Wij gaan niet opzij

Immers heeft niks met kritiek: "Veeg ik mijn reet mee af"

Das Phantom

Lex Immers verscheen gisteren na de verloren wedstrijd tegen Excelsior (1-2) voor de camera van Omroep Brabant en had daar stevige teksten voor mensen die kritiek uiten. "Kritiek op wie dan ook, of het nou op een spelersgroep of een trainer is, dat interesseert mij echt geen reet. Daar veeg ik mijn reet mee af."

Volgens de ervaren Immers kan je nooit iedereen tevreden houden en zullen er altijd mensn kritiek hebben op spelers en trainer. Zelf zegt hij het niet te lezen en dus krijgt hij weinig mee van de onrust onder de supporters. 

Immers denkt dat NAC een kans maakt om te promoveren tijdens de play-offs, ondanks het spel dat op de mat wordt gelegd. "Voetbal is voetbal. Jullie hebben een zwart beeld van de wedstrijden die wij spelen", aldus de routinier. "Het kan altijd beter, maar ik denk dat wij vorige week (tegen Roda JC red.) helemaal niet slecht hebben gespeeld." 

Hij ziet vooral aanknopingspunten als het gaat om geduld in de ploeg en het blijven zoeken naar de mogelijkheid om te voetballen. "Af en toe hoort er eens een lange bal bij, maar ik heb het gevoel dat mensen denken dat wij alleen maar lange ballen spelen." 

Bekijk hier het hele interview met Lex Immers bij Omroep Brabant. 

Bron:
B-Side Rats, omroep Brabant
Vorig bericht
BSR TV: Thom Haye na NAC - Excelsior (1-2) 41 reacties
Volgend bericht
Man of the Match: NAC - Excelsior (1-2) 75 reacties
Terug naar overzicht
113 Reacties
205    
zwampie

Hier gaat het dus fout.
De bepalende/ervarende spelers en trainer vinden dat het allemaal niet zo slecht gaat en we dus eigenlijk gezegd nog tevreden moeten zijn ook en we helemaal niet mogen mopperen.
Als men er niet voor open staat om te zien dat het gewoon slecht is (en je niet moet teren op een half uur per wedstrijd waar het wel wat beter gaat maar waar je eigenlijk op dat moment al met 3-0 achter had moeten staan), dan zal er ook nooit een kentering komen.

Dan bereik je met deze spelers en trainer niks.

Zou Bilate dit gisteren nu ook gedacht hebben nu hij het vanaf de tribune mocht aanschouwen en ook denken ,dat iedereen gek is en te negatief en dat het voetbal wat ze op de mat leggen best wel goed is.55    
Lamington

Een mooie carrière als orderpicker ligt in het verschiet.
Dag Lex.. jouw inzichten boeit mij ook vrij weinig.

90    
sCARz

Zo die kan ook bij het grof vuil. Meneer Immers vergeet even dat hij dankzij de fans z'n brood verdient. En het gaat niet om een paar dissidenten. Het voetbal is NAC onwaardig laf. Spelers hebben gemiddeld te weinig drive en over de trainer wil ik het niet eens meer hebben.

90    
Molenschot Loco

Nou Lex wij vegen onze reet af met jou mening over mensen die jou salaris betalen !!! Je hebt het grootste budget van de KKD met ervaren eredivisie spelers en er klopt geen hout van !!!

106    
Barbapapa

Dat hij zich niet gek laat maken door wat er op internet gezegd wordt is goed. Dus dat gedeelte vind ik niet schokkend. Waar ik me wel zorgen over maak is dat hij echt denkt dat NAC aardig voetbalt.

Die wedstrijd tegen Roda met drogen ogen goed noemen dan heb je wel een aardig plaatje voor je kop. We zijn op 25 minuten na totaal weggespeeld.......

63    
sjef de gevulde koek

Toch vraag ik me echt af wat voor zelfbeeld sommige spelers en Trainers hebben. Elke week hoor ik dat ze het niet zo slecht vinden etc. Bij Roda had je zwaar moeten verliezen en gisteren al had je nog 3 jaar door gespeeld had je nog niet gewonnen. Elke week word het slechter en als je dat niet ziet als speler dan ben je ook niet helemaal helder van geest hoor. Lex het is KUT zo duidelijk.

42    
Kisku

Makkelijk lullen met 2 ton salaris en 1 ton tekengeld samen met malone ..veeg mijn reet af met kritiek ppppfffff

46    
Aspo

Jammer, had wel meer begrip verwacht van een speler zoals Immers. Is een van de weinige die wekelijks een redelijk niveau aantikt en is een jongen van het volk. Hij zegt wat hij denkt, maar in sommige gevallen is het beter om dat even niet te doen...

27    
den hulk

nou nac veeg je reet maar aan die haagse kliek weg er mee en wederom opnieuw bouwen

38    
toon

flikker donderstraal dan een eind op man

26    
Bladran Yanco

Immers was gisteren een van de betere, meerdere met zijn inzet hadden gegarandeerd geleid tot een ander resultaat. Echter had hij dit, ondanks dat ik het wel snap wat hij zegt (voetbalsupporters leven op emotie en in de waan van de dag), toch echt anders moeten verwoorden...

14    
RaraNAC

We kunnen veel kritiek hebben maar hij is wel de enige die wat gif in zich heeft... als hij dit nou inzet in de wedstrijd en kleedkamer dan komen we nog ergen.
Dat interview met Haye baart mij meer zorgen...

205    
zwampie

Hier gaat het dus fout.
De bepalende/ervarende spelers en trainer vinden dat het allemaal niet zo slecht gaat en we dus eigenlijk gezegd nog tevreden moeten zijn ook en we helemaal niet mogen mopperen.
Als men er niet voor open staat om te zien dat het gewoon slecht is (en je niet moet teren op een half uur per wedstrijd waar het wel wat beter gaat maar waar je eigenlijk op dat moment al met 3-0 achter had moeten staan), dan zal er ook nooit een kentering komen.

Dan bereik je met deze spelers en trainer niks.

