Wij gaan niet opzij

BSR TV: Hans Visser na NAC - Helmond Sport (1-0)

Italo

Assistent trainer Hans Visser verving vanavond de afwezige Edwin de Graaf als eindverantwoordelijke. Hij zag zijn elftal met 1-0 winnen, maar erkende ook dat het spel ondermaats was. Desondanks houdt Visser alle vertrouwen in een goed vervolg van dit seizoen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
24 Reacties
43   2  
Ouwe spionkop

Adilehou in de spits ole ole

17   35  
Moppernac

Zet gewoon eens Robert Molenaar tot de winterstop VOOR Edwin de Graaf en kijk dan eens hoe het loopt.
Er moet toch snel wat veranderd worden in het spel bij NAC, want zo kan het niet langer.
Gewoon pas op de plaats.
Dan zit je helemaal niet met afkoopsom voor de trainer en laat je Edwin weer even de assistent zijn.
Je moet wat uit proberen.

6   0  
Neles

Alle hens aan dek voor mij persoonlijk.

Kansen kansen kansen maar er word er geen enkel benut tot op last moment.

Op deze manier gaan we niet de eredivisie in heren!

28   7  
Martinus

We moeten m.i. helemaal niet iemand voor De Graaf zetten. Daarmee ga je wéér veranderingen doorvoeren, ook al is het intern (Molenaar). Laat alles in aanloop naar de overname zoals het is en ga daarna verder kijken.

32   7  
Ivo

Te makkelijk om de trainer de schuld te geven. Spelers staan weer niet scherp op het veld en halen hun niveau niet. Het was weer te slordig, te rommelig en te traag.

Jongens als Rutten, Maria, Antonia, Seuntjens zijn gelouterde profs maar het lijkt gewoon nergens op. Het lijkt erop alsof NAC het eindstation is voor deze spelers en het allemaal niet zo meer hoeft.

16   3  
NAC4Ever

Natuurlijk was het slecht. Maar ik hoop dat deze overwinning ons over het bekende dode punt helpt.

12   8  
JN

Hoe kun je nou met zo'n matige selectie stellen dat het aan de trainer ligt?

Word eens wakker.

Nog zeker een halfjaar geduldig zijn...

14   0  
Wanny

Staan er inderdaad een hoop in voor wie het na NAC alleen maar minder gaat worden. Of zelfs einde carrière is.

Olij, Haye en misschien De Rooij en wat van de jonge gasten hebben nog toekomst. De rest heeft vooral historie.

43   2  
Ouwe spionkop

Adilehou in de spits ole ole

15   3  
Spitske

We missen gewoon echt een spits!

Mario Bilate: geblesseerd
Koshia: te jong
Adilehou: leuke supersub, geen spits
Seuntjens: een nummer 10

10   30  
Scheppioni

Visser blijkt ook weer een mispeer van manders/steijn !! Wat een enorme puinhoop bij ons cluppie !

14   7  
Nero

Manders outtttt

23   1  
Stift

Bilate heeft in heel zijn loopbaan als professioneel voetballer nog nooit meer dan 9 goals in 1 seizoen gescoord. We hebben een echte spits nodig!

Voor de fans van een systeem met een aanspeelpunt, dat kan hij ook niet. Hij heeft veel balaannames nodig voor controle en voortgang.

Spits in de selectie erbij en dan Ralf op 10.

Plus het baltempo moet omhoog, de bal gaat van rechtsback naar centrale verdediger, centrale verdediger, linksback, verdedigende middenvelder en dan naar de de Rooij. Tegenstander kantelt rustig mee en zakt in waardoor de ruimtes klein worden en dubbele mandekking mogelijk wordt.

Tegenstander(s) dwingen om keuzes te maken door diepgang, passes door de linies en positie wisselen komt amper voor in dit huidige elftal. Alleen Haye geeft passes over meer dan 20meter. Is het onzekerheid? Kwaliteit? Inzet? Op dit moment geen NAC waar ik met plezier naar kijk.

6   1  
Arie

Ivo

Gelouterd zegt niks over je kwaliteiten, buiten het feit dat ik betwijfel op basis waarvan een Maria gelouterd is.

15   11  
Nr. 20

@scheppioni. Bij welke clubs ben jij hoofdtrainer geweest cq was jij verantwoordelijk voor de club??? Hoor het graag dan kunnen we jouw comments in beter perspectief plaatsen….

