Wij gaan niet opzij

Chiasso hoorde nog niets van de FIFA

Raskolnikov

Het is de vraag of NAC op zeer korte termijn uitsluitsel van de FIFA krijgt in de zaak van Rai Vloet. Chiasso zegt tot op heden namelijk niets van de wereldvoetbalbond te hebben gehoord.

NAC verkocht Vloet in de zomer van 2018 voor 300.000 euro aan Chiasso, maar ontving tot op heden nog geen cent van de Zwitsers. De zaak werd daarom aanhangig gemaakt bij de FIFA, maar of NAC snel uitsluitsel krijgt, is de vraag. Bij Chiasso weten ze namelijk van niks. Sterker nog, ze zijn zélf naar de FIFA gestapt omdat Frosinone ook nog niet betaald heeft.

Nicola Bignotti, directeur van Chiasso, in gesprek met BLICK: "We hebben nog geen bericht van de FIFA ontvangen en wachten nog steeds op de 300.000 euro, die Frosinone ons verschuldigd is. We hebben daarom bij de FIFA melding gemaakt van Frosinone."

Bron:
B-Side Rats, BLICK
9 Reacties
63   0  
Bart

Update: ik ben nu in Chiasso, aan het tanken. Ik twijfel om te gaan betalen..

41   0  
Bart

Ik ben letterlijk 5 minuten van het stadion van Chiasso af nu, ik zal eens op onderzoek gaan;)

16   0  
geelzwartwit

Dit is wel een goede zaak want dan gaat het balletje tenminste rollen.
Als twee clubs op geld zitten te wachten zal er meer druk op zitten.

5   3  
fvf6

Transfer niet genoeg dichtgetimmerd , dus dat wordt met het vingertje wijzen van de aan naar de ander en wordt waarschijnlijk nul op het rekest.

18   6  
Henri

Chiasso heeft nog niets ontvangen van Frosinone. Waarschijnlijk staat het niet in de boeken. Maar als je als voetbalbedrijf zulke bestuurders hebt, dan kun je toch nooit iets bereiken. Denk aan Babos/Feijenoord, Sergio en Cristiano/RJC, Amoah/Turkije/Bayram/Turkije/Vloet/Chiasso. We praten zo dus richting de 20 miljoen die niet is of merendeels niet is gecasht. Stel dat het nu nog op de bankrekening van NAC stond, dan zag de wereld er heel anders uit. En dergelijke ellende blijft zich maar herhalen. Het is te triest voor woorden. Maar als je niet in bestuurlijke kwaliteit wilt investeren betaal je altijd te rekening. In alles geldt: Goedkoop is duurkoop! Het meest trieste in nog dat Hans Deelen persoonlijk Justin Goetzee nog waarschuwde voor deze laatste deal. Maar iets van Hans aannemen, nee dat doenze niet. Gewoon doorzetten en nog zonder bankgarantie ook. Kijk dan denk je tenminste in het belang van de club!

4   4  
geelzwartwit

@henri

Ik denk dat Justin het schaapachtig weglachtte? Ik zie het me in ieder geval wel voor me.

63   0  
Bart

Update: ik ben nu in Chiasso, aan het tanken. Ik twijfel om te gaan betalen..

11   0  
JimGoose

@Bart, ik ben er over anderhalf uur. Estafette-protest voor de poorten van een failliete amateurclub?

Bij het tanken zal ik ze gewoon uitleggen dat er een Italiaan komt om voor mij te betalen... over een paar jaar of zo

2   1  
Peerke

Wat hebben wij er mee te maken dat Frosinone niet betaald heeft!

0   0  
Willem 4,5

Dat het bij de fifa ook enorme prutsers zijn is al lang bekend!

Laad alle berichten na dit bericht in