen en op de rand van de 16 meter het duel niet aan gaat waardoor het bijna 0-1 wordt, dit kán gewoon niet met wat voor instelling val je in als je dit voor elkaar krijgt, daar trek je je pootje niet terug want dan weet je wat er kan gebeuren, blijkbaar weet Kestens dat niet.
De middenvelders nemen balletjes aan en doen structureel op eenstemmig kleine ruimte een handeling te veel met bal verlies tot resultaat, een bal direct spelen moeten ze allemaal blijkbaar nog leren.
Godverdomme mensen we praten over betaald voetbal en werkelijk niemand ( ook Haye niet ) kan zich bewegen tot een fatsoenlijke partij op het veld te leggen.
Van Schuppen, werkelijk waar heel de tweede helft niet gezien, Agougil pakt gewoon zijn kans niet en is meer toeschouwer dan veldspeler, Rutten vind ik één bron van onrust en domme acties, Welat zelfde verhaal steeds een handeling te veel en slap in de duels net zoals de Rooij die werkelijk geen duel wint geen inzet toont niet meeloopt en zelden is te vinden waar hij moet staan, inmiddels denk ik wel de grootste miskoop ooit te noemen.
Gisteren had de commentator het nog over Franciewicz die 83 is geworden als je dan naar dit NAC zit te kijken en je hoort die naam voorbij komen dan kan je als echte Oudere Naccer wel janken.
Mijn hart huilt om dit NAC, ik heb er werkelijk verdriet van , om zovéél onkunde en gebrek aan de juiste instelling.
Ik ben ontzet over het feit dat Lurling die ik vaak heb gesproken voor zijn aanstelling niks maar dan ook niks van het gif wat hij zelf had over heeft kunnen brengen.
Als ik de geluiden over Banzuzi hoor dan walg ik, iedereen vind het een geweldig talent, ik moet het nog zien, mij heeft hij nog niet kunnen imponeren en als je er als 16 jarig jochie die nog geen haar op zijn zak heeft zo instaat dan kan je inderdaad beter gaan want dan is je instelling nog slechter dan van die knuppels die er nu in staan.
Haye heb ik gemengde gevoelens bij, die heeft geen enkel benul van zijn eigen moeilijke karakter, ik vraag me écht af of hij elders slaagt, waag het te betwijfelen.
Gisteren nam hij de ploeg ook niet op sleeptouw , geen woorden maar daden zou ik zeggen.
Verder denk ik dat het niet veel erger kan worden, we zitten op de bodem, van Aalst en kornuiten maken de club verder kapot, Haye en Olij verkopen en de club is een lege huls.
Ik hoor mensen om Hyballa roepen, een drilmaster maar wel de laatste waarbij we vechtlust en fitheid hebben gezien.
Ik heb de indruk dat het allemaal te vrijblijvend is zo gaan we compleet naar de verdommenis als dat al niet is ingezet.
Ik heb weinig geloof meer in een goede afloop mede ingegeven door dingen die je intern weleens opvangt.
Je zal ook daar op kantoor werken en te maken hebben met charlatans die alleen aan zichzelf denken.
Wat is je toekomst?
Schandelijk en slecht werkgeverschap !

4   2  
den hulk

gewoon amateurs meer zijn hetniet meer niet om aan te zienword tijd dat nac word overgenomen en het avodje nac weer terug komt

4   0  
Ed

Wat is NAC op dit moment nog. Niks!!
Een club met geschiedenis en uitzicht op (voorlopig) niks.
Club met gigantisch veel potentie, maar de grote 3 saboteren de boel bewust of onbewust. Door niet te communiceren met de achternaam vullen we allemaal onze bedenkingen erbij in.
Communiceren AUB. Wij zijn al te ver afgezakt.
Waarschijnlijk gaat Haye weer met een absurt lage vergoeding betrekken echt typisch NAC. Liever geen nacompetitie, maar uitzicht op eind van de negatieve tunnel. Aalst en consorten communiceer !!

9   0  
Bertus

@ Ed , wat maakt het uit wat Haye oplevert?
Als je ziet hoe de situatie is dan weet je dat het geld toch verdwijnt in de zakken van de aandeelhouders en een bonus voor uitverkoop directeur ( lees oplichter ) Manders.
Het is te gek voor woorden.
Wellicht moeten we inderdaad ons mondje eens op een fatsoenlijke manier roeren maar vrees dat je tegen windmolens vecht.

10   1  
Ivo

@Fred1

Amen! Weinig aan toe te voegen.

Vorig seizoen leunden we op een geniaal momentje van El Allouchi, nu is dat Haye.

Maar als collectief is dit NAC ontzettend zwak. Ze hebben hun handen vol aan hun eigen spel, op Haye na heeft er niemand overzicht of een goede actie in huis.

Brave passjes omdat ze bang zijn om het fout te doen, omdat ze weten dat ze het niet kunnen. Geen vertrouwen, geen inzet. Heel triest hoor!

3   1  
Ed

Bertus@
Je hebt gelijk. Ik zoek alleen naar ern beetje hoop.
Rij wekelijk langs FC Wageningen. Dan denk ik, gaan wij ook die kant op😔

3   1  
Bertus

Beste Ed, daar denk ik ook regelmatig aan.
Het zou zomaar kunnen.
Van Haarlem, FC Amsterdam ( DWS ), Holland Sport etc hadden we het ook nooit verwacht.

