Wij gaan niet opzij

Emmen bevestigt interesse in Van Hooijdonk

Raskolnikov

FC Emmen is inderdaad geïnteresseerd in Sydney van Hooijdonk. Dat bevestigde trainer Dick Lukkien gisteren desgevraagd in gesprek met Fox Sports.

Emmen staat na dertien wedstrijden laatste in de Eredivisie en kan wel wat aanvullende impulsen gebruiken. De club uit Drenthe scoorde tot op heden pas dertien keer. Het is dan ook niet gek, dat de club de mogelijkheden onderzoekt zich gratis te versterken met een van de topscorers uit de KKD.

Trainer Dick Lukkien windt er geen doekjes om: "Er zijn heel veel namen die voorbijkomen. Ik weet dat wij een lijstje hebben waarop Sydney voorkomt. Daar zijn we naar aan het kijken: of hij een versterking voor ons zou kunnen zijn."

Van een concrete aanbieding is op dit moment nog geen sprake. "Volgens mij is het nog heel prematuur. Als je daar meer over wil weten, moet ik je doorverwijzen naar onze technisch directeur", aldus Lukkien. "Het is veel te vroeg om daar nu iets over te zeggen. We hebben een scoutingsoverleg, daarin worden namen besproken en daar is hij er eentje van. Verder is het ook nog niet."

Bron:
B-Side Rats, Fox Sports
Terug naar overzicht
54 Reacties
153   22  
MaartenH

Ik word een beetje moe van de familie van Hooijdonk.
Vader loopt bij het minste geringste tegenslagje direct te hoereren met z’n zoon.
Geef die jongen rust... laat hem leren omgaan met een tegenslag... laat zijn voeten spreken... Geef hem de tijd!
Als Sydney echt zo goed is als zijn vader denkt, maakt een half jaartje NAC echt niet uit.

85   28  
Ernie

Als van Hooijdonk denkt dat Emmen een goede keuze is voor hem, dan moet hij lekker gaan. Het gaat tenslotte toch om Sydney.

129   26  
NAC Vooruit!

Sydney maak het seizoen bij NAC gewoon af! Word onze topscorer en kijk daarna wat er mogelijk is.

Nu naar Emmen voor keihard degradatie voetbal daar word je als spits niet beter van.

Hup NAC!

9   58  
076

Ik ken een grote sponsor goed daar (niet die porno hut) en die vertelde mij eergisteren al dat Emmen al in gesprek is.

153   22  
MaartenH

Ik word een beetje moe van de familie van Hooijdonk.
Vader loopt bij het minste geringste tegenslagje direct te hoereren met z’n zoon.
Geef die jongen rust... laat hem leren omgaan met een tegenslag... laat zijn voeten spreken... Geef hem de tijd!
Als Sydney echt zo goed is als zijn vader denkt, maakt een half jaartje NAC echt niet uit.

45   2  
Marco van bavel

En daar gaat hij ook niet altijd spelen, dat hij zich daar goed van bewust is!

27   4  
Bier en friet

Even captain obvious uithangen:

Volgens mij is iedereen (incl kamp Hooijdonk) het er wel over eens dat hij geweldig is in de 16, maar daar buiten nog veel te leren heeft.

Met emmen in de ere gaat hij het nu echt niet redden, want dan krijgt hij de bal weer op de middellijn. Mss als ze degraderen dat ze wel aanvallender spelen, maar dan heeft hij dus een valse start.

In Engelse lagere divisies zie ik het hem wel redden, dat ouderwetse Engelse spel past hem wel, maar in de winter zoeken alleen clubs die niet lekker draaien een spits en dan heb je weer hetzelfde gedoe.

Beste voor hem lijkt het me dan ook om iig seizoen bij NAC af te maken. Vertrouwde omgeving, steun supporters en zelfs de trainer kan niet meer om hem heen.

Daarna ligt het beetje aan papa van Hooijdonk. Als het weer alleen om het geld gaat dan lekker gelijk naar 2e of 3e niveau Engeland.
Als het om carrière gaat speelminuten zoeken. Met transfervrije status is dat best af te dwingen. Bv clausule dat als hij minder dan helft van mogelijke wedstrijden (geen blessure of schorsing) niet in basis start, hij weer transfervrij mag vertrekken. En dan contract voor 2 of 3 jaar bij club waarbij hij in zijn kracht speelt (in 16 tegenstander). Doe dat 1 of 2 seizoenen, schaaf de zwakke punten wat bij en daarna kan hij clubs uitkiezen en heeft hij de bagage om een valse start bij nieuwe club/competitie te voorkomen.

