Overal waar we komen

Man of the Match: NEC-NAC (1-1)

Italo

Voor de supporters die gisteren in het stadion waren of wellicht hebben meegekeken via Rat Sports Live. Hierbij weer de kans om te stemmen voor jouw man of the match.

Man of the match N.E.C. - NAC (165 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
R. Riera
-
J. van Hecke
-
P. van Anholt
-
M. El Allouchi
-
T. Haye
-
A. Verschueren
-
F. Stokkers
-
J. van der Gaag
-
I. Ilic
-
Y. Azzagari
-
N. Monsalve
-
Peter Hyballa
-
N. Monsalve
6.4
J. van der Gaag
5.5
F. Stokkers
5.8
A. Verschueren
7.6
T. Haye
6.6
M. El Allouchi
6.0
P. van Anholt
6.3
J. van Hecke
6.8
R. Riera
6.4
R. Schouten
6.6
N. Olij
6.6
Y. Azzagari
5.8
I. Ilic
4.1
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
17 Reacties
58    
El Commandante

Stokkers mag wat mij betreft wel iets meer krediet krijgen. Laten we voorop stellen dat hij te weinig scoort. Maar gisteren levert hij weer 90 minuten lang NOAD! Samen met Verschueren en Van Hecke altijd voorop in de strijd. Zijn goals komen wel als hij wat meer zelfvertrouwen krijgt. Van mij krijgt hij voor zijn optreden van gisteren een 7!

Donderdag maakt hij de 0 1

HUP NAC

18    
ome cor

Pffft lage punten hoor.
Als we een scorende spits hadden gehad en met 0-3 gewonnen hadden dan hadden de meeste spelers voor hetzelfde spel een veel hoger cijfer gekregen.

58    
El Commandante

Stokkers mag wat mij betreft wel iets meer krediet krijgen. Laten we voorop stellen dat hij te weinig scoort. Maar gisteren levert hij weer 90 minuten lang NOAD! Samen met Verschueren en Van Hecke altijd voorop in de strijd. Zijn goals komen wel als hij wat meer zelfvertrouwen krijgt. Van mij krijgt hij voor zijn optreden van gisteren een 7!

Donderdag maakt hij de 0 1

HUP NAC

-15    
D’n opletter

En weer kan er niet op de trainer gestemd worden...! Kom op mannen, zet de trainer erbij. Ook die is verantwoordelijk.

12    
Heksenketel

Ik stem niet, want heb alleen de samenvatting gezien. Maar mijn lieve hemel, hoe kan het dat we hier niet met bijvoorbeeld 5-2 winnen? Los van de uitslag, word ik van de samenvatting best vrolijk eigenlijk!

3    
Heksenketel

Voorstel voor een nieuwe trainingsvorm: Met blinddoek om en op basis van gevoel en coaching van je teamgenoten, de goal weten te vinden.

Doelstelling van deze vorm: minimaal 75% van de schoten richting het doel zijn tussen de palen.

7    
Breda F2

Niet gezien gister maar wederom niet verloren. Ik zie een stijgende lijn en ben best tevreden. 5 maart is het enige wat nu telt!!!

0    
Fred1

Helaas wordt een spits niet beoordeeld op zijn harde werken en inzet maar simpelweg om zijn goals.
Stokkers kan je inzet en hard werken niet ontzeggen maar zijn scorend vermogen is echt van een héél laag niveau.
Het is verbazingwekkend hoe vaak hij net te laat op de plek komt om het laatste tikkie te geven.
Ik denk zelfs dat zijn werkethos ten koste van zijn scherpte en goals gaat, een goed spits loopt zich niet het schompes omdat hij weet dat het ten koste van zijn scherpte en duelkracht gaat.
Als ik vanmorgen lees dat hij zegt “ als ik nog fitter wordt dan.... “ dan baart mij dat zorgen en dat impliceert dat er niet genoeg getraind is en het onder Brood / Weijs een enorm zootje was.
We zijn 3/4 seizoen verder dan moet je fit zijn en niet fit worden.
Nú moet het verschil gemaakt worden.
Naast Stokkers vind ik ook van de Gaag op alle fronten zwaar ondermaats, die heeft het gewoon niet.
Inderdaad , zo gaan we niet promoveren, op links en in de spits komen we héél veel tekort .
Daarnaast zit alles wat bij Cambuur en de Graafschap mee zit bij ons tegen dat helpt uiteraard ook niet mee.
Bovenal zou ik nog wel graag willen weten waarom Schouten is gewisseld voor die prutser Ilic en waarom je beste man met het meeste loop en scoringsvermogen rechtsback moet gaan spelen.
Juist de wisseling op die positie heeft ons gisteren genekt.

