Wij gaan niet opzij

BSR TV: Voorbeschouwing Thom Haye op FC Volendam - NAC

Thiestemberg

Thom Haye blikt bij ons voor de camera vooruit op een belangrijke wedstrijd tegen FC Volendam. We bespreken afgelopen de afgelopen wedstrijd tegen Helmond Sport in het kort en vragen hem hoe de ploeg op zo'n moeizame wedstrijd reageert in de nieuwe trainingsweek.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
7 Reacties
34   0  
Braze

Evenwichtig verhaal van Thom.
Ik hoop dat de trainingsarbeid er tegen Volendam uitkomt .We moeten winnen! Ook is het belangrijk dat Thom weer zijn beste spel laat zien. Hij is in principe de beste speler met het meeste inzicht.
Op naar morgen succes!

34   0  
Braze

Evenwichtig verhaal van Thom.
Ik hoop dat de trainingsarbeid er tegen Volendam uitkomt .We moeten winnen! Ook is het belangrijk dat Thom weer zijn beste spel laat zien. Hij is in principe de beste speler met het meeste inzicht.
Op naar morgen succes!

18   0  
Donkey

Wat mis ik de Dijk!!!

10   0  
Gampel

@Donkey
ik kan het alleen maar met je eens zijn. Uit naar Volendam is/was altijd een paar dagen weg. Oprecht leuke en vriendelijke mensen en als er al eens iets gebeurde dan kwam dat meestal omdat sommigen niet weten hoe je je als gast dient te gedragen.
Het andere Oranje mag voor mij altijd blijven en ik hoop dat we nog vaak tegen ze mogen spelen maar dan wel op een treetje hoger.

9   0  
Gevleugelde Stadsrat

Thom heeft helaas de afgelopen tijd niet zijn beste spel laten zien, maar het heeft gedurende zijn schorsingen e.d. al doen blijken dat zonder Thom je simpelweg geen wedstrijden wint. Hij is in mijn ogen de beste middenvelder, nee de beste speler, van de KKD. Niet omdat hij tegen de diep ingravende teams uit het rechter rijtje zo goed het spel weet te maken. Nee, alhoewel hij bij vlagen belangrijk en zelfs cruciaal is tegen dergelijke teams, is zijn niveau zeker niet consistent uitzonderlijk gedurende deze wedstrijden. Het is juist tegen teams met een sterk, creatief en spel-willen-makend middenveld waar Thom zich van weet te onderscheiden en boven de beste spelers van deze teams weet uit te stijgen. Door misère, zoals aan ons allen bekend is, heeft Thom dit echter nog niet kunnen laten zien tegen de teams waar het echt om draait. Toch heb ik alle vertrouwen erin dat wij de komende weken tegen Volendam en De Graafschap een ontketende Thom Haye gaan zien. De onbetwist beste speler van de KKD, mijns inziens

2   2  
Nr. 20

Echt super waardevolle speler voor NAC. Voetbalinzicht, blik naar voren en staat ook verdedigend zijn mannetje! Is ook niet beroerd ‘vuil’ werk te verrichten. Zelfde geldt mi voor Immers! Samen met Olij zijn zij voor mij de drijvende krachten voor NAC op dit moment! En tuurlijk doet heel het team het goed. Ms spel niet altijd even best maar ze stralen wel uit te gaan voor winst. Dat zie je ook aan ontlading bij goals. En voor de ‘kenners’ mocht NAC achter komen dan hoop ik in commentaar iets meer respect dan laatst tegen Helmond. Als je daar nog eens reacties terug leest dan leek het wel of ze eindelijk los mochten om na maanden ‘gelijk’ te komen halen....was pas triest.

8   9  
Gampel

@gevleugelde stadsrat
Eens, Haye is er eentje in de categorie Slot en Schreuder. Ook wel eens een mindere dag maar je ziet aan alles dat hij het redelijk voor elkaar heeft. Onbetwist onze belangrijkste speler. Zou hem graag bij ons zien in de eredivisie met wat betere spelers om hem heen. Ik kan me goed voorstellen dat hij zich afentoe van binnen opvreet om keuzes die gemaakt worden door medespelers en die frustratie uit zich soms ook wel eens in een actie die hij echt niet nodig heeft.
Ik ben blij dat er dit jaar wat spelers uit hun contract lopen waar we komend seizoen vanaf zijn en, zoals ik Haye inschat, hij ook. SvH, EA, Kali (daar moeten we een schadevergoeding van eisen), lekker laten gaan en concentreren op een ervaren as met jonge spelers die niet te beroerd zijn om te werken erom heen.
Mochten we het dit jaar halen dan hebben we met Olij, Malone, Immers, Haye en Bilate een (wat oudere) kapstok staan. Met Rutten en Adilehou erbij is de ervaring compleet. Jonge pareltjes moet je koesteren en binnen zien te halen/houden. Met Schouten, Hendriks(?), Azagari en de Rooij zijn we aardig op weg. In de eredivisie zal daar heus nog wel iets bij moeten.
Mochten we het dit jaar niet redden dan zou je met deze (basis)selectie volgend seizoen 100+ punten kunnen/moeten halen.
Blijven over de (voor sommigen) pareltjes zonder nieuw contract.
SvH... proberen binnen te houden vanwege potentie (hard werken is het devies) en historie. Bij een idiote salariseis per direct de deur wijzen.
EA... niet eens meer naar omkijken of opstellen. We hebben betere spelers voor die positie (een lucky goal en wat vrije trappen/hoekschoppen doen veel voor de statistieken).

0   0  
Scheppioni

Helmond die zich ingraaft ??
Heb ik toch een andere wedstrijd gezien .... Haye praat zoals NAC voetbalt .....😊

Laad alle berichten na dit bericht in