Dat kan bij NAC als de trainer eindelijk inziet dat er geen alternatief is, anders in de zomer naar Engelse hoogvlieger op lager niveau.

Captain obvious out

58   8  
Barry

Sydney speelde een periode behoorlijk slecht en scoorde in 8 wedstrijden 1 doelpunt. Hij was in die wedstrijden compleet onzichtbaar. Vervolgens komt hij op de bank terecht. Nu bakt Bilate er niks van en krijgt Sydney weer de kans. Zo werkt dat in de voetballerij.

Ik hoop voor Emmen dat ze het uitgebreide plan, “hoe houden we Sydney gelukkig”, niet vergeten te overhandigen aan de familie van Hooijdonk. Dan wordt die samenwerking ongetwijfeld een succesverhaal!

48   26  
Cees

De Van Hooijdonk-site is weer “opnieuw” geopend. Vader Van Hooijdonk zit momenteel garen te spinnen, niet voor NAC. Diegenen die “dat” nu nog steeds niet willen begrijpen, tja? Het eindeloos gehengel in o.a. de media lijkt eindelijk wat op te gaan leveren voor zijn puppy. Niet voor NAC! Maar daar is het hun niet om te doen. Ik zeg nogmaals, weg ermee. Emmen, of wie dan ook, weet waar je aan begint? Hier eist hij een basisplaats, “eist”! Met andere woorden, “ik” ben groter dan de club. Of wij zijn groter dan de club, krijg ik die niet, dan ga ik weg, dat gaat al een halfjaar zo. Vergeet niet, als hij een topper zou zijn, wat hij niet is, dan had je gegarandeerd ander gezeur. Verzin dat zelf maar lezers. Een brok van onrust met hun, nu en voor altijd. Nogmaals, laat a.u.b. Lekker gaan.

36   3  
Nacman

Tekenen bij emmen en degraderen of blijven bij NAC en promoveren ik zou het wel weten blijf bij de club verleng je contract en als je wilt ga je volgend seizoen weg.

5   6  
BREDA 1965

Ik denk wel dat Sydney vertrekt,maar niet naar emmen ,dat zou niet slim zijn vindt ik.Ik heb het liefste dat hij blijft,maar dan krijg je toch,dat hij te weinig speelminuten krijgt.Onze trainer houdt vast aan zijn eigen plan,en ik heb niet het idee dat Sydney daar in voorkomt,hoe jammer ook...

77   5  
Vlaai

Als je me 10 jaar geleden had gezegd dat Emmen onze topscorer wil, dan had ik de lachaanval niet opleefd!! Wat rest is een huilend NAC hart....

21   4  
Kipiani

Als je wilt winnen en promoveren heb je veel doelpunten nodig. Wie en hoe ze gemaakt worden maakt niet uit.
Maar je hebt ook een team nodig. Spelers die het leuk vinden in dat team te spelen. Spelers die alles voor elkaar over hebben, steunen, gaten dichtlopen, voor elkaar opkomen, elkaar stimuleren en waar soms in de emotie ruzie is, die snel uitgepraat wordt.
Wat Mounir gisteren liet zien heeft met dat alles niets te maken.
Dat is gedrag van een speler waarmee je nooit mee gaat promoveren omdat het de ultieme teamspirit negatief raakt.
Zou hij het bij Angelino ook gedurfd hebben ?
Het vergoelijken hiervan kan niet.
Zie van Persie en Pierre.

18   19  
Scheppioni

Die gaat !!! Ik kan hem geen ongelijk geven met zo'n trainer met oogkleppen ..... jammer voor ons NAC, succes Sydney !

6   3  
BREDA 1965

Als de doelpunten van Sydney zouden voortkomen uit zijn eigen acties,dan stond hij er elke wedstrijd van begin tot einde in.Sydney kan helaas geen eigen actie maken,maar is wel zeer doelgerichtDat is voor Steyn te weinig.Dus waarschijnlijk vertrekt Sydney,ik vindt dat jammer

2   14  
DunErwt

Duidwlijk is dus dat hij naar Emmen gaat.

