Wij gaan niet opzij

NAC voegt oefenwedstrijd tegen RWDM toe aan voorbereiding

Da Pope

NAC heeft een extra oefenwedstrijd aan de voorbereiding toegevoegd. Op 2 augustus oefent de Parel van het Zuiden in het Rat Verlegh Stadion tegen RWDM. Met de wedstrijd tegen de Belgische derdeklasser sluit NAC de voorbereiding op het seizoen 2019/2020 af.

NAC zou oorspronkelijk eindigen met een oefenpot tegen Panathinaikos, maar oefent nu dus één keer vaker. Op 2 augustus, een week voor de seizoensouverture tegen FC Dordrecht, kruist NAC de degens met RWDM. Racing White Daring Molenbeek (fantastische naam) komt uit in de Belgische Eerste klasse amateurs, het derde niveau bij onze Zuiderburen.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
40 Reacties
0   0  
BART

Ff met een winnend gevoel de competitie ingaan lijkt dus het idee?

0   0  
TheBelg

Echte cultclub, RWDM

0   0  
scheppioni

Nu al spartelen als een vis op het droge !

0   0  
7Hills

@BART

OF juist bedoelt om de nieuwe spelers die komen in te kunnen passen in het elftal.

0   0  
JohanB

Is Damen al weg?

0   0  
Monkeyrocker

Jammer dat dit niet uit is, heerlijk oud stadion om te bezoeken.

0   0  
NacBreda076

Ik heb er een hard hoofd in. Er wordt gezegd dat de verdediging staat en in de aanval het te statisch is.

De enige verdediger die er echt staat is de doelverdediger. De rest is (nog) te licht wat mij betreft.

Meneer Stokkers aardige speler voor bijvoorbeeld een Den Bosch, maar niet voor NAC, Ilic prima instelling en aardige techniek maar nog niet constant genoeg...

Dan weiger je de diensten van gasten als Onze Bredase ex VVV er The Seun of God die gewoon voor wat meer balans had kunnen zorgen.

Voorlopig zie ik in deze TD dus geen verbetering van de vorige en nee ik ben absloot geen azijnzeiken, maar ik vind wel dat men te gemakkelijk de polonaise loopt .

Ja ik ben kritisch, maar ja hoop dat hij mijn ongelijk bewijst, want mijn gelijk is wel het laatste wat me boeit...mijn Club waar ik met veel passie alles van volg en mijn Breda waar ik geboren en opgegroeid ben....Dat betekend veel en ik hoop met jullie allemaal dat we volgend jaar weer in de eredivisie staan!

Hup NAC!

0   0  
Gerard

@johanb. Volgens mij kan je jezelf beter druk gaan maken of kali al weg is of van anholt of dat er al een fatsoenlijke buiten speler of linksback gehaald is.

0   0  
Sjak

Racing White Daring Molenbeek.. Wat een naam..
NAC is weer eens niet klaar.. maar... Ik denk dat we inet gaan degraderen uit de 1e divisie..

0   0  
Ouwe Spionkop

Deze is wel gratis voor sk houders neem ik aan?
Mag toch aannemen dat volgende week vrijdag het elftal wel compleet is!

0   0  
Jammer

@NacBreda076

Je weet toch wel dat jouw opmerkingen niet mogen van Ome Cor. Foei!

0   0  
Hotseknots

Als ik nou eens zeg dat Kali wel degelijk een speler is voor de KKD? Is dat gek? Ik denk dat hij te veel verdiend nu maar ok, hem weggeven kan altijd nog...dus waarom niet?

Hij was in de ere gewoon niet goed genoeg maar laatste deel zeker niet slechtste...

Kom maar op, waarom niet?

0   0  
NacBreda076

@jammer ja daar was ik al bang voor haha. Ik hoop ook van harte dat ik ongelijk heb. Ik hoop dat het snel beter loopt en zou het super vinden als ik ongelijk heb eigenlijk

0   0  
Voorwaarts

@Hotseknots

Hij heeft de kwaliteiten wel, dat ontkent ook bijna niemand.

Hij wil alleen niet en verdient daarnaast veel te veel.
Dan houdt het op.

