Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Stipe Perica op huurbasis naar Excelsior Moeskroen

Da Pope

Stipe Perica heeft een nieuwe club. De aanvaller van Udinese voetbalt komend jaar in België. Excelsior Moeskroen huurt hem voor één jaar.

Perica tekende in 2016 een contract bij Udinese, maar wist daar niet door te breken. De Kroaat heeft nog een contract tot de zomer van 2022, maar lijkt zijn contract niet uit te gaan dienen. Na eerder aan Frosinone en Kasimpasa te zijn verhuurd, mag hij het nu bij Excelsior Moeskroen gaan proberen. De Belgen bedongen een optie tot koop.

Bron:
B-Side Rats, Excelsior Moeskroen
17 Reacties
46   6  
Vreven4President

Stipe zou goed in het huidige team passen. Zijn enthousiasme en werklust sluiten naadloos aan.
Daarnaast heeft hij vernuft en een neusjes voor de goal. Ik zou het toejuichen als hij ooit nog eens in Breda komt spelen.

Stipe, zet hm op?

46   6  
Vreven4President

Stipe zou goed in het huidige team passen. Zijn enthousiasme en werklust sluiten naadloos aan.
Daarnaast heeft hij vernuft en een neusjes voor de goal. Ik zou het toejuichen als hij ooit nog eens in Breda komt spelen.

Stipe, zet hm op?

30   8  
Donald Trump

Stipe had goed bijndit nac gepast. Waarom sydney erin kwam
Geen idee. Zal vast aan zijn achternaam liggen. Nog niks klaar gespeeld. Hoop dat die snel doorbreekt bij nac anders verhuren..

14   18  
Adrisan

Percia miskukt overal....
Ook niks voor ons nac

9   15  
van Flieger

Nee hij moest weg van Maaskantje zodat hij zijn Fernandez kon pluggen ! Man man man.

7   14  
van Flieger

Nee hij moest weg van Maaskantje zodat hij zijn Fernandez kon pluggen ! Man man man.

7   0  
Cor Nuijten

En hij kon zo goed leren ..

4   13  
Henri

Zou inderdaad in het huidige NAC niet misstaan. Want mij is in ieder geval al wel duidelijk geworden dat van de vier centrumspitsen die we hebben er eigenlijk geen enkele behoorlijke bij loopt. Filipovic wordt door Brood als hij er al gebruik vn maakt meestalop de vleugel gezet. Kudimbana is een breekijzer die gisteren niet eens bij de selectie zat. Van Hooijdonk,daarkrijg ikhelaastoch steeds meer twijfels over. Uitlenen en zich elders bewijzenlijktmij de beste oplossing voorlopig. Wat Stokkers betreft, deze stelt mij echt teleur. We hadden het natuurlijk kunnen weten. Oud spits TD Sjoerd Ars van Fortuna wilde hem niet meer hebben en Sparta dat een spits zocht en waar hij heel zijn jeugd heeft gespeeld pikte hem ook niet meer op. Allemaal signalen dat deze jongen te veel te kort komt voor een ploeg met ambitie.

8   0  
Peerke

Wat zou ik die nog graag eens in een NAC shirt zien!

11   0  
Ratjeduneerste

Had ik liever gezien dan bv. Kudimbana of Van Hooijdonk. Hij kent de club en weet wat er gevraagd wordt, een jongen die altijd 200% geeft al komt hij er pas in de 85e minuut in. Werklust voor 3 man en daarna toch ook een redelijk neusje voor de goal.

Succes in Belgie Stipe! Kom vooral nog een keertje kijken dit seizoen?

3   12  
Toontje

Hij was een ongleid projectiel. Is overal mislukt. Heb je niets aan op een enkele wedstrijd ( of gedeelte) per jaar na. Notoire kaartenverzamelaar. Snap nog steeds niets waarom hij door sommigen zo werd opgehemeld,

1   1  
Nacman

Leuke clubke kan hij ook luisteren naar de muziek van pater Moeskroen

5   3  
ome cor

Ik snap de adoratie voor Perica niet.
Hij is ook de spits met twee rode kaarten.
Pardon: onnodige rode kaarten.

Liefhebbers van deze speler kunnen toch niet ontkennen dat deze harde werker niet uit weelde naar Moeskroen gaat. Ik vind het geen geweldenaar, maar meer een impulsieve doordouwer. Dat kán goed uitpakken, maar is geen garantie tot succes.

5   1  
Die ne gast

@Ome Cor / Toontje
Omdat we dat jaar gedegradeerd zijn, doordat er lamlendige spelers gehaald werden (vooral in de winterstop), die al voor de definitieve degradatie bezig waren met wegwezen of andere interesses zoals een eigen mode-merk opzetten. Zakvullers en passanten.
Perica had een enorme werklust, een aardig neusje voor de goal en soms een combinatie van beiden (zie zijn doelpunt tegen Groningen thuis nog maar eens terug).
En bovenal liet hij merken dat hij begreep wat de supporters wilden zien. Ik durf de stelling nog wel aan dat we met Perica ipv Fernandez toen niet gedegradeerd waren.

4   0  
Arie

Van Hooijdonk móet je nu naar Helmond sturen. Nog een seizoen karige invalbeurten breekt zn ontwikkeling en carriere anders volledig af. Die jongen wil heel graag, maar krijgt daar amper de kans voor. 5 minuten een achterstand verdedigen heeft hij ook niks aan.

2   0  
Felix

Ben tevreden over de selectie echter de spits heb ik echt mijn twijfels over. Stokkers ijverig maar vind hem net overal te kort komen. Filipovic lijkt toch meer een spits voor aan de zijkant. Kidumbala ja leuke stormram wellicht maar komt enorm veel techniek en handelingssnelheid te kort. Van Hooijdonk kan beter worden verhuurd. Hij moet enorm veel spelen en leren. Dohan is geen echte spits meer een nr 10. Dus NAC als er een buitenkansje komt pakken die handel!

2   1  
F7-Top

Eens met Felix, een buitenkansje spits zou wel lekker zijn en misschien ook nog wel eens broodnodig. Sydney is echt heel beperkt, zelfs eenvoudige ballen die je alleen moet afschermen en wachten op de overtreding in de rug verspeelde hij echt heel knullig. Jammer voor die jongen maar dat gaat um echt nie worden. Hup NAC

0   0  
F7-Top

Bovendien kon Stokkers het korte snelle spel van sommige aanvallen helemaal niet volgen, daarom dus Dogan naar de spits, maar dat is natuurlijk wel een probleem want Dogan is ook geen echte 9. Ben benieuwd want dat ziet de technische staf natuurlijk ook gewoon. Hup NAC

Laad alle berichten na dit bericht in