15   4  
geelzwartwit

Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal niet weet of Sydney zo'n geweldenaar is. Hij heeft een aantal strafschoppen gescoord. En ook een behoorlijk aantal wedstrijden slecht gespeeld, mede ook door geen aanvoer. En een aantal doelpunten zoals gisteren.. Scoorde jij hem nou of ik?

De famouse traptechniek die hij schijnt te hebben met oa vrije trappen heb ik ook nog niet gezien.

Ik heb dus eigenlijk nog steeds geen echt goed beeld van hem. Daarnaast mogen we denk ik ook niet vergeten dat we in de KKD spelen en een spits van NAC Inc strafschoppen er ook best 10 in een half seizoen mag maken.

Zoals Sydney zegt maakt niet hoe hij speelt hij scoort. Dat is dan wat hoe het is en prima.

Ik zou wel graag zien hoe hij zich bij NAC doorontwikkeld tot een herkenbare spits. Ben heel benieuwd. En eigenlijk zou hij na doorontwikkeling ook was echte waarde hebben voor een stap hogerop. Want als je in de eredivisie tegen eredivisie verdedigers staat scoor je dan ook gewoon altijd? Of bij een ploeg waar je de ballen ook niet krijgt en dan niet scoort laten ze je dan staan?

Contract verlengen bij NAC en jezelf doorontwikkelen. Dit seizoen er twintig inschoppen en je keuze voor een betere en slimmere stap hogerop in je carrière is veel beter te maken. Want een Sydney die NAC mede doen heeft promoveren met minimaal 20 goals heeft betere clubs voor het uitkiezen dan nu.

23   7  
Dos

SvH is bezig te vertrekken, hij heeft 0,0 de intentie om te blijven.
Vind het heel jammer dat we zijn scorend vermogen gaan missen, maar wat mij betreft is het nu zsm rond. Des te meer tijd heeft NAC om een vervanger te halen.
Ik wens zijn nieuwe werkgever wel veel sterkte met familie van Hooijdonk, want als hij daar op de bank beland dan begint het hele riedeltje weer.
Steijn zei het treffend, als hij op de bank zit dan wil hij meteen weg. Kan je als coach weinig mee met zo'n houding.

3   1  
SjorsNac

Tja, volgens mij kun je dan beter naar Engeland vertrekken, bij Emmen valt weinig eer te behalen, degraderen en dan volgend jaar tegen nac in de kkd (tenzij er een wonder plaatsvind).

Ja je speelt tegen betere tegenstanders maar wedstrijd na wedstrijd verliezen is dat wat je wilt. Zullen ze zoveel beter betalen dan NAC?

Hij heeft zich gisteren wederom laten zien op het moment dat het moest gebeuren en daarmee ook MS een grote dienst bewezen. Lastige situatie blijft het maar hij kan niet meer om van Hooijdonk heen onze trainer want we zien allemaal dat Bilate het niet gaat doen voor ons en de overige te weinig scoren.


17   15  
ome cor

@MAARTENH
Jeetje wat raar....een vader die in dezelfde branche werkzaam was en nu het beste wil voor zijn zoon ?

Heb jij kinderen ?

Daarbij ben je in mijn beleving lomp als je dit niet snapt.
1. Sydney is jong en kan zich alleen ontwikkelen door te spelen.
2. Maurice Steijn gelooft meer in Bilate als eerste spits. (Geen idee waarom)
3. Als Sydney hier onvoldoende speeltijd/ontwikkeling heeft dan moet hij elders kijken. (Eigen keuze)
4. Engelse interesse mogelijk lastig vanwege de Brexit.
5. Emmen is de eerste die interesse toont, dus shout it out loud om eventueel andere gegadigden wakker te schudden.

Sydney zou ook het liefst blijven, maar niet bij gratie van de heren Steijn en Manders, maar omdat er vertrouwen is.
Dan is de hele poppenkast niet nodig en gaat het (conform de wens van SvH) een keer niet over hem, of alleen maar over zijn goals.

14   2  
geelzwartwit

@omecor

En als het nu geen winterstop was en transferperiode dan zou Sydney vanzelf meer minuten maken en eventueel nog meer scoren en Bilate uiteindelijk invaller of bankzitter zijn.

