Overal waar we komen

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na NAC - Jong Ajax (4-0)

Thiestemberg

We kwamen er niet onderuit, ook deze week moesten we Sydney weer voor de camera halen. Natuurlijk vonden wij dat helemaal niet erg. Zijn eerste hattrick in het betaalde voetbal voelde ondanks de matige ambiance heel erg lekker volgens de spits.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Interview: Dion Malone Na NAC - Jong Ajax 25 reacties
Terug naar overzicht
21 Reacties
71    
Kudeta

Gewoon een heerlijk ventje, goudeerlijk

65    
Scheids!

Drie jarig contract aanbieden met een goede opwaardering! Deze jongen zal alles geven, heel professioneel, ook zónder publiek!
Sidney moet blijven!!

58    
Moppernac

Prima spits en nieuw contract geven en , NIKS ERVAN OM GRATIS DE DEUR UIT TE LATEN LOPEN.

9    
Nep Han

Super gedaan vandaag. Niet alleen 3 goals gemaakt maar ook nog eens heel sterk aan de bal. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren als Bilate weer fit is. 4-4-2 met sydney en Bilate voorin?

30    
Hoge Vucht

Ik denk dat ze niet zomaar met Bilate en Sydney in de spits gaan spelen. Zeker niet als Kai zou komen, dan zal wel vastgehouden worden aan het huidige systeem.

Misschien wel een goed systeem wanneer je iets wilt forceren, maar normaal gezien zorgt immers wel voor het aanspeelpunt denk ik.

-113    
PietP

Zoals Dromer al zei gisterenmiddag, kunnen we wat meer variatie aanbrengen? Het is wel erg veel Sydney. Belangrijke doelpunten gemaakt en daar is iedereen blij mee maar er zijn ook andere belangrijke spelers.

Bron:
https://www.bsiderats.nl/nieuws/interview-voorbeschouwing-jong-ajax-met-sydney-van-hooijdonk

-129    
PietP

Man man man, 5 duimpjes omlaag in 10 minuten.
Is het echt nodig om er hardop bij te vermelden dat je iets ironisch bedoelt?

1    
jrs-076

Sydney is een prima spits in een aanvallend team. Moet zich wel nog ontwikkelen om ook in een team te spelen die minder voor de doel van de tegenatander verschijnt. Stel we promoveren dit seizoen, dan kan hij het volgend jaar weer lastig krijgen als hij meer op een eiland staat. Ik zou zeggen verlengen dat contract en als er voor beide partijen een mooie club voorbij komt in de zomer dan kijken wat het beste is.

Ik vind het echt knap dat hij piekt op het juiste moment en die vorm weet te behouden. Ga zo door!

9    
Scheppioni

Jammer van geen publiekswissel ! Ga zo door Sydney ..... 💛🖤, ook een prima nuchter woordje !

9    
ome cor

Supporters hebben zelf er ook wel een handje van om een speler snel af te zeiken als hij even wat minder draait ( mede door zijn teamgenoten).

Vorig seizoen na de eerste periode hadden wij én de trainer gewoon het vertrouwen in Sydney moeten houden.
Dit soort jongens wordt niet beter van bankzitten. Die moeten spelen.

Een speler moet vertrouwen hebben.
Dat zit nu wel goed bij Sydney, maar als er een dipje komt moeten de supporters ( mits aanwezig) hem er doorheen sleuren ipv afzeiken.
En wij kunnen dat. Wij hebben zelfs een gemankeerde speler als Leigh aan het voetballen gekregen alsof het een topper was.

1    
Dolle Olifant

Komende 3 wedstrijden 6 punten teken ik voor

2    
Arie

Ome cor spreekt zowaar een keer wijze woorden.
Ben heel benieuwd of Sydney het de komende 4 wedstrijden tegen de toppers ook weet te doen, dan kan Steijn echt niet meer om hem heen en mag Bilate mooi de bank warmhouden.

9    
RV

Er is genoeg variatie mogelijk.
Kraaij gaf gisteren bij Fox aan dat hij denkt dat van Hooijdonk het beste als valse 9 (net achter de spits) tot zijn recht komt. Kan ook prima met Bilate als aanspeelpunt spelen en Sydney kort er achter.

Immers kan ook wat meer als centrale middenvelder spelen, in die rol heeft hij bij Ado veel gespeeld.