Zou Bilate dit gisteren nu ook gedacht hebben nu hij het vanaf de tribune mocht aanschouwen en ook denken ,dat iedereen gek is en te negatief en dat het voetbal wat ze op de mat leggen best wel goed is.8    
San Marco

Immers heeft nog wel recht van spreken gezien zijn eigen spel en inzet. Ik denk dat we verder onze rest af kunnen vegen met een heel groot deel van de rest

23    
Bart

Ugghh... klaar met dit seizoen, deze spelers en deze trainer.. ze weten het allemaal zo goed en wij mogen niets zeggen en alleen maar positief zijn terwijl deze passanten onze club verder laten afzakken... WE STAAN 5DE! Om je kapot te schamen... kijk godver eens in een spiegel en kijk je wedstrijden terug om te zien hoe tering slecht er gespeeld word!

25    
Cambridge

Gebrek aan zelfkritisch vermogen lijkt het. Je ziet het bij Steijn, bij Immers. Dat is wel problematisch. Dat er eerder in het seizoen, toen we wel op koers lagen voor plek 2 sommige spelers het maar niet goed konden doen: ja daar kon ik mij ook niet in vinden. Maar na een serie van 5 wedstrijden waarin je enkel tegen een jong team de punten pakt, moet je echt wel een andere toon aanslaan.

Het vertrouwen is weg.

38    
Pannelap

Lex, dat je de - soms ongezouten - mening van de supporters niet totvje door laat dringen vind begrijpelijk.

Maar als je zegt "we spelen best aardig" dan heb je ze niet allemaal op een rij en verdien je gewoon een schop onder je reet.

Lex, stront stinkt nu eenmaal en verbloemen is zinloos. Wat jij en je collega broodvoetballers laten zien onder leiding van MS is gewoon stront! Ben een vent of geef geen interview, want wat jij nu zegt stinkt vreselijk Lex!

22    
John

Veeg ik mijn reet mij af is de handelswijze van Manders, Steijn, Malone en Immers.

Zonder ingrijpen van RvC is NAC kansloos voor promotie en staat toekomst op het spel.

1    
Dun Diëe

Het zal bij veel supporters verkeerd vallen, maar hij heeft natuurlijk een punt. Je kan het nooit voor iedereen goed doen, dus kun je je beter op jezelf en het team focussen ipv alle kritiek online door te gaan nemen. Er is natuurlijk ook genuanceerde kritiek vanuit de achterban, maar als je weinig tot niks leest krijg je daar weinig tot niks van mee. Ik snap de ophef niet zo, al was het niet zo handig om het zo te verwoorden.

13    
Titatovenaar

Wat een onzin kraamt Immers hier allemaal uit. Zo’n ervaren speler en dan zo antwoorden, dat komt alleen maar omdat hij zich de kritiek wel aantrekt.
NAC speelt gewoon waardeloos al een heel seizoen zie je geen vooruitgang en lijn in het spel! Elke keer dat gezeur van wie dan ook “ik heb goede fases gezien in de wedstrijd” en “goede aanknopingspunten” je hebt nu al 35 wedstrijden gespeeld en ik kan niet zeggen dat ze daar iets mee hebben gedaan. Hoewel ik best respect heb voor Lex, maar hij moet zeker in de KKD meer brengen en zeggen waar het op staat, dat het spel gewoon zwaar onder de maat is met het materiaal wat je ter beschikking hebt. Neemt niet weg dat er een aantal flops tussen zitten waar Maurice en Mattijs verantwoordelijk voor zijn, maar we moeten het doen met wat we hebben op dit moment.

17    
SjorsNac

In de comments hier wordt geen blad voor de mond genomen en vaak worden spelers met de grond gelijkt gemaakt hier en nu deelt een speler eens wat uit, rauwe mening vanuit emotie, sommige supporters kunnen daar niet mee omgaan blijkbaar. Niks mis dit interview, hij heeft er ook de pest in dat is duidelijk.

-16    
Stift

Men is niet (zelf)kritisch en leven in een waanbeeld van hun eigen prestaties. Combineer dat met alle wisselingen positioneel en tactisch en je krijgt een team zonder vastigheden, visie en doel. Het hele groepsproces is verkeerd voor de groepsdynamica. Spelers worden na een individuele goede reeks gewisseld. Malone, Immers, Bilate, Rutten en Haye zullen altijd spelen wat perspectief wegneemt voor andere spelers. Je kan dit alleen doen als elke speler de pannen van het dak speelt en het verschil maakt. De manier zoals de trainer het team begeleidt, aanstuurt en de wei in laat gaan zal moeten veranderen anders blijft het kwalitatief onder de maat met dit spelersmateriaal.

19    
Theoden King

Fijn dat de heer Immers ons even uitlegt hoe de wereld in elkaar zit. Het gaat helemaal niet slecht met NAC. Dat is slechts een mening.

Altijd prettig om nieuwe inzichten op te doen.

28    
Sjak

Beste Lex,

Nog 4 wedstrijden en dan zit het erop voor jou en de Haagse enclave hier bij NAC, persoonlijk heb je niet gefaald, je bent de enige die nog wat niveau haalt maar de rest blijkt het toch alleen maar Haagse bluf te zijn, of zoals wij hier zeggen gebakken lucht!

Spelers en trainers zijn hier passanten Lex, over een paar jaar kunnen we behoorlijk schijtlollig doen over het niveau waarop jullie nu spelen. Weet je nog die tijd met Steijn, Malone en Maria, wie??
Die konden er geen ene sodemieter van!!!

Met deze kut opmerking maak je geen vrienden Lex, jullie komen al goed weg dat we nu niet in het stadion zitten, wat je leest is maar een fractie van de reacties van de supporters.
Volgend jaar gaat dit niet op dezelfde manier gebeuren, dat kan ik je sowieso al vertellen, geloof mij, we zijn nu nog heel mild!

16    
Scheids!

Zo nét na zo’n alom bekende zaadpot , vraag je als journalist om problemen als je zoiets mededeelt aan zo’n ras Hagenees! Volgens mij druipt ook bij Lex de frustratie van zijn vermoeide lijf en weet hij zich inmiddels ook geen raad met zijn teamgenoten!
Als ieder teamgenoot dezelfde inzet had als Immers, dan was Gudde met die schaal in Breda beland!
Maar met een slapjanus als Maurice Steijn, die totaal geen zelfreflectie heeft en geen greintje kritiek duld van wie dan ook, zul je in Breda niet één keer met een prijs naar je fans zwaaien!
Ik denk dat we maar weer eens een lijstje moeten maken met capabele trainers die NOAD in de spelers weet te pompen!
Ik trap af: Graham Arnold!

