Overal waar we komen

BSR TV: Nick Olij na Roda JC - NAC (4-2)

DeWeesJr

Nick Olij pakte een hoofdrol tijdens de wedstrijd. Allereerst pakte hij een strafschop maar nog geen vijf minuten later ging de bal op de stip na een overtreding van de doelman. Reden genoeg voor ons om de keeper te interviewen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
14 Reacties
34    
Benassi

Wat is dat een genot om naar te kijken, zowel op het veld als voor de camera. Komt geweldig uit zijn woorden. Gewoon een topper. Houden die vent!

-8    
Moppernac

Terechte strafschop Nick, was dom van jezelf want je had daar niks er zoeken.
Eerste strafschop was er geen maar pakte je goed

10    
Arie

Keepte vandaag voor het eerst twijfelachtig. Zat mis bij hoge voorzetten en bijna goals, pakt de bal rand 16 met zn handen waar ie helemaal geen risico hoeft te nemen en ook bij die penalty hoeft hij volgens mij niet zo ver te komen. Keepen met bravoure is goed en hij heeft al veel mooie dingen laten zien, maar vandaag was hij niet op zn best.

9    
Arie

Dient wel gezegd te worden dat het natuurlijk nooit een pingel is als je iemand alleen aanraakt.

-41    
Kapotgeschrokken

Al eerder de vraag gesteld of je met deze keeper wel de ere inkunt, maar misschien is dat helemaal de bedoeling ook niet.

5    
Wolfmanjack

De eerste was onterecht Nick. De tweede was gewoon dom.

34    
Benassi

Wat is dat een genot om naar te kijken, zowel op het veld als voor de camera. Komt geweldig uit zijn woorden. Gewoon een topper. Houden die vent!

0    
Josje

Vanavond op fox sport mooie docu van het seizoen 2000 -2001

1    
1 van de 2

Komt prima uit zijn woorden, lijkt me alleen echt niet handig om voor de camera te vertellen dat Jelle bijhoudt hoe de strafschop genomen gaat worden.

3    
Henri

Acht goals tegen in drie wedstrijden. Ik zou me toch maar eens zorgen gaan maken Nick en in conclaaf gaan met defensie en trainers. Want in en net buiten de 16 is er van de meeste verdedigende spelers totaal geen druk op de bal. Schieten maar!

5    
RV

Een keeper met bravoure.
Vaak is dat mooi om te zien maar soms (zoals gisteren) zie je ook dat hij wat slimmigheid mist en zijn enthousiasme moet temperen.

Eerste goal zit hij niet goed bij.
Overtreding bij de penalty is natuurlijk niet slim.
Laatste goal is hij overenthousiast en loopt vooruit in plaats van dat hij zichzelf gelijk terug in positie zet en op de lijn gaat staan.

Maar dat maakt verder niet uit.
Het is voor NAC een héle goede keeper (en de beste voetballer achterin, legt de bal zo bij de backs op de stropdas of durft diepte te zoeken). Bovendien een keeper die (tegen o.a. NEC) punten pakt voor een team, dat is goud waard.

-5    
Toontje

Laat niet zien dat hij in de eerste periode de beste was.
Is een stuk minder nu. Het tweede doelpunt moet hij veel beter naar de zijkant verwerken. Die strafschop tegen is gewoon stom. Hij mag daar nooit zo zijn. Hij zegt zelf al de tegenstander kon niks.....blijf dan op afstand.

0    
Beer van Baol

Gelukkig dat men al een periodetitel heeft. Als NAC net zo speelt met inzet als laatste 20 minuten tegen De Graafschap komt het wel goed.

13    
Badeend

Toontje, als je écht opgelet had, had je gezien dat de tegenstander niks meer kon OMDAT Olij daar stond. Wat mij betreft is ook dit een belachelijke penalty, volledig toe te schrijven aan het gebrek aan capaciteiten van Siemen Mulder.

Het is altijd vreselijk gemakkelijk om achteraf te gaan mekkeren dat de keeper "daar niks te zoeken heeft". Vooral als het dan een (onterechte) penalty oplevert. Dat gemakkelijk scoren verwacht ik van "commentatoren" en "analisten" zoals die vreselijke Hans Kraay junior. Het napraten van die dubieuze types blijkt nóg gemakkelijker.

We spelen met een man minder (ook nog centraal achterin) én we hebben een keeper die voor de verandering niet aan de doellijn vastgeplakt zit. Dan vind ik het volkomen verdedigbaar als de keeper meer meedoet dan "normaal". Bovendien, als Neuer dit doet, vinden we het allemaal slim, geweldig en prachtig. Nu doet Olij het, doet hij NIETS fout en ziet De Slechtste Scheidsrechter van Nederland er een penaltywaardige overtreding in, en POEF ineens is Olij een prutser en kan hij er weinig van.

Ik vind dat raar.

4    
Bino

Klasbak! Zelfkritisch en oprecht. Noord-Hollandse branie past in dit elftal. Ook een echte leider, net als de Spanjaarden achterin. Goed dat je er bent kerel en houd de gasten scherp op het veld.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja