Wij gaan niet opzij

De berichtgeving op B-Side Rats

Thiestemberg

We merken dat er wat onduidelijkheid is rond de berichtgeving op de site. Sinds City de frontrunner is voor de aandelenovername hebben wij besloten de dagelijkse gang van zaken te laten voor wat het is en uitsluitend nieuws te brengen dat gaat over de overname. Onderstaand de tweet die wij destijds hebben geplaatst met wat aanvullende onderbouwing.

Het is al een grauw seizoen en voor ons staan de dagelijkse reilen en zeilen van de club in schril contrast met het opdoemende scenario dat (onze) volksclub NAC een radertje in het geheel van de City Group wordt. Vandaar dat wij ons voor nu alleen op het overname proces focussen en voor de rest vooral supporter blijven in deze roerige tijd.

Daarnaast zijn wij ook zeker voorstander om het tegengeluid wél hoorbaar te houden. In onze podcast bespreken wij al regelmatig de standpunten van de Pro-City kant van het verhaal. Echter zijn er naar verscheidene oproepen nog geen aanmeldingen geweest om die kant van het verhaal door een voorstander zelf voor te dragen.

Wil je graag jouw mening laten horen in onze podcast of bijvoorbeeld in de vorm van een column. Mail dan naar [email protected], wij gaan graag op een normale manier het gesprek aan met medesupporters, ook al heb je een andere mening dan de crew.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
79 Reacties
115   12  
Kloosterboer076

Bedankt voor de heldere uitleg en het aparte bericht Bsiderats!

Hopelijk is de overname snel afgerond zodat alles weer wat gemoedelijker wordt

115   12  
Kloosterboer076

Bedankt voor de heldere uitleg en het aparte bericht Bsiderats!

Hopelijk is de overname snel afgerond zodat alles weer wat gemoedelijker wordt

45   10  
Moppernac

Mooi en duidelijk gesproken voor alle NAC supporters.

32   8  
1 van de 2

Kijk dit bedoelde ik en met mij vele andere.
Dit is tenminste duidelijk.

42   12  
Mo

Is egt top wat jullie doen,mag ook wel eens gezegd worden

18   7  
Wanny

Was me al duidelijk maar nu hopelijk voor iedereen.

Dit soort (virtuele) ontmoetingsplaatsen voor supporters maken een club. Net als bijvoorbeeld het museum, oud-NAC, jeugdopleiding, de vele vrijwilligers.

15   36  
Mo


BSR Edit: verder gaat alles goed met je?

25   21  
Reflektor

Sorry hoor mo maar v Hooijdonk kan niet heel erg goed voetballen.

27   17  
FredKroket

Vandaag is Graham Arnold gespot op Schiphol. Zou het dan toch?

29   9  
Ivo

Nou @naxioma, @Tip, @Fred1, klim in de mail en laat je horen in de podcast!

13   13  
B13

On topic: Zou het bericht van Mo (15:40u) verwijderd kunnen worden? Dit heeft niets met NAC, voetbal of supporters te maken!
Je mening geven, oké, maar dan wel met respect!

27   8  
Anton

Ik hoop in ieder geval wel dat BSIDERATS blijft bestaan in de huidige vorm. Want het is toch een plek waar veel mensen hun reactie kunnen geven, zowel positief als negatief! En wat die mannen van BSIDERATS doen is vrijwilligerswerk. Wat bij NAC altijd gebeurd is uniek (ook zowel negatief en positief), zo is onze club nou eenmaal! Maar laten we wel respect hebben voor de mannen van BSIDERATS en wat hun allemaal doen. Zonder hun geen website en nog meer dingen waar wij ons verhaal kwijt kunnen en noem het maar op!

35   34  
Ernie

Wanneer komt er witte rook over de city deal?

28   3  
Chris W.M.

@Ernie

In de Gegenpressing Podcast was te horen dat Oud-NAC zich gisteren over de plannen gebogen heeft, en zij hun afgevaardigde met een boodschap op pad gestuurd hebben. Het lijkt er dus op dat we ieder moment het definitieve antwoord van stichting NOAD mogen verwachten.

20   45  
Nacman

Hopelijk komt er snel een overname die alle collones en stromingen binnen NAC tot zwijgen brengt.
Want al die beter weters hebben samen met de k3 de club naar de klote geholpen NIKS was goed trainers directeuren alles werd op voorhand afgemaakt en ook zou de nieuwe eigenaren de oproerkraaiers van Bn de leugenaar moeten weren uit het stadion.

20   5  
Die ne gast

@NACMAN
Het is niet zo moeilijk om het beter te weten dan Eisinga, Manders, Gieske, Rutjes, Steijn etc…
En door wie zijn die aangesteld door de beterweters of de G3?

7   6  
Geelzwartwit

Toppers!

