Wij gaan niet opzij

'Carolina ruziet met zaakwaarnemers'

Da Pope

Het is geen understatement, wanneer je zegt dat Jurich Carolina een wat taaie periode in zijn prille loopbaan doormaakt. De linksback, die vorig seizoen overkwam van Jong PSV en bij NAC gewogen en te licht bevonden werd, heeft problemen op én naast het veld. Hij mag/moet niet alleen bij NAC vertrekken, maar heeft ook nog eens ruzie met zijn zaakwaarnemers.

Voor hoe het allemaal precies zit, moet je zo maar even op de link onderaan dit bericht klikken, maar het komt ongeveer op het volgende neer: Carolina heeft afgelopen seizoen via WhatsApp de contractuele relatie met zijn zaakwaarnemer verbroken en is overgestapt naar een ander. Zaakwaarnemer één had wat afspraken met Carolina, waaronder afspraken die de KNVB niet toestaat, en eist nu geld van Carolina omdat hij vindt recht op van alles en nog wat te hebben. Carolina op zijn beurt vindt dat hij een grote zak geld van zijn zaakwaarnemer hoort te krijgen. Om een hele hoop redenen. Afgelopen jaar lag Carolina óók al met een andere makelaar overhoop. Toen wilde hij tienduizenden euro's, onder meer omdat zijn zaakwaarnemer racistisch was. Carolina wordt bij al dit feestelijks vertegenwoordigd door zijn moeder. Lees hier het hele verhaal.

 

Bron:
B-Side Rats, VI
Terug naar overzicht
56 Reacties
0   0  
JanvO

Het zal me allemaal worst zijn.
Ik wacht nu eindelijk eens op goed NAC nieuws.

0   0  
ome cor

Los van zijn kwaliteiten als voetballer is hij nog niet zo volwassen dat hij goed met zaakwaarnemers om kan gaan. Een appje.....pfff wat een prof.

0   0  
D'n Klaagmuur

Wel echt, naast een puike voetballer, ook nog eens een intelligente jongen als je dit zo leest.

0   0  
Q

Gewoon als proefspeler mee laten spelen. Het hele seizoen. Geen probleem

0   0  
Semsi

Staat gewoon op de loonlijst voor een salaris. Kost elke maand geld en krijgen er niks voor terug.

0   0  
Dirk

Danny Holla moeten ze halen !!!

0   0  
Rubenac

Wil hem best ook het een appen.

0   0  
Ouwe Spionkop

ik dacht dat hij al geloosd was. wat moeten we daar nou weer mee?

0   0  
Wolfmanjack

Het is echt ongelooflijk met die Belg. Wanneer gebeurt en nou eens iets. Om gek van te worden.

0   0  
Schrikbarend

Ilic boris al gepresenteerd?op nieuwe verse aankopen!over 2 weken met half waardig eerste 11 naar dordt?

0   0  
Rudy

De TD is op vakantie ?
Gun iedereen een welverdiende vakantie, maar je moet wel eerst de boel op orde hebben.

0   0  
Realist

En ja, Holla halen GVD!!!!

0   0  
TheBelg

Contract opzeggen via Whatsapp, waar gaat het heen zeg... dat is haast net zo puberaal en not done als je hulptrainer telefonisch ontslaan.

0   0  
Pep

Brood krijgt spelers in zijn mik geschoven waar hij helemaal niets mee kan. Hij onderkent het te lage niveau en zet zich daar tegen af. Zo moet je dus Damen ook in deze context zien. Worden we niet beter van. Alleen Brood kan dit doorbreken door betere spelers te eisen en dus de mindere van TVA weg te sturen. Hopelijk komt dit goed. We verdienen beter.

0   0  
Dutchbird

Contract via whatsapp verbroken. Stoere vent maar wel van de ratten besnuffeld. Die stroomt via het afvoerputje het betaalde voetbal uit.

