Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn tijdens zijn presentatie bij NAC

Praatpapegaai

Vrijdag kwam er gele rook uit het Rat Verleghstadion, want jawel, Maurice Steijn is terug op het oude nest. De trainer die zijn spelersloopbaan eindigde in het geel zwart gaat de komende drie jaar samen met Mattijs Manders en de nog aan te stellen technisch directeur NAC weer naar een hoger plan proberen te tillen. We spraken de oefenmeester op het heilige gras in Breda.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
25 Reacties
162    
Ice

Zullen we een crowdfundingsactie starten voor een Microfoonhengel? ;) Dat ziet er wat beter uit dan een bezemsteel met tape ;-)

26    
Tante Annie

Ik wacht het af, maar hij heeft wel een duidelijk verhaal

34    
FredKroket

Een sympathieke gast en ik heb er vertrouwen in, maar alsnog wel veel open deuren..

47    
Badeend

Ik zie best wel wat in Steijn, maar dat Manders pas contact opnam met hem na het ontslag van Hyballa - daar geloof ik helemaal niets van.

26    
Leurse_rat

Goed en duidelijk verhaal.
Ook fijn om eens te lezen dat er een idee achter zit bij NAC, dat is ook voor het eerst sinds....
Over zijn speelstijl ook duidelijk, spelen naar de mogelijkheden die je hebt i.p.v. alleen maar vasthouden aan spelsystemen omdat het huisstijl is.
Succes en we kunnen je over 6 maanden iets beter beoordelen.

162    
Ice

Zullen we een crowdfundingsactie starten voor een Microfoonhengel? ;) Dat ziet er wat beter uit dan een bezemsteel met tape ;-)

17    
Amarilla Negra

Gewoon een duidelijk verhaal. Dat er wat open deuren ingetrapt worden vind ik niet raar, zou het gekker vinden als hij gelijk aan zou geven wie er weg mogen en wie erbij komen.
Ik hoop dat er (vooral van buitenaf) een bepaalde rust gecreëerd kan worden, en dat er echt gebouwd aan de club kan worden met een 3-eenheid die weten wat ze aan elkaar hebben, dat is de basis van succes.

19    
Nr. 20

Ben benieuwd.
Die opmerking over zaalvoetbal helemaal mee eens. Ik hoop toch echt dat dat eeuwig gebrei van de laatste jaren voorbij is. Hyballa had daar al verbetering in gebracht. Hoop dat Steun dit verder oppakt!

29    
Plastieke annemieke

Laten we deze mensen alstumblieft nou eens gewoon 3 jaar zitten .

Gegerandeerd dat je dan ed speelt met een gebalanceerd elftal .

Maar helaas heeft het verleden al vaker bewezen wanneer het 1 maand slecht gaat, de tokkies weer van stal komen. En de feesboekers de weg ook weer weten te vinden.

Hup steijn hup nac hup langdurig beleid

5    
NAC4Ever

Heb er zin in en kan niet wachten tot dat het september is!
In ieder geval weer NAC kunnen zien, ook al verwacht ik nog niet naar binnen te mogen. Beter iets dan niets.

15    
Bart

Ben benieuwd met name wat de transfermarkt gaat brengen, kan het me niet voorstellen dat Steijn en nac niet al in gesprek zijn met bepaalde spelers (van Ooijen?). Ook zullen ze echt wel al weten wie er weg mogen en wie niet. Hoop iig op een fysiek sterk elftal dat geen tikki takka voetbal wilt spelen maar een volwassen elftal die weten wanneer er een bal de tribunes ingeramd moet worden.

15    
Bart

@BSR Live stream van de training?

15    
ome cor

Ik heb er vertrouwen in dat er een goed trio gevormd gaat worden met de nieuwe TD straks.
Wat Steijn betreft heb ik er ook alle vertrouwen in. Waarom ? Omdat ik nog niks heb gevonden om er geen vertrouwen in te hebben.
Geef de man een kans.
Staan we na de eerste periode bovenaan, dan worden we nog niet automatisch kampioen.
Staan we na de eerste periode 5e dan is er ook nog geen man overboord.

Het interview zelf .... beetje standaard.
Geen enkele trainer zal zeggen: Ehm ja, eigenlijk zie ik er geen heil in, maar ik zat zonder werk, dus ach waarom niet.

