Wij gaan niet opzij

Carolina niet naar Georgië

DeWeesJr

Jurich Carolina gaat niet aan de slag in Georgië. De club heeft geen interesse in de linksachter en dus keert hij terug bij NAC.

Carolina was de afgelopen weken op stage bij Saburtalo. Hij speelde mee in een oefenwedstrijd maar bleek niet goed genoeg om een contract af te dwingen. 

Carolina zit op een dwaalspoor in Breda en heeft daar geen kans op speelminuten. Het is daarom voor NAC een enorme aderlating dat de linksachter alsnog niet vertrekt. Met het vrijgekomen salaris had Tom van den Abbeele eventueel versterkingen kunnen halen. Dit lijkt nu niet meer mogelijk en dus zal NAC hoogstwaarschijnlijk met de huidige selectie het seizoen afmaken. 

Bron:
B-Side Rats, CrystalSport.ge
25 Reacties
65   2  
Sankah

Niet goed genoeg voor Saburtalo.
Succes met de rest van je carriere..

65   2  
Sankah

Niet goed genoeg voor Saburtalo.
Succes met de rest van je carriere..

20   2  
Nummer39

Zijn we weer lekker mee, was voor beide partijen beter geweest. Hoe wil die jongen ooit nog aan de bak komen...

45   7  
kopspion

je kunt je beter afvragen hoe we zulke spelers ooit hebben kunnen aantrekken.....

33   4  
Ivo

De zoveelste die via de achterdeur van NAC straks het amateurvoetbal in rolt. Hij mag gratis weg maar zelfs dan kan hij nergens heen. Afgetest bij FC Saburtalo. Mijn hemel.

Als hij nog iets wil maken van zijn carrière laat hij zijn contract in de zomer ontbinden. Nog een jaar niet spelen = einde carrière. Dan heb je misschien 3 jaar nog leuk wat verdiend bij NAC zonder te spelen maar ben je daarna geen prof meer. De keuze is aan hem.

26   3  
Buurman

Een contract moet gerespecteerd worden. Zo'n gast zal echt niet zijn contract zelf inleveren. En dat is van de speler uit best te begrijpen.

12   4  
Henri

@Ivo
Waarom zou hij zijn contract moeten ontbinden. Het is zijn salaris/inkomen. Bovendien heeft NAC al aangegeven, zoals gebruikelijk, geen transfergeld te vragen. Dus NAC heeft zijn wisselgeld al wegggeven. Jurich nog niet! Hij kan, als er straks een kandidaat koper komt die minder salaris betaalt eisen dat hij van NAC een aanvulling krijgt. NAC heeft geen poot meer om op te staan. Goede onderhandelaars zijn het. Ze leren het nooit, zie de situatie Schalk/GAE en nog meer.

8   5  
The Cosmic Gate

Wat een talent......sjonge jonge

Zitten we mooi mee ! Kan bij het lijstje : Kali

15   1  
Ad B uit Roosendaal

Jammer voor Carolina en voor NAC.

Hopelijk vindt hij toch een nieuwe club. Bij NAC blijven hangen is niemand mee gediend.

IK wens Jurich succes toe.

3   5  
Theoden King

Deze jongen moet niet met het eerste gaan meetrainen. Hij zit waarschijnlijk net zo vol met frustratie als de rest van NAC. Misschien te stallen bij tob oss of helmondspor?

6   10  
Cool hand

Of Hyballa ziet het WEL in hem zitten. Nieuwe trainers vinden het leuk om 1 afgedankte speler in het team op te nemen. Goed voor de trainers ego.

7   7  
Real Robert

Waarom ging het bij PSV wel goed met hem? I
Mijn suggestie voor nu: laat hem meetrainen met het 1e, fit maken en motiveren! Er zijn nog genoeg landen waar hij nu nog heen kan.
En een psycholloog inschakelen!

13   3  
geelzwartwit

Kan me nooit voorstellen dat zo'n gast echt niks kan.

9   5  
Los Pollos Hermanos

Niet goed genoeg voor Saburtalo, of zoiets. Je vraagt je af hoe zo'n jongen in godsnaam een profcontract bij NAC in de wacht heeft gesleept.

