Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na NAC - Jong FC Utrecht (1-1)

Italo

Trainer Edwin de Graaf mist momenteel de vorm bij zijn ploeg. Tegen Jong FC Utrecht kwam NAC wederom slecht voor de dag. Een overwinning op de beloftenploeg zat eigenlijk nooit in het vat. Met de trainer blikten we terug op de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
49 Reacties
82   8  
Moppernac

De vonken vliegen er altijd vanaf op de training zegt Edwin.
Die praatjes horen we wekelijks, pure onzin en kletspraat.
Weet Edwin de Graaf wel dat je 5x mag wisselen????
Je had nu weer (tegen Dortdrecht ook niet) De laatste 10minuten die lange Adilehou in de spits moeten zetten voor een alles of niks, want een 1-1 is gewoonweg schandalig.
Als je na 15 wedstrijden al 26 verliespunten hebt doe je toch iets niet goed met een op papier KKD waardig elftal om met de top 4 mee te doen.

52   7  
SjorsNac

Verliezen van Fc Dordrecht en nu niet verder dan een gelijkspel tegen jong utrecht, het spijt me Edwin je bent een prima kerel en top dat je bent ingestapt maar dit kan écht niet.

22   8  
Nico

Het was een puinhoop, Edwin!

De slechtste wedstrijd ooit van ons NAC!

82   8  
Moppernac

De vonken vliegen er altijd vanaf op de training zegt Edwin.
Die praatjes horen we wekelijks, pure onzin en kletspraat.
Weet Edwin de Graaf wel dat je 5x mag wisselen????
Je had nu weer (tegen Dortdrecht ook niet) De laatste 10minuten die lange Adilehou in de spits moeten zetten voor een alles of niks, want een 1-1 is gewoonweg schandalig.
Als je na 15 wedstrijden al 26 verliespunten hebt doe je toch iets niet goed met een op papier KKD waardig elftal om met de top 4 mee te doen.

20   4  
Sjonnie

De vooruitzichten op de wedstrijd van maandag Jong PSV - Nac ziet er rooskleurig uit.
Dit seizoen 7 uitwedstrijden gespeeld waarvan 1 gewonnen 2 gelijk en 4x verloren.
Dus beste supporters zeg het maar wat het word?
Ik zie het sober in.

22   9  
BREDA 1965

Verwende klootzakken zijn het....het niet op kunnen brengen om te winnen van dordrecht..fucking jong utrecht....met de mentaliteit zit het goed mis,dat is al langer dan vandaag.Ik durf te wedden dat ze voor de beker winnen van utrecht,dan kunnen ze het wel...strijden voor elke meter...beker kan mij gestolen worden.Altijd gooien ze het weg tegen onbeduidende clubkes...veters uit hun schoenen lopen,dat moeten ze eens gaan doen..elke wedstrijd..SCHANDALIGE VERTONING DE LAATSTE 2 WEDSTRIJDEN

14   31  
Bredaaaa

Goede interview. Wat een verademing deze man. Hij spoelt de bittere nasmaak weg van steijn. De Count zegt altijd zinnige dingen. Hij leert ons hoe goed het team op de trainingen is. Ik zie het ook terug in de wedstrijden. We halen niet altijd de punten, maar het spel is dominant en gewoon solide. Ik hoop dat de Count een contractverlenging krijgt. Zodat hij 5 jaar kan bouwen aan een team voor promotie. Hup de Graaf!

18   3  
Tram

Het is gewoon kut wat we te zien krijgen Edwin! NAC twaalfde ik KKD. Pure wanprestaties, week in week uit.
Vooral lekker blijven trainen ja.

15   5  
Sjef de gevulde koek@ Breda 1965

Ik snap je frustratie maar het is niet dat ze niet willen. Ze kunnen gewoon niet beter. Die verhalen van lamzakken etc is kansloos natuurlijk. Het probleem ligt gewoon aan de kwaliteit ook en de wisselingen. Ook die de leeftijd speelt mee. Tel daarbij op dat spelers als de Rooij en antonia nog geen kind van 3 voorbij komen en je krijgt dit.

13   0  
kees

we spelen steeds maar weer elkaar de bal toe in de verdediging niemand speelt met risico de bal vooruit tis niet om aan te gluren

8   3  
YLLWBLCK

Als ik alles weer lees overal, komt er weer een nieuw traditioneel Bredaas exitje voor iemand… Je kon er op wachten… en de volgende heeft weer de juiste spirit en interviews en is een echte clubman…. Hup nac!