7    
Peerke

Vraag me af of Lex nog wel gemotiveerd is. Een speler die zo lang in de top gespeeld heeft moet toch weten dat als hij aangespeeld wordt hij open moet staan. Was gisteren niet het geval. Zijn balaanname’s waren zo dat hij alleen terugkon. Voor de rest prima Lex, maar als je het niet erg vindt laat ik de seizoenskaart van zijn zoon compenseren en schenk ik dit niet aan NAC.

18    
Ray

Ik word hier zo moe van. Hierboven roepen weer mensen over inzet. Het heeft geen reet met inzet te maken. Het heeft er mee te maken dat er geen ingespeeld team staat met vaste patronen. Alles is gebaseerd op toeval.

Als speler 1 de bal heeft weten de overige 10 niet wat ze moeten. Bij balverlies hetzelfde.
Je kunt nog zoveel inzet hebben maar als het niet goed staat heeft inzet nul effect. Dan wordt je door al die (Jong) teams helemaal weggetikt, ook in de KKD

21    
Ratkopf

Ik heb het interview gezien en deze uitspraken moet je wel in de juiste context zien. Hij heeft het hier over meningen in de voetballerij algemeen. Dus denk aan de heren in de praatprogramma’s, de overige media en de supporters. Als je daar naar 15 jaar je oren naar zou laten hangen ben je pas echt ver van huis. Ik zou er net als lex schijt aan hebben. Desalniettemin zou ik hem graag iets realistischer horen over het spel dat ze op de mat leggen dat doet gewoon pijn aan de ogen.

16    
de genraal

Immers is doof voor terechte kritiek.
Bovendien heeft hij dezelfde waanideeën over het spel van NAC als Steijn.
Kijk eens een wedstrijd terug Immers dan zie hoe vreselijk slecht jullie spel is.

7    
VakG

Wat een ongelooflijke kneus zeg! Het is niet zo slecht....blij met een 3-3 tegen Roda!? Ohja en tegen jong Utrecht hebben ze toch goed gespeeld? Hou is op man! Het was dat jong Utrecht zo slecht was maar anders had je ook niet gewonnen. Is Lex de wedstrijden tegen Jong Ajax, Eagels en Volendam vergeten. Misschien moet Lex toch iets meer gaan lezen want van reflecteren heeft Lex volgens mij nog nooit gehoord!

12    
henk

De Haagse kliek begint inmiddels meer op een Haagse sekte te lijken. Iedereen is gek behalve zij. De supportertjes moeten hun bek houden en blij zijn dat deze 'grootheden' voor NAC spelen of werken. Immers speelde gisteren totaal niet goed. Ja, hij oogt druk en driftig, maar is vaak niet aanspeelbaar, heeft moeite met de bal aannemen en verspeeld de bal bizar vaak voor een speler met zijn ervaring.
Wat Immers hier uit is ook geen rauwe mening o.i.d. Het is een gebrek aan zelfkritiek en gebrek aan realiteitszin. Mensen die hem daarop wijzen zijn het probleem, niet de wanpresterende prinsjes op het veld. Immers heeft niks met NAC behalve zijn veel te dikke salaris. Het is naïef om anders te denken.

1    
Castle

Op die leeftijd en een zak met geld kan je zo lullen.eigen jeugd op de bank zijn die slechter dan jou en malone lex denk het niet en dan venema en dan de duels van mounir en de rooy dit gaat het niet worden

2    
NAC-FCSP

Hij heeft een kop om op te schijten!!
Eruit met die Haagsche kliek!

13    
Ratjeduneerste

Nee Lexie, wij zien met zijn allen iets heel anders dan jullie.

Wij vinden dat je moet vechten voor promotie, jullie vinden het prima als je 2x wint in 7 wedstrijden.
Wij willen wel vechten voor de club, jullie vinden een wandeling op het veld iedere vrijdagavond 'voldoende'.
Wij vinden 3 tegendoelpunten niet best, jullie vinden dat je dan 'prima hebt gespeeld.'

Volgens mij zegt dit meer over jullie als selectie hoor Lex. Er is iets grondig mis als je denkt dat het wel prima gaat zo!

We zijn KANSLOOS in de play-offs met zo'n instelling als jullie.

En ohja, WIJ BETALEN JULLIE VERDOMDE SALARIS LUL !!

7    
NAC-FCSP

Excuus voor mijn opmerking omtrent ''kop om op te schijten''
Ik liet me even gaan , maarrrr.... hij mag wel zelfreflectie hebben vind ik....
NAC staat verdomme 5e terwijl ze makkelijk 2e hadden kunnen zijn......
Maar met dat schijtbakken voetbal van Steijn......... is dat onmogelijk!

8    
Luisindepels

Immers, je bent een jobhopper. Dat mag áls je iets op de mat legt. En een testimonial krijg je pas na 10 jaar. Zoiets is Bergkamp overkomen bij Arsenal. Jij zit op 600 lichtjaren vandaan bij Bergkamp, qua alles wat met voetbal te maken heeft. Doe iets wat je onsterfelijk maakt en laat niet je ware aard zien want dan val je door de mand. Je hebt niets met NAC. Wel met rappers, tattoos en het strand van Ibiza. Dus praat geen poep. Laat je benen spreken voordat je weer aftaaid naar een ander salaris loket.

14    
Willem 4,5

Hand in eigen boezem steken Lex, dat zou beter zijn. Jouw mening is helemaal niet interessant, jij snapt schijnbaar niet wat NAC voor cluppie is, niet te vergelijken met ADO waar je vandaan komt. Daar kun je dat ordinaire gebral goed verkopen tussen dat andere ordinaire volk, hier niet. Eerst presteren en dan je bek opentrekken dat zou je sieren.

8    
Ibio

Beste tokkie lex,

Jij bent het NAC-shirt niet meer waard!!
Jij snapt het echt niet. Dit is onacceptabel om als NAC speler te roepen.

Maar ach, je bent alleen maar omgeven met je Haagse kliek. Die zullen dit waarschijnlijk allemaal wel vinden.