0   0  
Buurman

Tsja. Ik vind het eigenlijk een triest verhaal. Gast die een strakke eerlijke begeleiding nodig had. Maar allerlei onguur volk probeert aan zo’n matig spelertje een hoop geld te verdienen. En hij is inderdaad niet zo ver dat hij dat al kan pareren. Vind het wel een speler die tekort komt voor betaald voetbal en ik ben het ermee eens dat ook NAC weer de sigaar is.

0   0  
Ernie

Flikker op met je Holla

0   0  
sanderson

Als dat zo werkt kan NAC zijn contract toch ook gewoon via whatsapp opzeggen?

'Beste heer Carolina. Wij hebben wegens uw onderprestreren besloten uw contract per vandaag op te zeggen. Heden heeft u geen contractuele verbintenis meer met NAC Breda. Succes in de toekomst. Met vriendelijke groet, Tom van den Abbeele'

Veratuurd vanaf mijn vakantieadres.

0   0  
Eljé

De racismekaart... die wordt meestal niet op een stapel goede argumenten gegooid.

0   0  
Nachoreca1

Carolina... wat een drama op voetbalschoenen is dat zeg....

0   0  
Martin H

Damen al opgesodemieterd? Ik wil rust in de tent.

0   0  
Johan Derksen

Welkom in de schimmige wereld van de voetbal makelaars... zou verboden moeten worden!

0   0  
DunErwt

Edit BSR: Zo gedraag je je hier niet. Ban

0   0  
JohnFe

Da Pope, grijp eens in a.u.b., of je het er mee eens bent, of niet, bovenstaand hoort niet op deze ( voetbal) site?

0   0  
Prinslander

Carolina heeft nu niet alleen ruzie met de bal, maar ook met z’n zaakwaarnemer!

0   0  
Jaap

Bannen hoeft niet, maar gewoon ff zeggen gast doe normaal. Er zitten idd ook kinderen op de site. Hoeven het niet allemaal met elkaar eens te zijn, liever niet zelfs. Maar hou het een beetje gezellig.

0   0  
Tony chocolonely

Gepost in een ander topic. Maar zeker relevant!

Wat een verschrikkelijk zeikwijven forum is dit aan het worden!!

(Kom maar!!! Lees t dan niet!! Blabla)

@dunewrt was jij niet die kerel die voor de laatste thuiswedstrijd riep dat jij de sleutel had van vak g? En dat er niemand de tribune op kon???

Nee sorry! Sommige mensen kennen echt geen schaamte. Werkelijk elk topic word gebruikt om anderen met de grond gelijk te maken! Elk topic word gebruikt om werkelijk alles wat er gebeurd in een negatief daglicht te stellen.

T allermooiste! Niemand maar dan ook niemand weet waar men echt bij NAC mee bezig is! En ik weiger om alles af te fakkelen voordat we nog maar 1 minuut in die kut competitie gespeeld hebben. En na 3-4 wedstrijden mag je klagen en zeiken wat je wilt!

0   0  
Dutchbird

Hee Tony waarom zou ik 4 wedstrijden moeten wachten met het uiten van ongenoegen als nu al duidelijk is dat die Belg onze selectie verzwakt in plaats van versterkt? Als we hem pas na vier wedstrijden affakkelen is er geen transfer window tijd meer om zijn gepruts te herstellen en moeten we weer wachten tot de winterstop en een nieuw technisch hart.

0   0  
Sanseveria

Het lijkt erop dat er de afgelopen twee uur toevallig even geen moderator aanwezig was, anders was DunErwt met zijn misselijkmakende taalgebruik al lang de virtuele Singel in gekieperd om vervolgens nooit meer toegelaten te worden op deze mooie site. Wordt morgenochtend ongetwijfeld alsnog gedaan.

0   0  
Fred1

Absoluut kan dit beledigen niet doorgaan van supporters onder elkaar.
Laten we het aub eens gewoon over feiten hebben over NAC, over alle misstanden , over een incapabele TD, over een trainer die zijn schoonzoontje binnen wilt halen ten koste van de rust en eenheid in de selectie en laten we met elkaar discussiëren op een gezonde manier.
Ik vind dat beledigen echt epidemische vormen aannemen maar ik vond het continu provoceren van en ageren tegen medesupporters van ome Cor ook de spuigaten uit komen hoor. Het gaat echt nergens meer over. Het is provoceren om te provoceren en draagt nergens aan bij. Heel ergerlijk.
En dan geven we Flieger een ban......begrijpen wie begrijpen kan, ik kan er niet meer met de pet bij.