14   2  
The Cosmic Gate

Hopen dit, hopen dat ... De tijd van hopen is voorbij.

Hopen zijn 💩💩

Iets klopt er niet, spelers staan met verkeerde instelling in het veld, spelers lijken niet te weten wat ze moeten doen enz.

De zoveelste schandalige vertoning, en dat mag gewoon niet

15   5  
Coen

Volgens mij zegt de trainer niets verkeerd , geeft een prima analyse en tipt precies aan waar het verkeerd liep en waardoor dit komt.

10   8  
Kipiani

De toekomst perspectieven voor NAC Breda en ons zijn slecht.
Dat wordt steeds duidelijker.
Hadden we Leemans maar gehaald dan was de behandeling van het NAC DNA en van het ‘betonrot’ (die verschrikkelijke kliekjes en ego’s) in de club, wel aangeslagen.
Het zit diep, heel diep, in de hele NAC kliek cultuur.
Echt iets voor Breda trouwens. Geen topsport stad.

9   6  
Rudy

Inderdaad, spelers staan met verkeerde instelling in het veld en lijken niet te weten wat ze moeten doen enz.. Al eerder heb ik opgemerkt dat er op de training niet veel wordt gedaan. Dat kan je ook zien in de wedstrijd. Hoekschoppen gaan ver en hoog langs het goal, het volle verdedigen en aanvallen wordt slecht uitgevoerd. Edwin, praatjes maken geven geen resultaat !

PS, Als het kabinet besluit dat het publiek niet meer in de stadions mogen komen om een wedstrijd te aanschouwen, dan moeten ze dit compenseren door deze wedstrijden uit te zenden via op een of twee publieke zenders. Dus niet via die belachelijke zakkenvullende ESPN.

15   1  
Ix

Je kan er van maken wat je wil, en of het nou met goed of met slecht spel is. Als je nog iets met je ambitities als ploeg wil, dan moet je dit soort wedstrijden zoals tegen dordt en tegen jong Utrecht gewoon 6 punten pakken, en niet 1 schamel puntje.

Je concurrenten doen dat allemaal wel en daar is het ook niet altijd even best maar die snappen dat dus wel. En daarom staan je concurrenten allemaal bij de eerste 6 en NAC halverwege het tweede rijtje.

Op mijn werk vragen ze me meer dan 40 uur per week de juiste commitment en om m’n best te doen, bij jullie is dat een paar uurtjes per week dat je er echt moet staan. Slecht spelen kan, maar de instelling is gewoon ruk. Waarom is dat zo moeilijk om op te brengen, die paar uurtjes per week?

13   9  
Scheppioni

Ontslaan hoeft voor mij zeker niet !! Ed kan voor ons NAC in een ander functie van waarde zijn, maar het hele elan in de groep wordt dramatischer en dramatischer, je hebt het niet helaas !!
Ja en dan is het echt frustrerend dat Kees v Wonderen niet goed genoeg bevonden werd en dat we voor die haagse idioot van vorig seizoen gekozen werd !! We zitten as supporters compleet in de tang, de grote drie doen niets meer, de ad is een leugende ad en de overname is een stuk verder weg !!! Ed je lult mooi maar zolang je niet de beste elf sowieso al opstelt ...... dat is les 1, geen mashart zal op de training best veel inzet hebben en een lieve jongen zijn maar daar begint het al mee en erfenis van je voorganger rechtsback rutten ook antonia zijn verre van positieve toevoeging helaas !!! Helaas is de haagse koppigheid weer bij ons NAC de boventoon aan het voeren, dit nac van gisteren krijgt maandag ook weer een klap da kan nie anders, zeker wanneer deze backs er weer staan !! Tis bedroevend ...... ons NAC is totaal zij smoel kwijt, gelukkig zijn wij as supporters er ooit nog !!!

21   16  
Tip

De Graaf moet roeien met de riemen die hij heeft. Onbegrijpelijk dat er nog supporters zijn die trainer nummer 12 in 13 jaar onder vuur gaan nemen. Een andere trainer levert geen zak op. Dat weten we nu toch onder hand wel.

