Wij gaan niet opzij

Uit de glazen bol van Chris W.M. :Nicholas Madsen

Thiestemberg

Deense middenvelder Nicholas Madsen lijkt hard op weg naar NAC. De 19-jarige controlerende middenvelder zat op de tribune tijdens Go Ahead Eagles-NAC. Ook volgt de jonge Deen NAC en NACBredaFanatics op Twitter.

Madsen kwam dit seizoen gemixt uit voor het eerste, tweede en U-19 elftal bij FC Midtjylland. In de UEFA Youth League stond Madsen bij de U-19 alle wedstrijden op het veld. NAC zou met de komst van Madsen de nieuwe filosofie van het met jonge spelers kapitaal opbouwen kracht bij zetten.

Nicholas Madsen is overigens niet de enige Scandinavier die dicht bij een overstap naar NAC zou zijn. Ook de naam Martin Rønning Ovenstad zingt al een tijdje rond in Breda. Ovenstad is een offensief ingestelde middenvelder die sinds zijn vertrek bij Stromsgodset op 1 januari transfervrij is. Met zijn 25 jaar en 160 wedstrijden in het betaalde voetbal zou hij wat meer ervaring kunnen toevoegen aan het middenveld (Deze wedstrijden speelde Ovenstad voornamelijk op het hoogste niveau in Noorwergen). De zaakwaarnemer van Ovenstad zat tijdens NAC-PSV op de tribune.

Het is overigens nog onduidelijk welke spelers er zullen vertrekken, zoals bekend komt er niks bij voordat er iets vertrekt bij NAC. Aangezien het over twee middenvelders gaat lijkt een vertrek van El Allouchi steeds waarschijnlijker te worden. Andrija Filipovic zat tegen GAE wederom niet bij de wedstrijdselectie wat ook zou kunnen betekenen dat hij dicht bij een overstap is.

Bron:
B-Side Rats, Chris W.M.
59 Reacties
102   11  
Hb.naccer.Hb

WIJ WILLEN GOALSSSSSS!!!!!

31   62  
Moppernac

Ga voor Mats Seuntjes, heeft weer heel de wedstrijd op de bank gezeten.
Speelt zelden of nooit in turkeye

37   9  
Arie

We hebben creativiteit en goals nodig, dus halen we een controlerende middenvelder. NAC kennende heel logisch om hier het weinige geld aan te verneuken.

46   18  
Mo

We hebben gvd!!!! een SPITS nodig!

102   11  
Hb.naccer.Hb

WIJ WILLEN GOALSSSSSS!!!!!

24   37  
Misterbean

Als onze patattenbakker nu weer met een paar middenvelders aankomt en niet met een spits of een buitenspeler dan mag hij voor mij weer in het bedrijf van zijn vrouw gaan werken. Het zou toch om gek van te worden zijn.

13   28  
Pietjebel

Met Mats

74   10  
Nacbeest

Hou toch eens op met het roepen om een spits. We hebben drie spitsen die niet gevonden worden door de spelers er omheen. Kijk ook vandaag maar naar hoe veel er gecombineerd wordt maar niemand durft de pass te geven.

17   26  
Frits

Wat hebben we aan een overwinning op PSV als we de PROMOTIE verliezen?


NIETS, HELEMAAL NIETS!

En waar blijft de spits?

14   26  
Nacman

Dan zal bruns wel niet komen weer twee snotneuzen zonder ervaring niet er slim Tom geef je voorlopig nog het voordeel van de twijfel
Haal eens een oudere speler met ervaring het gat wordt groter de weg naar de markt steeds langer of onmogelijk voor NAC

39   7  
Chris W.M.

@NACbeest

Dat is een van de redenen waarom ik met Ovenstad aankwam eind december. Mij valt op dat hij heel makkelijk balletjes over de verdediging heen kan leggen. Precies wat Dogan en Verschueren nu missen. Ook kun je dan meer gebruik maken van Bohui, die kun je dan keer op keer de diepte insturen. Hoe dan ook blijf ik het super grappig vinden dat ik 24/12 een naam noem op basis van wat ik op Transfermarkt vind en dat hij dan nog onderweg naar NAC lijkt te zijn ook nog. Want niet alleen zat zijn zaakwaarnemer op de tribune tegen PSV, ook Ovenstad zelf was gewoon in NL zoals te zien was op zijn Instagram. Al verdween zijn Insta story heel snel nadat ik het meldde op Twitter.

Madsen heeft NAC en NACBredaFanatics ondertussen ontvolgt, wellicht is hij erachter gekomen dat het er iets te dik bovenop lag.

15   41  
Rubenac

We kunnen ook nog een extra keeper aantrekken.
Misschien mogen wij wel met twee keepers tegelijk spelen.
En dan 6 verdedigers en 12 middenvelders.
Aanvaller doen er niet toe.. doet mij denken aan Smulders..