Zoals het altijd werkt. Bilate krijgt wellicht een wedstrijd te lang vertrouwen maar dat is ook niet helemaal waar want in de twee slechte wedstrijden van Bilate hiervoor was Sydney geblesseerd.
En gisteren kwam Sydney erin omdat de trainer vond dat Bilate slecht speelde..
Dat zijn dus al 3 slechte wedstrijden van Bilate waarbij Steijn bij twee er weinig aan kon doen en er gisteren wel wat aan deedt.
Daarvoor speelde Sydney wel en slecht om welke oorzaken dan ook.
En daarvoor zat NAC beter in de counterflow en scoorde Sydney oa wat strafschoppen ook.

Het ligt allemaal wat genuanceerder dan hier geroepen wordt en eigenlijk legt Steijn dat ook nog eens uit maar naar de letter luisteren valt hier niet mee als de teneur van aannames en emotie regeert

23   8  
Chris W.M.

Emmen moet hij nooit doen natuurlijk. Maar dit is wel een echt serieus probleem hoor.

Even los van de naam en de persoon;

We hebben een speler die gehaald is om anderen beter te laten spelen en anderen te laten scoren. Sinds hij erin staat is NAC alleen aantoonbaar mínder gaan scoren. En het spel is nu ook weer niet heel veel beter. Zijn eigen statistieken laten zien dat hij in de minuten die hij speelde, hij elke 1 x per 186 minuten betrokken is bij een doelpunt.

Daarnaast hebben we een speler die, wanneer hij speelt, dit seizoen elke 73 minuten (!) betrokken is bij een doelpunt. Een speler die in zijn eentje verantwoordelijk is voor 1/3 van je doelpunten totaal.

Normaal gesproken zou je zeggen dat een trainer een team heen gaat zetten rond speler 2, doelpunten winnen tenslotte wedstrijden. Dat gebeurt alleen niet, sterker nog, de kans is levensgroot dat de betreffende speler deze winter vertrekt.

De hele situatie kan nog gered worden door Steijn door Sydney na de winterstop de eerste paar wedstrijden de kans te geven en het elftal zo neer te zetten dat hij optimaal rendeert. Iedereen heeft nu kunnen zien dat Bilate niet de oplossing is. Nog even met Sydney zitten voor de feestdagen, misschien blijft hij wel. Maar dan wel je afspraken nakomen dit keer, dat lijkt me wel zo netjes.

13   29  
Johnnyboembastik

Grote strik erom en lekker laten gaan!
Middelmatig spitsje die eigenlijk gewoon heel blij mag zijn om überhaupt bij NAC onder contract te mogen staan.
Daarnaast hebben we niets aan niet 100% gemotiveerde spelers. SvH is in zijn hoofd continue met andere dingen bezig, zodra het maar even tegen zit.
Ik wens hem veel succes.

23   2  
henk

@Johnnyboembastik
Wie gaat dan de doelpunten maken? Bilate gaat dat niet doen. Van het middenveld en de vleugels komt te weinig. SvH is onze enige scorende spits. Waar ga je in de winterstop een scorende spits vinden? Gebrek aan motivatie is niet zichtbaar in zijn spel en lijkt me flauwekul.
Ik ben niet zo emotioneel aangelegd en zie het wat rationeler. NAC heeft doelpunten nodig. SvH kan dat brengen. Hij is op dat vlak minimaal van vergelijkbaar niveau met de andere eerste divisie spitsen. Het zou dan buitengewoon onlogisch zijn om hem weg te sturen.

10   25  
Reflektor

Erg beperkte speler,die het schijnbaar nodig heeft om vanuit de bank te presteren en getergd in te vallen en te scoren , zen basisplaatsen waren op zen zachtst gezegd, ronduit slecht.

22   12  
Theoden King

Ook ik word moe van de familie van Hooijdonk. Continu dat schermen met interesse van andere clubs als Sydney een paar keer niet speelt. Kinderachtig, vervelend en niet goed voor de rust van zowel speler als team.

Als Sydney zo dolgraag weg wil, moet hij gaan. Al wordt hij van een overgang naar memmen natuurlijk geen haar beter.

Je gaat voor NAC, calculeert in dat je af en toe niet speelt, of je bokt op.

8   1  
Braze

Er zullen wel meer clubs interesse hebben in een scorende spits die transfervrij is. Ook NAC zoekt zo,n spits want Bilate scoort niet. Van Hooydonk is het ook niet voor NAC want die heeft er pas 10 inliggen in een paar wedstrijden.
Wie zoekt NAC?