24   4  
Luusje

Pro-CFG, pro GFC of pro lokaal, is denken in hokjes. Een ieder in Breda en omstreken wil het beste voor de club, opdat de Parel van het Zuiden weer mag gaan glimmen. En wij daarbij van trots. Zonder de volledige inhoud te kennen zit er vast aan ieder plan zijn voordelen en nadelen. CFG is misschien gericht op de korte termijn, behoud van de club, anders failliet. Waarbij het lokale plan zich meer richt op de lange termijn, de club weer in handen van de supporters. Zonder je uit te spreken voor welk plan dan ook, wat zou er zeker in het uiteindelijke plan over moeten blijven? Afwijzen is makkelijker dan aan te geven wat wel. Het voetbal is helaas in de afgelopen 20-30 jaar geevolueerd tot een bedrijfstak waarin het draait om geld, en veel. Ja klopt een zak centen heb ik ook nog nooit een doelpunt zien maken, maar met die centen kan je wel diegene halen die dat zou kunnen. Opgeslokt worden in een conglumeraat van een of andere arabier is zeker niet ideaal, maar samenwerking zoeken en gebruik maken van netwerken en kennis kan bijdragen tot het glimmen van de Parel van weleer. Meningen worden gevormd, maar zonder alle in en out's te kennen zou ik het momenteel even niet weten. Wat ik wil weet ik wel, een strijdend N.A.C., bloed aan de paal bal in het net, snot voor de ogen, bier in mijn nek en de bloedvaten in mijn ogen gesprongen vanwege onze onverzettelijkheid voor ons NAC!

6   9  
Geelzwartwit

@ivo

Fred1 zou ik sowieso graag eens over voetbal in de podcast horen. Die schrijft zijn mening altijd van voetbal de sport.

36   23  
Duimpje

Wat een onzin.
Een forum dat zichzelf beperkingen oplegt. Alsof dat een normale manier is om het gesprek aan te gaan met mede-supporters.
Helaas heb ik niet de behoefte mijn mening in een column te verduidelijken.
Ik vind dat het dagelijkse reilen en zeilen ook een plaats verdient in dit forum.
Je alleen focussen op het overnameproces is een zwaktebod in mijn ogen.
Alle argumenten voor en tegen zijn namelijk al uitgebreid geventileerd op dit forum.
Al weken lang is daar geen nieuw argument aan toe gevoegd.
En dat geldt ook voor het forum van de Rat.
Lees er anders de bijdragen van Naxioma op beide fora op na. Al weken dezelfde, in de ogen van sommigen klinkklare onzin. En daarop dezelfde, in de ogen van anderen onzinnige reacties.

8   11  
scheppioni

Flauwe grap Fred Kroket !

15   17  
Leo

Wat kan het voor kwaad om krachtig duidelijk te maken, wat Mo deed, dat het WANBELEID bij ons NAC van een grandioze omvang is?

Gaan we nu censuur krijgen, omdat hij een zeer gevoelige snaar raakt? Die niet iedereen welgevallig is?

18   26  
Frank

Een beetje REDACTIE MET BALLEN laat het bericht van MO staan! Of...... is de redactie inmiddels niet meer onafhankelijk?

28   11  
Wanny

@ DUIMPJE

is toch gewoon een simpele keuze van de mannen die deze site draaien? Ze hebben geen zin om nu tijd en energie te steken in berichtgeving anders dan rondom de overname.

Ze hebben ons jarenlang verwend met snelle en zeer complete nieuwsvoorziening, dus dat valt inderdaad ff tegen nu. Maar we kunnen hun beslissing alleen maar respecteren, aangezien het vrijwilligerswerk blijft.

13   24  
Duimpje

@ Wanny

Vrijwilligerswerk is top, maar kan volgens mij geen argument zijn om jezelf te beperken.
Als er voorheen tijd was om elke stap van een ex-NACer van een item te voorzien kan het niet aan de tijdsinvestering liggen.

25   10  
Die ne gast

@Duimpje
Het is mede bedoeld als een soort van protest. Als City de boel overneemt, zal er bij de supporters beleving verschraling optreden. Dit is alvast een voorproefje daarvan. Mensen die denken dat er na de overname door City alles bij het oude blijft qua supporters beleving en Avondje NAC zijn zeer naïef. Als je het vervelend vind dat BSR niet meer de volledige ‘service’ biedt, is dat misschien een goede aanleiding om na te denken wat zo’n overname allemaal kan betekenen voor de toekomst van NAC.

On-topic: Als Naxioma en/of Noad1976 zich nu niet aanmelden voor de podcast, weten we dat het Mattijs Manders is. ;-)

26   10  
F8Hipster (BSR)

@Frank als Mo andere bewoordingen kiest past het prima tussen de reacties. Echter is er niet gekozen voor een manier die wij als fatsoenlijk beroordelen. En dat geleuter over onze onafhankelijkheid en censuur dat kennen we nu inmiddels wel.

