Wij gaan niet opzij

BSR TV: Mario Bilate na de eerste training 21/22

Italo

Spits Mario Bilate kwam in zijn debuutjaar voor NAC tot negen treffers. Aan het begin van zijn tweede Bredase seizoen blikt Mario kort terug op de play-off finale van vorig jaar, de sfeer in het team en het nieuwe seizoen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
23 Reacties
35   4  
Moppernac

Mario 9 doelpunten is voor komend seizoen te weinig, dat moeten er nu minimaal 20 zijn en samen met Ralf minimaal 40.
Op naar het kampioenschap.

35   4  
Moppernac

Mario 9 doelpunten is voor komend seizoen te weinig, dat moeten er nu minimaal 20 zijn en samen met Ralf minimaal 40.
Op naar het kampioenschap.

16   2  
Geelzwartwit

Maaaaaariooooooooo!

Here we goooooo

Mariooooo

21   7  
Braze

Sls Ton Lokhoff nu snel terug komt als TD komen er ook snel de goede versterkingen voor het nieuwe seizoen.
Ik krijg er zin in!

18   12  
Bertus

Hebben ze bij nac geen spiegels hangen ofzo... Reflectie is ver te zoeken.

24   49  
Nr. 12

Gefeliciteerd jongens. Jullie hebben je zin gekregen. Trainer eruit die het net op de rit leek te krijgen. En gedemotiveerde spelers aan het begin van het seizoen. Geduld is ver te zoeken.

11   32  
Ernie

De vijfde plaats gaan we komend seizoen niet halen.

33   12  
Heksenketel

Ik luister altijd graag naar Mario en waardeer zijn mentaliteit en eerlijkheid.

In dit interview zegt hij een aantal keer dat de groep pas de laatste weken echt naar elkaar toe is gegroeid. Wat mij betreft is dat een brevet van onvermogen van de trainer/technische staf. Dat had veel eerder gekund. Kwestie van op een goede manier anticiperen!

38   9  
Gampel

@Nr. 12
Trainer die het net op de rit begon te krijgen??!!
Steijn heeft met medewerking van Manders zo ongeveer heel de selectie mogen samenstellen en had daarvoor voor kkd begrippen een gigantisch budget.
Record aankopen op de verkeerde plek zetten, voetballen als een laffe hond, jeugd niet inpassen of gebruiken en als sluitstuk de strijd aangaan met Lokhoff kregen we ervoor terug.
Dat Steijn is opgedonderd is een zegen voor de club en mochten er al spelers zijn die daardoor 'gedemotiveerd' raken dan zoeken ze maar een andere baan.

3   15  
Rubenac

En onze Tim Immers?!

4   1  
sam

Ik ben benieuwd wie er in de basis gaat starten.

13   6  
Chris W.M.

Done deal. Sydney getekend bij Bologna.

7   6  
damsko naccer

Sydney naar Bologna, nota bene bevestigd door Fabrizio Romano

4   17  
Rubenac

Die penders toch

14   6  
Martinus

Bilate is gewoon een prima speler, laat anderen beter spelen en ik vind zijn doelgerichtheid echt niet tegenvallen. Heeft ook best wat duels gemist en in sommige duels was de aanvoer om te janken, omdat ene Haye ineens een heel andere rol moest invullen. Hij kan zeker dubbele cijfers halen qua doelpunten.

9   5  
Scheppioni

@ Martinus
Ik hoop dat je gelijk hebt, ik was in het begin niet bijster enthousiast over Bilate, het zou voor ons NAC goud zijn wanneer the Seun en Bilate elkaar het beste eruit weten te halen .....

5   8  
Hont

Nou, een heerlijk fris begin van het seizoen met een gemotiveerde spelersgroep zullen we maar zeggen...

Het blijft natuurlijk eeuwig zonde dat het zover is gekomen. Schuld zal zowel bij Steijn als bij Lokhof liggen verwacht ik. Hoe het precies zit en wat de meeste schuld ligt weten we niet totdat beide partijen aan het woord zijn geweest. Maar duidelijk moge zijn dat we hier niet op vooruit zijn gegaan. Geen TD (geloof er niks van dat Ton terug gevraagd wordt), geen trainer, geen visie, geen goede reputatie, geen vertrouwen in elkaar en straks mogelijk zelfs geen club meer (FC RB Breda of Breda City).