Ook Steijn zal gewogen worden op de prestaties van NAC 1 en niet op zijn verleden bij NAC of zijn vriendelijk gezicht.

20    
NAC76

Open deuren of niet, wat opvalt is dat hij niet hoeft na te denken over zijn antwoorden maar vrij uit praat vanuit zijn voetbalhart en visie. Daar word ik vrolijk van. Denk ook echt dat er straks een uitgebalanceerd elftal staat dat goed voor de dag komt en om kan gaan met tegenslagen.

Succes Maurice, ik heb er vertrouwen in!

9    
Tinus

Ik wordt hier vrolijk van! Succes Maurice!

-20    
Harrie

De warmloop trainer ook vertrokken? #teamhyballa

4    
Nicky

Bij ons NAC zijn we na 1 verlies al in rouwstemming en lopen we na iedere wedstrijd de polonaise.. Winst en verlies 😂😂

1    
Scheppioni

Klinkt allemaal zoals het moet, ik gun het Steijn van harte bij ons NAC, is een NaCCer, maar ja geeft helaas geen garanties, succes Steijn ! Ik blijf benieuwd hoe bv Tom Haye hier nu instaat, want hij tekende bij ons NAC met andere personen !

11    
Ernie

Wat een verademing zeg. Persoonlijkheid, als er een goede TD gaat komen heb ik er alle vertrouwen in. Die heeft na een paar trainingen al gezien waar de zwakke plekken zitten.

-3    
Harrie

Ik krijg hierboven wel duimpjes omlaag over de warmlooptrainer die er niet meer bij is omdat ik hem vanavond niet op het veld zag. De Stem bevestigd nu dat die Adriaansen geen deel meer uit maakt van de staf https://www.bndestem.nl/nac/tweehonderd-nac-supporters-aanwezig-bij-eerste-training-steijn~a09ab1e6/

Dus naast de vaste assistent van Hyballa nog een afkoopsom, maar daar maakt NAC vast geen melding van en vertrekt dit mirakel met de stille trom.

-19    
Grote markt

En iedereen maar vol lof over Manders waarvan iedereen hem gelooft op zijn mooie blauwe ogen dat alle afkoopsommen geen invloed hebben op het spelersbudget en niet komt van de seizoenkaarthouders. Maar straks dan ook niet hier lopen zeiken mochten de resultaten tegenvallen en verwijzen naar alles wat er nu gebeurt maar dan ineens wel negatief is omdat het je dan wel uit komt.

2    
Grote kerk

Stichting open deur heeft er weer een geduchte opponent bij. Tjonge jonge jonge..

Even iets heel anders, waarom zijn de jaarcijfers van 2019 nog steeds niet in te lezen/openbaar gemaakt? Moet er nog wat worden doorgeboekt? Nog wat Edelenbos postjes onder het tapijt schuiven?

Heel vreemd allemaal.

1    
Pizzabakker

Open deuren zijn er om ingetrapt te worden! Zeker in de voetballerij. Het is allemaal geen hogere wiskunde natuurlijk en iedereen heeft er wel een mening over. Verbazingwekkend te noemen dat er nog mensen zijn die zich druk maken over die open deuren!
Uiteindelijk valt en staat alles met de behaalde resultaten. Mochten die uiteindelijk blijken mee te vallen zal zelfs Grote Kerk van euforie niet meer weten waar hij het heeft. We zullen het wel zien. We zijn altijd al een club van pieken en dalen, maar het dal duurt me nu toch ook wel rijkelijk lang deze keer. Een beetje hopen op succes mag dus best wel weer eens zo langzamerhand!

-2    
den hulk

NEEMT MAURICE STEIN ZIJN ZOON OOK MEE NET ALS VD GAAG EN BROOD SCHOONZOON DAMEN

0    
Nacdictive

@badeend: volgens Manders stuurde hij een appje en volgens Steijn werd hij gebeld?! Inderdaad, ik geloof er ook geen snars van dat dit zo gegaan is..
Maar goed, Steijn is, denk ik, geen verkeerde trainer, we gaan het zien.

1    
B5 Fanaticus

Een vraagje: weet iemand waarom Maurice Steijn bij Hans Visser is uitgekomen als assistent? Zie in het verleden geen samenwerking tussen Maurice en Hans op spelersgebied dan wel trainersgebied.

Laad alle berichten na dit bericht in