11   5  
ROGO

Zou Steijn het nu eindelijk doorhebben? Zonder van Hooijdonk scoort er niemand. Met van Hooijdonk erin wel. De enige manier om te winnen. Voetbal is best simpel. Jammer dat trainers het altijd onnodig moeilijk willen maken.

Rap dat contract ondertekenen! Of dachten ze zonder geld ergens een andere spits te vinden die er in een half seizoen 10 maakt?!

10   6  
geelzwartwit

@chris wm

Denk je dat NAC zich zo laat meeslepen door Sydney en heel de toekomst hier vanaf laat hangen?
Schei toch uit. NAC wil heel graag dat Sydney blijft maar kan geen speelminuten garanderen. Dat is al heel de tijd zo. Bilate brengt niet wat Steijn verwacht had dat ziet ie zelf ook wel en zal hij best mee in zijn maag zitten.

Denk nou echt dat als Sydney met de kerst weg is NAC nog op zoek moet gaan naar een scorende spits? Bij NAC zijn de alarmbellen vorige keer al gana rinkelen hoor toen de Sydney soap startte. Sterker nog Sydney mocht destijds al transfervrij weg. Dan zouden we in dat geval alleen Bilate hebben...?

Luister ook eens naar de interviews zonder aannames. Manders gaf aan dat de scouts goed werk leveren en continu wedstrijden bezoeken.

Het zou fijn zijn als je meer vertrouwen in het functioneren van NAC hebt en ervan uitgaat dat ze al een tijdje voorbereid zijn op een mogelijk vertrek van Sydney.

Niemand kan speelminuten opeisen
Als een speler daarmee gaat beginnen ga je al een lijstje opstellen als voorbereiding op een een mogelijk vertrek.

Benieuwd wie de nieuwe spits wordt.
Dan hebben we twee door Steijn gehaalde spitsen.

Wellicht een idee om alvast weer als scout je bezig te gaan houden met wie de nieuwe spits wordt? Is in ieder geval positiever en vermakelijk.

NAC wil dat Sydney blijft. En als hij wegwil hebben ze plan B. wellicht tijd dat jij ook aan een plan B in deze soap gaat denken.

6   0  
Cool hand

De wanprestaties van onze buitenspelers en van onze aanvallende (niet)-scorende middenvelder (Immers) hebben de plannen van Steijn volledig vermorzeld. Al doet Bilate wat hij moet doen fantastisch, heb je er nog weinig aan, want niemand zou ervan profiteren en zelf scoort hij niet. Theorie en praktijk liggen in het voetbal vaak mijlenver verwijderd van elkaar.

13   10  
Belgische Naccer

Dankzij onze "wereld-trainer" die de man NIET OPSTELT, die nagenoeg alle punten voor hem gehaald heeft....

Loopt Syndey nu gratis de deur uit naar een ploegje uit de provincie, dat NAC op alle fronten voorbij is gestreefd, door jarenlang mismanagement in Breda.

11   1  
Maarten

Met alle respect maar Emmen? Vind t niet bepaald een indrukwekkende club. Beter niet daar naar toe gaan. Bilate, niks voor jou dat Emmen?

1   7  
Marco van bavel

Ik ben van allebei geen fan!! Wellicht hebben ze al een andere spits op de korrel, ben wel benieuwd wie er allemaal beschikbaar zijn? Weet Chris w.m dat misschien?

10   5  
ome cor

Beste Geelzwartwit (10:11)

Ik ga mee in wat je zegt.
De wedstrijden dat Sydney wegens het douche-deur-debacle niet kon spelen moest Bilate wel spelen.
Daar valt Steijn helemaal niks te verwijten, want verder heb je niks meer achter de hand. Al vraag ik me af of een spits van NAC 021 het veel minder doet dan Bilate.

Het feit dat Sydney een aantal wedstrijden slecht speelde vind ik wel discutabel. Jij zegt zelf ook "om welke oorzaken dan ook"

NAC speelt veel te veel op zekerheid, opbouwen van achteruit en nog maar een tikkie terug om geen risico te lopen. El Allouchi heeft de naam, maar ook Malone kan er wat van hoor.

Wanneer er meer over de zijkanten gespeeld wordt met aanvoer voor de spits in de zestien dan rendeert een type Sydney van Hooijdonk.
Maar als die ballen er niet komen en hij zich moet laten zakken om ze op te halen dan kom SvH niet tot z'n recht en kun je zeggen dat hij slecht speelt.