Ook het ontslag van Steijn heeft puur ellende gebracht. Het resultaat van de trainerswissel is opnieuw negatief. Dat mag je mij als boodschapper kwalijk nemen, kan ik prima tegen, maar als je naar de feiten durft te kijken zie je dat wat ik stel klopt als een bus. In feite is het enige punt dat Steijn de pech had nagenoeg een heel seizoen zonder publiek te moeten spelen. Nu is het zonder publiek thuis nog minder. En we zijn met Steijn nog heel dicht bij promotie geweest.

Wat overigens veel erger is en een groep supporters ziet dat (nog) niet ; NAC is naar de kloten, de hele financiering van de club is in feite weg. We hebben nog een licensie gekregen omdat van Aalst heeft getekend garant te staan voor de schulden van NAC. NAC bezit helemaal niks.

Er is maar 1 redding nu nog mogelijk. Een vermogende koper die de club nieuw leven in gaat blazen. Loopt de overname spaak dan is het over en sluiten. Ja je kunt het leven van NAC dan misschien nog even verlengen met een investeerder van enkele miljoenen, maar je raakt dan van de regen in de drup en die enkele miljoenen is dus weggegooid geld. Hier is kapitaal nodig.

Mensen de schuld geven heeft geen enkele zin, maakt het alleen maar erger. Waar NAC nu staat is "opgebouwd" in 15 - 20 jaar en kent vele oorzaken. Beter is als er een vermogende eigenaar komt dat alles en iedereen de schouders eronder zet om uit dit diepe dal te geraken. Eigenlijk dient er een nieuw NAC te komen.

NAC is overigens bij jong PSV niet kansloos. We zijn gewoon niveau keuken. Met wat geluk win je, zit het tegen dan verlies je. De meeste keuken ploegen zijn niet beter dan NAC maar ook niet slechter. En dus sta je half het seizoen middenin. Dat zijn simpele feiten. Met wat geluk vallen we nog een stukje omhoog op de ranglijst. Maar dat gaat niet lukken als we de trainer en spelers gaan afzeiken.
Ieder zijn mening maar bovenstaand is mijn mening.

5   4  
Tip

Positief nieuws. Betaalde clubs krijgen gelukkig opnieuw compensatie van de overheid. Dat voorkomt dat NAC dit seizoen al liquiditeits problemen heeft.

9   1  
Dartfreak

wat een lachertje weer. gelukkig mochten we er niet live bij zijn vandaag. Ons stadion en de achterban zijn onze enigste houvast nog. Anders hoorde niemand nog van nac.

12   4  
Rubenac

Haagse blah blah.

14   3  
jvt

You see what you get! Dit is het. De vorm van de dag is nu het excuus. 34 wedstrijden erop klappen kan ook niet. Het nivo van de selectie is niet beter en naast wat liegen over een gelijkgebleven spelersbudget heeft het "technisch hart" voor een zwakke selectie gezorgd. Zijn een werkloze van Cambuur, een jongen van Jong Utrecht of die van Telstar tegenwoordig onze versterking?

Zijn de jeugdspelers met of zonder contract nu de ontdekkingen van dit seizoen? Had onze linksback verlengt mogen worden na al 5 jaar bewezen te hebben te licht te zijn? Of is een bejaarde fan de speler die de ploeg wedstrijd na wedstrijd op sleeptouw neemt? Is de ruilspits van RKC de versterking? Van ruilen komt huilen. Ook de bij gebrek aan geld aangestelde hulptrainer als trainer straalt niet echt overwicht, ervaring, tactiek en passie uit.

Nu is het hopen op een investeerder. Wat koop je? Transferwaarde van onze duur betaalde buitenspeler? Niet geïncasseerde geld Vloet, doorlopende salariskosten van ontslagen mensen, een te dure directie die niet levert, spelers die maar niet beter worden?

In feite zou je geld bij moeten krijgen! Immers, volgend jaar weer minder ssc zonder de compensatie regeling van dit jaar, minder tv geld en minder sponsorgeld. Wie wilt dit nog sponsoren? Het geld gaat op aan jaarlijkse afkoopsommen. Het voetbal is niet om aan te gluren. Geen aansprekende tegenstanders. Lege plekken in het stadion. Neem je daar je relaties voor de avond van hun leven mee naar toe?