8   2  
Baosje

@Ernie

Die komt ERNIE

18   17  
NAC Vooruit!

Uiteraard begrip voor de frustraties omtrent de overname.

Maar om nu net te doen of NAC geen wedstrijden meer speelt en de huidige selectie niet nieuws waardig meer is gaat mij wel wat ver. De achterban is ook hier nog in geïnteresseerd is mijn mening.

22   8  
PietP

Er is nog genoeg over NAC te lezen op https://www.bndestem/nac en twitter https://twitter.com/hashtag/nacpraat
Op twitter kan je zelfs reageren door een account aan te maken, wat een feest.

Ga dus niet doen alsof je nu geen ander nieuws meer kan lezen.
Dat is er al wel, maar niet hier. Gaat heen.

31   6  
Ad B uit Roosendaal

Ik ervaar de periode bij NAC als heel lastig, maar ook cruciaal voor de toekomst.

Al 60 jaar heb ik een NAC-hart en al circa 35 jaar een seizoenkaart.

Ik hoop dat NAC in handen blijft van regionale Nederlanders met eveneens een NAC hart.
Mensen die begaan met de club i.p.v. alleen maar kijken naar financiële belangen.

Ik doe een beroep op de aandeelhouders, de Raad van Commissarissen en Stichting NOAD. Zorg ervoor dat NAC een regionale club blijft met meerdere West-Brabantse spelers, waar wij ons in herkennen i.p.v. een aantal passanten.

De volksclub NAC dient zo te blijven...............

25   30  
Cees-2

Van verschraling en minder beleving, als City het overneemt hoeft helemaal geen sprake te zijn. Als NAC een beter product weet te presenteren, gaat dat als een olievlek doorrollen. Naar boven welteverstaan. Ook de toeschouwersaantallen gaan oplopen. Zo werkt het nou eenmaal. Als de BSR besluit te stoppen, is dat jammer. Maar niemand is belangrijker dan de club zelf. Mochten anderen kandidaten het overnemen, hetzelfde verhaal. De club staat altijd op de eerste plaats. Het gaat om NAC zijn belang, de rest moet zich daar naar schikken, anders is het tijd om afscheid te nemen, hoe spijtig e.e.a. mogelijk kan zijn.

13   4  
Bobby Firmino

Als de Amerikanen NAC over nemen.
Betekend dat dan dat Lokhoff + Arnold ook een functie binnen NAC krijgen?
En dat Manders zijn ontslag dan krijgt?

15   20  
Tip

In de eerste plaats heb ik de afgelopen jaren goede ervaringen opgedaan met de redactieleden. Nooit problemen mee gehad. Ik vind daarnaast dat ze een pracht site hebben opgebouwd.
In deze casus hebben ze, zoals alle geledingen , een duidelijke positie anti City op voorhand ingenomen.
Nadeel daarvan is dat een dialoog niet op gang komt , dus krijg je polarisering tussen enkele groepen en de sfeer wordt zodoende onnodig grimmiger. Niet mijn aanpak, maar ik zit ook niet In de redactie. Het is een keuze.

Laten we het niet groter maken dan het is, van de 16500 stadiongangers komt hier en op De Rat in totaal een paar procent. ( heb ik met de natte vinger methode beetje berekend op basis van gemiddeld aantal reacties.)

Betreffende de podcast wil ik best een keer ( tot 25 april geen tijd), indien gewenst, aansluiten als deelnemer. Mijn opstelling is nogmaals dat ik voor het beste plan ben en dan dient m.i. goed en eerlijk te worden onderzocht wat het beste plan is. Als iemand anders uit bv. de ' niet anti-City' groep het wil doen ; prima.
Een column zit denk ik nu niemand op te wachten. Die van @Naxioma waren naar mijn mening heel goed wat niet wil zeggen dat je het er mee eens moet zijn.

Ik denk dat nu betreffende de overname een adempauze iedereen goed zou doen. Alles wat tot nu te zeggen viel is inderdaad door alle partijen gezegd.

We weten verder wat gaat komen ! NOAD gaat voorkeur geven aan het alternatief plan. Dat is logisch want de NOAD leden hebben allemaal banden en contacten met de supportersgeledingen.
Wat belangrijk wordt ; wat is hun onderbouwing en motivatie ? Want op basis daarvan gaan RvC en aandeelhouders beslissen hoe verder. Het gaat dus vermoedelijk nog wel even duren.

Zaterdag heel belangrijke pot tegen Almere.


13   29  
Felix

Als je zo vooringenomen bent nodigt dat niet uit voor een goed gesprek. Gek hè?!?