Sterker nog, ik denk dat een spits een draak van een wedstrijd mag spelen als hij die paar keer dat hij perfect bediend wordt maar wel de bal tussen de vijandelijke palen weet te brengen. Als je 2 of 3 keer scoort uit 5 of 6 kansen is dat toch voldoende voor een spits.

In de tijd van zijn vader hadden we met Lammers, Remie en Lokhoff hele belangelijke aanvoerpunten voor de spits. Zelfs Ton Cornelissen kon ver boven zichzelf uitstijgen met de juiste aanvoer.

Ik zie Sydney, met het vertrouwen van Maurice Steijn en de juiste aanvoer vanaf de flanken er probleemloos nog 10 inschoppen...... in de 3e periode.

8   0  
[email protected]©

Ik ben van het kamp Sidney moet blijven. Ik denk eigenlijk dat de Eerste Divisie momenteel beter bij hem past.

8   12  
Fliegervanger

De 8 keer in de basis was hij niet best. Die intikker andaag had Venema anders wel gemaakt (of Bilate als hij er nog in had gestaan). Een 2e goal uit de penalty is ook geen wereldwonder. Sydney is in de 16 goed maar daarbuiten erg matig en altijd op zoek naar de media (lees: onrust), net als bij zn pa. Zou fijn een spits te hebben om Bilate heen (of in plaats van Bilate) die snel is, iemand kan uitspelen en zelf eens wat creëert. Stokkers en Venema hadden en hebben dat ook niet vanuit het centrum. Dat missen we het meeste!

5   11  
P

Sydney naar Emmen en wij Veldwijk halen !!

12   8  
Bekerkampioen

Ik vond oprecht dat nac hier een aantal zaken niet goed heeft gedaan . Maar Sydney kan ook een voorbeeld nemen aan olij en riera . Olij verbind zich aan nac ook omdat hij dan niet gratis de deur uitloopt . Riera respecteert Vd zomer zijn contract als Barcelona komt en geeft aan dat alle partijen er beter van moeten worden. Sydney is vooral voor zichzelf bezig . Het verongelijkte gedrag in de media en gisteren weer met zijn armen over elkaar zitten op een reclamebord . Hij is 20 en ik begrijp dat hij wil / moet spelen , maar als hij een vent is verlengd hij en komt er een mooie afkoopsom in zijn contract en dan heeft nac er ook iets aan . Helaas heeft hij hier denk ik een verkeerde adviseur aan zijn vader die ging ook voor zichzelf . Dat is jammer maar als hij echt die clubman is die hij vorig jaar beweerde te zijn .....

10   6  
7hills_rules

Weet niet of er iemand is die geinteresseerd is in mijn analyse van de hele zaak maar zet toch gewoon even lekker mijn gedachten op papier. Misschien dat Steijn, Manders of kamp v Hooijdonk dit toevallig ook lezen maar dan kunnen ze het ook eens van de kant van de supporters bekijken.

Een aantal constateringen:
1. Het type Bilate is een heel ander type als v Hooijdonk beide types heb je nodig. Bilate is wat sterker aan de bal als van Hooijdonk en geeft je de mogelijkheid als je tegen een sterkere tegenstander speelt om de bal vast te houden en middenvelders aan te laten sluiten. Echter zal Bilate hier ook nog wat sterker en slimmer moeten worden. Van Hooijdonk is een echte 16 meter spits die heel erg bruikbaar is als je als NAC een mindere tegenstander hebt en je veel druk kunt zetten op de verdediging of veel ruimte krijgt. Sydeny zal er dan zeker 20-25 per seizoen inschieten/

2. Ik heb her vermoeden dat papa van Hooijdonk op de achtergrond heel erg aan de touwtjes trekt. Dit bevestigde Sydnet gisteren ook in het interview met Fox Sports.

3. Sydney wilt zich verder ontwikkelen en daarvoor heeft hij speelminuten nodig.

4. Diep in zijn hart wilt Sydney slagen bij NAC en als held door de voordeur vertrekken en niet in het holst van de nacht door de achterdeur verdwijnen.