11    
Mo

Dit is een zwaktebod van Immers: Hij kan niet met kritiek omgaan.

11    
fvf6

En ik veeg mijn reet met Immers af , nooit meer opstellen liep de hele tweede helft met zijn kop naar beneden en veel misbaar te maken

8    
1 van de 2

BSR

Graag reactie stift verwijderen, ken teveel mensen die deze ziekte hebben meegemaakt en niet meer leven.
verder zegt Immers gewoon wat hij denkt, niet wat hoort te zeggen en ik vind dat een verademing

11    
VakGvlaggenploeg

Aangezien Lex niet veel leest of hoort hem toch maar een berichtje via Instagram gestuurd @leximmersHoi Lex,

Aangezien je niet veel hoort of leest een direct bericht van een teleurgestelde NAC supporter. Je interview van gisterenavond viel mij erg tegen. Voor een team met zoveel ervaring verliezen jullie erg veel punten en is het spel over het algemeen niet om aan te gluren. Je hebt het over de wedstrijd tegen Roda. Ben je nu serieus blij met een gelijkspel? Tegen Jong Utrecht was het wel goed? Doe die oogkleppen is af Lex. Baltempo was super traag en het was dat Jong Utrecht de tegenstander was maar anders waren jullie wederom zoek gespeeld. Ben je de wedstrijden tegen de Eagels, Volendam en Jong Ajax vergeten? Ik had echt een andere visie verwacht bij een routinier zoals jij....

Desalniettemin een fijn weekend.

Ps. Voetbal is voetbal maar 3 wedstrijden achter elkaar winnen is na de Corona periode niet gelukt dus het is een utopie om te zeggen dat we kans maken op promotie.

Een teleurgestelde NAC supporter

19    
Kees NAC

Je veegt je reet af aan de mening van de supporters en vraagt tegelijkertijd om van een tegemoetkoming af te zien om de duur betaalde salarissen en afkoopsommen te kunnen betalen! Schandalig!!

-9    
Nr. 12

Je kan vinden dat NAC niet goed speelt, maar de manier waarop dat wordt geuit is echt te negatief bij sommige supporters en ook bij Blanco, die elke week z’n gal spuwt en blijkbaar dikke maatjes is met de familie Van Hooijdonk. Ik ging als klein jongetje al naar NAC in de Beatrixstraat en was trots op ons als supporters. Nu herken ik m’n club niet meer. Speelt NAC afbraakvoetbal? Dan spelen veel mensen hier afkraakvoetbal. Schiet je niks mee op. NAC staat niet meer landelijk bekend om de sfeer, maar om het trainerskerkhof, de chaos, het azijn. Met deze negativiteit kun je nooit een club opbouwen.

11    
BREDA 1965

Als immers gelijk zou hebben,dan mag hij van mij alles zeggen wat hij wil.Was mijn favoriet dit seizoen.Wat hij hier zegt,is de grootste onzin die ik ooit gehoord heb.Nog geen 1 wedstrijd in een vol stadion gespeeld helaas,dat is het geluk van deze brok ellendige schijtspelers,OPSODEMIETEREN.Wat steijn betreft,de titel allerslechtste NACtrainer in de clubhistorie is voor hem.Als ik zo wordt behandelt door trainer en spelers..daar veeg ik mijn reet mee af...is goed lex...den haag moet echt de stad zijn met het laagste IQ van NL

16    
Rat uit Rijen

Dit krijg je dus als wij niet in het stadion mogen komen. Kritiek op internet lezen die gasten (terecht) niet. En in het stadion horen ze ons ongenoegen niet. Zo ontstaat er een heel andere realiteit, dan dat wat wij als supporters ervaren... Konden we maar weer naar het stadion!

10    
Marti

Ik merk dat er steeds meer uit Den Haag , de’r reet ergens mee afvegen ,

2    
Kipiani

Het NAC DNA. Breda in optima forma.
Proficiat en bedankt.
Iedere club krijgt het bestuur, directie, aandeelhouders en supporters die het verdient.

9    
Henri

Het is duidelijk dt het langaam een soort battle gaat worden tussen de Hagenezen en de rest. Wij en hullie. Daardoor worden de bewoordingen ook harder en onsympathieker, als signaal dat demessen intern worden geslepen. Het is duidelijk dat de Haagse groep elkaar niet gaat afvallen. Steijn en Manders zullen tot het uiterste worden verdedigd. Aan hen zijn mooie meerjarige contracten te danken hetgeen voor Immers en Malone wellicht het laatste vette contract zal zijn. Dat daardoor de sfeer op de werkvloer er niet beter op wordt is duidelijk. Van eenheid is er in deze selectie niet veel te herkennen.. Eén voor allen en allen voor één wordt niet beleden.

3    
Reflektor

Speelt idd best goed elke wedstrijd die immers

18    
Bertus

Steijn wordt door zijn 3 Haagse kneuzen die hij in zijn kielzog heeft meegenomen ( Haye, Malone en Immers ) genaaid en zijn voor een groot deel de nagel aan zijn doodskist.
Vertrouwen geven is leuk maar vertrouwen geven aan spelers die klaar zijn met voetballen en een deel spelers ( Schouten, Fiorini, Adelihou , De Rooij o.a ) wat het niveau niet aankunnen is je eigen graf graven.
Dus de vraag is niet of Steijn er uit vliegt de vraag is alleen wanneer vliegt deze zwakke trainer er uit.
Gisteren was het dieptepunt der dieptepunten, te laat wisselen en hoe slecht de wissels dan invallen is tekenend.
Als je dan naar de bank kijkt wie hij gewoon laat zitten vreselijk .
Een Kestens heb ik steeds met drive in zien vallen maar komt niet meer voor in het plan een eigen talent niet te geloven.
Azagari ook zo’n geval wordt volkomen voorbij gelopen.
En dan als klap op de vuurpijl onze grote vriend Elalouchi die alleen nog voor zichzelf speelt en niemand iets gunt en elke bal opeist.
Als we dan horen dat van Hooijdonk niet veel klaar maakte dan denk ik, gek hé mensen, als er van links niks komt en van rechts elke bal op scheenhoogte.
Wat moet je daar mee.
Ik zal blij zijn als Steijn en zijn enclave zijn opgerot en we verlost zijn van de egoïst Elalouchi.
Gisteren was het even balletje opzij leggen en het staat 2-0 dan doe je nog volop mee maar meneer ging voor eigen belang en uit de rebound werd het 1-1 omplaats van 2-0.
Niemand die je er over hoort maar daar ga je de teil in!!