0   0  
Ouwe Spionkop

Ik kan jullie bevestigen dat van den Abbeelr 2 weken afwezig is,
Dit is geen roddel maar betrouwbare info.
Daarom duurt het zo lang voordat er bv een beslissing valt over contract van Boris. Ze wachten dus niet op de keuring maar op terugkomst vd Abbeele!
Absurd om in deze periode zo lang er niet te zijn.
Opvallend dat Brood tijdens afweziheid TD zijn aanwinst Kapuadi heeft weggestuurd.

0   0  
Hotseknots

@voorwaaarts wie zegt dat hij niet wil? Niemand horen zeggen alleen Tevrede

0   0  
Sjef de gevulde koek@Ouwe Spionkop

Misschien is hij wel na spelers kijken he ? of denk jij dat hij 2 weken op een luchtbed licht nu en zijn telefoon heeft uitgezet. Een telefoon is een ding wat je aan je hoor kan houden en zelfs tegenwoordig mee kan internetten, e-mails lezen, contracten tekenen, en zelfs facetime. Of wat wil je nu zeggen eigenlijk dat verhaal van een luchtbed en geen telefoon?

0   0  
7Hills

@Ouwe Spionkop

Eens met Sjef de gevulde koek.

Daarbij, in het vorige topic al tot de conclusie gekomen dat TvdA helemaal geen tekenbevoegdheid heeft. Dat is Eisinga, als enige statutair directeur. Dus zolang dié maar aanwezig is, kunnen spelers contracten gewoon getekend worden.

0   0  
Bredafun

Die ouwe Seuntjes hadden ze moeten nemen. Die was scorend, en had de jonkies kunnen coachen met zijn ervaring. Ach ja, we hebben wel meer vraagtekens. Het moge blijken dat we nog totaal niet tevreden zijn met de huidige bezetting. Daar gaan we het dus nu niet mee redden komend seizoen.

0   0  
Ouwe Spionkop

Ik schrijf toch helemaalniet dat hij op vakantie is?
Het is wel vreemd dat hij er in deze 2 weken waarin veel transfers plaatsvinden niet is. Daar blijf ik bij.
Met spelers onderhandelen doe je onder 4 ogen in een persoonlijk gesprek en niet via mail of wat dan ook.

0   0  
JohanB

Sjef de gevulde koek is sjef de gevulde pannenkoek. bijdehand istie wel

0   0  
Buurman

Kan me nog een oefenwedstrijd herinneren NAC tegen Racing White. Toen was RWDM nog geen fusieclub. Werd 1-0 volgend mij, goal Frans Bouwmeester sr. Goeie zaak om een keer extra te oefenen !

0   0  
7Hills

@Ouwe Spionkop

Sowieso onderhandel je eerst met de zaakwaarnemer, en niet met de speler. Daarbij kun je prima onderhandelen via mail en telefoon over zaken als salaris, lengte van het contract etc. Pas als je de puntjes op de i gaat zetten en een medische keuring noodzakelijk is spreek je elkaar onder 4 of 6 ogen.

Het is in ieder geval weer een hoop gespeculeer, ook al is hij niet op kantoor en op vakantie/spelers aan het scouten/in Manchester om over spelers te praten (streep door wat voor jou niet van toepassing is) het werk zal echt niet stil liggen.

0   0  
Castle

Ja net wat bredafun zegt klopt er moeten ervaren spelers bij dit elftal is echt veeeeel te zwak

0   0  
Rob

Ik denk dat ons NAC 10e wordt in de KKD.
Meer kwaliteit is er niet!

0   0  
Henri

RWDM, de club waar Johan Boskamp furore maakte en kampioen werd van België samen met Nico de Bree en ex PSV-er Bjerre. Dankzij de investeringen van een rijke bouwondernemer.

0   0  
Beest

@rob

Al je geld erop zetten dan!

0   0  
malpolon

@Monkeyrocker

Inderdaad. Ben in maart 2018 weer eens bij RWDM geweest. Toen speelden ze nog op het vierde niveau. Toch zaten er volgens mijn schatting zo'n 3000 man en was het ouderwets sfeervol in dat krakkemikkige stadion van ze. Toch knap dat ze een aanzienlijke achterban hebben weten te bewaren na alle financiële perikelen, fusies en al dan niet gedwongen degradaties.

