Overal waar we komen

Gylermo Siereveld (O-19) tekent eerste profcontract

Thiestemberg

Na Bart Verbruggen is nu ook centrumverdediger Gylermo (Misaine) Siereveld er in geslaagd om een contract af te dwingen bij NAC. De zeventienjarige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2022 aan de club verbindt.

Siereveld maakt dit seizoen indruk bij de O-19, met zijn coaching en duelkracht is hij een steunpilaar in de defensie van Michael Dingsdag. Tot nu toe speelde Siereveld alle tien competitiewedstrijden van de O-19 volledig uit. Zijn sterke prestaties zorgde er zelfs voor dat Siereveld op de radar bij PSV verscheen, maar met dit contract is een overstap dus van de baan. Afgelopen interlandbreak maakte Siereveld zijn (onofficiele) debuut in de hoofdmacht in de gewonnen wedstrijd tegen KAA Gent en nu heeft hij dus ook een profcontract afgewongen. Dat allemaal nog geen zes maanden na zijn overstap van JVOZ. De jonge centrumverdediger zal in de winterstop ook met het eerste elftal mee op trainingskamp gaan naar Portugal. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Ruud Brood na NAC - MVV (2-0) 22 reacties
Volgend bericht
Resterend programma tot winterstop 20 reacties
Terug naar overzicht
32 Reacties
52    
Fredje

De zeeuwen gaan in breda helemaal gek. Dit is al nummer drie van jvoz

39    
Breda

Goed achterland. Om meerdere redenen. Goed dat NAC daar duidelijk actief is.

39    
Jf

Gezien de interesse van Psv een mooie stap van NAC en goed werk van de Td.

2    
Henri

NAC moet in de winterstop twee routiniers kopen en eigen talenten versneld in gaan passen. Een echt talent van 17-18 jaar moet in de KKD wekelijks kunnen spelen. Dan kunnen ze in een eindsprint middels de nacompetitie nog iets bereiken. Zo niet moet er een sterke reeds merendeels goed ingespeelde basis staan voor volgend seizoen. Voorkomen moet worden dat ze volgend jaar voor de zoveelste keer op nieuw moeten beginnen. De basis moet dan staan en een goed positiespel moet er in zijn geslepen. De man die dat het beste kon is in mijn ogen trouwens altijd Ton Lokhoff. Wanneer gaat NAC eens gebruik maken van zijn ervaring, expertise en Duitse netwerk?

3    
Kipiani

Mooie foto van tekenen van dit contract met TD Tom en Gylermo op Facebook.

18    
Scheppioni

@Henri
Ik zou as ik NAC was is even met Alfred Schreuder kontakt opnemen, twee duitsers erbij in de midden en aanval zou niet misstaan, trouwens doet Dingsdag weer goede zaken vandaag in nijmegen, klasse 0-2 !!

9    
TvB

Leuk die talenten, maar hoop toch dat er in de winterstop 3 basisversterkingen komen die ervaring en kwaliteit hebben. Mocht er weer een jonge gast gehaald worden ben ik alleen blij met een ‘buitenkans’ ala manu destijds.
Hopelijk met het niet te lastige programma van de komende weken kunnen we wat aanhaken bovenin, en dan na de winterstop eroverheen klappen nondeju

8    
Michel

Hebben wij al een Duits netwerk dan? We hebben in Ton Lokhoff en Alfred Schreuder wel twee mannen die zouden kunnen bijdragen, maar heb nog geen Duitse toppers voorbij zien komen.

Vraag Tamas Peto maar eens naar Hongaarse talenten. Die weet er vast wel een paar

In topic: gefeliciteerd Gylermo, well done!

50    
Kopspion

Dessers topscorer eredivisie
Toch knap en het is hem gegund
Volgens een aantal hier hoefde hij niet terug te komen naar NAC.....

-8    
Henri

@Michel
Er zijn volgens mij genoeg Eredivisieclubs die het goede voorbeeld geven met Duitse spelers. Overigens spelen er in Duitsland ook andere nationaliteiten, kijk maar naar Willem II. Wat Hongaren betreft, Hongarije behoort niet tot de EU en derhalve zijn die spelers voor het huidige NAC onbetaalbaar.

2    
Henri

@Kopspion
Op dit forum zitten inderdaad enkele echte kenners. Er zijn er hier wat geslachtofferd zeg, Seuntjens 2x, Schalk en nu weer van Hooijdonk om er zomaar enkele te noemen.

12    
Joop Sloop

Henri, PANNENKOEK. Hongarije zit al jaren bij de EU, kenner...

6    
Rade

De centrale verdedigers krijgen de laatste jaren regelmatig een contract, maar aan Meijers en Klomp hebben we gezien dat dit geen garantie is voor een mooie toekomst in het geel-zwart..