21   1  
Willem 4,5

We hebben gisteravond kunnen zien dat het meer dan terecht is dat we staan waar we staan. De tv uitzending was dan ook een kwelling voor het oog en geest. Fijn dat de sponsor een groot gedeelte van de uitzending heeft betaald maar mag daar van mij mee stoppen, zonde van het geld en nu kan ook heel Nederland nog zien dat we er geen ruk van kunnen. Stop het geld maar in de voetselbank of een ander sociaal project, dan is het veel beter besteedt.

13   2  
Henri

Spelers, ook de grote, hebben gewoon trainers nodig die er kort op zitten. Zulke trainers zetten een team naar hun hand en zijn duidelijk in wat ze van de selectie verwachten. Alles wordt tot in detailvoorbereid en besproken. Zie trainers als een Van Gaal, Klopp, Simeone, Conte.
Hoewel de resultaten van Hyballa niet bepaald consistent zijn/waren maakt hij spelers wel beter en fitter. De spelers NAC spelers die onder Hyballa hebben gespeeld hebben daarna hun lat niet meer op dat niveau aangetikt. We hebben het vorig seizoen gezien en zien het dit seizoen. een trainer moet "bezeten" zijn van het spelletje en zijn spelers. Alles geven en het uiterste eisen.

32   2  
Chris W.M.

We winnen van Excelsior en ADO, maar niet van Dordt en Jong Utrecht. En dan nog de trainer de schuld geven. Moet een trainer er dan voor zorgen dat de 7 26+ spelers met Eredivisie ervaring (op Olij na) die gisteren aan de aftrap stonden enige vorm van motivatie hebben om er iets van te maken ipv te denken het op halve kracht af te kunnen doen?

Het wordt tijd dat de ervaren spelers eens in de spiegel kijken en zich afvragen waar ze in vredesnaam mee bezig zijn. Wel roepen dat je mee moet doen om de bovenste plaatsen, maar je dan niet op kunnen laden voor potjes tegen dit soort ploegen. De enige die nog een beetje gif toont ( zelfs wat Lurling trekjes heeft) is Haye. Die schopt er nog wel eens eentje tegen de vlakte. De rest staat erbij en kijkt ernaar zonder dat als signaal te zien dat het anders moet.

7   6  
Nr. 20

Echt scheppioni serieus vraag je nu weer om een andere trainer…..

9   9  
Bredafun

Hoe lang gaan we nog wachten?
Elke week meer irritaties bij spelers en publiek. Dit kan echt niet.
Met zoete woorden win je geen wedstrijd mijnheer de Graaf! 😡😡
Heb t helemaal gehad met dit cafevoetbal.
Er straalt niets uit dat ze gaan voor een overwinning.
Wat een wanvertoningen wekelijks.
…….

5   3  
De generaal

Pak je biezen en laat dat zooitje 't zelf uitzoeken.
Stelletje lamzakken!

8   2  
Adriaan

Adilehou in de spits als het niet loopt....

8   3  
Ivo

Het is zo erg dat je hoopt dat de regering of de KNVB de stekker uit het seizoen trekt. Wat een bak ellende weer voor de NAC supporters. Zo uitzichtloos ook.

Wie gaat er nu eens verhaal halen bij de aandeelhouders? Zij hebben de club gekaapt, doen niks meer, over het verkoopproces wordt niks gecommuniceerd.

Wat een afgang, weer. Na Dordrecht dit. Ik schaam me kapot. Dit is NAC onwaardig.

Stel de O21 maar op, deze spelers kunnen het duidelijk niet meer opbrengen om nog voor NAC te spelen.

12   3  
Leo

Is het gek dat we zo slecht presteren?

Natuurlijk niet!

Ons NAC vist in de vijver van spelers van een laag niveau!

Waarom haal je bijv. Antonia en Cargo binnen? Ja, uit pure armoede!!!!

Pffff

5   2  
Judge M.

Ik vond Olij bij ESPN een stuk eetlijker en realistischer overkomen. Gelukkig hebben we geen praatpop als aanvoerder nu..

4   0  
den hulk

er zal flink wat geld moeten komen van de nieuwe investeerders anders word het nooit iets

6   7  
Johnny1912

Mooie praatjes, waardeloze daden.

Niet lullen maar poetsen pannekoek!!

10   3  
jvt

Mensen die denken dat je met meer geld ineens de pannen van het dak speelt hebben het mis. Het begint van boven af, geen ervaren TD maar een klussende bouwvakker die ineens TD speelt. Geen ervaren en gedreven trainer. Alles is wegbezuinigd. Goedkope spelers werden hun contract verlengd om aan een selectie van 22 - 24 te komen, niet op basis van hun prestaties, karakter of groeipotentieel of deze jeugdopleiding ziet het zelf niet.

