Wij gaan niet opzij

Manders:"Wij staan op dit moment niet open voor een transfer"

Eddy W

NAC is in gesprek met Verbruggen om zijn contract te verlengen. Het talent stond in belangstelling van andere clubs, maar een vertrek is voor NAC op dit moment geen optie.

Bart Verbruggen is op dit moment derde keeper in Breda, maar het lijkt niet heel lang te duren voordat de talentvolle doelman zijn debuut in het betaalde voetbal mag maken. Er is namelijk interesse vanuit verschillende clubs en ook NAC ziet het zitten in de talentvolle keeper. Manders geeft bij BredaNu aan dat er deze week al contact geweest tussen de zaakwaarnemer van de van WDS'19 over gekomen doelman en de club. ”Wij willen Verbruggen hoe dan ook behouden voor NAC. Daar heb ik donderdag nog contact over gehad met zijn zaakwaarnemer. Het is een enorm groot talent, die zit eraan te komen achter Nick. Dus wij gaan ervanuit dat wij met hem daar binnenkort wel goede gesprekken over kunnen voeren om te kijken hoe wij hem een toekomstperspectief kunnen bieden bij de club. Hij wilt uiteindelijk natuurlijk een keer gaan spelen, maar wij staan op dit moment niet open voor een transfer of wat dan ook.”

Bron:
B-Side Rats, BredaNu
16 Reacties
75   1  
geelzwartwit

Zo is dat!
Er op tijd bijzijn en er later de vruchten van plukken. De tijd van weggevertjes is hopelijk nu eens voorbij.

32   2  
Plastieke annemieke

Heel goed .


Laat hem nog een jaartje rijpen bij nac en oranje . Olij zal volgend jaar vertrekken waarschijnlijk (of deze zomer)

Hebben we mooi een goede keeper voor de komende jaren.

75   1  
geelzwartwit

Zo is dat!
Er op tijd bijzijn en er later de vruchten van plukken. De tijd van weggevertjes is hopelijk nu eens voorbij.

9   1  
Judge M.

Zeker er alles op zetten om hem te behouden!

Maar dat betekent dus ook dat Karol zijn biezen mag pakken. Is daar al meer over bekend?

8   37  
Prager

Nou, die gaat dus weg. Echt niemand met talent is momenteel geïnteresseerd in NAC. Geen geld, geen visie, helemaal niets.
Vind mij maar negatief maar iedereen met een gezond verstand stapt nu niet in. Waar NAC vroeger nog echt wat te bieden had is het nu echt alleen kommer en kwel. Transfers gedaan waar gewoon geen geld voor komt, Clausules gesloten waardoor tranferwaarde van spelers ineens maar 1/3 is van de werkelijke waarde, etc, etc. Ik ben benieuwd hoeveel beerputten er nog open gaan de komende maanden en wat voor bizarre constructies er nog mogen volgen.

NAC do toho!!

15   5  
BVV

Komt tie van WDS'19 ja? Gegarandeerd een wereldtopper dus!

22   2  
fanneke

geef hem een 5 jarig contract goed salaris en hij levert over 2 of 3 jaar miljoenen op. Je moet tegenwoordig in de voetbal investeren om later te kunnen oogsten.

5   1  
Ric

Heerlijk dit soort uitspraken!
Hoor ook vanuit diverse geledingen dat dit echt enorm talent is.
Stiekem hoop ik ook dat ze Olij kunnen verlengen. Biedt hem een verbeterd contract, streep de minimale transferclausule, en beloof hem de transfersom boven een bepaald basisbedrag onderling te delen. Super interessant voor allebei de partijen

12   3  
Henri

@GeelZwartWit
Dat Tika de Jonge een paar weken geleden nog voor een habbekrats naar FC Groningen vertrok is voor mij het bewijs dat jouw wens nog lang niet is bewaarheid. Ook daar zullen minstens nog enkele jaren overheen gaan. Je moet talentvolle spelrs tenslotte ook financieel iets te bieden hebben. En als je de slag dan al van FC Groningen verliest geeft wel te denken.

6   2  
Prager

@Henri,

Precies wat ik zeg. Maar geloof dat een hoop mensen de situatie van NAC iets te rooskleurig inzien. NAC heeft op dit moment niets in de melk te brokkelen. Zolang de financiële situatie onveranderd blijft en het nog steeds rommelt aan alle kanten gaan talenten zich echt niet aan NAC binden. Zeker niet als er Eredivisie clubs als Groningen en ja, helaas wel, Willem ii aan de deur kloppen. Daar zit gewoon veel meer mogelijkheid en toekomst achter. De fananciële mogelijkheden daargelaten.


NAC do toho!

6   5  
Dutchbird

Als de aandeelhouders nu niet zorgen dat hij blijft (betalen) kunnen we beter met de sloop van het stadion beginnen want dan wordt het niets meer met NAC.

2   2  
scheppioni

Goed nieuws !
Hopelijk op nog meer goed nieuws spoedig !

1   4  
Bommetje

@Prager
Jij doelt op Verschueren?
Denk jij ook niet dat 750k veel te veel zou zijn en dat we God op onze blote knieën mogen danken met 250k?
Anders gezegd: noem mij één Nederlandse club die 250k zou willen betalen?

2   2  
Harrie

Goed nieuws! Zo zie je maar dat het belangrijk is om talentvolle jeugdspelers zo snel mogelijk een contract te geven zodat je zelf kunt bepalen of je ze wil verkopen en tegen welke prijs.

Dat kost natuurlijk wel wat maar dat gaat zich op termijn in veelvoud terug betalen.

Doe je dat niet dan lopen ze zomaar over naar een andere club die wel een contract aanbiedt zoals de Jonge en Simons. Die gaan echt niet voor het “plan” naar een andere club zoals in elk persbericht van welke club dan ook staat vermeld.

Dus Manders hierbij een tip van mijn kant leg zo snel mogelijk vast met een jeugdcontract. Geboren in 1993
Luc, geboren in 1994 Jaiden, Rowan, Aimen, geboren in 1995 Omar, Ezi , Moes, Thijmen , Jay. Dat zijn 9 kleine investeringen waar je later minimaal 1 keer “Gudelj miljoenen” voor gaat krijgen.

5   0  
Baron

In de tekst staat derde keeper, maar zal hij ondertussen niet gewoon 2e in de pikorde staan? Dat lijkt me namelijk wel.

0   0  
Judge M.

Hij zal in eerste aanleg eerste keeper van de Onder 21 zijn. Mocht Olij wegvallen dan kan dat een mooie strijd gaan worden..

1   1  
Dejuh

Das beleid van nac klasse EN een jongen uit Breda.
Verstandige gast ook, eerst diploma halen (havo). En er dan vol voor gaan.
Echt leuk om dat te volgen hoop van harte dat hij in de basis komt.

Laad alle berichten na dit bericht in