Wij gaan niet opzij

Cagro: We speelden vandaag gewoon slecht

Gerrit

Na afloop van de wedstrijd hebben wij een interview gedaan met Welat Cagro. Daar deze in het Frans is afgenomen, hebben we voor jullie dit omgezet in een tekst-interview. Welat had veel te vertellen na afloop, en je leest het hieronder.

Gevraagd naar zijn gevoel van de wedstrijd was Welat duidelijk. ‘We beginnen eigenlijk goed. Een aanval zoals je die op trainingen vaak afwerkt. Het was goed teamspel, waarbij we via verschillende schijven Velanas vonden als eindstation. Daarna zie je echter dat we terugzakken. We komen er minder aan te pas en laten FC Den Bosch komen.’

Toch vond hij Den Bosch bij lange na niet zo goed. ‘Wij waren gewoon veel beter, maar misten echt een stuk discipline. Onze passes kwamen veelal niet aan. We lieten vaak onze man lopen. We moeten gewoon veel zekerder zijn aan de bal, want dat kunnen we als team wel. Den Bosch was vandaag niet zo goed, wij waren als team gewoon heel slecht. Ik kan niet verklaren waarom, maar we lieten daardoor Den Bosch lang in de wedstrijd.’

Vandaag was de opstelling hetzelfde, maar had de Graaf ook een kleine tactische omzetting. Cagro speelde tegen PSV nog op linksback, maar vandaag weer op het middenveld. Hier was de Belg blij mee. ‘Ik speel het liefst op het middenveld. Daarin kan ik mijn bijdrage het beste leveren omdat ik kan verdedigen, passen en aanvallen. Linksback kan ik wel, maar daar kom ik veel minder tot mijn recht. Ik wil echter altijd spelen, dus als de trainer mij volgende wedstrijd weer op linksback zet dan doe ik er alles aan om dat tot mijn beste kunnen in te vullen. Ik wil gewoon graag belangrijk zijn voor het team.’

In het team is er met Moïse nog een Franstalige speler. Welat verklapte dat zij daardoor wel een band hadden. “Ik kan het heel goed vinden met Moïse. Als enige twee Franstaligen trek je toch een beetje naar elkaar toe. We praten dan ook vaak samen en hebben een goede klik. Dat helpt ook in het veld omdat ik vaak voor hem speel. Daarnaast is het zo dat ik wel Nederlands kan verstaan, dus op de trainingen en bij tactische overleggen zorg ik ervoor dat ik het voor Moïse vertaal.’

Tot slot was Cagro nog vrij duidelijk over zijn toekomst bij NAC. ‘Ik heb het hier echt uitstekend naar mijn zin. De faciliteiten bevallen, de mensen zijn warm en ik voel me hier helemaal thuis. Ik heb misschien maar voor een half jaar getekend, maar de intentie is wel om hier langer te blijven. Ik wil graag voor NAC spelen en heb nu ook alweer 11 wedstrijden in de basis gestaan. Als het aan mij ligt dan verlengen we snel mijn contract.’

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Man of the Match: NAC - FC Den Bosch (2-0) 29 reacties
Volgend bericht
De honderd wedstrijden van Nick Olij 8 reacties
29 Reacties
150   17  
Tonn

Speelde gewoon een goede voldoende, samen met Velanas, Olij, Malone, Adilehou en Seuntjes. Wat een negativiteit hier weer.

35   94  
Ere

Jullie spelen al heel het seizoen slecht! Cargo voegt echt totaal niets toe en is niet beter dan Azzagari of een andere jeugdspeler. Wederom weer een slechte aankoop vanuit technisch hart!

25   79  
Beest

Hartstikke fijn dat je je op je plek voelt!

Alleen ik mag toch hopen dat het bij een half jaar blijft.

18   52  
Nac

Prima 13de man voor volgende seizoen, maar niet meer dan dat.

Hij wisselt goede acties af met regelmatig een hele rare actie dat hij ineens de bal inlevert.