Jvt kan zich de tijd niet herinneren dat er een speler is gehaald met groeipotentie. De zoontjes van ex-Naccers tellen we natuurlijk niet mee, dat was de verdienste van de pa's en de man van 2,5 milj heeft zichzelf ontwikkeld en wilde Brood niet eens opstellen... het is heel erg mis bij NAC. Het geld gaan naar afkoopsommen, pendelende Hagenezen, salarissen voor wanpresteerders, de ziekenboeg etc etc
Tja en dan is niets meer het NAC van de Beatrix en lopen sponsors weg en zit je in de cirkel naar beneden.

Hoe is het met het nieuwe stadion?

4   18  
Schrikbarend

Niemand in Breda bij het stadion 22.00 zat iedereen in Rotterdam....als we tegen nec spelen play offs finale staat iedereen er gister niemand bij het stadion ook in slechte tijden ACTIE

6   7  
Scheppioni

Wat wil je dan nr20? Het gaat heel ver achteruit en ja ik weet ook wel dat de drie aandeelhouders het weinig meer interesseren..... moeten we nu nog eerst vijf keer achtermekaar verliezen wat gaat gebeuren als je dit nac ziet tegen dordt en j utreg voordat de pleuris uirbreekt ! De Graaf begon goed, verfrissend, maar ontwikkeling gaat ver achteruit, les 1 bezit ie ineens al niet meer !

13   4  
Dutchbird

Van Aalst, van Weelde en Burema hebben een incompetente sukkel achter het stuur van de club gezet en de financiële teugels zodanig aangetrokken dat NAC in het rechterrijtje is geparkeerd.
Vervolgens hebben ze een flutbedrijfje zonder ervaring (zusje van de accountant) de opdracht gegeven om de aandelen te verkopen voor belachelijk veel geld.
De combinatie van die incompetente sukkel als directeur en het onervaren flutbedrijf zorgt voor een gigantische kwetsbaarheid tijdens de due dilligence. Het gevolg is dat NAC nog vaster in dat rechterrijtje staat geparkeerd en dat er geen zicht is op enige verbetering.
Als supporters zullen we de beker van ellende helemaal leeg moeten drinken. Eerst de valse beschuldigingen, toen Project076 afgeserveerd, daarna de lijken in de kast van Manders, vervolgens een due dilligence zonder finaal overnamebod en nu wederom een leeg stadion.

2   3  
Bredaaaa

Heb vertrouwen mede supporters.
Walking in the Counts wonderland.

9   10  
Ernie

@Scheppioni
Schaam je kapot!
Ik voorspelde het al toen je zo lyrisch was na de aanstelling van de Graaf. Net zoals bij Steijn en alle voorgaande trainers de laatste 10 jaar. Het is altijd het zelfde liedje bij jou en je maat Fred.
De Graaf doet het gewoon prima!
Het is gewoon kut om in een leeg stadion te spelen, zie het Nederlands elftal deze week.
Dit jaar gaat gewoon plichtmatig uitgespeeld worden. Play-offs zou al fantastisch zijn.

1   9  
kees bouw

dat daar nog 12000 van die kneuzen naar toe gaan blijf voor mij een raatzel het sap terein is groot zat voor zoo 500 man voor die kompe clup

3   0  
Geelzwartwit

Hard blijven trainen en blijven hameren op wat je graag wil zien en dan hopen dat ze het oppikken


Hopen....


Mijn god.

Aanpakken die gasten.
In een leeg stadion kan je ze keihard coachen en aanpakken.

Hopen.. Laat dat maar aan de supporters over. Daar zijn we al jaren goed in.

1   1  
The Cosmic Gate

Kan Ed geen advies krijgen van Molenaar ? Want ik waardeer hem enorm, maar er moet gewoon ervaring bij dar blijkt wel

5   7  
Scheppioni

Ik schaam me voor al twee weken een apatisch NAC ernie steijn, het gaat mij niet om een individu ! Maar goed, laat Ed maar zitten en we verliezen nu nog kansloos vijf keer voor dat dan de pleuris uitbreekt ! Ik heb het ook niet over ontslag maar betrek misschien desnoods Molenaar erbij of desnoods Molhoek maar doe iets !!!