8    
NAC4Ever

Weer olie op het vuur, lekker handig.....

17    
Theoden King

Interessant om te zien hoe roda, dat ons vorige week bij vlagen voetballes gaf, totaal wordt weggespeeld door fc den bosch.

Dat krijg ik toch het idee dat NAC bepaald niet best draait.

@Lex immers: dit is natuurlijk slechts mijn mening.

22    
Bredabredabreda

HAHA. Dit soort reacties van spelers bevestigd dus precies de onkunde van deze selectie.

“Zo slecht was het niet” - Lex Immers. “De eerste helft was niet zo slecht, en de druk waarmee we spelen is hoog” - Dion Malone.

Een totaal waanbeeld van de werkelijkheid. Of wij supporters kennen deze speeltijd niet dat zou nog kunnen. Maar week in week uit is het dramatisch. Echt een pure schade!

En die Maurice Steijn is de allergrootste grap. Die denkt dat wisselen verboden is volgens mij!

Met deze instelling en speelstijl kun je leuk met z’n alle praten over de play offs maar tegen elke tegenstander vlieg je eruit op deze manier.

MAURICE WAKKER WORDEN

20    
Baosje

Nog een paar wedstrijden én we zijn er gelukkig weer van af

Laat Ton maar met een shovel..de trainer en grotendeels de selectie bij elkaar vegen...

#DITISNIETMIJNNAC
#IKWILMIJNNACTERUG

14    
Tommy

Wijj zien natuurlijk allemaal af van compensatie om het mooie salaris van deze hoogvliegers mede te financieren.

11    
T hert

Wij vegen onze reet af met die haagse kliek.
Het is het hele seizoen niet om aan te zien. Als je denkt dat het niet slechter kan, is de volgende pot nog slechter.
Redelijk wat wedstrijden gewonnen, puur op geluk of oplevingen (afstandschoten, scheids mee e.d.), maar geen een wedstrijd dat je beter bent geweest dan de tegenstander.
Het hangt als los zand aan elkaar, met spelers zonder ook maar een beetje zelfkennis. En maar opstrijken iedere maand, maar een beetje terechte kritiek kun je niet hendelen.

Het moet beter, veel beter, maar met deze haagse kliek zie ik het niet gebeuren. Hendrix naar de back om malone maar te laten spelen. Het os dat maria corona heeft, anders stond hij ook in de basis (nog geen redelijke pot gespeeld). Immers kan nog wel een seizoen mee, maar wat een uitspraken. Malone, Steyn, Maria, Schaken, doei, tot ziens, succes verder!
Ben goed ziek van dit seizoen!!

18    
TpT

Het lijkt serieus wel of ze gewoon ruzie aan het zoeken zijn. Als je een beetje zelfreflectie hebt spreek je toch gewoon uit dat het echt heel slecht is? Ik vond Immers overigens nog aardig spelen hoor vergeleken met anderen, maar het totale spelbeeld zag er gewoon niet uit.

Het ergste is dat ons er WEER in hebben laten luizen. Steijn is niet houdbaar, daarmee heb je weer een afkoopsom. Als Steijn niet houdbaar is, zijn Manders, Immers, Steijn en Malone dat ook niet. Eindresultaat is dat wij een kutseizoen hebben en de komende 3 jaar weer puin mogen ruimen.

Daar heeft meneer Immers uiteraard geen oog voor, net als Steijn en Manders. Ik wordt hier echt heel verdrietig van. De voetbalwereld is door en door rot met al die zakkenvullers die het geen reet boeit welk logo er op de borst staat.

Ik speel liever middenmoot kkd met mensen aan het roer die het wel iets kan schelen dan met zogenaamde vedettes die te lamlendig zijn om zich in te spannen en daarmee doen alsof we daadwerkelijk een kans maken.

STEIJN OUT - MANDERS OUT

18    
Henri

Zo is het Baosje. Iedereen die realistisch is weet dat het seizoen voorbij is. Ik hoop dat TL zijn vingers al op enkele pijnpunten heeft kunnen leggen en meteen na de nacompetitie met een analyse komt en daar aangekoppeld een plan de campagne heeft geschreven. Het wordt alleen de vraag in hoeverre hij daarin door Manders wordt gedekt want Manders is in feite de hoofdschuldige. Hij haalde een vriendje binnen met een driejarig contract voordat er een TD werd aangesteld terwijl er toch enkele beschikbaar waren op dat moment. Bovendien vond Mattijs het ook wel leuk om pseudo TD te spelen samen met Maurice. Zo is onze club weer de vernieling in gereden en het beetje beschikbare geld er doorheen gedraaid. En dat alles weer eens geaccordeerd door de RvC. Bij Willem II zijn ze een stuk zuiniger op de centjes van Frenkie de Jong en Sol. Daar staat het grootste deel nog steeds op de bankrekening.

2    
Ixxie

Gezien het feit dat het seizoen nu toch voorbij is, is het misschien beter als supporters helemaal niet meer reageren dit seizoen.

Kan daar in ieder geval niets meer van gezegd worden. En dan zien we volgend seizoen wel weer in hoeverre de prestaties van de laatste wedstrijden door de supporters zijn gewaardeerd in de verkoop van het aantal seizoenkaarten

8    
N A C

Meneer Immers moet heel goed naar zichzelf kijken en kritiek accepteren want hij had er gewoon af moeten vliegen met een rode kaart na zo’n domme actie vroeg in de wedstrijd.
Dan was zijn seizoen over geweest.

8    
Geelzwartwit

Dat je je in het algemeen niet door kritiek van buitenaf moet laten leiden klopt wel maar dat je in de waan van Steijn zit en blijft denken dat het allemaal niet zo slecht is en het altijd wel beter kan is wel iets met een plaat voor je kop.

Zelfs Steijn geeft nu voor het eerst aan dat het heel het seizoen al te wisselvallig is en ook te wisselvallig in de wedstrijden zelf. Dat is een eerste kleine stap naar het erkennen dat het hele seizoen al 1 grote mispeer is. En dan moet de erkenning nog komen dat de technische staf en de technisch directeur (Steijn in deze) daar verantwoordelijk voor waren/zijn.

