Wij gaan niet opzij

BSR TV: Lokhoff gestart als technisch directeur

Italo

Gister beleefde Mister NAC Ton Lokhoff zijn eerste werkdag bij zijn grote liefde. Vandaag spraken wij uitgebreid met de nieuwbakken technisch directeur over zijn plannen met de club, ambities, speelstijl en de jeugdopleiding.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Steijn hekelt negativiteit rondom NAC 96 reacties
Volgend bericht
Column: 'Wij' blijven positief 32 reacties
Terug naar overzicht
32 Reacties
68    
Marti

Sucses TON en dat je met veel wijsheid mag en kan handelen bij de CLUB die jij en wij in ons hart dragen .

35    
Chris W.M.

Ah, positief nieuws.

De rest van de dag dit interview op repeat.

31    
Mashart4life

Heb zo’n gevoel dat we met zijn ervaring nog heel veel plezier aan hem gaan beleven!

Succes tonnie

35    
Noord Mokumse NAC'er

Laat het een begin zijn van een nieuw tijdperk.

Nieuw geel zwart bloed in de NAC aderen. Het Bredasche gehalte gaat omhoog (Lokhoff) , NOAD komt erbij vanuit Den Bosch (Lurling) en Remie heeft z'n eigen café.

Hup NAC!

20    
Wolfmanjack

Dat is een positiever geluid na dat gezeur van Steijn.

17    
Henri

Ik heb veel vertrouwen in TL. Echter gezien het nieuws dat ik deze week hoor en lees denk ik dat er na dit seizoen een machtsstrijd gaat ontstaan binnen het voetbalbedrijf NAC. Hoofdzaak is dat een TD werkt met een hoofdtrainer die met hem op één lijn zit en die elkaars visie delen. De toekomst zal het leren. Succes Ton!

27    
geelzwartwit

Komt ontspannen en relaxt over en dat is ook nodig om overkoepelend te kunnen werken. Ik heb het gevoel dat Ton nog heel lang in deze functie blijft. En de rest passanten zullen zijn.

31    
Henri

Ik hoop dat Ton er de komende jaren in slaagt een goede voetbltak weg te zetten bij NAC Breda. Met zijn internationale ervaring en het feit dat hij met toptrainers heeft mogen werken en bij topclubs als RB Salzburg en Wolfsburg in de keuken heeft mogen kijken geeft mij zondermeer veel vertrouwen. En dat TL een neusje voor talent heeft daar ben ik ook wel van overtuigd. Hij haalde ooit een van de mooiste votbalsieraden naar Breda, David Mendes da Silva en ook een Boukhari kon er natuurlijk wat van.

-25    
anoniem73

eerst zien dan geloven. Zegt helemaal niets in dit interview, hopelijk zijn zijn daden sterker. succes

17    
NuFfNie

Dit is echt Ton. Hij straalt plezier uit. Dat is iets wat je dit seizoen te weinig hebt gezien.

-25    
Ome Cor

Kom maar met je duimpjes mannen, maar ik hoor Ton Lokhoff alleen maar open deuren in trappen.

Kan ook niet anders na z'n eerste dag, natuurlijk. Maar blij worden van nog niks zeggen de woorden die elke nieuwe TD zou uitspreken is wel heel snel tevreden zijn.

Ook een jongen van de club wordt gewogen en beoordeeld op zijn daden.
Zelfs Ton Lokhoff.

Succes Ton !

17    
Dun Diëe

Afgezien van zijn ervaringen in Breda en Duitsland lijkt het me ook gewoon een prima vent om mee samen te werken. Steijn mag in zijn handjes knijpen. Goede balans tussen nuchter en serieus. Flapdrol gehalte 0,0. En er zijn er de laatste jaren een aantal geweest bij wie dat nummertje angstaanjagende hoogtes bereikten...

28    
sjef de gevulde koek

Ik heb het al 10 keer hier gezegd maar met Steijn en Ton heb je idd geval eindelijk naar jaren voetbal mensen met veel ervaring op de juiste plekken zitten. Gewoon normale Nederlandse mensen die maar 1 ding samen gemeen hebben en dat is hier iets van maken punt. Beide een Nac verleden dus wat willen w nog meer. Ik zeg niets!! Dus iedereen die hier iets negatiefs over te zeggen heeft vraag ik me af wat je van NAC verwacht. Beter dan dit gaat het niet worden. NU hopelijk het fundament voor iets moois de komende jaren.

10    
Geel/Zwart

Ben het hier grotendeels wel met ome Cor eens. Hij trapt veel open deuren in, maar het is allemaal erg afhankelijk hier van wie iets zegt. Nu zegt Mister NAC het, en is het allemaal hosanna. Als Steijn het had gezegd, was het ‘omslachtig gelul van die Hagenees’. Ik ben overigens ook erg blij met de komst van Lokhoff, daar niet van.