4   2  
Nr. 20

En dan scheppioni……kun je die weer afreserveren en weer vragen om de volgende nieuwe trainer….
Gewoon dit seizoen uit voetballen met huidige staf en spelersgroep. Leuk nee maar even pas op de plaats. Talenten vast leggen en met nieuwe eigenaar gaan bouwen! En dan hoop ik dat jij en je maten ook niet meteen in stress schieten maar het keer tijd gunnen!! En ook het niet altijd beter weten….want dat is zo makkelijk als je er zelf niet verantwoordelijk voor bent. Iets van beste stuurlui….

2   3  
Scheppioni

@ nr20
Ik blijf altijd van mening, wie er ook trainer is, zo gauw dat het in het team meerdere wedstrijden zo sterk teruguitvalt moet je ingrijpen anders ga je echt zomaar naar een 1987/1988 situatie, dar verdient onze club zeked niet, helemaal niet met zo'n achterban ! Bij ons NAC is potentieel veel mogelijk waar menig bvo jaloers op is, maar je moet niet zoiets dood laten bloeden, zo doorgaan gaat totaal funest worden ! De denkwijze van Ed is vele malen beter dan zijn voorganger, daarbij kan dit NAC beter dat hebben we ook gezien maar er is geen stijgende lijn dan moet je zo'n goedwillende trainer niet laten spartelen als een vis op het droge ! Dat is voor niemand goed en helaas vult de huidige staf niet goed aan, want dan had er toch iemand wel een terechte opmerking gemaakt dat er in de voorbereiding en in het begin prima wedstrijden op de mat werden gelegd !!!

3   6  
Scheppioni

Nieuwe eigenaar is voorlopig van de baan !!!

3   0  
Dos

Rust in de tent is wat NAC al jaren nodig heeft.
Geen emotioneel geroep van supporters die het beter weten en roepen om het hoofd van de trainer.
Dat er uit NAC veel meer te halen is klopt in zekere zin, maar met zo'n organisatie kan er nooit iets van gemaakt worden.
Edwin de Graaf is trainer, omdat hij de papieren heeft en het lef heeft om er in te stappen. Eerlijk gezegd vond ik dat van Steijn vorig seizoen ook na alle ontslagen en onrust de afgelopen jaren.
Steijn heeft fouten gemaakt, De Graaf maakt fouten, de volgende trainer zal fouten maken.
Probleem is dat sommige supporters dan meteen emotioneel gaan roepen en vergeten na te denken. Past wel in deze tijd helaas....

2   0  
scheppioni

@ Dos
Je hebt best een punt maar er zijn ook NAC supporters die het niet roepen onder emotionele toestand maar gewoon feitelijk wat we zien als voetbaldieren.
De Graaf in het begin was zeker een verademing met vorig seizoen, nu komt er een dip aan, dan vragen we alleen als NAC supporters zijnde dat hij ergens meer ondersteund moet worden ivm frisse blik. Want hoe je draait of keert, de beste elf staan er volgens menigeen niet. Ieder beetje voetballend onderlegd en in de voorbereiding ook gebleken o.a. zien dat er spelers in de selectie zitten waarvan het team beter gaat draaien, namen hoeven we dan ook niet meer te gaan noemen lijkt me. Leeftijd speelt bij uitzonderlijk goed geen rol, het niet mee kunnen in de basis elke week speelt wel een steeds negatievere rol. Ook vanavond gaat zo'n betreffende speler weer de mist in, het blijft herhaalderlijk voorkomen, kijk nog maar eens uit dgs terug bv en dan verschil bv eerste helft en tweede helft. Edje moet nu bijgestaan worden en zijn ogen geopend worden !

2   0  
Dos

Scheppioni

Weet dat je het echt niet verkeerd bedoeld, maar denk dat je nu moet accepteren dat dit het is momenteel.
Heb best vertrouwen in wat er nu zit op de bank en geloof echt dat ze dag in dag uit serieus met de club bezig zijn.
NAC staat stil momenteel op een plek waar ik van had gehoopt ze nooit te zien spelen, maar het is nu wel realiteit.
De rust bewaren lijkt me een keer de juiste stap, laten we het proberen en we zien over 1,5 jaar waar we staan.
Slechter dan dit kan bijna niet zal je denken?

Laad alle berichten na dit bericht in