5. NIEMAND is groter dan de club dus niemand (m.u.v. Messi en Ronaldo wat mij betreft) kunnen een basisplaats eisen bij NAC

6. Sydney wilt blijven als hij vertrouwen voelt maar volgens mij wilt papa een basisplaats.
'
7. Sydney ruk je los van je vader en volg je hart. Ik ben overtuigd dat Steijn je nog genoeg nodig zal hebben

8. Manders maak er werk van om contract van Sydney te verbeteren en te verlengen maar geen garantie op een basisplaats.

9. Maurice neem Sydney en Mattijs apart en leg de hele situatie nog 1x goed uit en dan aan Sydney de keuze om te blijven (zonder garanties maar wel met vertrouwen) of te vertrekken en maak deze beslissing uiterlijk volgende week. " Gijzel" als speler de club niet weken/maandenlang

10. Ik WIL dat SvH blijft maar niet als hij een basisplaats eist. Vertrouwen en een eerlijke kans mag hij eisen.

Compleet off-topic: Ga gesprek aan met City om zo snel mogelijk Fiorini in te lijven of de huur deal te verlengen. Als deze jongen vertrouwen en speelminuten krijgt dan wordt dat samen met Haye een sensatie op het middenveld. Laat Immers en El Al het maar uitvechten wie de 3de middenvelder wordt.

6   21  
de generaal

Zijn we dat gezeik over SvH nog niet spuugzat?
Het is toch heel duidelijk dat PvH zijn gram aan het halen is !
Ja natuurlijk: zijn volledig mislukte comeback bij NAC!

4   0  
Lamington

Ja, Emmen is eredivisie. Niveau hoger, meer salaris. Gelijk aantal toeschouwers, momenteel. Maar of dat nu de verticale stap is..
Gezien de pure spitsenpotentie zou ik ook dit jaar afmaken bij NAC. Tekenen voor anderhalf jaar met mogelijke verlenging van nog een jaar. Mooie voorwaarden afdwingen, er nog 15 scoren dit seizoen en betere/grotere clubs staan in de rij. Iedereen blij.
Behalve Emmen dan.

8   1  
Real Robert

SvH zit toch in een zetel? Doelpunten maken en transfervrij zijn.

Met Steijn nog 2 jaar als trainer blijft hij dus gewoon niet,
Tussen die twee komt het echt niet meer goed.
Als Ik doodziek zou zijn van mijn chef zou Ik ook naar een andere baan kijken.
Is dat zo abnormaal?

Overigens was SvH voor zijn doelpunt nog bij een mooie aanval betrokken, waarbij hij een prachtige eindpass gaf.
Hij kan echt wel een beetje voetballen!

4   0  
Nonkel Frans

Bekerkampioen vergelijking met Riera gaat mank. Die jongen wil naar huis en weet dat dat moment komt . Van Hooijdonk is thuis en wil en kan blijven.

7   3  
JanS

Het interview met Anco Jansen van Emmen zegt genoeg: geen behoefte aan Sydney. Blijkbaar is er in de spelersgroep voldoende vertrouwen in het huidige materiaal.

2   1  
RV

Ik zou het toch een hele vreemde stap vinden hoor als hij die zou maken. Een team wat vooral ook in de omschakeling moet spelen en hij waarschijnlijk meer op de middenlijn duels staat uit te vechten in plaats van in de zestien. Weg van huis in een oersaaie omgeving voor een twintiger als je er niet al vroeg je sociale kring hebt opgebouwd.

Bovendien een team die laatste staat met een grote kans er volgend jaar weer uit te vliegen. Mijns inziens een panic move, waarschijnlijk omdat de interesse uit Engeland ook te weinig concreet wordt.

Als het zo doorgaat denk ik dat van Hooijdonk echt zijn kansen wel gaat krijgen. Ik denk veel als invalbeurten, maar hij mag zichzelf ook afvragen waarom hij alleen die invalbeurten krijgt.

Ik denk dat alle trainers het wel goed zien, hij is als voetballer heel beperkt maar heeft de gave een doelpunt te kunnen maken. De vraag is of er clubs zijn die willen bijdragen aan zijn ontwikkeling om hem een completere voetballer te maken.

9   4  
Belgische Naccer

Weggepest door onze "toptrainer".

Na de winterstop weer met Bilate doormodderen in de spits is volledig kansloos. Dus als van Hooijdonck vertrekt meteen een spits halen die er ook 30 maakt.

