Wij gaan niet opzij

BSR TV: Ralf Seuntjens na de eerste training 21/22

Italo

Kersverse aanwinst Ralf Seuntjens kreeg met het mislopen van promotie met De Graafschap niet het gewenste afscheid in Doetinchem. Buiten een korte vakantie is de ervaren spits daarna met zijn personal trainer bezig geweest om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Daarnaast was het voor de geboren Bredanaar een mooi moment om voor de eerste keer als NAC-speler op het veld te staan.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
26 Reacties
96    
Moppernac

Ralf fijn dat je toch nog voor de mooiste club van Nederland en van de hele wereld mag uitkomen.
Het is niet altijd koek en ei bij NAC maar daar wen je wel aan.
Schop en kop er het aankomend seizoen 25 in en je word op handen gedragen.
Ralf veel succes en op naar promotie.

-142    
Anoniem73

Benieuwd hoe hij reageerd als we hem verhuren aan RBC. Of hebben ze echt een schoenen poetser nodig.

3    
Nacbreda1989

Ben overigens wel benieuwd naar de ervaren (vriendjes) van Steijn, hoe zei met deze situatie omgaan. Echte clubliefde voor ons Nac zullen die niet voelen..benieuwd of die de knop op een positieve manier om gaan zetten. Las al een stukje in de stem met Rutten, dat hij er (moeite) mee heeft met de situatie.

Welkom Ralf, gelukkig een echte jongen uit de stad er nog bij!

78    
MdH

Ik zal wel een van de weinigen zijn , maar ik ben blij dat hij er is.
Hij is een prof. Hij is nu al fit. Kan doelpunten maken en heeft ook best wel wat overzicht.
Hij is een karakter en volgens mij een winner.
Welkom, Ralph! Laat het zien!

38    
PatjeR

Temidden van alle ellende gewoon fijn dat er een gast als Ralf nieuw bloed is, supoorter van de club en er zin in heeft.

Geef de jeugd een kans. Kies voor wat aanvallender spel en we zijn blij. Kan niet wachten om met mijn maten weer een wedstrijd te zien.

96    
Moppernac

Ralf fijn dat je toch nog voor de mooiste club van Nederland en van de hele wereld mag uitkomen.
Het is niet altijd koek en ei bij NAC maar daar wen je wel aan.
Schop en kop er het aankomend seizoen 25 in en je word op handen gedragen.
Ralf veel succes en op naar promotie.

-4    
Molenschot loco

Gaat Ralph in de goal staan? Draagt nummer 1!!!

30    
Geelzwartwit

Ik zie hem nu al in een vol stadion het publiek opzwepen. Welkom bij NAC!

17    
RV

Moet zeggen dat hij inderdaad fit oogt en content dat er tenminste weer een speler staat die echt voor NAC wilt spelen. Ik denk niet dat het beleid van NAC op deze manier gevoerd moet worden maar het is de hand van Steijn geweest. We moeten het er nu mee doen en gaan met Seuntjens vol gas er op.

Wat mij betreft op 10, een goede spits er bij halen (Bilate als back up houden) en Immers ergens zien kwijt te raken, ik begrijp niet zo goed dat Immers altijd de hand boven het hoofd gehouden is, als je een speler haalt als Immers verwacht ik er ook iets meer van en niet alleen draven en gaten dicht lopen, zijn salaris is er namelijk ook naar. Een paar doelpuntjes en een grote mond dat hij zijn reet afveegt met kritiek.

Ralf op 10 is wel rust aan de bal, intelligentie en meer scorend vermogen dan Immers.

Naast Haye een creatieve speler halen of Azzagari een kans geven (ik ben fan maar het is ook een gok) en je middenveld is wel in balans.

8    
Geelzwartwit

@rv

Ik kan je helemaal volgen en erg benieuwd naar de rol van Immers.
De wedstrijden op het einde waarbij NAC dominanter speelde zat Immers geblesseerd op de tribune en speelde Haye meer aanvallend. En de wedstrijd tegen Emmen was een op zichzelf staande wedstrijd met Immers als diepste spits.
Ik verwachtte wellicht ook teveel van Lex vooraf maar had het idee dat de disbalans in het elftal mede de positie van Lex kwam.

Benieuwd naar hoe en wat aankomend seizoen.

0    
RV

Geelzwartwit,

Wat je aanhaalt is natuurlijk ook nog een hele goede optie. Een echte spelverdeler halen en Haye meer de vrije rol van Fiorini op het middenveld laten invullen.

Immers is natuurlijk een ketting om de nek van het spelersbudget. Heeft een riant salaris en kan het nog lekker een jaar op de bank uitzingen, je zou haast om die reden verplicht zijn hem te gebruiken (terwijl hij weinig toevoegt).