0   0  
Schrikbarend

Brood dinsdag minimaal 2 versterkingen deze week is echt prio over 2 weken wacht dordt en morge alweer bijna laatste oefenwedstrijd gaat niet goedkomen zo de 2 ilic kan je niet eens met voorbereiding mee laten doen...en waar blijve die andere 2 van city..verder links back...2de keeper...nummer 10....centrale verdediger

0   0  
Rubenac

Schrikbarend slecht Nederlans

0   0  
Rubenac

Nederlands ?

0   0  
Ouwe Spionkop

ik merk dat veel supporters hier niet 1 van de laatste oefenduels heeft gezien.
Ik was ook best mild en optimistisch.Naar na de laatste 3 oefenduels is mijn kut gevoel dat vorig jaar tijdens de voorbereiding begon weer helemaal terug
Versterkingen zijn noodzakelijk en heel snel!
Minstens 5 of 6 man moeten erbij.

0   0  
Judge M.

Dat is niet helemaal waar. NAC zou aanvankelijk op 2 augustus tegen Al Jazeera spelen maar zij haakten af. Mooi dat er alsnog vervanging gevonden is :)

COME ON NAC!

0   0  
Real Robert

Tja. Vanuit Belgie kan ik je wel melden, dat dat gewoon de cultuur hier is. Vakantie gaat voor alles!

Die man gaat dus gewoon met zijn familie weg en laat de boel de boel.

Mijn voorspelling: die is nog voor de Kerst weg. Staan we ergens op plaats 10 of 12.

Die Japanners van St. Truiden hadden al gauw door wat voor vlees ze in de kuip hadden.

Zou iemand wel eens gesproken hebben met mensen binnen die club over het functioneren daar van deze man

zonder eigen bedrijf.

0   0  
Ere

Mss tegen vv Molenschot spelen voor een goed gevoel!

0   0  
Cool Hand

Was vandaag even bij de training in het stadion, ik heb 16 veldspelers en 2 keepers geteld. Dat is best karig, toch, eind juli?

0   0  
Sjef de gevulde koek@johanB

Waarom ? Verklaar u nader ? Kun je waarschijnlijk niet maar probeer het eens.

0   0  
Dutchbird

VDA heeft wel tijd om oefenwedstrijden te organiseren maar niet om de spelers vast te leggen die nodig zijn in zo'n oefenwedstrijd. Vuilnisman, kan deze zak ook mee?

0   0  
Breda 1965

Ik ga niet zeggen dat seizoenkaarthouders domme mensen zijn,want ik begrijp ze wel,we hebben nou eenmaal een geweldige club.Ik begrijp bv Fred1 ook wel,dat hij toch weer wat stoelen heeft afgenomen,we hebben nou eenmaal een geweldige club.Ik heb niet verlengd,ik heb het helemaal gehad met de grote 3,en de 2 gebakken lucht verkopers de zg ad en td,we doen mee om promotie.Beste mensen,ik laat me niet meer voor de gek houden.Met wat ik tot nu toe gezien heb,doen we niet mee voor promotie.NAC is kapot gemaakt,en men gaat gewoon door.Het ergste is dat iedereen het maar toelaat,nou ikke nie.Het ergste is dat de knvb en fox de 1e divisie kapot gemaakt hebben,schandalig dat NAC in deze niet serieus te noemen competitie moet voetballen.Ik ga daar niet naar kijken,op vrijdag of op maandag,flikker toch op,en ik ben bang dat het nog jaren gaat duren voordat ik weer op een normale zaterdag naar MIJN NAC kan kijken.Sterkte iedereen,groeten van een ouwerwetse NACsupporter

0   0  
Wanny

@ Dutchbird

Ten eerste, wie zegt dat VDA deze wedstrijden vastlegt.

Ten tweede, als er geen of in de ogen van de supporters hier geen goede oefenwedstrijden zijn, wordt er ook gezeken.

Je kan het best oneens zijn met het aankoopbeleid, maar het slaat nergens op om daar alles mee in verband te brengen.

Laad alle berichten na dit bericht in