Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na de eerste training 21/22

Italo

De eerste training van dit seizoen stond onder leiding van Edwin de Graaf dit seizoen. De trainer hield de ploeg twee uur in de weer en was na afloop tevreden over de seizoensstart. Ondanks dat het voor Edwin ook nog onduidelijk is wie er dit seizoen de hoofdtrainer gaat hij wel al een begin maken aan het opzetten van een speelwijze.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
27 Reacties
62    
Chris W.M.

@ ERNIE

6500 man hebben een petitie getekend dat Steijn moest vertrekken. Dat is geen klein groepje op een forum.

-39    
MdH

Nee. Hier krijg ik geen warm gevoel van. Lijkt nu al op Maurice 2.0

Ik hoop dat ik het verkeerd inschat. We zullen het zien.

27    
Nicky

zeik niet zo...

11    
Bertus

En door!

10    
Braze

Mist hij ook al TD Ton Lokhoff als sparring partner?

25    
Moppernac

Leuk voor Edwin de eerste trainingen doen, maar er met volgende week toch zsm snel een nieuwe trainer aangesteld worden en haal het weekend eerst Ton Lokhof terug.
En ga dan bouwen aan het elftal voor promotie.

25    
Geelzwartwit

Edwin succes!

-83    
Ernie

Iedereen stond achter Steijn, behalve een kleine groep azijnzeikers op dit forum.

-6    
Heksenketel

Ik weet niet waarom @MHD zoveel duimpjes omlaag krijgt. Dit is toch gewoon een zuur zeik interview? Dat staat wat mij betreft los van het feit dat ik best vertrouwen in hem en de anderen heb!

35    
Badeend

Niemand stond achter Steijn, behalve Manders, Immers, Malone, Wim, Paul en Rob, Ernie, Tip en Otjens. En misschien Gieske en Schoenmaker jr. Geen kletspraat de wereld in proberen te helpen, Ernie. Daar hebben we Manders al voor.

-47    
Ernie

@badeendje
Ik ken vele echte Nac-supporters die nooit op dit forum komen en van wie Steijn niet weg hoefde. Dus lul aub geen onzin.

62    
Chris W.M.

@ ERNIE

6500 man hebben een petitie getekend dat Steijn moest vertrekken. Dat is geen klein groepje op een forum.

14    
Noord Mokumse NAC'er

Ed, Teun en Gab.. Dat is 300% NOAD.

Overbrengen op de selectie en je bent er.

Boris van Schuppen zou ik wel in de basis willen zien.

Hup NAC!

12    
Martinus

Edwin was als speler er wel eentje die ik graag zag, altijd maar die drang naar voren. Net als Lurling een kerel met mentaliteit. Ik zou het ze best willen zien proberen samen.

6    
Scheppioni

Succes Edje !
Ernie je begint echt zielig te worden .....

20    
N1912

Niets ten nadele van Edwin hoor, maar dit interview laat precies zien wat je krijgt als je in je organisatie alleen maar vriendjes en gelijkgestemden binnenhaalt. Jaknikkers en meepraters die de koninklijke hoogheid Maurice alleen maar een bevestigend beeld geven dat hij inderdaad heel erg goed bezig is. Als personen met een andere mening vanwege hun kritiek ook nog eens buitenspel worden gezet (Lokhoff), dan weet je wel hoe laat het is.

Hele enge, ongezonde situatie en een van de hoofdredenen waarom afgelopen seizoen zo’n puinhoop was. Lijkt me duidelijk dat dit nooit meer mag gebeuren.

-7    
Ome Cor

Dit wordt gewoon een seizoen van pappen en nat houden.
Door alle onzekerheid met de grote én kleine aandeelhouders, de huidige AD en het ontbreken van een TD, een beginnend trainer die (voorlopig) de leiding krijgt, maar zo maar zou kunnen wieberen wanneer een nieuwe trainer zijn eigen assistent wil kiezen.....

Dit wordt een seizoen van afwachten wat er achter de schermen gaat gebeuren en alles wat op het veld gebeuren gaat is leuk maar niet bepalend. We slaan ff een jaar over.

Succes Edje, want de uitgekotste Haagse kliek is door de grootste afzeikbrigade al genuanceerd naar alles behalve Edje.

8    
Hont

Nu al gezeik op De Graaf vind ik helemaal onterecht. Natuurlijk is hij zuur als een goede collega van hem op zo'n manier vertrokken is. Maar hij helpt ons nu wel goed uit de brand en doet dat erg professioneel.
Zou zomaar kunnen dat dit onze nieuwe trainer wordt. Geen idee of dit een goede keuze is, maar geef hem toch in ieder geval minstens de kans dit te bewijzen. Om nu al onze oud aanvoerder die ons nu weer helpt af te zeiken vind ik wel erg sneu.

