Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na NAC - MVV (2-0)

Das Phantom

Toen Ruud Brood gisterenavond hoorde dat B-Side Rats een uitje had na de wedstrijd, besloot de oefenmeester er een lang interview van te maken. Op deze manier hebben jullie de zaterdagochtend iets te doen. Brood was tevreden na de overwinning, maar zag ook verbeterpunten.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Man of the Match: NAC - MVV (2-0) 12 reacties
Terug naar overzicht
22 Reacties
33    
Dirk

Censuur is dodelijk voor een forum! Dikwijls heeft Flieger zelfs gelijk. We zakken steeds verder af. En dat mag gerust gezegd worden...

-12    
steven73

Verscheuren, goeie voorzetten geven ??? heb ik iets gemist.
en fijn hoor Ruud dat hij zoveel opkomt maar een back moet in eerste plaats verdedigen. Van Anholt op het middenveld is wel beter. En speelt sydney niet altijd goed als hij invalt en niet als hij start. Heel fijn deze 3 punten en nu op naar Telstar.

0    
WillemBreda

Flieger schaart zich in het rijtje Blanco en Kas. Grijpen elke gelegenheid aan om SvH of PvH te prijzen. Al had ik een ander ‘afwerkwoord’ in gedachten. Of ze nu 10 minuten spelen, 50 jaar worden of... Ach, laat maar...

8    
sjef de gevulde [email protected] Flieger

Als je beter oplet en verder dan je neus lang kijkt weet je dat de BSR hier wel degelijk aandacht aan heeft gegeven met een bericht op socail media met foto en alles. Eerst kijken en dan pas roepen moet jij toch weten god allemachtige zwatser

27    
Ivo

De verdediging:
Olij stond weer goed te keepen, Mashart speelde een puike wedstrijd. Superscherp in de duels en ook aanvallend gaat het steeds beter. Riera en Rosler ook degelijk. Verschueren stond als rechtsback heel diep, maar kon aanvallend niet veel potten breken. Het is nou eenmaal geen speler met een fluwelen techniek.

Het middenveld:
Van der Gaag deed het zeer behoorlijk, zoekt de combinatie op ipv dat eeuwige gedribbel van Boussaid en Ilic. Boussaid blijft leuk om naar te kijken, maar het is niet effectief en daarnaast maakt hij iedere wedstrijd wel een paar rare fouten waardoor het team in de problemen komt. Dogan valt me tegen, zowel opbouwend als in de afronding. Van Anholt kwam er in, ik vind hem als middenvelder ook niet overtuigend.

Aanval:
El Allouchi speelde een matige wedstrijd, voorzetten niet goed, maar ook te slap in de duels. Luca Ilic scoort dan wel, maar is een ontzettende momentvoetballer. De ene keer heel goed, het andere moment zie je gewoon dat hij het laat lopen of bewust loopt te kutten. Stokkers deed het goed in de 1e helft, won veel duels, gaf een prachtige voorzet op Dogan, die mistte. Zijn 2e helft was minder. Sydney viel niet geweldig in, vond ik. Werkt hard maar zelfs passes over 10 meter komen niet aan. Dat kan echt niet. Filipovic viel wel goed in. Scherp in de duels en in korte tijd een paar goede voorzetten gegeven.

Blij met 3 punten, aardige eerste helft waarin we mochten komen, maar toen MVV druk ging zetten was het weer bagger. Heel irritant dat je na de 1-0 inzakt ipv doorzet. Ik vind dat een trainer daar op moet coachen en ingrijpen.

Nog 3 competitiewedstrijden en 1 bekerwedstrijd en dan snel het middenveld versterken. Er is een fysieke sterke spelverdeler nodig die de jonkies kan aansturen.

10    
ome cor

Van Flieger is terug en de toon is weer gezet.
-Ruud Brood tv
-Brood die 5 snippen schuldig zou zijn
-foute bezitters
-kansloze TD zonder creativiteit
-geen aandacht voor de verjaardag van PVH

Geen idee in welk hol meneer Deelen de afgelopen tijd gezeten heeft, maar kan iemand hem astemblieft daar weer terug in stoppen en de boel deze keer wéel goed afsluiten.

Ruud geeft in mijn ogen een eerlijke analyse. Loopt niet gelijk met de muziek voorop omdat we weer 2x gewonnen hebben. Ik zeer realistisch en kent de pijnpunten.
Staat voor de volle 100% achter zijn keuzes en laat zich niet van de wijs brengen door anders denkenden.
Hulde ! Gefeliciteerd Ruud en succes, want dat het beter moet weten wij allemaal wel mooi te vertellen, maar jij bent je daar ook van bewust en aan jou de taak dit ook te realiseren met de ploeg.

12    
[email protected]©

Alles winnen tot de winterstop, gelet op het programma mag niks minder de ambitie zijn.

10    
Ivo

@Ome Cor

Eens hoor, prima analyse van Ruud. Maar een aantal punten komen iedere wedstrijd terug en daar moet dus aan gewerkt worden, of je moet andere keuzes maken in je team. Ik vind Dogan en El Allouchi te vergelijkbare spelers, daar heb je er geen 2 van nodig. en Boussaid en Luca Ilic samen zorgen ook voor teveel onrust op het middenveld. Toch staan ze zo'n beetje iedere wedstrijd alle 4 in de basis. Dan kom je duelkracht en effectiviteit te kort. Dat heb je in de KKD hard nodig. Het is niet zo dat wij zo veel individuele kwaliteit hebben dat we toch wel winnen.