Wel handig om Lokhoff al binnen te hebben dan kan Steijn niet meer op zijn td farce afgerekend worden..

7    
Bart

Ook al zou je met veel geluk promoveren en met een nieuwe selectie aantreden dan nog ga je met deze trainer er direct weer uit.
Hij heeft geen positieve invloed op een groep naar ik heb begrepen traint hij veel te weinig , is amper aanwezig op de club en schijnt geen werker te zijn en dat is nu net wat NAC nodig heeft een type Stijn Vreven die zich kapot werkt en er bovenop zit .
Er moet NU de bezem door.
Twee spitsen Bilate en Van Hooijdonk, op het middenveld Azagari er bij en achterin moet ook duidelijk de bezem door, snap ook niet wat de mensen in Hendriks zien ????
Die zit er nogal eens naast.
Waar was hij bij beide goals ?

12    
N A C

Volgend jaar spelen
ADO of
Emmen of
VVV of
W2
in KKD
Dan wordt het er niet makkelijker op

6    
Ivo

ADO is een puinhoop en op een haar na failliet.

Van Emmen moeten wij nooit bang zijn.

Met goed selectiebeleid en goede coaching moet NAC gewoon mee kunnen doen om de prijzen. We hebben het budget en de aanhang van een eredivisieclub.

Dit seizoen was een aanfluiting en daar zie je aan dat NAC vortbaltechnisch geen beleid heeft. De Trainer is allesbepalend voor het veldspel. Vanaf komend seizoen moet dat anders en ik heb mijn hoop gevestigd op Ton Lokhoff.

13    
Tip

Lex heeft twee ton salaris, ton tekengeld en...... geld meegekregen van ADO. Lex kan blijkbaar ook geen statistieken lezen , want dan noem je de wedstrijd tegen Roda niet redelijk goed. Ben er zeker van wat hij hier allemaal zegt in Den Haag bij ADO niet zou durven zeggen. Ondanks dit alles is het allemaal niet echt de moeite waard. Ik vind overigens Immers nu niet slecht voetballen , hard werken, al is hij voor de ere (denk ik) niet goed genoeg meer.

20    
Martinus

Ach, dit neem ik Immers niet eens kwalijk. Aan hem ligt het niet. Hij is uitgesproken, altijd al geweest. Maar geeft wel inzicht over wat er op de achtergrond speelt.

Hieruit blijkt maar één ding: De trainer vindt dit niveau oprecht acceptabel en houdt de groep het hand boven het hoofd. Dit is het, meer verwacht Steijn niet. Als je wekelijks te horen krijgt dat het spel voldoende is, ga je dat blijkbaar geloven. Degene die dat deze groep voorhoudt is hét probleem hier.

Overigens heb ik nog een vermoeden. Ik ben terug gegaan naar de berichten over Malone begin dit seizoen. Daar was Steijn oprecht trots op, dat die hier wilde spelen. Zo veel moeite voor gedaan. Ik denk dat Malone (misschien zelfs zwart op wit) hier is beloofd dat hij altijd mag spelen, onder elke omstandigheid. Alles om hem binnen te halen. En daarom moeten spelers voor hem wijken, onze aanvoerder. Daarvoor hebben we zelf spelers laten gaan, zodat die noodzaak/ruimte er is om hem op te stellen. Desnoods achterin. Alles lijkt daarop te wijzen anders kan ik niet verklaren waarom Rosler op de bank zit. En dat verklaart ook waarom bij sommigen de motivatie ver te zoeken is...

17    
Jama k

Knap. Niets lezen en dan denken dat anderen denken. Hoe werkt dat dan?

8    
Nero

Veeg mijn reet met jou af

13    
Prager

Wij vegen onze reet af met kutvoetbal..., al heel de Covid-periode geen pleepapier nodig gehad!

11    
RV

Ik verbaas me daar dus ook over dat zowel spelers als trainer het allemaal zo slecht niet vinden. We weten nog geen kans te creëren en hebben de bal meestal niet.

Wat vinden ze dan zo goed gaan? Ik snap er helemaal niks meer van.

Over Immers heb ik gisteren mijn woorden al vuilgemaakt, ga me geen zorgen maken om de woorden van zo'n simpel figuur met het denkvermogen van een garnaal.

Volgend jaar tijd voor Azzagari!

Wat mij betreft zou het juist allemaal vanuit de achterban kritischer en rauwer moeten.

-7    
Ome Cor

Ik ben naarstig op zoek naar berichten over woedende supporters, die stadion en trainings accomodatie bezetten om zo hun eis kracht bij te zetten en het vertrek te eisen van Manders, Steijn, tokkie Immers en nog wat anderen.

Maar nee hoor....
Immers is een

9    
Moppernac

Ik heb nu diarree van jou gezever LEX en het plakt zo, ik kan me reet blijven afvegen nu.

-3    
NAC4Ever

Ik begrijp wel wat Immers zegt over dat je nooit iedereen tevreden kunt krijgen. Maar hij moet niet vergeten dat veel supporters op dit moment (ongeveer) dezelfde kritiek hebben. Iedereen bij NAC wil echt maar één ding, promoveren. Dan is het gewoon niet handig te roepen dat je je reet afveegt met de kritiek.

Ik vind ook dat de nadruk vanuit de een gedeelte van de supporter te vaak op het negatieve ligt. Bijvoorbeeld er werd na Roda-uit in mijn ogen te veel de nadruk op het eerst half uur gelegd, i.p.v. het laatste uur (wat ik voor een groot gedeelte redelijk vond).
Maar dat wil niet zeggen dat het eerste half uur niet benoemt mag worden.

Ik denk dat de kritiek voorkomt uit bezorgdheid.
Uiteindelijk hoopt iedereen dat wij promoveren.

Ik hoop dat we als één club (selectie, supporters en iedereen die wil dat NAC promoveert) gaan voor de Eredivisie. Ook al voelt de Eredivisie op dit moment ver weg, het kan nog steeds.

Hup NAC!