Maar Steijn heeft een punt over de negativiteit.
Ik ben hier jaren geleden al gestopt met regelmatig reageren vanwege de ongefundeerde en eindeloze bagger die mensen hier uitstorten. Als je dat in het stadion steeds zou doen, spreek ik je er op aan. Tuurlijk zit de frustratie en emotie soms hoog, dat hoort ook bij de beleving van onze club. Maar hier op de site is het alleen maar kommer en kwel, meestal op de man gespeeld. Ik zou ervoor pleiten om dit enkel als nieuwssite te gebruiken en de reactiemogelijkheid te verwijderen. Blokkeer het anders op z’n minst tijdens wedstrijden. Als het hier wordt getypt, staat het er voor altijd, en door iedereen te lezen. Dat is wat anders dan dit een keer onverstaanbaar roepen op de tribune tussen twee slokken bier door tegen je buurman. Ik schaam me kapot voor wat hier dagelijks wordt weggeschreven en hoe NAC mensen kapot worden gemaakt

11    
Wanny

Ton zegt hier inhoudelijk niks bijzonders. En dat is misschien nog het meest positieve. Gewoon de zaken nuchter benaderen, met mensen praten en zelf lang die lijn gaan staan.

Dit in tegenstelling tot voorgangers die er prat op gingen een hele database aan spelers te hebben of zelf 30 wedstrijden per week te gaan bekijken en alles wel alleen af kunnen.

-1    
Krenk

In de basis moeten Steijn en Lokhoff prima kunnen samenwerken. Beide 'voetbal know-how' en een achtergrond bij NAC dus prima.

Als de zon schijnt en je bent net gestart is het allemaal net wat makkelijker. Wat ik me afvraag is wat er gebeurt als er straks wat tegenwind komt en de heren onder druk komen te staan als het even niet gaat zoals het moet. Zijn zij dan in staat om het samen op te lossen of wordt dat de 'hulp' van Manders ingeroepen. Want als dat gebeurt weten we wat er gaat gebeuren.

8    
Ad B uit Roosendaal

Ton veel succes bij jouw/ons NAC.

Ik heb als supporter van jou genoten, toen je destijds bij NAC speelde.

Nu hoop ik van jou te gaan genieten als Technisch Directeur bij de club.

3    
DunErwt

Het word tijd dat supporters weer supporters worden en geen onderdeel van een zelfbenoemd klankbordgroep met NAC als onderwerp.

8    
NuFfNie

@ome cor
jij bent er echt een van statistieken, scorebord journalistiek en eigen waarheden.

Bij mij gaat het om gevoel, dat is waarom ik al 50 jaar NAC supporter ben.
Als je naar de lichaamstaal van Ton kijk, dan krijg ik daar een goed gevoel bij. En tuurlijk moet hij straks gaan presteren, maar door bij NAC te tekenen heeft hij de eerste goede daad al gemaakt.

Bij wedstrijden gaat het mij ook om het gevoel. Ik hou het liefst van wat ruwe, ongepolijste voetbal, waarbij ook mooie combinaties mogelijk zijn en waarbij de spelers elkaars fouten proberen te corrigeren. Daarom is Koos Waslander een van mijn helden. Voetbal waar je op de tv naar kijk, waarvan je denkt, daar had ik bij moeten zijn. Niet het voetbal waarvan ik denk dat het maar beter is dat ik er niet bij ben, want het waren fluitconcerten geweest van vele duizenden supporters. Dan kunnen er beter een paar op internet hun ongenoegen uiten. Maar dat moet dan wel met respect en gemotiveerd gebeuren. En dat doe jij niet naar je medesupporters. Als ze iets negatiefs melden moeten ze eigenlijk monddood gemaakt worden en gewoon hun bakkes houden. Jij mag vinden wat je wil, ieder z'n mening, maar verwacht niet dat iedereen naar rechts te richten is.

-5    
BREDA 1965

Ban voor ome cor en geelzwart.Vraag me echt af of die ooit in het stadion zijn geweest,en of dat dan wel het NACstadion is.Dom gezwets.Mocht je een reactie hierop geven ome cor ,ga je gang...ik sla al je reacties over

-2    
ome cor

@NUFFNIE
Vind je zelf nou ook niet dat je een beetje tegen de wind in kletst ?

Jij vindt het prima dat mensen op internet hun ongenoegen uiten. Maar dat moet dan wel met respect en gemotiveerd gebeuren.
Dan ben ik benieuwd hoe jij leest. Ik zie toch anders heel vaak respectloze reacties zonder onderbouwing richting spelers, trainer en AD gaan hier. Pak m beet onder elk topic.
Zelfs onder positief nieuws over Lokhoff wordt Steijn negatief genoemd, terwijl ze echt gaan samenwerken. Niet dat de een in de plaats komt van de ander.

En waar val jij over ? Dat is geen respect heb voor mijn medesupporters. Man man..... respect voor de club, de spelers en staf die het moeten doen, mensen die met naam en afbeelding voor NAC staan, vind ik belangrijker dan voor anonieme mening-gevers op een forum.