Als Ivan Ilic geschorst is, en Verschueren rechtsback staat, wie moet dan op het middenveld de duels winnen? Dat ging na de 1-0 helemaal mis en was toch wel te voorspellen. Nogmaals complimenten voor van der Gaag, die deed het prima, maar op het moment dat MVV druk ging zetten vielen de anderen wel wat door de mand.

19    
DunErwt

ff mn geelzwarte bril opzetten......

Wat een wedstrijd!
Je kan wel zeggen dat onze creativiteit, passen en voorzetten subliem zijn.

ff mn geelzwarte bril afzetten.....
Blij met de 3 punten maar man man man man man wat een armoe.

13    
Marti

Dat lopen met de bal doet Boussaid dus veel te veel ,daar moet Ruud Brood hem eens op wijzen , hij wil de bal bijna aan de voet van ‘n teamgenoot afgeven, daardoor gaat het iedere keer op het laatste moment mis en is het weer balverlies .

-6    
Rubenac

Iemand bekend met de nieuwe speler van Vitesse ?

4    
Frits

1 ding is ZEKER! Met deze selectie gaan we niet promoveren: Veel te weinig scorend vermogen!!!

1    
NAC4Ever

De eerste helft vond ik ons bij vlagen redelijk. Maar bij een aantal fases vond ik dat er te weinig energie in de aanvallen zat. In de tweede helft vond ik die energie nog minder.
Toch had ik niet het gevoel dat de 1-1 zou gaan vallen. MVV heeft een paar grote kansen gehad, maar het grootste gedeelte vond ik dat we verdedigend goed stonden.
Wel bleef het oppassen, hierdoor voelde de 2-0 als een bevrijding.

Nu 3 punten tegen Telstar pakken. Verwacht niet dat we het daar makkelijk gaan krijgen. Maar zie ons als wel de favoriet.

-5    
Scheppioni

Brood is het helaas niet, ik had goede hoop met Ruud evenals met vd Gaag maar kom van de koude kermis thuis, nu haalt hij nog met een geflateerde winst zijn gelijk, maar telstar gaat op deze manier een grote domper worden !!! Verdedigend gaat het nog redelijk, maar creatief en scorend vermogen horen we bij de drie minste van de kkd !!!

29    
De muzikant

@bsr: als jullie het zo enorm belangrijk vinden om de posts van Flieger te verwijderen, verwijder dan ook de posts van al die sukkeltjes die het zo belangrijk vinden om er daar op te reageren. Die vind ik meer storend dan Flieger zelf.

33    
Dirk

Censuur is dodelijk voor een forum! Dikwijls heeft Flieger zelfs gelijk. We zakken steeds verder af. En dat mag gerust gezegd worden...

8    
Breda 1965

Hulde aan Dirk en de Muzikant

-1    
toontje1964

en ook de graafschap gaat zijn puntjes verliezen!!!

1    
Ritchie

Als ons NAC zich echt goed wil ontwikkelen, zal ernaar gestreefd moeten worden dat iedere selectiespeler minstens een ZEVEN moet halen voor zijn prestatie! Die beoordeling moet door deskundigen gedaan worden aan de hand van een prestatierapportage.

PAS DAN IS ER SPRAKE VAN:

EEN TOPSPORTKLIMAAT!

16    
Pizzabakker

Eens met Dirk. Wat heeft onze vriend Flieger nu weer misdaan, dat hij wederom van de site is verbannen?
Reacties op zijn bericht dan ook verwijderen wat mij betreft. Hoogst irritant om reacties te lezen op iets waar ik niet over kan oordelen!
Ik wil graag alle meningen horen van Hosanna roepende, zigzaggend over de tribune hobbelende polonaiselopers tot aan uiterst kritische notoire doemdenkers. Censuur is juist ongepast op een forum als deze! Zolang men anderen geen enge ziektes toewenst of op andere wijze kwetsend bejegend, reacties gewoon laten staan!

8    
Ger

Het kritische geluid is GOUD waard!

Eens dat er bij een TOP Sport- klimaat 1minstens pet speler een 7 hoort! En wat mij betreft ook voor de coach!

7    
ennaojseejer

Welkom bij de site van de positivo's. Flieger kan een zeur zijn, maar hij heeft ook best vaak gelijk. We horen toch ook werkelijk helemaal niets van onze TD en AD? Dat is toch ook absurd. En er ontbreekt nogal wat in deze selectie (bedankt TD), daar kan Brood ook weinig aan doen.

8    
Dutchbird

Als gevolg van een ban ben ik hier maandenlang niet geweest. Nu de ban is opgeheven schrik ik van de website en vooral van de willekeur waarmee de huidige redactie bans uitdeelt. Als je Flieger bant en Ome Cor lekker laat zitten, maak je als redactie duidelijk dat een fair policy heel ver te zoeken is. Hier gaat bsiderats kapot aan.

Laad alle berichten na dit bericht in