Meer dan genoeg opties, heerlijk.

18    
Elf Meter

Net als velen hier een aantal weken geleden vond/vind ik Sydney als spits te traag op de eerste meters met een beperkte techniek en weinig handelingssnelheid.
Echter de realiteit na deze eerste zes wedstrijden is, dat er maar weinigen zijn die het als eindstation van een aanval beter doen. Klasse afmaker, en daar wordt hij eindelijk op beoordeeld.

4    
Nr.20

Stop toch eens met wat Van Hooijdonk volgens jullie dan niet kan. Hij staat erom te scoren en dat doet hij. PUNT. Die kenners hier die weer wat op te merken hebben. Zo vermoeiend. Hij scoort 3x maar dan toch weer punten hebben. Verder lekker aan trainer laten hoe ze gaan spelen. En laat but not least mocht Van Hooijdonk komende 3 wedstrijden niet scoren of we verliezen achter elkaar 3x (wat ik beide niet verwacht) toon je dan ook een als volwassen supporter en ga dan weer niet roepen mode kop van de trainer, van Hooijdonk doe het niet kan, ban van Flieger en zei het toch etc etc etc. Geniet van de koppositie en fijn weekend

6    
geelzwartwit

Vooral mooi om te zien hoe zijn leeftijdsgenoten van Ajax fysiek regelmatig binnen het geoorloofde wegzetten. Sjappoo. En dat ie scoren kan jaaaaa dat wist hijzelf al en de rest van de wereld steeds meer.
Check pi air Twitter zijn nu al wat supporters van clubs waar Pi air gespeeld heeft die Sydney nu al willen hebben.

Blij dat ie gebleven is en hopelijk gunt hij NAC straks ook een transfersom in zijn nieuwe contract. Of hij gunt NAC een hoog doorverkoop percentage en een lagere transfersom. Wellicht is het laatste nog wel het aller aantrekkelijkste voor beide partijen.
Benieuwd wat de toekomst mbt contract gaat bieden. Nu vooral genieten van zijn goals en ook zijn spel.

4    
Marti

Beste PIETP , jij gaat al met voorbedachte rade naar deze side om alleen maar negatievitiet te uiten. , vraag me af wat je doet als alle NAC supporters Hoppelijk aan het eind van het seizoen op de markt staan , sta je dan ook negatieviteit uit te slaan , of sta je er dan als eerste , met alle bijdschap vandien ,

2    
Toontje

Altijd al gezegd...gewoon een hele tijd laten staan. Een speler krijgt zelfvertrouwen.

-2    
Theoden King

Wat een fantastische speler voor NAC, die kunnen we er goed bij hebben :)

Ik heb de beste wedstrijd van het seizoen gezien gisteren. Naast Sydney ook Tom Haye zien uitblinken. Er zakte überhaupt niemand door de mand. Enige smetje was het inbrengen van Dogan, die hopelijk snel vertrekt.

NAC is op het juiste moment in topvorm, oktober is en blijft de Maand des Doods voor ons. Verheug me op de komende (top)westrijden!

0    
Martinus

Sydney zal voorlopig blijven staan, ook als Bilate fit is. Maar wel een prima zaak dat Bilate er straks ook weer is. Voor elke speler, zeker zo jong, is concurrentie prima. De basisplaats echt moeten verdienen.

Wat dat betreft zit er echt wel balans in de selectie. Dogan kun je gewoon er uit halen wanneer je dat nodig acht. Fiorini bracht ook iets, DJ is ook een interessante optie. Kali misschien nog als concurrent voor het middenveld... En wat te denken van de keepers die we hebben.

Ik verwacht De Rooij en eigenlijk nog een extra linksback (nu Leigh weg is). En dan kan het echt een mooi jaar worden.

5    
10Diego

Petje af voor deze jongen. Logenstraft elke kritiek. En die had ik zeker, meer op het geouwehoer dan om zijn spel overigens.

Eén ding valt op bij de fanclub: als het om Sydney en zijn goals gaat is alles top en klasse. Als het om de 18 punten van NAC gaat ligt het aan het nivo en de leeftijd van de tegenstanders.

Nog 55 punten.

Hup NAC, Hup Sydney.

Laad alle berichten na dit bericht in