8    
7hills_rules

@FRED1

Als je nu eens de moeite nam om de interviews te beluisteren is Schouten gewisseld omdat hij zelf aangaf geblesseerd te zijn en niet verder te kunnen. Verder goede uitleg van de trainer waarom hij vervolgens Verschuren op rechtsback zet en niet van Anholt. Je hoeft het er niet mee eens te zijn maar er zit wel een idee achter. Voor alsnog geef ik de trainer een ruime voldoende.

15    
The Cosmic Gate

Ivan Ilic is toch wel de schlemiel van de wedstrijd hoor ! Je zorgt voor de 1-1 en vervolgens mis je een gigantische kans op de 1-2

-4    
sjef de gevulde koek

Competitie is al gespeeld ga je nooit meer inhalen. Snel vergeten op naar donderdag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

5    
Pedro

@The cosmic gate
Klopt ben ik helemaal met je eens maar als ik dan zie hoe die afgemaakt wordt met commentaren alsof het hem allemaal niks interesseert en er met de pet naar gooit dan vind ik dat niet terecht. Hij staat wel te verdedigen tot op de achterlijn en even later staat hij als diepste man om zo die kans te krijgen. Dus hij wou echt wel graag zijn fout goed maken, helaas lukt hem dat dan niet(al vond ik die kopkans van Stokkers net ervoor minstens zo groot)

1    
Scheppioni

Schouten hamstring problemen is dodelijk voor ons NAC, iets waar de voorgangers zich in vergiste !! Een diepgaand middenveld met Verschueren en geen lichtgewichten, met een boven zich zelf uit steigende Mounir is onze redding, maar tis denk ik te veel van het goeie !!

1    
The Cosmic Gate

@Pedro: toch heb ik altijd het gevoel dat de concentratie gewoon niet de volle 100% is . Het voelt en ziet er allemaal zo " vooruit dan maar" uit bij deze jonge.
We hebben gezien dat hij het veel beter kan, maar lijkt allemaal minder zin in te hebben , of misschien teleurgesteld ?

2    
Nac076

Ik vraag me af of de mensen die hier beoordelen de wedstrijd wel gezien hebben, zo een El Allouchi bijvoorbeeld verdiend echt wel hoger dan dat hij nu heeft staan hoor..

4    
Buurman

ElAl wordt altijd heel zuinig beoordeeld. Een soort gezinslid die het hardste werkt en het meest loyaal is maar altijd stront over zich heen krijgt. Waar hem dat inzit ? God mag het weten. Verder onzin dat we door Ilic twee punten hebben verspeeld. NAC had al drie keer meer moeten scoren. Doe je dat niet dan maakt iemand altijd wel een fatale fout. Nu was toevallig Ivan de lul.

3    
F8Hipster (BSR)

@Buurman ik ben persoonlijk echt groot fan van Mounir. Hij is wat professionaliteit en mentaliteit echt een sieraad voor de sport en bij NAC. Is 4 of misschien wel 5 keer afgeschreven en heeft zich steeds terug geknokt. Zeurt nooit en werkt altijd hard. En volgens mij heeft hij een echt NAC hart. Daarnaast kan hij flink uitblinken in een lekker draaiend elftal met de juiste mensen om hem heen. Alleen als het niet lukt in het elftal, dan zie je dit vaak als eerste bij hem. Dan raakt hij geen knikker en is het soms echt niet om aan te gluren. Dit zal mensen opvallen. Kan geen andere reden bedenken. De eerste seizoenshelft was bijzonder matig maar de paar laatste wedstrijden was hij toch weer een van de smaakmakers. Tegen NEC heb ik helaas niet meer kunnen zien dan de samenvatting dus moeilijk een oordel te vellen.

0    
Buurman

Beste F8Hipster. Goeie uitleg. Dank. Dan zal het dat zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in