12   0  
Geelzwartwit

Ik vind het altijd bijzonder dat er net gedaan wordt alsof NAC de enige club is met spelers die een keer ziek of nog niet fit zijn enz. Terecht opmerking van de interviewer. Op wellicht Bilate na heb je een volledige selectie. En mijn inziens altijd nog een betere selectie dan menig club boven je of onder je waarvan je verliest of gelijk speelt.

Wellicht moet alles eens wat simpeler qua taken en taktiek. Ik weet het ook niet. We wonnen vandaag wel door de simpele gedachte een stormram in de spits te zetten.

9   4  
BREDA 1965

Heel dat gezeik hier allang beu..als die verwende KUTventjes van NAC ,eens wat meer inzet toonde .vol erop ingaan..al zet je olij in de spits en seuntjes als keeper ..win je met gemak van ..overbodige opvulling competitie schijtclubjes

10   8  
BREDA 1965

oja..dan hebben ze het wel eens over de magere jaren 80...nou toen voetbalde we nog tegen ECHTE CLUBS..HELEMAAL gehad met DIT NAC.....schijtmentaliteit

3   4  
Bredaaaa

Winnen we een keer en dan is het nog steeds niet goed genoeg.

9   13  
Fred1

Nou kan je lacherigste over de opmerking van Scheppioni maar hij heeft wel een punt.
Deze man heeft totaal geen uitstraling en moet zeker niet op de voorgrond treden.
De mistroostigheid straalt er vanaf zet dan Lurling voor de camera.
Meestal is het zo dat je bent wat je uitstraalt en ik heb bij die man nooit eigenlijk passie en power gezien.
Ik denk niet dat het de gangmaker en oppepper van de technische staf of de selectie is.

5   1  
Pep

@Ivo Jij slaat de spijker op zijn kop. NAC zoekt altijd spelers die over hun top heen zijn maar wel lekker goedkoop. Terwijl je juist talenten moet zien te vinden die potentie hebben en zo meer marktwaarde krijgen. Bovendien een trainer die er een eenheid van maakt en ze beter maakt a la Jonk of van Wonderen. Wij doen ieder jaar juist het verkeerde maar leren er ook niet van.

4   2  
Spingebob

@fred1

Heb EH gisteren gesproken en jouw voorgesteld want ik denk dat jij de reddende bent

4   0  
Henkie

@Pep,

Waarom zouden spelers als Olij, Haye, De Rooij, Rösler en Bakker over hun top zijn geweest toen Nac ze aantrok?

9   1  
Tip

Het lijkt of er angst in de ploeg zit. Buiten Haye probeert niemand een aktie te maken. De Rooy af en toe wel, maar die huppelt als een kleuter lachend verder als het weer eens mislukt. Ook met de aanvoer naar de spits zit het dus niet goed. Met een goeie spits en Seun op 10 kom je een stuk verder. Maar de angst moet uit de ploeg. Ik wil niet geloven dat het ongemotiveerdheid is. Echt wat is Helmond slecht. Die winnen niet van een eerste klasser. Ik voelde dat ze toch gingen verliezen , dat heb je namelijk altijd met schlemielen. Bij die goal van Moise stonden er drie NACers 1 minuut voor tijd hartstikke vrij op 2 meter van de goal. Ze konden rustig overleggen met een bak thee erbij wie hem binnen mocht knikken. En toch was Helmond gisteren combinerend beter dan NAC.... Maar goed we hebben gelukkig 3 punten.

Wat me tegen de borst stuit is hoe gemakkelijk mensen nu de schuld krijgen van de huidige malaise. Beste mede supporters de spiraal omlaag is helaas vele jaren geleden ingezet. Heel veel jaar geleden. Ik durf te stellen dat NAC als organisatie de stap naar professionalisering , naar prof voetbal, nooit heeft kunnen maken. Zeker op financieel gebied was het altijd al een amateuristische puinzooi.

3   0  
Dromer

@Fred 1

Hoe zou jouw ideale elftal samengesteld met spelers uit de huidige selectie vanuit jouw deskundigheid en kennis van NAC er uit moeten zien? Dit is een serieuze vraag. Wie weet kunnen de verantwoordelijke er wat mee.

Laad alle berichten na dit bericht in