Als jullie je van begin af aan neutraler had opgesteld had je wel degelijk mensen ik je uitzending gehad

12   13  
Rubenac

Doe je ding, jullie bepalen.
Top dat jullie het uitleggen, maar jullie brengen nieuws hoe , wat en wanneer jullie willen 💪🏻

18   8  
Die ne gast

@TIP
Een dialoog was fijn geweest, maar ik heb toch sterk het gevoel gehad dat anti-City mensen wel ingingen op de argumenten van Pro-City mensen, maar dat Pro-city mensen niet in gingen op een zo’n weerwoord, maar het vooral persoonlijk maakten, dooddoeners postten, oneigenlijke keuzes (City of failliet), vage geruchten erbij haalden (bedreigingen NOAD) of tien nietszeggende reacties achter elkaar posten om een goede inhoudelijke reactie weg te drukken en dat er daarom nooit een goede dialoog op gang is gekomen.
En nu is er zo’n vermoeidheid bij iedereen en is alles al gezegd, dat er geen echte dialoog meer zal komen.
Het is nu afwachten op de volgende plotwending, waarschijnlijk een uitspraak van NOAD en dan kunnen we weer los op wat dat betekent.
Hopelijk komt er dan wel een échte dialoog op gang.

Sjiek van je, dat jij je aanbiedt voor de podcast, maar bij jou zijn de scherpe pro-city randjes er nu gelukkig ook wel een beetje van af.

12   8  
Braze

Vandaag beleuisterde ik de podcast Gegenpressung .
Pierre legde helder uit op basis van welke argumenten hij de overname door City afwijst
Persoonlijke ervaringen met de contactpersoon City-NAC. Pierre maakte duidelijk dat City bepaalt welke spelerszij bij NAC stallen en wie en wanneer ze spelers bij NAC weghalen en elders plaatsen.
City is geoon te machtig voor NAC, want wie betaalt bepaalt.
Gabriels is gecharmeerd van de Amerikanen, omdat die het voetbaltechnisch gebeuren bij NAC laten en vooral in de marketing /tv gelden het verdienmodel voor hun inleg zien. Het voetbaltechnisch gedeelte stoelt op en gedegen plan.
Als je geinformeerd wordt over de inhoud van de plannen kun je makkelijker je mening vormen op basis van vergelijken van feitelijke gegevens in plaats van emotie.

13   7  
Kinderkaartje

@Felix

Wel eens van dialoog/ discussie gehoord?
Dus BSR is fel gekant tegen de overname en nodigt derhalve mensen met een andere mening uit om aan te schuiven en hun mening te geven in "Een Tikkie naar het Zuiden".
Dat levert waarschijnlijk spannendere 'radio' op dan een kringgesprek met gelijk gestemden.

De Tipjes, Noadjes, Naxiomaatjes en Ceesjes-2 hebben wel dagdagelijs tijd om hier hele epistels te plempen, maar een avondje hun visie en mening uiteen zetten onder het genot van een glaasje bier is blijkbaar niet aan hen besteed.

Dat heeft niets met vooringenomenheid van de BSR crew te maken.

12   2  
Dun Diëe

Ik blijf het een beetje een aparte redenering vinden, maar goed. Als de post frequentie wat lager werd gezet had ik het wel begrepen maar om nou helemaal geen nieuws meer te brengen. Ik mis het een beetje, haha. Deel van de dagelijkse routine is weg.

Want wat betreft de overname is de discussie over de informatie die nu bekend is wel gevoerd mijns inziens. Zolang er geen nieuwe informatie bekend is ettert de discussie hier als een hardnekkige puist maar voort. Alles is intussen wel gezegd. De anti’s en de pro’s gaan ook echt niet meer van standpunt veranderen. CFG heeft veel geld en voetbaltechnische kennis maar NAC zou z’n onafhankelijkheid compleet kwijtraken en doelstellingen aannemen die CFG meer pleased dan de club zelf. Om nog maar te zwijgen over het moraal van CFG. Zo, dat was het. Veel valt er niet meer over te zeggen toch? Daarom zou ik het graag weer over voetbal willen hebben.

10   8  
Dos

Die ne Gast

Exact. Iedereen valt in herhaling.
Laat het aan Noad over en hope for the best.
Ben er zelf wel van overtuigd dat CFG het sowieso niet meer gaat worden. Was eerst neutraal met een lichte pro City, maar het artikel en andere objectieve argumenten die hier al zijn aangedragen hebben me op andere gedachten gebracht.
We zullen zien.
Hup NAC.

BSR : Als jullie verteld gaat worden door bezoekers hoe jullie de site moeten besturen dan is dat de beste en mooiste bevestiging dat BSR echt groot is en iets heeft weggezet. Voor zover dat al niet bekend was.

7   18  
Cees-2

Kinderkaartje: Selectief lezen is schijnbaar ook bij jou aan de orde. Lees mijn relaas eens goed door, van begin tot het eind graag. Mogelijk lees je iets meer dan het woordje "City", wat schijnbaar ook bij jou werkt als een rode lap op een stier. Daar staat nog mee? Dan kan jouw opmerking in de prullenbak namelijk. Maar je moet het wel willen begrijpen. Willen! Kom je weer met iets onszelf, reageer ik niet meer.