Pfff tering zooitje maken ze ervan.

34   6  
NAC4Ever

We gaan onze td toch niet afrekenen op basis van een gerucht?
Beoordeel hem gewoon op basis van wat er daadwerkelijk komt (of juist niet komt).

Even iets anders.
Zie nu dat onze vriend Mulder vanmiddag zijn kaarten vergat en daar pas na een half uur achterkwam (toen hij geel wilde geven).
Je wordt toch niet goed van die man.

13   42  
Ben

Grote twijfels over de kwaliteit van de technische staf! De DOMHEID straalt ervan af!

14   23  
Scheppioni

Hoe verkwansel je je eigen jeugd !!??

8   59  
10diego

www.mettomenluucnaardeklote.nl

12   21  
Goals

Wij willen een scorende spits!

27   4  
Ivo

Ik zie het ook ff niet. Je hebt met Ivan Ilic en Verschueren een goede basis. Met van der Gaag en Azzagari 2 jonge gasten die er aan komen. Waarom daar nog een 19-jarige controleur bijschuiven?

Die moet dan echt wel 2 niveautjes beter zijn dan wat we nu hebben.

29   4  
Chris W.M.

Lees nu veel reacties over een spits. Ben hard aan het zoeken, maar omdat ik niks gevonden heb wil niet zeggen dat ze er niet mee bezig zouden zijn. Ik neem aan dat een van deze heren, of allebei, komen als vervanger(s) van El Allouchi. Maar als Boris en Filipovic weg zijn sluit ik niet uit dat er nog een spits bij komt. Zeker niet als de geruchten kloppen dat Stokkers ook hard op zoek is naar een nieuwe club.

15   5  
Rogo

Ervaring is wat we nodig hebben! "Talenten" hebben we al genoeg. Middenvelders zelfs in overvloed. Haal nou eens een buitenspeler die de spitsen bediend!

10   6  
Kipiani

De nederlaag vandaag komt natuurlijk niet onverwacht. De prachtige pot van donderdag verandert daar niets aan.
Niemand die ook maar na een paar uur gedacht heeft dat we het lek boven hadden na PSV.
Jammer, maar de realiteit is ook 0 punten in Deventer. Dat telt ook Luc en Tom.

10   17  
Cees

Waar blijft de nieuwe spits, NAC?

8   10  
Tegel

Cees , Harry Kane is onderweg , maar dan moet bereiken eerst tekenen bij de spurs...

15   29  
Voske

Mats??? Ralf was waardevoller geweest!
Die was (brood) nodig!

44   14  
De Lange

We kunnen hier weer over elkaar rollen en schelden op onze TD ,maar als die TD vastgebonden is aan een lege geldzak kan hij ook weinig. Donderdag was alles goed en nu is t weer niks. Alles kan nog , 8 punten vd Graafschap, is te doen. Denk nog ff terug aan donderdag, de sfeer en wedstrijd, en alles is weer mogelijk.

20   7  
De trainer

Weer een jonkie. Zie liever eens een 30 er komen met ervaring die het klappen vd zweep kent.

11   22  
Toontje

Wij willen voorzetten en vooral goals....en dat gaat niet lukken met die Dogan. Die kan het niveau, hoe laag ook tetenwoordig, helemaal niet aan. Wat heb je aan een spits die 2 of 3 keer scoort in een seizoen.

17   11  
Rob

Het blijft gewoon KUT met ons NAC!

15   6  
Rick 076

Waar is bruns dan

18   4  
geelzwartwit

"In iedere linie een directe versterking"

Aldus de TD van NAC Breda


We wachten rustig af

11   5  
Basje breda

Het is maar hoe je het bekijkt. Komt deze man echt

Dan kan je zeggen je verkloot je eigen jeugd

Of we bouwen een talentvol team voor volgend jaar kkd

Met Schouten/ neelen siereveld van Hecke mashart / van nacheren azzagari madsen bohui van Hooijdonk agogil(?)
En je zet er wat sterk houders bij en je hoopt dat een monsalve reira olij enz blijven of voor veel worden verkocht. En daarmee ervaren gasten deze jonge talent volle jongens opleiden.

Met een goede jeugd en de juiste contracten komt de stabiliteit van zelf.

8   14  
Theo

Het blijft gewoon in de competitie dramatisch slecht gaan!

Waar blijft de scorende spits?