12   42  
Bertus

Vandaag?
Is elke wedstrijd toch maakt niet uit tegen wie.?

16   50  
RV

Nee heb het altijd al een onbegrijpelijke aankoop gevonden en dat is alleen maar meer geworden.

Geen slecht speler maar jeugdspelers op dezelfde positie zijn niet slechter, veelal zelfs potentieel beter. Gun deze jongen het beste maar ik zie er 0 meerwaarde in (ten opzichte van eigen jeugd).

150   17  
Tonn

Speelde gewoon een goede voldoende, samen met Velanas, Olij, Malone, Adilehou en Seuntjes. Wat een negativiteit hier weer.

3   36  
Nero

Alleen vandaag

15   9  
Malpolon

Geheel off-topic, waarvoor mijn verontschuldigingen, maar dat De Kamps vandaag wint van Dammers vind ik erg grappig.

22   12  
Ivo

Cagro is een prima speler voor de fase waar we nu in zitten. Redelijk degelijk, maar maakt niet het verschil. Als we hogerop willen moeten we doorselecteren, en zal Cagro op de bank belanden.

25   6  
Rubenac

Wat is er met antonia?

26   5  
Fritske d'n Olifant

Cagro hobbelt prima mee met het niveau van de rest. Niets meer, niets minder. En dat niveau was vandaag wederom niet om over naar huis te schrijven.

Op papier hebben we echt niet de slechtste selectie van de KKD. Maar waar ik De Graaf in de eerste seizoenshelft nog goed kon volgen, lijkt het wel alsof hij nu helemaal van het padje is. Weer De Rooij op rechts, ook nadat Kestens het veld in kwam. Hoe kan je een aankoop van 5 ton, die toch al voor geen meter rendeert nog verder het moeras in duwen door hem structureel aan de verkeerde kant neer te zetten? Als hij al in de buurt van de achterlijn kwam was het 4 keer kappen voordat hij iets kon doen dat op een voorzet leek. Ook Ligeon op links die er een paar keer door zijn tegenstander werd uitgelopen was belachelijk. Speel verdomme gewoon 4-4-3 Ed of voor mijn part 4-4-2 als je toch perse met Hilterman én Bannis wil spelen. Achterin met Malone en Moise stond het goed. Zet de rest op zijn normale positie en slijp patronen er in. De Rooij op links en Velanas daar achter als opkomende back zou ook nog kunnen. Die heeft wel het loopvermogen en de inzet en verdedigt ook goed mee.

14   22  
Bredaaaaa

Prima aanwinst van het technisch hart.

26   26  
Noad1976

Niet goed genoeg voor Telstar maar voor NAC een versterking dan weet je het wel.

13   3  
BraboF6

Het was van beide kanten geen topvoetbal, maar zie toch ook een hoop geklooi in de Ere Divisie. Verschillen zijn eenmaal nu niet zo groot en het is moeilijk je in de grijze middelmaat te onderscheiden. Alle kansen in de NACcompetitie als ze die halen. Hup NAC.

15   39  
Rade

Dit interview is het beste wat Welat gedaan heeft vandaag. Mooi dat hij t naar zijn zin heeft. Kom gezellig nog eens terug voor een drankje, maar ga alsjeblieft naar Virton of zo..

40   5  
Basje

Wallet Cagro scoorde het een na hoogste volgens SofaScore (7,7) .


Zegt wel genoeg over de supporters hier… Of kunnen jullie je mening beter onder bouwen?

37   6  
Heksenketel

Wat een azijnpissers hier. Bah, bah, bah!!

33   3  
Youssef

NOAD1976;

Fake-news; financiële situatie van Telstar zorgde voor beëindiging dienstverband.
Telstar heeft dit destijds ook xo wereldkundig gemaakt.

21   3  
Wanny

Redelijke speler voor dit niveau. Maar niet eentje die het verschil maakt zodat we promoveren.

Waar ik echt van schrok vandaag waren onze beide spitsen. Wat waren die onthutsend zwak zeg. En dat tegen Den Bosch.