0   0  
Los Pollos Hermanos

De linkse kliek, de positivos en de eeuwige zeikerds die kruiken zijn en geen NAC supporters. Ja mensen, ook binnen de supporters gelederen heerst onrust.

Gelukkig maken ze zich binnen de BVO NAC allemaal niet zo druk en wachten wij nog steeds op de versterkingen die deze week gepresenteerd zouden worden (4 stuks maarliefst. Kun je waarschijnlijk de 2 broertjes uit Engeland in meerekenen.) Verwacht overigens niet dat ze meespelen tegen Dordrecht. Dat krijgen ze van ze lang zal ze leven niet meer rond. De IND is wel echt de laatste instantie die snel handelen hoog in het vaandel heeft staan. Combineer dat met prutsers als nonkel frituur en Edelenbos en je hebt een echt NAC waardig management te pakken)

Het begint zo langzamerhand echt een grap te worden die zijn weerga niet kent. Er is straks echt niemand meer die NAC serieus neemt. En dat is gevaarlijk, ook of voornamelijk, voor de commerciële kant.

Carolina moet gewoon z'n kop houden en lekker een broodjeszaak beginnen met z'n matties. Dat die ooit ergens een prof contract heeft gekregen is een wonder. Waardeloze speler en naar nu blijkt, ook nog eens een waardeloze persoonlijkheid.

0   0  
Arie

Er kan hier op de site toch wel iemand achterhalen of de TD daadwerkelijk op vakantie is? Dat zou als groot nieuws op de voorpagina moeten staan.
Niks geen goed nieuws, gewoon full on blaming en shaming. Wat denkt die gek wel niet als het zo is.

0   0  
Toontje

Behalve dat hij niet kan voetballen is hij op andere gebieden ook niet de slimste

0   0  
Sanseveria

@Arie

Ik was ook op vakantie. Had ik dat hier ook moeten melden? ;-)

Heb overigens alle noodzakelijke werkzaamheden gewoon uit kunnen voeren. Dat heb je tegenwoordig. Ik ga je zeggen: dat internet dat wordt het helemaal!

0   0  
10diego

@sanseveria,

Het reactief wat dingetjes doen op afstand is niet wat NAC op dit moment nodig heeft.

0   0  
The Cosmic Gate

Als je zo met je "werk" omgaat, ben je wel echt lekker professioneel en volledig gefocused met je werk bezig ..

sjonge jonge .... het bewijst toch dat veel van deze jonges in een waan leven, en niet echt (meer) door hebben hoe de echte wereld -en dus ook goede communicatie- eruit ziet .

0   0  
Ivo

Jongens als Carolina en Kali gaan hun contract hier tot de laatste dag uitzitten. Nergens anders zullen ze het nog beter krijgen.

Dit gaat uiteraard ten koste van spelersbudget voor andere spelers.

0   0  
Real Robert

On Topic. Die Carolina, net als Kali, elke dag gewoon laten opdraven voor een training. Waar is die Carolina eigenlijk? Wanneer hij niet komt opdagen of weer dwarslicht, snel dossier opbouwen en bij de Rechtbank ontbinding van de arbeidsovereenkomst vragen. Net als bij Kali.
Maar ja, dan moet de daarvoor verantwoordelijke wel aanwezig zijn natuurlijk en niet vanaf het strand
zijn database googlelen.
In de Smulders tijd waren degenen die vanaf het begin de alarmbellen rinkelden in de minderheid.
De geschiedenis herhaalt zich, ook wat betreft de ordinaire scheldpartijen van zogenaamde "medesupporters".

0   0  
Heksenketel

@Da Pope

Die laatste zin "Carolina wordt bij al dit feestelijks vertegenwoordigd door zijn moeder!". Hoe krijg je deze verzonnen, geweldig!!