@BREDA 1965
Een ban vragen omdat ik iets post waar jij het niet mee eens bent ? Wauw !
De man (?) die hier het meeste loopt af te zeiken heeft gesproken. Oh...je leest mijn reacties niet meer...auw !

5    
Tip

Of Ton een goede TD is moet blijken. Of de samenwerking met Steijn gaat lopen moet ook blijken.
Ton is een NAC icoon en daarnaast een goeie vent.

Indertijd kreeg Ton als trainer, ondanks magere resultaten, veel te veel harde kritiek. Ook van bovengetekende en ik kijk daar met gemengde gevoelens op terug. Sorry Ton.

Na het vertrek van TL werd het alleen maar minder. Een trainer tussentijds ontslaan is niet de oplossing blijkt bijna altijd.

TL veel succes als TD. 👍🏼👍🏼

7    
Nonkel Frans

Fijn dat Ton nu eindelijk begint als Technisch Directeur. Lang naar uitgekeken.

"Mijn eerstedag: meteen naar Zundert natuurlijk en daarna nog wat gekletst......"
"We halen en houden alleen jongens die hier graag willen voetballen"
" We werken sowieso toe naar stabiele plek in de eredivisie en als t nodig is hebben we geduld"
"........ ik kom hier thuis da s toch vrij logisch?"

Heerlijk! GEWOON NORMAAL.

Nu vanavond en maandag nog thuis komen met twee keer 3 punten en nog meer vastigheid voor NAC bovenin de kkd en het paasweekend wordt top !!!

Goede wedstrijd gewenst vanavond allen.

Hup Ton! Hup NAC!

-3    
Lamington

Ome Cor
Ik heb je een duimke omlaag gegeven hoor. Maar niet om wat je zei, gewoon alleen om jou.

Verder blij met de start van Lokhoff en hopen dat hij waar kan en mag maken waar hij in gelooft.

Hup NAC!

4    
Viking

Zware dobber Ton.. Hopelijk promotie dan ziet het er een stuk positiever uit voor je en voor ons als supporters. Geen promotie dan wordt het echt puinruimen en opnieuw beginnen met een uitgeholde rijpe spelersgroep en trainer die er na 1 jaar nog geen duidelijke lijn heeft in gekregen in dit team. Ik zie.nog ginne fatsoenlijke driehoek of looplijn.
Fijne pasen lieverds

2    
fvf6

Succes Ton ik hoop dat je ons supporters gelukkig gaat maken met hetgeen je gaat wegzetten bij NAC

3    
RV

Ton trapt wel wat open deurtjes in maar het is lekker dat het dan in onze eigen taal is, "ik moet men eige" en dat soort zinnen, das toch mooi man.

Ton moet het ook allemaal nog maar bewijzen maar er zijn veel dingen waar je niet aan twijfelt en dat is dat hij het belang van NAC op nummer 1 zet, een redelijk tot goed netwerk heeft én dat het iemand is die als geen ander de filosofie en identiteit van NAC zowel intern als extern kan formuleren.

Tom van den Abbeele was zo slecht nog niet hoor, maar een achterdochtig mannetje met een dubbele agenda (met dubieuze makelaars).

Ton zal meer met de poten in de klei staan, wedstrijden volgen en beleid uitzetten, de directie zeggen waar het op staat en een verbindende factor zijn. Daar ben ik van overtuigd. Ton wil aanvallend voetbal met "gegenpressung" en Steijn wil realistisch voetbal. Interessant, gaan ze elkaar vinden of gaat het botsen. Ik denk het eerste, ook Steijn stelt het belang van NAC voorop.

Benieuwd naar de filosofie over de jeugdopleiding. Steijn is daar niet de ideale man voor.
Ik hoop dat Lokhoff Azzagari eens goed gaat bekijken en gaat inzien dat dit de groeiparel is van NAC en vervolgens Steijn weet te overtuigen. We hebben goud in handen wat ten koste van City en routiniers zit te verpieteren op de bank.

4    
Scheppioni

Succes Ton ! Ton ook persoonlijk in de beatrixstraat meegemaakt, een 'nuchtere' goeie gast, voetbalonderlegd, prima ervaring opgedaan en weet wat het is voor de juiste sfeer is in de groep !!! Prima netwerk met echte NOAD mentaliteit !💛🖤🍻

1    
Dutchbird

Gelukkig niet op zijn eerste werkdag al allerlei plannen om het anders te gaan doen, maar een echte clubman die met beide benen op de grond staat en met iedereen in gesprek gaat. Ook geen theoretisch gezever als bij zijn Belgische voorganger.

1    
SjorsNac

Succes. Laat het maar eens zien. En hou Peek buiten de deur.

1    
a

Zou ome Cor zijn naam willen veranderen in Tante Cor?

2    
Fred

Zo Ton , er is genoeg werk aan de winkel!

Als stap 1 zou ik de trainer eruit knikkeren.

Laad alle berichten na dit bericht in