Moet wel een verdomd goede YouTube video zijn geweest.

19   0  
Babosje

Die jongen was bij bijna alle oranje elftallen van zijn leeftijd betrokken!
Hoe kan dat?
Toch een stukje karakter dan?

3   1  
DunErwt

Je verwacht het niet..........

9   1  
Ouwe Spionkop

Erfenis van Smulders.

7   6  
Scheppioni

We hebben teveel spelers lopen mef eens ene goeie wedstrijd ! Dat is te weinig helaas, nu op fox een special met hyballa bij nec, maar wat een ....... Dat de meeste er nu vol geloof in hebben in ons NAC met deze gast, op basis waarvan, die special nu is echt lachwekkend !

9   0  
Sjef de gevulde koek

Je kunt lullen wat je wilt deze jongen was vaste back van jong oranje. Dan zou je toch wat moeten kunnen. Dit is natuurlijk einde carrière bij Den Bosch op dr bank en nu dit. Hoe raar kan het lopen. Enige vervelende is dat hij weer bij ons onder contract staat voor een goed salaris.

0   4  
Toontje

Wist je van tevoren. Wij hebben nog meer spelers die als we ze een keer kwijt willen we ze aan de straatstenen niet kwijtraken. Ons team vertegenwoordigt geen enkele waarde meer op dit moment.
En van opbouwen komt niets want niemand wil komen, zelfs met de trainer duurde lang. Ze kunnen eisen stellen NAC niet.

6   0  
Wanny

Probleem is dat iemand zo'n jongen meteen een 3 jarig contract voorschotelt.

Begin nou eens gewoon met 1 of 2 jarige contracten met een optie tot verlenging. En een basissalaris met daar bovenop extra als ie veel speelt.

2   0  
Ivo

@Henri

Welke club zit te wachten op de 4e linksback van NAC die in 3 seizoenen een handvol wedstrijden heeft gespeeld en bij FC Saburtulo is afgetest?

Als Carolina nog iets van zijn carriere wil maken, moet hij na dit seizoen vertrekken. Het zegt meer over zijn eigen motivatie als hij nog een jaar blijft, en zijn contract uitdoet op de reservebank bij Jong NAC. Leuk voor die paar centen maar dan ben je wel klaar.

Dan kan je niet eens meer bij JEKA terecht.

0   0  
anonieme supporter

Kan me nog herinneren toen hij net bij NAC kwam
Jong NAC - jong kruiken, trainer en td van de kruiken vroeg nog waar we deze jongen gehuurd hadden.
aangegeven dat wij deze onder contract hadden sinds kort en ze waren verbaasd.
Saburtalo is niet eens meer onder de indruk

6   5  
Buurman

Mag ik buiten dit onderwerp om even iets kwijt ? Dank u. Heb de stukken van Ons NAC en alle reacties nauwgezet gelezen. Er valt 1 ding erg op. Men heeft het steeds over " bijleggen."
Waarom ? Als NAC draait zoals het hoort en dus winst maakt krijg je op je investering keurig dividend ( is een soort rente) jaarlijks uitbetaald. Daarnaast hoeft Ons NAC zijn kapitaal niet om te zetten in aandelen. We (!) kunnen in NAC ook geld investeren middels een lening. Zo hebben onze huidige eigenaren het ook gedaan. En winst maken is voor een BVO best mogelijk. Zie Ajax, maar tevens bv. Willem2, Heracles etc. Kwestie van goed beleid.

0   0  
Henri

@Ivo
Ik denk dat hij en zijn zaakwaarnemer wel beseffen dat hij aan het eind van het seizoen weg moet wezen. Maar hij zal pas zijn contract ontbinden als hij weet dat hij in de nieuwe situatie er niet op achteruit zal gaan. Want dit contract geeft hem de mogelijkheid om NAC nog één seizoen om financiële aanvulling te vragen. Omdat NAC armlastig is zullen ze het spel weer meespelen. En zo zijn ze meestal de speelbal van partijen. Want de partijen met geld bepalen hoe het spel gespeeld wordt.

4   4  
Sia

Adnane Tighadouini is transfervrij en traint mee met De Graafschap. Zou TvdA hem al gebeld hebben?

Laad alle berichten na dit bericht in