0   0  
Arie

@ Sanseveria

Ik neem aan dat jij niet alleen binnen bepaalde periodes voornamelijk al je zaken regelt en dan ook nog met behoorlijke druk, omdat het een puinhoop is.
Daarnaast mag ik toch hopen dat Tom niet vanuit Torremolinos spelers gaat beoordelen en vastleggen zonder ze face to face te hebben gezien en gesproken. Anders krijg je weer van die jongens die op papier of een youtube video leuk lijken, maar op geen enkele manier bij NAC passen.
Dus ja Tom is wat mij betreft al persona non grata als hij daadwerkelijk op vakantie is, terwijl er nog niet eens een KKD waardig elftal staat.

0   0  
Wiwa

Wanneer je zo vaak conflicten hebt ligt het echt niet alleen aan een ander... tijd voor zelfreflectie Jurich!

0   0  
Nacdictive

@los pollos: bedankt voor je positieve bijdrage, drink lekker veel azijn dat doet je waarschijnlijk goed.. ouwe vvd stemmer of fvd?

0   0  
Belgische Naccer

Los Pollos spreekt gewoon de waarheid.

En mensen die hier moeite mee hebben, die zullen straks wel zeer verrast zijn dat NAC met de winterstop op een 13e plaats hangt, RB en TvA eruit gebonjourd worden en er in grote paniek weer een technisch hart wordt opgericht.

Je kunt het nu nog aanpakken door nog 5 versterkingen te halen (waaronder 3 balvaste middenvelders). Maar ik ben bang dat er geen geld is. Omdat meesteroplichter Kali nog rondloopt en er nog steeds mensen zijn die denken dat het met Allouchi en Damen "wel moet lukken".

En dan is er natuurlijk de jaarlijkse klucht. De afgelopen 2 jaar de keepers-klucht, nu is er de Ilic-klucht.

NAC ademt amateurisme uit alle poriën. En het is logisch dat je dan op een gegeven moment niet meer serieus wordt genomen. Niet alleen door spelers, maar zeker ook door sponsoren. En dat laatste dat is killing.
NAC is ziek. En als die 3 sterke middenvelders er niet komen dan bloeit NAC langzaam dood, want dan zullen er de komende seizoenen ook veel supporters gaan afhaken.

0   0  
Breda

Opzouten met die pannekoek. Lekker laten janken. Op naar belangrijke info!!

0   0  
Fred1

Het is niet verwonderlijk dat we steeds bij dezelfde types uitkomen die we een dienstverband geven.
Simpel omdat steeds dezelfde mensen de keuzes maken. Steeds komen ze bij dezelfde types uit en vissen ze in dezelfde vijver als waar ze altijd in vissen.
Komt bij dat ze steeds voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten en juist daardoor duurder uitkomen als uiteindelijk contracten afgekocht moeten worden mensen de laan uit gestuurd worden en aansluitend weer hetzelfde kaliber wordt aangetrokken. Iedereen ziet waar het fout loopt, een trainer die alles weglacht en bagatelliseert en als hoofddoel heeft zij schoonzoon een baan te bezorgen, een TD die onzichtbaar is en blijkbaar erg lui en dom is, een middenveld dat al jaren bewijst zelfs niet op KKD niveau mee te kunnen en waar we bijna allemaal kotsmisselijk van worden, als je boven de 170 cm bent wordt je afgetest en vooral het sportieve belang komt op de laatste plaats.
En last nu not least, supporters en sponsoren worden niet gehoord en komen op de allerlaatste plek.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Het stemmen op een politiek partij vergelijken met een forumpost op BSR. Ja ja, het kan altijd gekker, zo blijkt maar weer.