Hopelijk gaat t met deze jongen beter en kan hij met JP het centrale duo gaan vormen. Met Mashart op links en Vd Gaag, Sabir en Azzagari op t middenveld zit er een hoop potentie...

Mochten we dit jaar niet promoveren, dan verder bouwen op deze jongens en zorgen dat er geen City boys of van Anholts in de weg lopen..

6    
Henri

@JoopSloop
Inderdaad wat een flater hoe kan ik het mooie land van die despoot Viktor Orban nu missen. Je ziet maar weer je kunt niet overal een kenner van zijn en sport en politiek zijn meestal een slechte match.

2    
Henri

Fred1 zal er meer vanaf weten want ik heb de Kluts niet zoveel zien spelen, maar als ik deze aktiefoto zie doet het mij qua stijl aan Daan Schrijvers denken. Body en nog linksbenig ook.

3    
geelzwartwit

@michel

Dit is van jaaaaren terug.. Ondertussen scout hij volgens mij niet meer voor NAC.
Peto feher arverladze salmon lokhoff Arnold zomaar wat oud spelers die wel eens tips zouden kunnen hebben.. Mochten ze dat willen en mogen.

Na beëindiging van het contract bij NAC vertrok Pető naar zijn oude club Ujpest FC [1] in Budapest, Hongarije. Hij tekende daar voor de seizoenen 2007/2008 en 2008/2009. Door blessures moest hij zijn carrière vroegtijdig beëindigen. Momenteel verricht hij nog scoutingswerkzaamheden voor NAC Breda.

11    
Buurman

Beste Henri. Ik lees je reacties altijd graag. De vergelijking met de Kluts gaat volgens mij niet mank. Goed gezien denk ik. Al was Daan natuurlijk van de buiten categorie. Dessers is het schoolvoorbeeld , hoe moeilijk ook om dit hier toe te geven , dat TD Smulders niet alles fout deed. Bij Heracles zit de gevoelige en zeer sympathieke Cyriel weer bij de juiste club en laat hij zien wat hij kan. En hij heeft zijn eindniveau denk ik nog niet bereikt. Dat op deze site mensen zaken verkeerd beoordelen regelmatig is niet erg. Het is allemaal maar relatief en iedereen heeft het recht om mee te praten. De een weet nu eenmaal meer dan de ander. Wel maakt de toon de muziek en het is jammer dat nogal wat reageerder hier niet fatsoenlijk blijven tegen elkaar. Scherp zijn is wat anders dan iemand in de zeik proberen te zetten. Je kunt ook proberen iets van elkaar op te steken. Wat dat betreft heeft die trainer van Vitesse punten gescoord. Wat een geweldige kanjer zeg om op deze wijze te kunnen toegeven dat iets niet loopt en dat je dan ook naar jezelf moet kijken. Typisch voorbeeld dat de toon de muziek maakt. Althans zo denk ik erover.

0    
Michel

@Geelzwartwit

Moet je nagaan hoe lang we ons NAC al volgen 😁

Ik probeerde er in ieder geval er mee aan te geven dat we dat soort oud-spelers moeten proberen. Tamas is gegrepen door NAC en dat is gaaf, dat zij wij ook tenslotte! Maar goed, we zijn na een aantal zaadoogsten weer aan het presteren dus laten we kijken waar Toms scouting ons brengt.

1    
Henri

Ik ben het helemaal met je eens BUURMAN. Soms lijken dialogen onder bepaalde items op dit forum wel kooigevechten. Mede forumleden oftewel mede NAC supporters kleineren, uitschelden, voor gek zetten. Jammer allemaal.
Wat Smulders betreft, dat was in eerste instantie een goede scout voor NAC. Brondeel, Dessers, Verschueren waren geen verkeerde aankopen. Maar volgens mij is hij na die beginperiode gaan freewheelen en vooral gebruik gaan maken van de database van MC. Helaas is die net zo slecht als de database van onze huidige TM. Mede daardoor is Smulders daarna de plank vaak mis gaan slaan.

1    
Buurman

Beste Henri. Inderdaad deed Smulders het in het begin niet verkeerd. De spelers die je noemt waren inderdaad schoten in de roos. En wat denk je van de andere Belgische spits die naar twente ging. Was dat Onal , ben even de naam kwijt ? Ik heb bij toeval wel eens contact gehad met Smulders , maar de man was op een opvallende manier overtuigd van zijn eigen gelijk. Een aparte eigenzinnige man. Dat mag natuurlijk , maar loopt het dan ( even) minder dan komen de kritieken als een lawine op je af. Of Tom het beter doet valt m.i. nu nog niet te zeggen.