-16    
Ome Cor

Immers is een bekende naam en kop en als die iets zegt op een manier die niet bevalt wordt hij afgemaakt en uitgescholden door anonieme helden die nog niks meer gedaan hebben met hun onvrede over spel en beleid dan onfatsoenlijk schelden, klagen en roepen als anonieme nobodies.

De ene tikkie verwijt de andere tokkie dus.
En in plaats van actie te ondernemen gooien ze hun duimpje omlaag.
Wauw.... helden !!!
Dan1000x meer respect voor Lex en zijn dom geformuleerde uitlatingen.

13    
JimGoose

Vorige week vond ik eigenlijk even erg: bij het fox-interview na Roda was zijn eerste reactie dat het wel goed met hem ging. De laatste kans op promotie was net weggegooid en hij vond het wel een lekkere pot!?!

Ik vind dat sommigen hier nog vrij positief over zijn bijdrage dit seizoen. Ik heb hem 10 wedstrijden anoniem zien meehobbelen, vervolgens ook zo'n periode uit de running en herstellende van corona, daarna een paar wedstrijden goed, daarna geblesseerd en nu net iets minder slecht dan de rest... Het is deels buiten zijn schuld, maar van een ervaren grootverdiener mag je veel meer verwachten.

12    
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Lex, jij was ooit hoofdrolspeler in een van m’n favoriete liedjes in het NAC stadion. Je werd er destijds zichtbaar door geraakt en dat was mooi. En nu blijkt dat dat niet voor niets was.

Wat een zwakke reactie, alleen maar om het falen van het team en de matige trainer te verbloemen. Triest.

8    
De generaal

Je kunt net als je vriendje Steijn beter praten dan voetballen

8    
J.d. BSIDE

Alle haagse bluf overboord., weg ermee !!

7    
The Cosmic Gate

Ik veeg m'n reet af met Malone , en dit soort OERDOMME uitspraken ! Waar haal je het lef vandaan zeg , zeker nadat je weet dat je de zoveelste zaadpot op de mat hebt gelegd

-11    
Reflektor

Ben het eigenlijk altijd eens met ome cor , zal wel met realisme te maken hebben.

8    
henk

Meestal zijn de reacties van Ome Cor gratuit en goedkoop. Zal wel met oversimplificatie van de realiteit te maken hebben.

15    
Cees-2

Lex, een heel simpel vraagje voor jou. Klopt het volgende? Als kritiek op jou, of wie dan ook goed onderbouwd wordt. Veeg jij met die kritiek ook je reet af? Zo ja dan getuigd dat van een bepaalde minachting richting “die” mensen. Zonder “die” mensen is het spelletje waar jij en je gezin van kunnen leven haast niet mogelijk. Vergeet niet, dat ook daar personen tussen kunnen zitten die het spelletje ook goed zien. Die willen niet haast wekelijks belazerd worden. Mensen die veel meer binding met de club hebben dan dat jij ooit gaat van je leven krijgen. Oeverloos is dat verschil. Als jij “ook”deze groep serieus aan je reet lapt, waarvan ik een, nou dan kun t#4€”’i€#3 krijgen.

7    
Scheppioni

Ik had de hoop met Lex op een Ton Lokhoff 1993 effect, maar helaas en die hagenezen zijn zo stront eigenwijs, ook zijn trainer denkt nog te promoveren, zie voetbalprimeur !!???
Ik zeg na dit debacle !! Nooit meer hagenezen !!!

10    
chiel gabriels

Wat een lullo zeg om tegen de supporters daar op die manier op te reageren!
Gewoon vertrekken an rap!!

2    
Bart

Van Immers kan ik t hebben. Eén vd weinigen met NOAD. Niet handig verwoord, maar goed.

7    
Fortuna’ 65

Loyaliteit kent soms geen grenzen. Je wordt elke dag door je partner in elkaar gemept maar ontkent doodleuk dat er sprake is van geweld. Want de feiten onder ogen zien betekent de consequenties accepteren. NAC wordt teveel en te vaak weggespeeld. En nee het zijn niet alleen de supporters die dit zien. Alle rv commentaren zeggen dit ook. Dus ja, wanneer wordt Steijn wakker, gaat naar de Anonieme Complotdenkers club en zegt “het lukt me niet, krijg de groep niet op de rails en ik heb dit zo lang ontkend dat ik geen onderdeel meer ben vh probleem maar het probleem zelf dus ik stop en zorg voor overdracht naar een nieuwe fase. T gaat Immers niet om mij maar om de club”.

-2    
Cool hand

Iedereen die iets zegt wat niet politiek correct is, heeft mijn steun.

8    
Paulus

Heeft lokhof ook een mening .of loopt die ook mee met manders .

4    
Martinus

Mensen, dat hij dit zegt komt omdat de trainer ze na elke wedstrijd vertelt dat het goed/voldoende was. Daarna weer lekker een dagje vrij en dan weer lekker gaan trainen. Blijkbaar is Steijn zelden of nooit ontevreden, dus de selectie (die geen publiek meemaakt in deze periode) gaat dan daarin geloven.

Dat is precies de reden waarom dit nooit beter zal worden onder Steijn. Dit is wat hem betreft al goed genoeg. Als ik op mijn werk hoor dat ik het goed doe en zo moet doorgaan, ga ik toch ook niet nog eens 50% extra doen?

Deze situatie is onhoudbaar. En als er een nieuwe trainer komt dan heeft die meteen een loodzware klus, die moet dezelfde groep gaan vertellen dat het nog veel beter kan en moet. Dat gaat spelers die niet op en top professional zijn niet motiveren en dat gaat zeker niet op korte termijn voor een omslag zorgen. Net als ineens offensief willen spelen nooit zomaar in een handvol wedstrijden gaat gebeuren, want deze groep is ingespeeld (bij gebrek aan een betere term) op dit defensieve systeem. Dit los je pas komend seizoen op... Maar niet met Steijn.

1    
Toontje

Heeft gelijk gewoon blijven doen waar je goed in bent. Hij is een van de weinige lichtpuntjes. Qua werklust, inzet, inzicht, tactisch vermogen, zien van het spelletje. Zo moestern we er meer hebben.

2    
Dbare

Voor mij zegt hij niets verkeerds hoor, hou hier wel van, die directheid enzo. Emotie ook.
En hij heeft gewoon gelijk toch.