Gelukkig was Velanas op dreef zodat we nog 2x konden scoren.

5   6  
Cees-2

Cargo, trouwens voor menigeen in het elftal. Het volgende.
Let wel, het zijn jouw woorden. "We lieten onze man lopen, misten discipline". Twee feiten die men bij een vierdeklasniveau al in zich moet opnemen! En deze twee onderdelen beheersen jullie nog "steeds" niet! Euh,.....misschien iets anders gaan doen? Of is dat teveel gezegd? Als je dit al niet in jezelf kunt verankeren. Tja, dan............? Moet een trainer daar nu nog steeds tijd insteken, op KKD-niveau? Schijnbaar wel. Is het niveau nog triester dan ik al dacht.

4   0  
Ivo

We hebben zoveel weggegeven dit seizoen, de achterstand op de clubs boven ons is gigantisch.

Next: Telstar en Jong AZ. Als we nog iets willen, moeten we die ook winnen, en zo proberen weer wat aansluiting te krijgen met de clubs boven ons, en wat uit te lopen op de clubs onder ons.

11   2  
hugo

Cagro speelde prima gisteren.

Hup NAC

3   2  
gjoewie

Malpolon > Sparta wint, ondanks De Kamps. Die gast kan er nog steeds niets van. Hij doet wel zijn best, aan zijn ijver is niets op te merken. Hij heeft bij Sparta min of meer dezelfde (ondankbare!) rol als Cagro bij NAC: de stofzuiger op het middenveld. En dan vind ik dat Cagro technisch gezien nog beter is dan De Kamps.
Ik vind het wel opmerkelijk dat Cagro meldt dat het met de discipline niet goed zit. En dat na 20 wedstrijden? (Bij de weg (chez le chemin): wie heeft dat interview in het Frans met Cagro gedaan? Kunnen we daar een mooie transcriptie van krijgen?)
Als het met de discipline in een elftal niet goed zit, dan ligt dat ten enen male aan de trainer. Die moet er de zweep over leggen. Als je de groep teveel vrijheid geeft, krijg je de discipline er niet meer in. Ik ben bang dat we dus iemand naast of in plaats van De Graaf zullen moeten aanstellen. Maar goed, een zwaluw maakt nog geen zomer, misschien heeft Cagro het niet zo precies uitgedrukt. Vandaar mijn vraag naar een transcriptie van het interview in het Frans. Merci!

4   2  
Ginnekenees

Slecht spelen en toch winnen, je weet wat ze dan zeggen!

#Kampioen

4   0  
DunErwt

1 wedstrijd minder mochten we die winnen sta je 1 punt los........ Op de 9e plek. Nee echt top man👌👍

5   0  
Tosti 076

Waarom de Rooij nog op rechts? Of zet hem links of op de bank! Veel te slap en onwennig.

3   1  
Braze

Bij NAC gaat het niet om wie de beste is, maar wie de minst slechte. alleen Oly steekt er boven uit.

3   2  
scheppioni

Snap begod niet dat koste wat het koste dat cagro zonder td vastgelegd moest worden, terwijl andere contracten vanwege een 'breed vertragende overname' geremd werden !!
Ik vind de Graaf betreft zijn voetbalopvatting nog wel prima, maar heb toch steeds meer (plus zijn stafleden) twijfels over het beste eruit halen van de NAC spelers.
Nee cagro voor de breedte gaat dan nog maar voor de top kkd te halen is het met zo'n speler 13 in een dozijn. Daarbij is de overname nog ver weg, de staf incompleet, dus logischerwijs kan zomaar een zeperd in velzen zuid het gevolg zijn.
Het beste zou nu interne mutaties zijn .... maar ja NAC onze slapende reus !

0   0  
Noord Mokumse NAC'er

@malpolom ik was erbij. Prima vermaakt daar. Ze hebben een heus stroopwafelkraampje in de gracht.

Laad alle berichten na dit bericht in