Het staat iedereen vrij om te vinden wat je ervan vindt, maar het risico dat dit helemaal fout afloopt vind ik veel te groot om dit het het allemaal waard te noemen.

3   29  
Dutchbird

Tjongejonge, zelden een speler tijdens een interview zoveel open deuren horen intrappen. Die gast heeft echt niks met NAC. Het enige dat voor hem telt is zijn salarisstrook. Door Steijn geruild met RKC voor Stokkers, daar werden wij in Breda beter van volgens de Haagse saboteur.

16   2  
Die ne gast

@dutchbird
Goed plan om vanaf de eerste training al te gaan zeiken op NAC-spelers!...

1   1  
Geelzwartwit

Mariooo Mariooo en in Breda daar zingen ze zooo

11   3  
Breda-mike

Blijven mensen hier nu serieus onder elk bericht zeiken over manders of steijn? Dat weten we nu intussen wel hoor! Welke trainer of TD het ook gaat worden ik hoop dat die hier alle vertrouwen krijgt want van al dit gezeik word het echt niet beter. Streep eronder en op naar een mooi seizoen!

7   4  
Mike

Fijne vent en voetballer! Klinkt als dat de supportersacties uit ongeduld en ontevredenheid over het spel de groep en de club lekker hebben ontwricht.


2   1  
Gjoewie

Die Bilate is geen domme jongen. En ik denk dat we (lees: Steijn) een hele goede deal hebben gemaakt door hem te ruilen voor Stokkers. Het is een jongen die oorlog kan creëren in de zestien meter van de tegenstander.
Hij is wel heel diplomatiek in zijn antwoorden. De resultaten waren niet slecht en schijnbaar konden ze het goed vinden met de trainer. Jammer dat er vanuit de spelersgroep dan niemand is die vertelde dat betonvoetbal niet echt thuishoort in het Rat Verlegh...

Ik krijg nu wel direct bevestigd (we hadden het al eerder gehoord) dat de spelers vorig seizoen direct na de training naar huis werden gestuurd, met een bakje eten voor onderweg. Sommige douchten niet eens. Gadver. Ik snap dat er maatregelen genomen moesten worden vanwege Corona, maar een bubbel op het veld is toch ook een bubbel in de kleedkamers? Spelers konden toch gewoon gemasseerd worden? Jongens die wilden zouden toch ook gewoon in het krachthonk kunnen?
Ik zou toch wel eens willen weten hoe en waarom de maatregelen genomen werden. Steijn die zelf Corona had, later in het seizoen naar Ibiza vloog en vervolgens zich niet aan de regels wilde houden. Het zijn toch allemaal zaken die bijgedragen hebben in het afnemend vertrouwen in de trainer. En dat moet bij de spelersgroep toch ook duidelijk zijn? Waarom zou je pas op het eind van het seizoen de jongens bij elkaar in een hotel zetten? Verdorie, als we thuis van Excelsiknor en Dordrecht en uit bij Den Bosch en de jonge Lampjes hadden gewonnen, dan waren we gewoon direct gepromoveerd en met een flinke voorsprong op GAE, De Graafschap en Almere. En kijk die wedstrijden gerust nog eens na, wat je ziet is een elftal dat als los zand aan elkaar hangt.
Het is toch wel heel treurig te horen dat de spelers elkaar niet eens kennen. Hoe zou dat op de training gegaan zijn op maandagochtend? "Hee, ik heb jouw gezicht wel eens eerder gezien. Zit jij ook bij NAC?" Maar wel gezellig met zijn allen een dag na NAC-NEC naar de bbq van Erik... Had die dan ook niet uitgesteld dan wel geannuleerd moeten worden? Ik vind het wel een beetje raar allemaal.
Blij dat we komend seizoen weer op de tribunes mogen: bier drinken en k*t roepen!

0   0  
Bash (BSR)

Het feit dat de vorige trainer ruim 10 maanden de tijd nodig had om een teamgevoel te kweken is het treurig.

Er zijn zoveel toffe manieren om aan teambuilding te doen (ook Corona-proof). Datzelfde geld toch voor ontbijt en lunch, desnoods zet je een grote tent op het trainingsveld…

Blij dat Reijn weg is maar de problemen zijn dat nog lang niet.

Hup Super Mario en hup NAC

Laad alle berichten na dit bericht in