Ik pruim dit veel beter dan die bullshit die Maurice elke week uitkraamt.

-5    
Mick Jagger

Mss off topic..Stel.. nac promoveert alsnog via nacompetitie... is het dan weer hosanna en iedereen blij? Ik bedoel hoe zit dat dan net de huidige kritiek die ze nu krijgen van de supporters .. we gaan het halen! Hupnac

-10    
Ome Cor

@Mick Jagger
Nee juist niet....
Als we nu promoveren degraderen we daarna directDit NAC is nog niet klaar voor promotie.

Degenen die nu willen promoveren denken alleen maar aan zichzelf. En volgend seizoen weer piepen.
NAC moet pas promoveren wanneer ze oppermachtig zijn in de eerste divisie en zo promoveren.
Lokhoff heeft geen toverstafje waarmee hij gelijk een eredivisiewaardige selectie tevoorschijn tovert.

6    
Scheppioni

Nee cor, dat zie je verkeerd, mocht NAC wel promoveren, is het voor Ton makkelijker zijn duits netwerk te kunnen gebruiken en die tenminste wel NOAD !!!

8    
Dutchbird

eerst promoveren Lex, pas daarna mag jij je bek opendoen

4    
Mikesneu

Heeft er iemand nog wat pleepapier over ik vraag dit voor een vriend

5    
Heinz

Ik denk dat de spelers en staf blij moeten zijn dat er geen supporters in het stadion aanwezig mogen zijn. Mss voor Lex wel. Want dan hoef je niets te lezen hoe goed jullie zijn. Dan had je het wel gehoord. Opgeblazen hagenees, je bent zwaar over je top.

-5    
Ernie

Aan de ene kant snap ik hem wel. Hij kan niets met de kritiek want hij doet gewoon zijn best, aan hem ligt het niet.

5    
Maarten

Dat ie lekker weg gaat net zijn Pimpelmees op zijn rug.

1    
Mick jagger

@ome cor... dus nac hoeft nu niet te promoveren.. dus doelstelling klopt afterall.. ik wil dat nac nu promoveert..dat lukt niet direct.. maar wel in de playoffs.. wel degelijk hoop! Hupnac!

6    
Badeend

Immers is er klaar mee, "veegt er zijn reet mee af". Steijn was er ook al een paar keer klaar mee met als dieptepunt dat hij wegliep bij een interview na - in mijn ogen terechte - kritiek. Ik ben benieuwd of Manders wél een met kritiek om kan gaan, de figuren die hij heeft meegebracht zijn in elk geval een stel kleuters.

8    
Badeend

En of je nou promoveert of niet (gaat echt niet meer gebeuren, en dat is een grof schandaal): Steijn moet weg. De trainer met het minste draagvlak sinds Cees Lok. En dat zegt wel wat.

7    
Badeend

Interview ook maar even gekeken. Wat een kansloos gezever zeg. "Pietje vindt het goed en Klaasje niet". Pietje is denk ik doof, blind en voor Willem II.

Immers is ook wel klaar bij NAC. Hopelijk trappen ze niet meer in dit soort kansloze aankopen. Lokhoff: veel succes komend seizoen in de Eerste Divisie.

9    
[email protected]

Kunnen de loco’s niet een paar pakken wc papier naar Zundert brengen voor Lexie? Of zijn auto inpakken in wc-papier? 🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻🧻 🧻

-13    
Reflektor

Badeend je hebt werkelijk waar geen verstand , kansloze gast

7    
Fritske d'n Olifant

Beetje dom om op deze manier het laatste restje krediet bij de supporters te verspelen. Maar waar Immers van zijn hart geen moordkuil maakt, doet de rest van het team en de technische staf dat blijkbaar wel. Stuitend.

5    
Bas

Onze overbetaalde vedette slaat volledig door!

Volendam, Eagles, Roda, Cambuur, Jong Ajax en Helmond Sport spelen aanvallend en aantrekkelijk voetbal.

Daar moet je natuurlijk wel op trainen, Lexie...

8    
Bas

Maar ja,,, Onze Haagse trainersstaf vond ons ook goed spelen tegen Roda!

Dan houdt het op natuurlijk...

19    
Tomvk

Ik pretendeer het vaak te weten als Willem II supporter, maar ik had NAC samen met Cambuur als nr 1 en 2 qua promotie voordat het seizoen begon. Ik dacht een goede mix van Jong en oud, ervaring, een uitstekende keeper. Olij. ( iets wat er bij Willem II aan ontbreekt dit jaar) .
Beleid wat ergens op leek te slaan. Ik dacht fuck die ratten komen echt terug dit jaar. Nu kijk ik veel wedstrijden van NAC. De derby mis ik af en toe wel. Helaas moet ik jullie wel gelijk geven. Het slaat op het begin na echt nergens op. Qua tactiek, veldoverwicht, spelopvatting van Steijn. Het is echt schrijnend en ik denk dat je zeker als supporter van in potentie een sub-topper in de eredivisie. ( zeker gezien de achterban en grote van de club ) je hier tegen uit mag spreken. Succes NAC nog in de play offs en wie weet tot volgend jaar!

8    
Bas

En onze directeur maar twitteren en mooi weer spelen. Pffff....

-2    
Heksenketel

Lex had dit natuurlijk niet zo moeten zeggen, maar ik neem het hem niet kwalijk. Ik heb het interview gezien en hij zei het met emotie. Hij baalt gewoon vreselijk dat het niet loopt en dat kwam er op de verkeerde manier uit. Ik wou dat we een elftal vol hadden met spelers met dezelfde instelling en inzet als Lex!

6    
den hulk

ik kijk niet meer naar nac via espn niet om aan te zien geef de 7500 euro maar aan de haagse kliek kan immers zijn reet afvegen

2    
Realist

Ik vind het ook niet handig gezegd maar denk ook dat het rottige z'n Haagse smoel uitkomt dan bedoeld. In mijn ogen wel iemand die nooit verzaakt en de juiste instelling toont. En daarbij nog zeker goed genoeg is voor NAC. Ik snap ook goed dat hij niet veel kan met
de kritiek van mensen die nu nog steeds zeggen dat SvH in de spits moet staan. Dan zou ik ook als voetballer denken, laar maar gaan..

Laad alle berichten na dit bericht in