16   13  
Kinderkaartje

@Cees-2

Het is nog veel simpeler; als ik jou nick zie staan, of die van Tip, Naxioma, of die van Noad1976 dan geef ik ongezien een duim omlaag en ga ik door naar het volgende comment.
Wel lees ik de antwoorden die gericht zijn aan jullie. Zodoende weet ik toch ongeveer wat de strekking is geweest van je boodschap.
Vooral die van Naxioma zijn niet te doen. Hoe lief ook bedoeld, ik moet gewoon werken, dus sla ze stuk voor stuk over.

Scheelt veel tijd, en ondanks alle moeite die jullie in je zendingsdrang leggen ga je hier niemand overtuigen, net als niemand van het anti City kamp jullie gaat overtuigen.
Los daarvan is het geen democratie. Deze beslissing wordt niet genomen op een meerderheid of een twee derde meerderheid of wat dan ook. Het maakt dus in die zin geen moer uit wat wij met zijn allen er hier allemaal wel of niet van vinden.

Deze hele discussie is in die zin dus een enorme tijdsverspilling. Van alle kanten/ kampen.


9   7  
Duimpje

@ Kinderkaartje

Duim omhoog voor jou.

26   8  
Chris W.M.

Van Aalst weer uit de bocht gevlogen in een brief richting de klein-aandeelhouders;

Continuïteit in gevaar als niet gekozen wordt voor CFG!!!1!

In dezelfde brief; “ Ja, wij hebben écht goed werk geleverd. Er zijn geen schulden, de clubkas is niet leeg en seizoen 2021/2022 lijken we positief af te sluiten.”

Waar is het probleem dan Wim?

12   11  
De Kroonprins

Wanneer je je site financiert middels crowd funding, moet je ook een site van alle NAC supporters voor alle NAC supporters willen zijn. Kritische noten over de voorgenomen CFG-deal horen juist bij een site als deze, maar het eenzijdig belichten van de materie en het negeren van al het andere nieuws, is echt een zwaktebod. En dat is jammer.

14   5  
Leur-1977

Zou Wim een miljoentje onder tafel mislopen?

8   17  
Ibio

Is die city deal er nou al?

7   13  
Cees-2

Kinderkaartje: Je leest het niet zeg je. Dat klopt niet helemaal, gezien je reactie, maar goed. Ik ben pro zeg je, dat klopt gedeeltelijk. Ik doe verder totaal geen moeite anti-City mensen pro te maken. Ik geef mijn visie, punt uit. Verder kun jij uit antwoorden op mijn relaas meestal niets wijzer worden aangaande de strekking van dat relaas. De reacties die je regelmatig krijgt lijken soms gegeven door een? Verder kom ik jouw naam ook nog al eens tegen, dus ook jij besteed er de nodige tijd aan, toch? Maar we wijken af. Hierbij sluit ik dit definitief af. Zoals je zelf enigszins aangeeft, verloren tijd.

19   16  
Belgische Naccer

Positief bericht met ruimte voor het tegengeluid. Zo mag ik het zien.

Ik ben voor de City overname. Niet omdat ik perse City de ideale kandidaat vind, maar gewoon omdat alle andere alternatieven die er liggen, geen enkele verandering of verbetering gaan brengen bij NAC.

Waarom? Teveel eigenaren, teveel meningen met bijbehorende emotie en vooral te weinig geld. Kortom een herhaling van de afgelopen 9 jaar.

Ik ben van mening dat als je de City deal goed onderhandelt, alle bezwaren moet kunnen wegnemen.
Dus geen schuldopbouw (verplichte jaarlijkse aanvulling van mogelijke tekorten). En alleen selectiespelers die de potentie hebben om op termijn in alle hoogste divisies te spelen. Dus van het niveau Angelino, Garcia, Ambrose, maar ook Fiorini was prima voor NAC. Een goede TD-er zal de kwaliteit voor NAC moeten bewaken. Dit kan Lokhoff zijn, maar wat mij betreft mag dit ook heel iemand anders zijn met kennis van zaken. De focus moet 100% op kwaliteit liggen met als doel binnen 3 jaar linkerrijtje eredvisie.

De tijd van het eeuwige pappen en nathouden ben ik gewoon spuugzat. De KKD is gewoon waardeloos en past niet bij NAC en de gigantische achterban die we hebben. En met City heb je die kans. Maar geen carte blanche nee, we zijn (nog) niet failliet, en er ligt waarschlijk een alternatief, dat maakt je alleen maar sterker richting City.

En verder ben ik er van overtuigd dat, wanneer de prestaties er weer komen, het avondje NAC weer op zaterdag is, en er staan goede spelers op het veld, dan zijn alle supporters weer zo om. Inclusief de hele redactie van BSR.