0    
Basje

Mooi om te zien dat er een hele talentvolle stroming aan komt!

Ik zou graag een keer jp Hecke willen zien voor rösler.

3    
kopspion

graafschap gelijk tegen gae
nu dus nog 4 punten (5 met doelsaldo) achterstand op de nr. 2
in de winterstop 1 of 2 echte versterkingen (middenveld en aanval) erbij en we maken nog kans !?

3    
Wanny

Smulders vergat dat ie het met alleen wat talenten niet ging redden, zeker niet zonder de kwaliteit van Garcia en Angelino.
Anders had ie er nu nog gewoon gezeten.

0    
Buurman

Klopt Wanny. Overigens lukt het Tom alleen met talenten ook niet. Je kunt wel geluk hebben dat een jonge speler snel een leider wordt. Het was trouwens Unal. Goeie speler. Heb begrepen dat Dogan ook uit het boekje van Smulders komt. Of Dogan het gaat waarmaken is niet zeker. Moeilijk voor zo’n speler is dat hij of slecht of goed is. Of je speelt met 10 man of hij is van toegevoegde waarde en je speelt met 12. Tussen in is het bij dit soort voetballers nooit. Speelt hij slecht dan krijgt hij bakken stront over zich heen van de kijkers.

4    
Tombola Breda

Gezien de huidige positie van GAE is een gelijkspel met de graafschap uiteindelijk nog de meest gunstige score voor NAC.

Op Cambuur na speelt de rest van de top 10 allemaal zo wisselvallig als wat. Dus ja, er blijven genoeg kansen. Winterversterking met het budget van NAC is gewoon een lot uit de loterij. Ik zou gewoon verder proberen te bouwen met het huidige elftal. Er zit echt nog wel rek in.

0    
Buurman

Soort voetballer moet zijn ; type voetballer. Mooi dat graafschap slechts een puntje pakt. We dienen echt dit seizoen te promoveren. Want de 2 ploegen die uit de ere gaan donderen zijn veel sterker dan de ploegen die nu in de keuken ballen.

-7    
De muzikant

@buurman: nu ga je ineens weer toegeven dat smullie het in het begin best redelijk deed......... slappe hap, je waait met iedere wind mee! Wanneer heb je eens een echt uitgesproken standvastige mening ?

6    
Buurman

Beste muzikant. Over Smulders heb ik altijd gezegd dat hij met het halen van spitsen het goed heeft gedaan. Dat is met Dessers , Unal , Ambrose en Sadiq een vrij voor de hand liggende conclusie vond en vind ik. Ik ben van mening dat Smulders is gesneuveld omdat hij het vertrek van Angelino , García en Ambrose ernstig heeft onderschat. Verder was Smulders een zeer eigenzinnige man en dan maak je vijanden. Hamvraag is of we met Tom nu beter af zijn. Daar valt m.i. nog weinig over te zeggen. Dat ik met alle winden mee zou waaien lijkt mij een onjuiste conclusie , maar je mag dat natuurlijk gerust vinden. Dat NAC zo snel mogelijk weg moet uit de keuken zijn we het over eens.

1    
Molenschot Loco

Laast zijn de algemeen directeur en de TD in Manchester geweest Zouden jullie eens kunnen vragen aan een van de heren wat daar is besproken of was het gewoon een snoepreisje......

5    
Wanny

Zou heel vreemd zijn als de AD en TD niet met enige regelmaat in Manchester komen.

0    
Dutchbird

@Kipiani (30 November 2019, 17:51)
Mooie foto van tekenen van dit contract met TD Tom en Gylermo op Facebook.

Die kerel met die McLeans lach is onze Friese AD hoor.

0    
ome cor

Hoe kun je dit goed formuleren ?
Voor de jonge Siereveld een bekroning op z'n werk tot nu toe.
Maar nu begint het pas voor hem.

Van Hecke is hem voor gegaan, maar in geval van blessures is dat niet het eerste alternatief.
Meijers is hem voorgegaan en werd uiteindelijk verhuurd aan Helmond Sport en mocht daarna vertrekken.

Niet om pessimistisch te zijn, want er lopen er hier al genoeg rond met een hoog azijngehalte in het bloed, maar nu moet Gylermo zich gaan onderscheiden.
Bij de jeugd heeft ie zich al bewezen, maar nu moet hij laten zien dat hij makkelijk met het eerste mee kan. Hij moet iets uitstralen, zeker voor iemand op zijn positie in het veld.

Dus ik ben heel benieuwd naar zijn vorderingen en of hij er in slaagt om zijn kans te pakken.
Ik hoop het voor hem van harte !

Laad alle berichten na dit bericht in