5   3  
Geelzwartwit

@fred1

Helemaal met je eens en ja ik zou Hyballa nu inschuiven.

De Graaf weer assistant. Komende half jaar met Hyballa alles of niets. In de huidge situatie win je een keer en verlies je een keer en is het maar hoe de pet er bij staat.

Haye gaat weg. Van dat geld Hyballa en een spits. Geen vervanging voor Haye halen. Hyballa weet wel raad met Azzagari Agougil Van Schuppen en Seuntjens. Bakker krijgt hij ook in zijn waarde en bij Hyballa is het echt wie niet meekomt doet ook niet mee.
Het is niet weer een nieuwe trainer. Het is gewoon De Graaf terug naar assistent en Hyballa als alles of niks voor ene half seizoen. Al is het om uiteindelijk de playoffs mee binnen te stormen.

Er valt nog heel veel te winnen. En als je blijft doen wat je altijd deed gebeurd er weinig. Edwin van interim gewoon weer even terug naar assistent. Heel normaal in deze situatie.

4   0  
fvf6

NAC wordt met de week minder en minder .Geen wilskracht , alleen in de laatste 10 minuten wordt er iets geprobeerd . Hoe komt het dat de Rooij die bij eindhoven goede dingen liet zien , In Breda steeds over de bal struikelt als een pupil en Haye denkt dat hij het alleen kan , wie was onze spits ik heb hem niet gezien , wie speelt de bal in vanuit de verdediging in plaats van tikkie breed . Alleen Olij blijft overeind , maar die zal in de zomer ook wel vertrekken als het al niet eerder is . NAC is dood .

2   6  
Heksenketel

Malone voor mij de beste en Kestens de slechtste (zowel aanvallend als verdedigend)

7   4  
Scheppioni

En Fredje, die hans visser is ook maar een pion die erbij zit en niks ter toevoeging brengt ..... de evenwichtigheid in de staf is ver te zoeken, geen td, een leugende ad en de k3 die alles laten klappen !! RIP NAC !

7   5  
Geelzwartwit

@scheppioni

De k3 laten niks klappen.
De aandeelhouders zorgen tot een overname ervoor dat NAC geen tekorten heeft waardoor de club of failliet gaat of licentie kwijtraakt.

De k3 gaan zorgvuldig met de overname om. Ze willen er zelf niet veel slechter van worden (is hun goed recht) en willen dat de club in hoede handen komt.

Dat NAC met zijn top 3 begroting er sportief niks van bakt terwijl de technische staf toch echt aan het begin aangaf de selectie compleet te hebben en voor directe promotie te gaan.. Tsja.. Het vertrouwen en het technisch hart en de enorme technsiche staf was uitgesproken en gegeven. Supporters hadden er ook vertrouwen in en nu staan we 9e.

Omdat met had verwacht de club voor het einde van het jaar verkocht te hebben was en is het logisch dat men geen interim TD aanstelde. Ook logisch dat men geen nieuwe trainer aanstelde. Want anders zit de nieuwe eigenaar met een sportieve erfenis waar die dan weer eers vanaf moet alvorens te kunnen bouwen.
Schijnbaar loopt de vlotte verkoop niet zo vlot en presteren technische staf en spelers zwaar onder de maat en dan sta je waar je nu staat.

Een feit is wel dat de k3 de club niet kapot laat gaan. En dat alles waarschijnlijk anders loopt dan iedereen wil of voorzag. Erg kwalijk blijft het niet geven van een update. Hierdoor gaan supporters alles weer op aannames invullen. Maar ja NAC en communicatie en verwachtingsmanagement.. Iets wat al jaren zwaar onder de maat is.

5   1  
Habe

Gestemd en iedereen een 4 gegeven. Geen uitblinkers deze wedstrijd. Ook Haye niet , loopt vooral gefrustreerd over het veld. Olij, goede redding maar spelhervattingen moeten echt beter. Haye maar verkopen, wel voor minimaal zijn marktwaarde a 7ton. Dit seizoen is er niks meer te winnen dus maar vast beginnen met wederopbouw. Verder zullen als supporters met vreedzame akties duidelijkheid over de overname moeten zien te verkrijgen. We zijn echt makke schapen geworden. Volgend jaar maar weer volle mep betalen voor een seizoenkaart terwijl we max 75% kunnen bijwonen? Nac heeft geen geld en wij zijn immers de beste supporters, ook al hebben eigenaars daar schijt aan.

2   1  
Nonkel Frans

@GZW die intentie klinkt goed maar dan zet deze 3 zichzelf wel in een spagaat of beter gezegd: ze vallen in hun eigen mes.
Ze willen een hoop geld vangen voor een huis wat ze zelf hebben laten verkrotten!

Goed willen verkopen en NAC niet laten klappen..........dat betekent maar 1 ding.
Snel terug op je schreden keren en eerst het huis in aanvaardbare staat terug brengen.

Verkoop stilleggen - eikels en profiteurs eruit - geld erbij - goede kundige Bredase staf aan stellen. En dan over een jaar of 4 of later nog eens opnieuw de boel in de etalage zetten.

Wat een amateurs.

Laad alle berichten na dit bericht in