27   6  
Ata

Ineens moet ome Wim weer van zich laten horen. Over acht jaar wanbeleid praten we maar even niet. Maar als City afgeschoten wordt beste mensen, dan is het voortbestaan van de club in gevaar. Schaamteloos.

6   2  
Patje

Zojuist verschijnt er een artikel van aalst in b de stem, dat hij gaat dreigen met als noad het city plan afkeurd, dat de gevolgen groot zullen zijn voor het volgende seizoen.

25   5  
Chris W.M.

@ BELGISCHE NACCER

M.b.t de financiën; BN De Stem zet net een stuk online over een brief van van Aalst, waarin ook nog eens gemeld wordt; “ Ondanks herhaaldelijk aandringen van Stichting NOAD heeft City Football Group tot op heden geen inzage willen geven in het financieringsmodel voor NAC.”

Tsja, dan houd het op toch?

15   4  
Ata

O ja, ome Wim liet zijn RVC een eerder plan afkeuren om opeens met City op de proppen te kunnen komen. En nu heeft hij haast. Kom op man, knurft.

12   35  
Ernie

Sommige mensen hier snappen de ernst van de situatie niet. De toekomst van onze club staat op het spel. Nu moet er de keuze worden gemaakt tussen blijvend in de Kkd met een lokale partij. Of verder met City met perspectief voor de toekomst om zo snel mogelijk in de Eredivisie te spelen. En laten we eerlijk zijn andere alternatieven zijn allang onderzocht en niet realistisch. Dus is City de enige serieuze optie.

30   6  
Rechtsback

Vorig jaar begon deze hele ellende omdat Wim niet van " dreigen" gediend was.
Zelf dreigen is dan blijkbaar wat minder erg.

17   5  
Fan uit Zevenbergen

Zonder onze Wim halen we de winterstop ook wel hoor !!!

30   8  
Ivo

Precies wat ik al dacht. Het financieringsplan voor NAC mogen we niet weten. Misschien willen ze NAC net als Lommel volpompen met schulden, dan kom je nooit meer uit de City Group. Een Lock-in.

Van Aalst is ook een vuilak eerste klas. Dreigen met voortbestaan van de club. Allemaal puur eigenbelang.

15   6  
Scheids!

Van Aalst begint een beetje op Vladimir te lijken, door in paniek met gif te gaan strooien om zodoende paniek te zaaien.
Intussen zou hij toch moeten weten dat échte NAC supporters zich niet laten leiden door dreigementen, uit welke geledingen dan ook!
Doe maar ff wisselen Wim , en ga ergens anders maar de scepter zwaaien!

20   7  
Ivo

En dan is daar eindelijk het dreigement:
"Wij geen geld, dan jullie geen club."
Deze hing al maanden in de lucht.
Het is te ranzig voor woorden.

9   6  
The Don

Zsm actie stichting NOAD! Voor het einde van dit seizoen moet de klucht voorbij zijn, zodra het stadion dicht is doen Wim en Anneke wat ze maar willen met hun vuile vriendjes

16   1  
Didier

Dit zat er toch aan te komen. Huichelaar van de bovenste plank en wat al niet meer. Die is NAC en vooral een deel van de supporters schijt beu. Tuurlijk vind ik dit ook een zwaktebod en een soort van chantage, maar dit zag je van mijlenver aankomen. Als het lokaal alternatief compleet is dan is er niks aan de hand, is dat niet het geval dan is de situatie echt zwaar klote nu.

8   24  
Nachoreca1

Idd bn de stem... wat ik al verschillende keren heb aangehaald. Een selfmade man met een notitie in de quote 500 laat zich echt niet van de wijs brengen door een clubraad, spandoekjes en halfbakken Engelse liedjes hoor. Hahaha wat een naïviteit hier. Podcasts met ijdeltuiten als peek.. treurig en komisch tegelijk...kapitaal zal altijd winnen.

12   3  
Ivo

Beste mensen, het gaat om 2 dingen:

Geld en ego's.

De aandeelhouders willen hun geld terug, en van Aalst wil nog even persoonlijk een mes in de rug van de supporters steken door de club te verkopen aan de duivel, for a few dollars more.

Hoe goed het lokale alternatief ook is, het zal nooit goed genoeg zijn voor van Aalst. Vergeet het maar.

Maak je maar op voor rechtszaken. Dit gaat nog heel lang duren.

10   2  
Chris W.M.

@ NACHORECA1

Klopt. En vandaar dat de heren gewoon 7.1 miljoen voor de aandelen krijgen, terwijl ze maar maximaal 1.5 waard zijn. Alleen zal degene die het overmaakt toch echt een andere partij dan CFG zijn.

9   3  
Semsi

En waarom komt dit nu naar buiten?
Nog even de druk op NOAD opvoeren?

