Wij gaan niet opzij

BSR TV: Jan van den Bergh in aanloop naar VVV-NAC

DeWeesJr

Na een hectische week neemt NAC het morgen op tegen VVV. Met Jan van den Bergh bespreken we het vertrek van de trainer en kijken we vooruit naar de clash in De Koel. In Venlo heeft hij een andere compagnon naast zich.

Bron:
B-Side Rats
11 Reacties
11   0  
Brecht

complimenten aan Jan voor dit interview

11   0  
Brecht

complimenten aan Jan voor dit interview

4   0  
4Lantijntje

Ik snap de vragen maar wat professioneel van Jan!!
Hup NAC!!

1   0  
4Lantijntje

Ik snap de vragen maar wat professioneel van Jan!!
Hup NAC!!

2   6  
NuFfNie

Wat moet een speler met vragen over et ontslag van PH zeggen? Daar kan hij toch niets mee.
De interviewer moet deze vragen aan de directie stellen.
Is de vakantie van PM een tactische zet geweest? Ze hebben voor de forumavond al geweten dat ze PH zouden ontslaan. Als PM niet op de forumavond aanwezig is, hoeft ie ook niet te antwoorden op evt vragen of er aan de stoelpoten van PH gezaagd worden. Want terugkomen van je vakantie om iemand te ontslaan, terwijll dit een traject is van maanden is natuurlijk bezopen. Dit is gewoon een smerig politiek spelletje. Dat moet je als verslaggever aan de directie duidelijk maken en niet aan spelers, trainers of andere personeelsleden van NAC vragen.

7   0  
Wanny

@ NUFFNIE

Dat hoeft zeker niet zo te zijn hoor. Natuurlijk wisten ze voor de forumavond al wel dat het niet ging zoals gewenst was. Maar de echte beslissing tot ontslag kan ook best zaterdagavond of zondag genomen zijn.

3   3  
NuFfNie

@Wanny, heeft PH de materiaal rouw gebekt of zo. Zoals het nu is gegaan lijkt het een ontslag op staande voet. Als je iemand op vakantie stuur dan kan je toch ook voor of na zijn vakantie de trainer ontslaan. Je weet toch al dat het gaat gebeuren.
Dit is gewoon een smerig spelletje.

4   0  
DeWeesJr Deze gebruiker is een admin

@Nuffnie

Gisteren heb je een uitgebreid interview kunnen lezen met Peter Maas. Daarin zijn vrijwel alle vragen gesteld die op dat moment relevant zijn. De uitkomst was dat er binnen de club niet meer samen te werken was met de trainer. Dan lijkt het mij logisch dat ik vandaag vraag bij diverse mensen binnen de club, in dit geval de interim-trainer en de speler, of zij dit herkennen en hoe zij hebben samengewerkt met Hyballa. Als Hyballa was ontslagen op basis van de resultaten waren er ongetwijfeld andere vragen gesteld.

2   2  
Wanny

@ NUFFNIE

Zou kunnen, maar ik heb ook ervaren dat je in dit soort situaties tot het laatste moment hoop hebt dat het ten goede keert. En als je er dan op terugkijkt dan zie je dat het onvermijdelijk was en je het dus ook eerder had kunnen doen.

2   2  
scheppioni

Sorry maar ik hoor nu meer gemoedsrust woorden dan echte zekere woorden, Lokhoff is een echte NAC man en prima assistent maar geen hoofdtrainer, ik geloof wel in de hand van Molhoek ! We gaan het zien, met Besselink voor Cuco hebben we verdedigend een matig cv duo !
Tis hopen 🙏

0   1  
Rade

Wie is onze vice captain? Leemans? Of Vet? Ik zou Vet trouwens een prima optie vinden centraal achterin. Kan Agougil starten op t middenveld

0   0  
ausputzer

Een wedsfrijd wat feller beginnen en de eerste 15 minuten zonder kleerscheuren proberen door te komen dan gaat het goedkomen. En wacht maar tot de spelers die nu geblesseerd zijn terugkomen.

Laad alle berichten na dit bericht in