Nonkel frituur breid momenteel zijn culinaire netwerk uit op een voor ons onbekende plaats. Of hij of vakantie is, of niet, dat is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat hij geen sodemieter uitvoert. Je zou bijna terug verlangen naar de klapper van v As. Lekker met de v hals trui op de persconferentie, maar hey, hij was er tenminste. Van onze zuiderbuur ontbreekt tot op heden ieder spoor. Wanneer blijkt dat hij daadwerkelijk op vakantie is, dan moet hij direct op non actief worden gesteld. Geen vragen, geen opmerkingen, weg ermee. Het scoutingsnetwerk van zijn vrouw blijkt toch niet de juiste weg voor NAC. Verrassend? Nou, nee. Probleem ligt echter veel gecompliceerder. Want wie gaat deze beste man te verantwoordingen roepen? Juist ja, niemand. Want als je bij NAC werkt, is er geen controle. Dat blijkt ook uit mw tuthola haar balans (1k+ euro PER DAG, dat is meer dan welke speler dan ook op de loonlijst) en werkelijk niemand weet wat zij de afgelopen maanden heeft gedaan, behalve geroepen "hier zijn ze dan"

Ja mensen, we beginnen weer van voor af aan. Er wordt nooit ergens lering uit getrokken en volgens mij wil men ook helemaal geen verbetering/verandering van de huidige structuur. Wanneer dat wel zo is, worden zaken wel héél erg vreemd aangepakt, mij dunkt.

Ze stonden net raar te kijken toen ik een glas azijn bestelde op het terras, maar dat bleek ik lekker te vinden en goed voor mij te zijn. Wie ben ik om dat advies in de wind te slaan? Ik zal het eens proberen..

Fijne dag allemaal. Hup NAC!

0   0  
10diego

De heer van Aa.st maakt er voor de zoveelste keer een bende van. Je kunt zijn naam niet normaal schrijven, anders kom je niet door het filter van deze site. Maar verder schurkt de redactie niet tegen management, trainers en spelers aan hoor. Zijn onafhankelijk en kritisch.

0   0  
Fredje

@los pollos

Die laatste alinea, ik ga stuk hahahaha.
Verder niks ontopic

Hup

0   0  
Arie

Het wordt tijd dat DeRat weer eens ergens echt kritisch induikt. Die kunnen/konden en durven dat wel vaker. Of desnoods Blanco voor een keer.

0   0  
Arie

Edelenbos, nog zo iemand. Is geen RVC meer, maar eerder een Raad van 11. Carnaval is er niks bij.

0   0  
Nacdictive

@pollos: het kan altijd gekker? 'Linkse kliek' = geen politiek? Om te lachen dit..
Als we 15e worden sta ik ook achter NAC, goede resultaten of niet, dat is NAC supporter..
Mensen die hier allemaal de grote jongen gaan uithangen maar zelf niet in staat zijn om iets positiefs cq constructiefs aan NAC toe te voegen in welke functie dan ook, triestig..

0   0  
misterbean

@los pollos hermanos
de spijkerop zijn kop wederom.

Het zit gewoon fout in de top bij NAC, al jaren. Wij kunnen hier praten over van alles, maar de drie bepalers bovenin zitten nog steeds op het pluche, stellen nog steeds onbekwame onderdanige sleutelfiguren aan (Edelenbosch ipv RvC, AD en TD), Zolang er bovenin niets verandert zal NAC niet gezond worden helaas.
En zoals Pollos hier boven al schreef: Als je bij NAC werkt is er geen controle.
Als het geen 40 graden was zou ik me nog boos erover maken, maar dat lukt nu niet :-)

0   0  
Henri

Van Aalst

0   0  
Nacdictive

@misterbean: je kunt je ook afvragen wanneer het wel goed heeft gezeten?

0   0  
10diego

@henri, het kan weer?

0   0  
Janmetdenacpet

Vereijsen, oltmans mommers en hoe heet die amsterdammer ook alweer.
Het is een vloek die niet over lijkt te waaien.
We hebben die smullie gehad en nu edelenbos en co.
Wanneer stopt het eens ?
We hebben zo'n mooie club met een zeer trouwe achterban ( dat zijn wij allen op deze geweldige site )
We leven toch nog steeds na alle jaren van ellende, dat maakt ons speciaal.
Hup NAC, WIJ ZULLEN NOOIT VERLOREN GAAN.
wij maken de club en niemand anders.

Laad alle berichten na dit bericht in