11   5  
Just me

Het begint er op te lijken dat iemand met pek en veren weg gejaagd moet worden!

4   20  
Nachoreca1

@Chris wm

Je typt je laatste zin als een soort van triomf. Wim van Aalst heeft het sowieso zakelijk wederom weer prima gespeeld dan. En laten we over een jaar eens kijken of jouw triomf gevoel nog zo aanwezig is dan.
Bij mij staat 1 ding voorop; behoud van de club met profs aan het roer. Houd mijn hart nu al vast met de namen die ik hoor als cfg het niet word.

13   2  
Chris W.M.

@ SEMSI

Wim krijgt nu pas in de gaten wat iedereen al weken aan zag komen natuurlijk…

9   2  
Chris W.M.

Perfecte analyse overigens op De Rat; https://derat.nl/nieuws/bergt-uw-kinderen-bij-oma-wim-van-aalst-dreigt-met-een-ultimatum/

11   1  
H.V.M.

Het is overduidelijk dat WvA de bui al voelt hangen.
De slapende slapjanussen van de RVC had hij al in zijn macht.
Dat één procentje NOAD zou dan verder weinig problemen geven, dacht hij.
Maar blijkbaar weet WvA nog steeds niet waar NOAD voor staat!!
Enfin, hij gaat nu (voorlopig!) zijn laatste joker inzetten, namelijk angst zaaien.
Dat werkt vaak uitstekend bij mensen met slappe knieën.
Die kakken van paniek meteen hun broek vol en gaan dan maar overstag.
Door de angst joker in te zetten lijkt het er sterk op dat WvA zelf in volledige paniek is.

We mogen inmiddels de conclusie trekken dat deze man helemaal niets meer met NAC heeft.
Zijn enige belang is eigen belang.

5   1  
Wim

Ome Wim zet hiermee ook de kleinere aandeelhouders onder druk. Daaronder zullen er ook wel zijn die City liever niet zien komen.

En wat voor de Amerikanen geldt, geldt ook voor City. Waar komt het geld vandaan? Elke aandeelhouder die zijn deel aan City verkoopt moet dat aan zijn accountant en bank kunnen aantonen.

Fout geld kan leiden tot veel gezeik en dat gezeik kan voor de kleinere aandeelhouders wel eens veel duurder zijn dan het bedrag dat ze ontvangen.

5   1  
Bas

@NAChoreca1

Van Aalst is als de generaal die iedere slag wint maar uiteindelijk de oorlog verliest omdat hij door gebrek aan visie, inzicht en overzicht telkens reactief acteert op wat hem voor zijn neus wordt aangeboden. De man haalt weliswaar het maximale uit deze situatie, maar verkoopt NAC met een dik verlies. En dat komt door zijn eigen wispelturige, emotiole, visieloze handelen van de afgelopen acht jaar. Het is echt bijzonder dat NAC er, door hem, nu zo slecht voor staat, terwijl er zoveel geld in is gestoken.

2   9  
Nachoreca1

@ bas...
NAC Breda staat er slecht voor door Wim? Hahahaha
Zou dat niet door alle pannenkoeken komen die op de werkvloer en het veld gigantisch gefaald hebben?

5   1  
bas

@NAChoreca1
Van Aalst stelt de RvC en AD en heeft zich direct of indirect ook met veel andere benoemingen of ontslagen bemoeid, tevens bepaald hij de richting van de club (of het gebrek daar aan). Het is naïef om anders te denken. Een Edelenbos zat daar door Van Aalst, om maar een van zijn zetbaasjes te noemen. Een selfmade man met notering in de Quote 500 laat succes toch niet door anderen bepalen en zeker niet door wat lichtgewichten op de werkvloer? Dan stuurt hij toch bij?

