Overal waar we komen

Ex-NAC: Te Vrede gaat voor Suriname spelen

Raskolnikov

Ex-NAC'er Mitchell te Vrede heeft besloten zich beschikbaar te stellen voor het Surinaams elftal. De aanvaller, die tegenwoordig zijn brood verdient in Saoedi-Arabië, kan in juni zijn debuut maken.

De 29-jarige Te Vrede werd geboren in Amstelveen, maar heeft Surinaamse roots en mag daarom voor Natio uitkomen. In een ver verleden speelde Te Vrede ooit een jeugdinterland voor Oranje onder 19, maar daarna was een carrière als international nooit een serieuze optie. Met zijn keuze voor Suriname komt daar nu verandering in.

Suriname begon met zes punten uit twee wedstrijden goed aan de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar. De Surinamers hebben nog een lange weg te gaan, maar dromen al voorzichtig van een debuut op het allerhoogste podium. 

Bron:
B-Side Rats, Telegraaf
Vorig bericht
BSR TV: Hans Visser na NEC - NAC (0-2) 49 reacties
Terug naar overzicht
5 Reacties
47    
Cool hand

Dean Gorré is goed bezig. Wel een mooi verhaal hoe hij daar iets unieks aan het opbouwen is. Suriname op het WK, dat zou wat zijn.

8    
Fijn Streven

Geweldig lichtpuntje in een verschrikkelijk seizoen bij NAC.... Altijd op de goede plaats en enorm sterk aan de bal, ik zou hem graag nog eens terugzien op de nederlandse velden.

19    
Geelzwartwit

Het zou geweldig zijn voor heel suriname als Suriname naar het wk kan. Het zou een mooie erkenning zijn voor het land. Ik denk daarbij aan alle grote talenten die vanuit Surinaamse roots op de velden lopen of liepen.

15    
Ivo

Stond als spits op een eiland met een verschrikkelijk team om hem heen. De Rosheuvels, Kastaneers, en Kali's. Daar was geen eer aan te behalen. Daarna is hij naar "de zandbak" vertrokken, wat ik sportief altijd wel een zwaktebod vindt. Maar hij doet het daar goed, scoort zo'n beetje om de wedstrijd en zal leuk verdienen.

12    
NAC4Ever

Wist niet dat hij Surinaamse roots heeft. Mooie kans voor hem.
Ben benieuwd of ze het WK halen en zo niet, hoe dichtbij ze bij het WK kunnen komen.

Laad alle berichten na dit bericht in