20   6  
Henri

Het zijn natuurlijk nog maar geruchten, maar moet het bewaarheid worden dan snap ik de gedachtengang van zo'n TM niet. Een half jaar geleden kwam Rosler als reserve voorstopper terwijl Van Hecke al aan de deur stond te kloppen. Ik zou dat geld dan in een speler voor een andere positie hebben gestoken. Wil je zo'n Van Hecke nu door laten ontwikkelen dan moet hij gewoon vaste voorstopper worden naast Riere en Monsalve dan straks rechtsback. Mosalve kan wellicht ook defensieve middenvelder spelen en Rosler zal zich daar dan ook op moeten focussen. Je hebt dan nog Verschueren en Azzagari. Ik kan dan nu de interesse in nog een defensieve middenvelder niet plaatsen. Een aanvallende middenvelder okay, maar moet dat dan een 25 jarige Noor worden zonder noemenswaardige ervaring en laat men Bruns dan nu weer lopen. Ik zie nog nergens de zo broodnodige ervaring komen. Bovendien zou ik wel eens willen weten waar onze scout Peter Maas zit te scouten of gaat hij op zoek naar de spelers waar Chris W.M. mee aankomt?

10   5  
Fan uit Zevenbergen

Morgen staat er een NIEUWE trainer voor de groep ! En we hebben tot vrijdag de tijd voor NIEUWE spelers te halen

23   4  
Breda

Vervangers van broertjes Illic voor vlgnd seizoen?

7   3  
Misterbean

@ Henri
de spijker op zijn kop

12   5  
076

Dit seizoen is verloren, playoffs echt een minimale kans in het nieuwe systeem.
Op zich is op de rem trappen en investeren in de toekomst misschien nog niet zo onverstandig. Na de afgelopen jaren misschien wel logisch ook. Hyballa is traineropleider geweest en dat verklaart ook die keuze (en dus een keuze voor Weijs).

NAC heeft geen geld om te investeren in de toekomst EN direct resultaat in de kopen. Het lijkt er op dat ze voor het eerste kiezen.

7   7  
Kipiani

WW zit hier geen 6 maanden meer. Opletten jongens.

19   6  
Chris W.M.

@ HENRI

Bruns zou je enkel voor een half jaar kunnen huren. Dan zou ik liever inzetten op een eigen speler, zodat we geen huurspelers meer nodig hebben. Madsen voor de plek van Ivan Ilic, en Ovenstad voor Boussaid. Op zich een logische keuze denk ik. En 160 potjes op 25-jarige leeftijd kun je niet als ‘ zonder noemenswaardige ervaring’ af doen. Riera is 24, heeft er 154 achter zijn naam staan en is toch echt een van de leiders van dit elftal.

18   4  
H.V.M.

Ja, dat we geen geld hebben dat weten we nu wel.
Dat is namelijk al sinds 1912 het geval.
De schaarse keren dat we wel enkele centjes te besteden hadden werden ze in een recordtempo verkwist.
Zelfs een professionele gokverslaafde kan nog beter met geld omgaan!

Vrijwel altijd een goed gevuld stadion, doch de Know How ontbreekt in alle geledingen.
Geen centjes wil echter niet zeggen, dat je dan maar een uiterst matige selectie moet hebben.
In de KKD zitten ze allemaal vrijwel zonder geld.
Zeg maar gerust, straatarm!
Desondanks zijn er ook dit seizoen weer een aantal clubs die een stuk beter presteren dan NAC.
De juiste mensen op de juiste plek is soms meer waard dan een zak geld.
Het nietige, straatarme Volendam is hier o.a. dit seizoen een goed voorbeeld van.

9   5  
Fredje

Chris w.m

Ik hoop dat gelijk gaat krijgen. Wat je zegt is inderdaad het beste. Geen huur spelers meer in de basis

7   3  
Fred

We hebben DOELPUNTEN nodig!

5   5  
Mark

Jong NAC miste een doelpuntenmaker tegen Go Ahead!

8   7  
Scheppioni

Moet die idrissi van az met dat natrappen wat die blinde blom nooit ziet nu niet vijf wedstrijden geschorst worden tuchtcommissie ?? Niet normaal zeg ......

15   15  
Moppernac

Gratis ophalen Oussama Assaidi 31jaar is zonder club en een echte linksbuiten met veel ervaring. Was vorig seizoen nog bij de tukkers.
En speler die een mannetje voorbij kan en een fatsoenlijke voorzet kan geven.
Past wel bij jonge jongens denk ik, wat ervaring in het team

8   8  
DunErwt

Boven de 30 he daar is onze TD allergisch voor

3   6  
Nacbreda1989

Man man man,

Jonge middenvelders hebben we genoeg( ook in onder de 19 die tegen het 1e aanzitten). En die andere (ervaren) middenvelder die genoemd wordt. Heeft ook geen denderen statistieken. Kijk nou is gewoon in nl rond. Bijv een van de Boomen die naar de Graafschap is gegaan. Ervaring en kent de competitie. Laten we hopen dat deze Noor een schot in de roos is.