1   3  
Alinda

Mijn naam is Alinda, ik wil mijn getuigenissen delen met het grote publiek over wat deze spirituele dokter genaamd (Agboya) voor mij heeft gedaan, deze man heeft mijn ex-man bij mij teruggebracht met zijn geweldige betovering, ik ben getrouwd met een paar man jaren geleden waren we samen en we hielden zoveel van onszelf.
Na 5 jaar huwelijk en ik was niet in staat hem een ​​kind te geven, verliet hij me en vertelde me dat hij niet meer kon trouwen.
Hij liet me achter met pijn en verdriet in mijn hart, ik smeekte hem, maar hij weigerde
Ik was op zoek naar manieren om hem terug te krijgen totdat ik op internet een getuigenis over dezelfde arts zag over hoe hij zoveel ziekten heeft genezen en mensen met soortgelijke problemen heeft geholpen om hun ex-man en vriend terug te krijgen
dan zul je dit niet geloven toen ik contact opnam met deze man over mijn problemen, hij raadpleegde de spirituele goden, en hij onthulde aan mij dat een andere vrouw een voodoo liefdesbetovering heeft op mijn man, dat is de reden waarom mijn man me verliet om bij me te zijn de boze vrouw.
Ze zeiden dat ik me geen zorgen moest maken, dat hij me zou helpen om me weer met mijn man te herenigen, en hij zal ervoor zorgen dat mijn man de slechte vrouw gaat haten en de voodoo-spreuk vernietigen die ze gebruikt om mijn man te manipuleren
Baba vertelde me alles wat we moeten doen, en wat ik moet voorzien voor de oplossing
binnen 3 dagen sprak baba de liefdesbetovering uit op de foto van mijn man en bad voor mij.
Precies 5 dagen na het gebed kwam mijn man terug met meer liefde in zijn ogen, en smeekte me om vergeving
Ik was zo blij en ik accepteerde hem terug, we waren allebei gelukkig samen. Na een maand samen te zijn geweest, miste ik mijn maandelijkse menstruatie en ging ik voor een test en de uitslag gaf aan dat ik zwanger ben
Nu ben ik gelukkig omdat ik een moeder ben van een babyjongen.
Ik wil je nogmaals bedanken de geweldige dokter voor wat je voor mij hebt gedaan, als je daar op zoek bent naar een van deze spreuken om je man of vriend terug of genezing te krijgen, neem dan zo vriendelijk contact op met deze baba voor hulp, zijn e-mailadres is [email protected]gmail.com whatsapp-nummer is +2348112714824

2   0  
Bommetje

He Alinda klinkt goed, zoiets zoek ik ook.
Is toch wel zuivere koek he?
Netnummer is van Nigeria, hoe gaan we dat aanvliegen, een teamsmeeting ofzo?

3   3  
Bertus

Laten we één ding niet vergeten dat van Aalst en kornuiten destijds de club gered hebben, laat één ding duidelijk zijn Wim v Aalst mengde zich niet graag onder de “gewone” sponsoren heb ik al vaak vernomen en in de omgang was het ook niet echt een warme man.
Hij heeft organisatorisch en technisch louter verkeerde mensen aangesteld en heeft blind vertrouwen gegeven aan zogenaamde adviseurs.
Deze mensen hebben er niks van gebakken en op het veld is het gruwelijk mis gegaan.
Die fouten mag je hem de schuld van geven.
Maar de mensen die hij heeft aangesteld hebben ook hem en niet alleen de club laten vallen.
Steijn en Manders zijn de uiteindelijke doodsteek geweest van alle ellende en daar doen nu de zogenaamde supporters en sites als deze vrolijk aan mee, wellicht is het niet de bedoeling maar ze hebben tezamen wel de club over de rand geduwd.
En van dat alles is niet van Aalst de schuld.
Mensen moeten ook eens de hand in eigen boezem willen steken en niet zo eigenwijs zijn.

1   0  
HH

Goede uitleg!

Ik zou zeggen: wees een fan. Juich, support, vloek en schreeuw. Maar laten we het besturen van een BVO overlaten aan de mensen die ervoor gestudeerd hebben.

Supporters moeten zeker inspraak hebben denk ik, maar zolang het inzien er nog niet is dat ook wij onderdeel zijn van het probleem, gaat er niets veranderen.

Al jaren hoor en lees ik niets anders dan …. rot op, op de puntjes kun je zo 10 namen invullen. Scouts, trainers, bestuurders en directeuren.

Mede hierdoor is er zoveel onrust dat NAC is uitgegroeid tot een slangenkuil waar helaas geen verstandige trainer of directeur zijn naam nog aan wil binden.

Tijd voor verandering en dan rust.

0   0  
maya

Ik verloor mijn man aan een andere vrouw, na 4 jaar huwelijk. we hadden een mooi huwelijk maar hij begon een relatie met een collega die hem achterna zat. hij trekt in bij de vrouw en weigert met me te praten of terug naar huis te komen. Ik was er zo kapot van en vond het moeilijk om ermee om te gaan. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. terwijl ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een opmerking van Amber tegen die suggereerde dat geestelijke vader, baba genaamd, haar hielp haar huwelijksproblemen op te lossen en haar verbroken relaties te herstellen, enzovoort. dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op via de e-mail die ik op de getuigenis zag en hij deed een spreuk voor mij. 3 dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij deed en beloofde het nooit meer te doen. sindsdien is alles weer normaal geworden. mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. allemaal dankzij deze baba voor wat hij voor mij heeft gedaan. als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. hij zal je niet teleurstellen. Ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, want ik ben een levende zwakte. zijn e-mailadres is [email protected]gmail.com
en mijn WhatsApp-telefoonnummer is dit +16163684004, je kunt me op WhatsApp schrijven voor het geval je meer informatie nodig hebt over de geestelijke vader. Ik ben Maya uit Nederland, maar basis verenigde staat. bedankt voor het lezen. neem contact met hem op via e-mailadres, [email protected]gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in