Wij gaan niet opzij

BSR TV: Thom Haye na NAC - Jong FC Utrecht (1-1)

Italo

NAC kwam op een rampzalige avond niet verder dan 1-1 tegen Jong FC Utrecht. Een bijzonder matig optreden van de geel-zwarten, zo vond ook middenvelder Thom Haye. Met hem proberen we na afloop van het duel de vinger op de zere plek te leggen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
13 Reacties
47   5  
Moppernac

Manders verleng het contract met Thom Haye en dan speelt hij weer de sterren van de hemel.
Word wakker Manders voordat Thom voor een appel en een ei vertrekt uit Breda.

32   10  
Dunhector

Azzagari verkocht aan boeimeer

16   24  
Vic

Haye vandaag een 3!

47   5  
Moppernac

Manders verleng het contract met Thom Haye en dan speelt hij weer de sterren van de hemel.
Word wakker Manders voordat Thom voor een appel en een ei vertrekt uit Breda.

35   3  
Chris W.M.

Dat er geen VAR in de KKD is heeft ons wel behoed van een aantal wedstrijden zonder Haye overigens. Blijft geregeld toch van die domme overtredingen maken die in de Eredivisie keihard afgestraft zouden worden. Misschien maar beter dat hij bij NAC verlengt dus.

14   1  
Scheppioni

Idd Chris wm, frustratie druipt er weer af, was vorig seizoen het hele seizoen gefrustreerd ! Beste voetballer nu maar gaat tegen zijn eigen voetballen mede vanwege een trainer het team weer niet beter kan maken gvd helaas !! Het wordt slechter en slechter en perspectief overname is er voorlopig niet !

23   1  
Chris W.M.

@SCHEPPIONI

In dit geval leg ik de schuld echt meer bij de spelers dan bij de trainer. Staan gisteren 7 spelers van 26+ op het veld, allemaal (op Olij na) met Eredivisie ervaring. Zíj moeten de kar trekken, de jonge spelers moeten zich daaraan optrekken. Dat zulke spelers zich niet weten te motiveren om gewoon hun stinkende best te doen tegen dit soort ploegen vind ik zeer kwalijk. Een trainer moet dat niet eens hoeven te zeggen, dat moet als speler uit jezelf komen. En het is niet toevallig dat het nu juist tegen Dordrecht en Jong Utrecht fout gaat. Sommige spelers staan echt met een misplaatste arrogantie op het veld en overschatten hun kwaliteiten behoorlijk. Denken het op halve kracht af te kunnen doen.

Mbt de overname; voor zover ik heb begrepen hopen de investeerders nog steeds dat het voor de Kerst rond is. Het zou te maken hebben met een lager final offer dat is neergelegd na het boekenonderzoek waar nu over onderhandeld wordt. Maar de huidige adh zullen echt geen zin hebben deze hele excretie opnieuw te starten en uiteindelijk wel akkoord gaan verwacht ik.

