Overal waar we komen

Man of the Match: NAC - MVV (2-0)

Das Phantom

NAC wist gisterenavond te winnen van MVV. In eigen huis werden de Limburgers met 2-0 verslagen. Makkelijk ging het niet, maar er waren zeker een aantal lichtpuntjes te zien. Stem nu voor de Man of the Match!

Man of the match NAC - MVV (377 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
A. Verschueren
-
C. Rösler
-
R. Riera
-
J. Mashart
-
J. van der Gaag
-
M. El Allouchi
-
L. Ilic
-
F. Stokkers
-
O. Boussaid
-
P. van Anholt
-
A. Filipovic
-
H. Dogan
-
S. van Hooijdonk
-
H. Dogan
5.8
O. Boussaid
6.7
F. Stokkers
5.8
L. Ilic
6.2
M. El Allouchi
5.7
J. van der Gaag
6.7
J. Mashart
7.2
R. Riera
7.0
C. Rösler
6.8
A. Verschueren
7.0
N. Olij
7.7
S. van Hooijdonk
5.9
A. Filipovic
6.9
P. van Anholt
5.8
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Huseyin Dogan na NAC - MVV (2-0) 31 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Ruud Brood na NAC - MVV (2-0) 22 reacties
Terug naar overzicht
12 Reacties
49    
Kees

Grappig dat veel supporters weinig kijk op voetbal hebben. Stokkers wordt door iedereen afgezeken, terwijl zijn rol zwaar onderschat wordt. Hij vangt zoveel ballen op en creëert veel ruimte voor andere. Ja zijn afwerking etc mag beter, maar die negatieve houding richting hem... en v Hooijdonk wordt toegezongen... waarom? Omdat die geen bal raakt, niet goed kaatst en ook kansen om zeep helpt... enorme willekeur onder de supporters... zonde want geeft stokkers wat vertrouwen vanuit de supporters. Brood breekt al genoeg van dit vertrouwen af met het continue doorwisselen

-2    
Wolfmanjack

Dogan staat er 2x in??

22    
The Cosmic Gate

De man of the match is wat mijn betreft : Mashart !
Wat valt me Stokkers toch tegen tot nu zeg, had best een verwachting van hem maar hij is traag in alles en te egoïstisch .

-7    
Joop

We hebben geen voorhoede zelfs de penalty was zeer slecht genomen dogan en stokkers schieten nog geen deuk in een pakje roomboter, ze waren de twee slechtste van het elftal

5    
fvf6

Volgende wedstrijd eens zonder Dogan beginnen , hij brengt niet wat hij moet en kan brengen dus even op de bank zetten om hem te motiveren iets (veel) beter zijn best te doen , en dan met v.d.Gaag op 10en I .Ilic als controleur daarachter

49    
Kees

Grappig dat veel supporters weinig kijk op voetbal hebben. Stokkers wordt door iedereen afgezeken, terwijl zijn rol zwaar onderschat wordt. Hij vangt zoveel ballen op en creëert veel ruimte voor andere. Ja zijn afwerking etc mag beter, maar die negatieve houding richting hem... en v Hooijdonk wordt toegezongen... waarom? Omdat die geen bal raakt, niet goed kaatst en ook kansen om zeep helpt... enorme willekeur onder de supporters... zonde want geeft stokkers wat vertrouwen vanuit de supporters. Brood breekt al genoeg van dit vertrouwen af met het continue doorwisselen

18    
Ivo

Helemaal eens met Kees. Stokkers speelde een goede 1e helft. Won veel duels, kan een bal aannemen en betrekt anderen bij het spel. zeker geen ego-spits!

10    
ome cor

@Kees
Je slaat de spijker op z'n kop.

Meest schrijnend is het afzeiken van eigen spelers.
Het kan dat je een andere voorkeur hebt voor een bepaalde positie dan de speler die Ruud Brood opstelt. Dat mag, ieder z'n ideeën daarover.
Maar waarom de speler die er volgens een individuele supporter niet in hoort dan meteen afzeiken, afbranden en als volkomen ongeschikt neerzetten ?
We moeten het tenslotte met de hele selectie doen en blessures, schorsingen en keuzes van de trainer bepalen de opstelling. Niet de voorkeur van de individuele supporter of degene die eigen spelers het meest afzeikt.

Stokkers en Sydney zijn goede voorbeelden, maar ook Mashartje wordt hier regelmatig onder tafel geveegd als oud vuil, maar een beter alternatief voor de LB positie hebben we niet en gisteren speelde hij een zeer behoorlijke wedstrijd.

-15    
Shady

zelf kan ik helaas maar enkele keren per jaar komen kijken. Ik vind het lastig te zien wie wie is op het veld maar het spel opzich was lang niet slecht.
Wat ik wel erg treurig vond was de eentonigheid van het publiek.
2 verschillende zinnen kwamen er uit en 1 x half overal waar we komen. Hoe hard ik en m'n maat ook probeerde meer variatie aan te brengen.
Zo saai heb ik het zelden meegemaakt.
Als dit de standaard is kijk ik voortaan wel op tv.

3    
Ojee

Ik wordt een beetje moe van dat gezever op Van Hooijdonk. Hij kwam er gisteren in en dat bracht direct meer gevaar dan met het gepriegel en geprul in de hele wedstrijd ervoor. Manneke loopt heel veel meters, waarmee hij bewost (of misschien wel onbewust) gaten trekt voor anderen.

Die gast heeft er 7 in het mandje liggen en heeft ook nog wat assists op zijn naam. Met droge ogen beweten dat ie er niks van kan doet me serieus nog meer denken aan zijn vader dan dat ie met zijn manier van voetballen en zijn houding al doet. De toenmalige kenners wisten het ook allemaal zeker: die lsnge van Welberg die kon er geen kut van. Ja, leuke vrije trap,maar verder niks.

Wat mij betreft gaat die hele nuttige Stokkers toch echt terug de bank op. In al zijn nuttigheid heeft hij wat mij betreft nog veel te weinig gebracht en loopt het elftal zich steeds vast op de defensie van de tegenstander.

Dan is er bij sommigen een hoop blijheid met Boussaid. Toegegeven: die kan echt wat met een bal. Zit een hoop potentie in het mannetje, maar met leuke baltrucjes doen alleen ben je nog geen goede voetballer. Je moet ook weten wanneer je die bal moet afspelen. En ook dat het trucje onverwacht scherp naar binnen trekken na 2 keer niet meer onverwacht is. Het ziet er spectaculair uit, maar het rendement is bijzonder weinig.
Dan zie ik liever het onbehouwene van Van Hooijdonk. Dat heeft bewezen wel rendement op te leveren.

1    
Nacman

Zo vandaag weer 2 punten op de graafschap ingelopen voor de winterstop staan we boven de graafschap.

0    
Michel

@Kees

Ik begrijp je, maar vergeet niet dat supporters er geen verstand van hoeven te hebben, iedereen beleeft NAC anders. En wij Brabanders zeiken ook best wel graag natuurlijk ha ha.

Sydney is pure nostalgie vanwege zijn pa, dat is het gewoon. En daarnaast heeft hij een fijne trap, echt wel een wapen.

Laad alle berichten na dit bericht in