9   7  
Stan

We missen scorend vermogen en snelheid in het elftal. Maar dat is na het vertrek van Dessers al een paar jaar zo. Ook Dogan, Stokkers en v Hooijdonk hebben het niet.

7   8  
Mick j

Ik heb de moed al opgegeven of je nu wel of niet genaaid ben .
Onbegrijpelijk dat, dat soort lui een
fluit vast kunnen houden .
Rustig sudderen naar het einde en hopen op een climax .
En als je de TD wilt afrekenen
MOET JE HET NU DOEN

22   6  
De Bolle Damen

Kapitaal moet op het veld staan. Dan is een denkwijze die geweldig hout snijdt. Daar gaat onze TD voor en ik ben het daar volmondig mee eens.
Hoe doe je dat?
- jeugdspelers (uit eígen jeugd) opleiden, vastleggen, laten spelen.
Welnu, dat gebeurt volop, en er komt meer aan (getuige de contracten die zijn afgesloten kort geleden)
Voordeel: mogelijk kapitaal met een mooie netto opbrengst.
Nadeel: je weet nooit of een jeugdspeler het gaat redden, dus hier zit altijd een klein risico aan vast.
- jonge spelers kopen / transfervtrij vastleggen.
Welnu dat gebeurt volop en er komt meer aan zo blijkt uit de interesse.
Voordeel: jonge spelers kunnen groeien en netto kapitaal opleveren.
Nadeel: je weet nooit of een jonge speler tot wasdom komt op een hoog niveau.

Dit alles is een prima manier van werken.
Al die Rosheuvels, Bart de roovers en noem al die goudzoekers maar op, stellen kapitaaltehnisch niks voor (kost een hoop) en leveren vaak niks want ze zijn volgevreten en geven geen flikker om NAC.
Dus naar mijn bescheiden mening is TvdA zeer goed bezig.
En ja daar kunnen een paar missers bijzitten, hoewel ik Rossler en Stokkers het voordeel van de twijfel gun.
En hoe lekker is het dat we een keeper hebben die punten pakt, geweldig talentvol is en die ons geld gaat opleveren. Ipv al die koekebakkers van de laatste jaren.
En ook het verlies van gisteren is ook inherent aan de jeugdigheid. Dat is het risico, maar dat het goed gaat komen op deze manier , daar ben ík zeker van.


2   3  
Patje

Stoppen met spelers te huren, je koopt er tog niks voor. Einde seizoen gaan ze tog weer weg.

3   3  
Basje

Volledig eens met de bolle damen. !!!

3   0  
vlaai

@bollen damen:

niet-promoveren kost veel meer geld dan dan transfers zullen opleveren. NAC zit niet in die luxe positie om op transfers te speculeren, alleen promoveren telt!

0   0  
SanderH

Chris zou er bij nac niet gewacht worden tot dat nieuwe trainer zijn contract tekent? Ik neem dat onze Duitse vriend toch ook wel stem in het wel of niet halen van Madsen en ovenstad zal hebben.

3   1  
Mick j

Was vandaag niet alles geregeld
voor de nieuwe trainer ?
Persconferentie e.d ?
Peter Hyballa
Nee hè , weer iemand anders ?

5   1  
10diego

Het gokken van tvda gaat maar door.

Een ventje van 19 die even emigreert en de redder in nood is om de doelstelling te halen. Vergeet het.

Een speler van 25, aanvallende middenvelder, 26 wedstrijden in de laatste 3 jaar. 1 goal.

Grijpt er nog een keer iemand in of gaan we na de drama aanwinsten van Tommie in de zomer gewoon door met dit gekloot?

4   1  
10diego

@sanderh, ik denk dat spelers ook wachten tot ze weten wie de trainer wordt. Stel je zit nu ergens op de bank omdat de trainer het niet helemaal in je ziet. Dan wil je naar een club waar de trainer je wil hebben.

Het is een chaos bij NAC.

2   2  
Bammes

https://youtu.be/L0z2N3lMJso zou onze nieuwe aanvallende middenvelder moeten worden volgens chris w .ziet er goed uit!

3   1  
10diego

@bammes, volgens Wikipedia 26 wedstrijden en 1 goal de afgelopen 3 jaar. Zal ook wel weer snel geblesseerd zijn.

2   1  
ome cor

Bruns wil helemaal niet naar NAC.
Onze spitsen zijn prima mits ze een fatsoenlijke bal krijgen.

Het zou leuk zijn als we naar voren zouden voetballen ipv tikkie terug -tikkie breed voetbal.

En spelers die wellicht wel willen komen bij voorbaat afzeiken slaat natuurlijk nergens op.

Laad alle berichten na dit bericht in