5    
Ibio

Welkom! Fijn dat je er bent.
Ik ben Sydney nu al vergeten

3    
Geelzwartwit

@rv

Ik weet niet of Immers een riant salaris heeft ik had vorig jaar meer het vermoeden van tekengeld en speelgarantie. Dat idee had ik bij Malone ook. En daarmee heb je meteen het sportieve probleem van heel het seizoen in kaart. Wellicht ook het probleem van de spelers willen zo spelen en minder conditie training.

Maar goed we leven in het nu. Haye heeft een te goede pass en assist om te ver terug te laten spelen. Ik zou de speelwijze ook baseren op Haye als belangrijkste schakel tav aanvoer voorhoede. Van mij mag Schouten overigens omgetoverd worden tot rechtsbuiten. Of een nieuwe rechtsbuiten met een brommer. Bij Dordrecht zag ik die afgelopen seizoen 1.

Ook benieuwd naar wat azzagari en dufounge in hun 2e jaar en onder een andere trainer kunnen.

3    
Pietjebel

Immers train al ( appart )
Dat is niks voor Lex daar is meer aan de hand

11    
Scheppioni

Een fitte Seun is prima !!!

4    
Judge M.

Een reis naar Ibiza... Hmmmmmmzzzzzz

Geintje Ralf! Welkom thuis! En make us proud!

HUP RALF! HUP NAC!!

0    
Ome Cor

Ralf kwam natuurlijk ook gewoon met het idee hier ofwel eredivisie te spelen ofwel om de titel te gaan.

Jammer voor die jongen dat we nu een overlevingsjaar tegemoet gaan ipv strijden om de prijzen.

1    
Cor Nuijten

Hij traint met rugnummer 1. Kon nog wel eens de verrassing van dit seizoen worden.

0    
4hoog

Schalk en mats er nog bij zou ik top vinden, gewoon Bredase gasten in de selectie die de stad met trots vertegenwoordigen.

Al denk ik dat het in het geval Mats helaas niet haalbaar is.

11    
Dutchbird

Ralf is gehaald door onze Haagse leugenaar Steijn. Maar Ralf wilde al eerder naar zijn NAC en toen hield een Belgische leugenaar dat tegen. In tegenstelling tot Immers gaat Ralf geen last ondervinden van het vertrek van Steijn. Ralf gaat gewoon stinkend zijn best doen om NAC naar de eredivisie te brengen. Dan kan Mats ook weer aanhaken.

4    
Martinus

Ik denk dat het kan werken met Bilate én Seuntjens voorin. Combi met SvH kon ook werken. Mijn gevoel zegt dat ze elkaar aanvullen en ik verwacht sowieso een flinke dosis inzet voorin.

-9    
Ernie

Ook meneer Seuntjens wordt hier uitgekotst als hij te weinig scoort. Maar dat zal hij wel gehoord hebben van Mats. Of er wordt een petitie gestart of hij mag blijven.

-1    
NixNACNix

@ernie, met een ultimatum en maximale steun van de eikeltjes Blaauwhof en Blanco.

En dat gezeik over leeftijd in Breda, kijk even naar NEC. De club van de hier bewierookte TD Ted v Leeuwen. Die doet hetzelfde als wat Steijn deed: ervaring in de as!

Van Eijden, Baretto, Schöne en ze proberen Huntelaar te halen.

-5    
Ernie

De meeste hier snappen nog steeds niet dat ze de club naar kloten hebben geholpen.

0    
Ome Cor

Misschien moeten de Calimero's hier eens stoppen met hun gejank over Steijn en Manders.

Steijn is passé en Manders zit er nog. Of je dat nu leuk vindt of niet: zo is het wel.
Dus stop met janken en steun de club.

-1    
Gjoewie

Molenschot > Een nulletje meer of minder, dat zijn we gewend van NAC.

Vroeger hadden we Vrij uit als sponsor, ik weet niet waar die gebleven is, maar blijkbaar is er een maatschappij die regelmatig spelers, trainers en sponsors naar Ibiza op en neer vliegt. Vroeger ging de technische staf en het management rond deze tijd, als de selectie versterkt moet worden, op vakantie naar Eurodusnie. Wat dat betreft gaan we er niet op vooruit.

Nog even on topic: gegeven het feit dat Ralf eindelijk voor zijn droomclub speelt en daardoor een stapje meer zet dan vorig seizoen, dan denk ik dat hij wel eens de motor op het middenveld kan worden. Met Haye en Azzagari eromheen hebben we een dynamisch middenveld. Twee technische jongens (Kaj de Rooij en Pjotr Kestens) en twee beukers (Immers en Bilate) maken het voorin al af. Moeten we alleen nog de verdediging op orde brengen.

4    
NixNACNix

Heerlijk een spits die niet natrapt naar zijn trainer die hem niet altijd opstelde, niet zeikt over een rugnummer, niet zeikt over moeten spelen, niet zeikt over strafschoppen, niet zeikt over vrije trappen nemen en hopelijk niet lekt naar de likkers van het regionale krantje.

Wat ben ik die schijtfamilie van Hooijdonk zat. Steken de hele boel in de fik en naaien er tussenuit.

Laad alle berichten na dit bericht in