2    
Dutchbird

Ik ga hem niet afrekenen op zijn accent. Maar ik heb wel een waardevolle tip voor Edje. Op het moment dat je jonge heer weer van die neigingen krijgt, kun je na de training een paar straatjes verder terecht bij Sauna Diana aan het Frans Baantje. Daar zitten geen spelersvouwen.

-16    
Ernie

Chris w.m.
Heeft Nac maar 6500 supporters? Ga je ieder half jaar een petitie houden dan? Nou dan snap ik heel erg goed dat mensen zich uit de organisatie gaan terugtrekken.

2    
am

Lijkt me een goede vervanger. Voor de rest is er veel onzekerheid wat Td nieuwe trainer en spelers betreft. Zolang er geen duidelijkheid is wat de overname betreft zullen er geen grote dingen gebeuren. Zal lastig worden om mee te doen voor promotie .

6    
Real Robert

@Hont. Hoezo helpt hij ons uit de brand? Hij heeft een contract en wordt, Manders en Steijn kennende, goed betaald!
Net als de rest van de niet presterende Haagse kliek van Manders, die nagenoeg nog compleet aanwezig is.
Zoals een scout, die na eerst Maas dwars te hebben gezeten nu bij ons de hoofdscout is:
Een ADO-kind, dat voor ons moet scouten. ADO: een directe concurrent van NAC.
Sinds zijn komst bij ons heeft hij werkelijk niets gepresteerd!

6    
Jf

@Ernie ik raad je aan de reacties bij de handtekeningen te lezen.
6500 supporters die via Twitter en Facebook te benaderen zijn hebben getekend had je dit fysiek bij de eerste wedstrijd gedaan had je er veel meer gehad en weet je hoeveel mensen namens een heel gezin een handtekening hebben gezet.

Jij bent kennelijk fan van de narcistische Steijn met zijn afbraakvoetbal. Dat is je goed recht. Dit jaar was verschrikkelijk qua voetbal. Een beetje gelijk aan de De Graafschap die ook niet voor niks hun trainer buiten geknikkerd hebben.

Het valt me op dat sommige spelers zo nadenken over hun toekomst ( Rutten) al merk je bij Olij minder problemen die zegt doorgaan en stapt er vrij makkelijk overheen. Dit zijn allemaal spelers die door hem gehaald zijn. Laat Yassine, Dj Buffonge, Rosler, Mashart horen en die geven een ander signaal die maken alleen geen kans tegen de ouwe rotten Immers, Malone en Haye

-2    
Martinus

Ik snap dat interviews als zoutloos worden gezien. Dat is mediatraining. Daar lijdt 99% van de trainers onder. Dat is niet anders bij NAC dan bij andere clubs. Dat hoort er gewoon bij.

Die paar uitzonderingen als Vreven en Hyballa kan je helaas niet als maatstaf nemen. Ook mensen die nu als analist geen blad voor de mond nemen, kunnen als trainer weer overdreven politiek correct worden. Dat is helaas nu eenmaal het wereldje. Daar reken ik dus niemand op af.

-4    
Ernie

Jf
Internet supporters

7    
a

@Ernie/0me Cor

Je mag best een afwijkende mening hebben, maar je zo verheven voelen boven de rest van de supporters is stuitend!!

-4    
Ome Cor

@A
Geef gewoon een reactie op een topic, zeurpiet.

Als jij het woordje"supporters" leest denk jij met al jouw eigendunk dat het alleen over jou gaat.
Misschien eens kijken of er niet een stukje zelfreflectie nodig is als jij, beste A, alle supporters van NAC bent ( in je eentje)

4    
Gjoewie

Ik vind dit helemaal geen zeikinterview. Eindelijk hebben we een trainer die duidelijk aangeeft hoe de situatie is. Hij kent zijn plek binnen de organisatie, weet dat de kans bestaat dat er een trainer boven hem wordt aangesteld. Hij weet ook dat de kans bestaat dat er weinig of geen versterkingen worden aangetrokken, gewoon omdat het budget er niet is. We hebben nu dure spelers rondlopen, ik denk dat hij het als zijn taak ziet om de jeugd in te gaan passen. Azzagari op de plek van El Allouchi bijvoorbeeld. Het moet weer een swingend elftal worden en ik denk dat De Graaf na Steijn de aangewezen persoon is.
Ik vind het ook netjes dat De Graaf aangeeft hoe de vork in de steel zit zonder af te geven op Steijn (zoals de meeste mensen hier op deze site wel doen). Steijn had een voorkeur voor een bepaald soort voetbal, De Graaf zal het zeker anders (willen) doen. Daarnaast dankt De Graaf zijn aanstelling aan Steijn, dus ik zou het echt vreemd vinden als ie nu net doet alsof Steijn nooit bestaan heeft of dat ze blij zijn dat ze van hem af zijn. Dat hij stelt dat Steijn goed lag bij spelers en technische staf wil ik wel betwijfelen.

Laad alle berichten na dit bericht in