Ow wacht....die kost waarschijnlijk wel 5 ton of meer..
Maar waarom laten we dan van Hooijdonck transfervrij gaan?

Euhm....

Dit kan toch niet!

Gewoon Sydney voor 4 jaar vastleggen en in de basis zetten. Dan maar naast Bilate...he Steijn!

Bilate laat toch "anderen" beter spelen??
Nou zet Sydney er dan eens naast man....dat is de enige speler in de gehele voorhoede die WEL een goal kan maken!

12   4  
Dutchbird

Wie van de onzin verspreiders onder de reageerders heeft in de afgelopen drie weken een interview of andere vorm van gesprek met Pierre van Hooijdonk gezien, waarin hij zich uitspreekt over de relatie tussen Sidney en NAC?

Als je dergelijk fake news durft te verspreiden moet je ook de ballen hebben om de URL te posten waar je dat hebt gezien. Anders gewoon bek houwen!!!

14   0  
Oldskool

Iedereen die Pierre er bij sleept vind het dus logisch dat Sydney niet speelt? Voor Bilate. Hij heeft geen Amoah of Lurling voor zich he.

Als 10 van de 30 goals gemaakt hebt en je vervanger in de basis 1 goal, en je hebt ook nog meer assists, dan is het niet meer uit te leggen dat je op de bank zit.

Daar heeft Pierre echt niks mee te maken.

4   2  
Noord Mokumse NAC'er

Gewoon lekker in Engeland gaan ballen volgend jaar. Ons eerst naar de Ere schoppen.

Millwall FC heeft ook interesse. Best een leuk clubje toch om voor te spelen. Als is het alleen al om het oldskool stadion.

Voor iedereen: fijne kerst en een goed begin van 2021. Stay safe

4   2  
f.van son

Hé Sidney,
Emmen is toch niets in vergelijking met NAC.

5   0  
Hont

Sydney moet blijven!

20   5  
ome cor

Mensen die Pierre hier als zondebok proberen neer te zetten of zeggen dat Sydney zich los moet maken van z'n vader hebben een hoofd als een kerstbal: opvallend van buiten en leeg van binnen.

2   3  
Cees

Ik lees zo links- en rechts dat Van Hooijdonk en zijn familie in een zetel zitten. Nou dat valt nog te bezien? Zij (vader) weten als geen ander, als hij bijv. naar Emmen zou “kunnen” gaan, dat, na hun oeverloos gehengel/geleur in de media! Dat zij toch een enorm risico nemen dat hun zoon, razendsnel en voorgoed in de anonimiteit zou kunnen komen. En dat is, zeker voor “deze” uiterst beperkte speler, dodelijk. Zie het als een beperkte trainer die op een bepaald “moment” totaal de verkeerde club pakt. Dan begint, waar je gif op kunt innemen, de Van Hooijdonk-soap uiteraard razendsnel opnieuw. Kijken of o.a de Emmens-Courant net zo hypocriet is als een bekend dagblad alhier. De eerste soap was dat vader Van Hooijdonk zijn puppy bij NAC heeft weten binnen te loodsen, de tweede die loopt inmiddels al een halfjaar, de derde zal hoogstwaarschijnlijk snel volgen, en daar zijn “ook” zij bevreesd voor! Want dan gaat de geloofwaardigheid een mogelijk onherstelbare deuk krijgen en dat is uiteraard wel het allerlaatste wat de familie wenst. Ze spelen Rusisch-roulette. Maar blijven wel als voordeel hun achternaam behouden, maar goed, de tijd zal het uitwijzen?

8   7  
Nachoreca1

Moet zeggen dat hij zich aardig aan het ontwikkelen is als spits. Maar aub zeg, kap eens met dat geouwehoer over hem. Ook hij heeft zich te schikken naar de trainer. En als het hem allemaal niet bevalt samen met papa opzouten. Sr heeft werkelijk overal gezeik gehad en blijft dat houden. Jammer dat hij zijn lieve zoon daarin betrekt.

2   2  
Bredafun

Het enige wat Sidney moet doen, is blijven overtuigen. Dat zal ie ook bij n andere club moeten blijven doen. Gewoon zorgen dat je veel meer scorend bent dan Bilate. (Moet niet moeilijk zijn in mijn ogen).
Gewoon lekker hier bijtekenen kerel. Het gras bij n ander is echt niet groener!

Laad alle berichten na dit bericht in