22   4  
Fred1

Je staat tegenover een journalist en je kan of durft niet te zeggen wat je zou willen zeggen of eigenlijk zou MOETEN zeggen.
Je staat je te verbijten en je frustratie keer op keer in te slikken.
Naast je hoor je het interview met je trainer die alle open deuren intrapt die er maar in te trappen zijn en zichtbaar erger je je aan de opmerking dat er tijdens de training de vonken vanaf vliegen.
Voetbal is voor een groot deel plezier in het spelletje hebben en dat zie je er nu niet aan af bij Haye omdat hij omringd wordt door collega’s die niet kunnen of blijkbaar niet willen.
En dat stoort iemand die wel wilt en wel de passie heeft enorm.
Als ik zie met wat voor een misplaatste air en arrogantie Azagari over het veld hobbelt daar schrik ik van.
Een speler met potentie waar ik in beginsel voorstander voor was maar die zich heeft ontwikkeld tot een vervelend ventje met misselijk negatief lui voetbal.
Mashart is een back die nog steeds niet weet aan welke kant hij moet dekken en in principe steeds de gevaarlijkste aanvaller bij de tegenstander is.
Bakker komt héél véél tekort op de positie waar hij staat.
Ik heb Kotzebue in zien vallen dramatischer en lamlendiger zie je zelden.
Antonia en De Rooij zijn dramatisch.
En in mijn optiek is een groot deel steeds terug te voeren naar gebrek aan passie , inzet, plezier, inzicht en vriendschap.
Je ziet toch zelden een speler scoren zoals de goal van Utrecht gemaakt werd, tussen drie spelers en dan waar de basis weer lag van het ontstaan van die goal, echt bizar.
Ik loop al jaren mee in de voetballerij maar heb het zelden zo zout gegeten niet ik eerlijk bekennen.
Wat bij mij ook verbazing wekt is de roep om een spits, Seuntjens staat er die er overal een berg heeft ingeschopt stop dan met het zeiken om een spits want daar ligt dan het probleem niet zorg er godverdomme voor dat Seuntjens in stelling wordt gebracht.
Zorg voor aanvoer, stop met die naar binnen trekkende buitenspelers, zorg voor aanvoer en organisatie op het middenveld.
Ook nu worden er bij NAC weer bruikbare spelers over het hoofd gezien ( Agougil ) en spelers met een grote bek die zelf slim steeds de pers zoeken ( Azagari ) opgesteld.
Met deze spelers die niet in de organisatie kunnen of willen spelen en bij wie het inzicht ontbreekt kan je ook nooit op de nul spelen en een 1-0 over de streep trekken, want één ding is zeker we krijgen elke wedstrijd een of meerdere goals tegen.
Er hangt bij NAC ook geen sfeer meer van voetbal en presteren er hangt een gelaten sfeer, overal binnen de club, je ziet haast nergens een vleugje van motivatie.
Eric Matijssen uitgezonderd maar die voetbalt niet maar heeft wel de drive die nodig is.
Er hangt een cultuurtje van volledige acceptatie van de situatie en dat het is zoals het is en dat is desastreus om maar niet te zeggen rampzalig.
Hier kom je moeilijk uit.
Het lijkt me eigenlijk onmogelijk als er niet snel iets verandert, maar heb uit de wandelgangen begrepen dat de overname ook verre van soepel gaat.

12   2  
fvf6

Wat een gelul Haye jong -utrecht kwam alleen om in te zakken en speelde niet goed ,nee jullie speelde lekker 0 kansen , jong -utrecht had er 3 tot 4.
de senioren gaven niet thuis vanavond Seuntjes en Haye allebei een dikke onvoldoende. De enige die NAC van een nederlaag redde was Olij die heel goed keepte en enkele aanvallen neutraliseerde door uitstekend keepwerk

8   0  
Judge M.

De helft van de corners en vrije trappen werden weer ouderwets verprutst. Vorig seizoen kreeg Mounir daar de schuld van maar Haye doet dat niet heel veel beter terwijl uit zulke situaties genoeg te halen zou moeten zijn.

Of zou het dan toch zijn dat er net als op een aantal vaste spelpatronen nog steeds niet goed getrained wordt...?

5   1  
Scheppioni

Hoop dat je gelijk hebt Chris wm, maar net wat Fredje aanhaalt, alles is gelaten nu bij ons NAC, ook de overname wat ik ook begrepen heb, wordt nog zeker een half jaar, er zit nog niks in het vat, verre ervan !!!

4   1  
Beter de Laat dan nooit

We zijn te veel afhankelijk van Haye. Simpel voor de tegenstander; maakt het Haye moeilijk en hebt geen kind aan NAC. We moeten meer gaan variëren, maar zie niet zo gauw een speler die Haye kan ontlasten.
Daarnaast moet Haye echt leren omgaan met zijn frustraties. Dit blijft niet goed gaan.

0   5  
jimCP

Klasbak.
1. Thom
2. Thom
3. Thom
en dan komt er echt een hele tijd niks.

1   0  
Rolf

Hoe kun je in godsnaam Mashart weer opstellen.
Edwin het spijt me, maar ook jij bent de weg kwijt.

Laad alle berichten na dit bericht in