Wij gaan niet opzij

Concept competitieprogramma: NAC begint met uitwedstrijd in Venlo

Benn076

Er kan nog het een en ander in veranderen, maar vandaag maakte de KNVB het concept competitieprogramma bekend. NAC begint de competitie van 2021-2022 op zondag 8 augustus in een uitduel tegen VVV Venlo. Een week later volgt op vrijdagavond 21:00 het thuisduel tegen Telstar. De tijden in het competitieschema lijken nog niet te kloppen. Zo zou NAC een aantal keer op vrijdag om 14:30 moeten spelen.

Het is bij ons niet bekend waarom Volendam-NAC op maandag gespeeld wordt. Wel zien we na de winterstop een aantal zaterdagen op het programma staan. Zo speelt NAC op zaterdag 8 januari thuis tegen FC Eindhoven. En mag de ploeg op zaterdag 22 januari naar FC Emmen. Carnavalsvrijdag speelt NAC thuis tegen Jong PSV en NAC sluit het reguliere seizoen af op vrijdag 6 mei, uit bij Excelsior in Rotterdam. NAC speelt zoals eerder aangegeven niet in interland weekenden. 

 

1 Zondag 8 augustus VVV Venlo NAC
2 Vrijdag 13 augustus NAC Telstar
3 Vrijdag 20 augustus De Graafschap NAC
4 Vrijdag 27 augustus NAC ADO Den Haag
6 Vrijdag 10 september Roda JC NAC
5 Maandag 13 september Jong Ajax NAC
7 Vrijdag 17 september NAC FC Emmen
8 Vrijdag 24 september FC Eindhoven NAC
9 Vrijdag 1 oktober NAC Excelsior Rotterdam
11 Vrijdag 15 oktober NAC Jong AZ
10 Maandag 18 oktober FC Volendam NAC
12 Vrijdag 22 oktober NAC MVV
13 Vrijdag 29 oktober Top Oss NAC
14 Vrijdag 5 november FC Dordrecht NAC
16 Vrijdag 19 november NAC Jong FC Utrecht
15 Maandag 22 november Jong PSV NAC
17 Vrijdag 26 november NAC Helmond Sport
18 Vrijdag 3 december FC Den Bosch NAC
19 Vrijdag 10 december NAC Almere City
20  Vrijdag 17 december ADO Den Haag NAC
       

 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Terug naar overzicht
98 Reacties
208    
Kaieschetter

Als je de eerste 7 wedstrijden vergelijkt met die van afgelopen seizoen is het dus zaak dat je ver van te voren de selectie op orde hebt. Geen tijd om te freewheelen de eerste rondes. Ik hoop dat ze het ooit leren en dit dus ook als prioriteit zien.

6    
Geelzwartwit

Hopelijk is er bij de eerste thuiswedstrijd al meer mogelijk.

"Per 1 juli staat het kabinet bij grote evenementen weer publiek toe op basis van een volledige vaccinatie of een negatieve coronatest. Dit wordt momenteel uitgewerkt door de overheid. De competities in de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zullen eerst nog opgestart worden met beperkt publiek. Men hoopt zo snel mogelijk op te kunnen schalen, bij voorkeur zonder dat er nog corona-toegangstesten nodig zijn."

17    
Supporter!

Hup NAC!

50    
Wanny

Meeste concurrenten meteen in de eerste periode.

Vroeg tegen de 3 degradanten kan best positief zijn. Die zullen nog wel zoekende zijn met een hoop uitgaande en inkomende spelers. Hopelijk heeft NAC dan al iets meer vastigheid.

6    
NAC!!!

Een zeer stevig begin, als men pummel Steijn behoud ligt hij in oktober buiten.
Ik moet het allemaal zien volgend seizoen. Wat blijft erover...

Wat een puinhoop heeft men gemaakt van onze club.

DRAMA!!

-14    
Besco

Poeh... Na 11 spelrondes op 6 punten...

208    
Kaieschetter

Als je de eerste 7 wedstrijden vergelijkt met die van afgelopen seizoen is het dus zaak dat je ver van te voren de selectie op orde hebt. Geen tijd om te freewheelen de eerste rondes. Ik hoop dat ze het ooit leren en dit dus ook als prioriteit zien.

10    
Tinus076!

Lekker begin weetje gelijk waar je staat en mochten deze alle gewonnen worden heb je een vliegende start en kan niemand zeuren het was maar tegen de kleintjes zoals de afgelopen 2 jaar!

42    
Gilze

Het voordeel aan dit zware programma in de beginfaseis dat, wanneer onze top-trainer er weer niks van bakt, hij voor oktober is vertrokken. Het is toch te hopen op een aanvallend NAC zeg, jezusmina, kijk eens wat je dan kan bereiken met een club als Cambuur. Gewoon voetballen alsof je er weer zin in hebt, wat leuk is om naar te kijken. Dan komt de goede sfeer vanzelf terug. Nu snel wat aankopen waar we iets mee kunnen en niet aan komen kakken eind juli met: We hebben de selectie nog niet rond en we zijn nog zoekende. Zorg nou maar eens dat je er vanaf dag 1 staat!

8    
Rubenac

Gelijk uit naar onze oude coach, Steijn.

22    
Cellietraaie

De afgelopen 2 jaar begonnen met een makkelijk programma wat een beetje zand in de ogen strooide. Nu hopen dat je na 7 wedstrijden al niet 15 punten achter staat. Nog belangrijker om bij de start al het elftal compleet te hebben.

3    
The Don

Met Manders en Steijn zijn we kansloos

41    
Wanny

Laten we nou onder dit topic niet ook gaan zeuren over Steijn of Manders of Mommers, maar lekker vooruit kijken naar het bezoeken van een wedstrijdje met zijn allen.

16    
Sjak

NAC bungelt ergens eind september in de onderste regionen.Iedereen eist het vertrek van Steijn en door wedstrijden tegen lagere KKD ploegen red hij het tot de kerst. Daarna is het de brokken weer bij elkaar verzamelen en opnieuw beginnen met hoop op een play-off plekje.
Ground Hog day,maar dan op zijn NAC´s.

Maar voor de positivo's hier,ik hoop dat jullie gelijk krijgen en ik gewoon een zure zeur zal zijn :-)

30    
Nachoreca1

Komende jaren spelen wij kkd. Houd daar maar rekening mee. De kans op promotie komt voorlopig niet meer zo dicht bij als 3 weken geleden. En dat gezeik over Sydney moet ook maar eens klaar zijn. Club voetballers bestaan niet meer.. tegengas krijgen en euro s zorgen ervoor dat ze meteen opstappen als ze beter kunnen.
Desalniettrmim heb ik weer sponsor stoelen en verheug me nu al weer op een seizoen klagen en zeiken hahaha
Hup NAC!

35    
[email protected]©

Het venijn zit hem in de start.

29    
Rinus Drie Hoefijzers

Ligt het aan mij, of lijkt nu iedere tegenstander en daarmee de competitie nu ineens ontzettend zwaar en moeilijk !?

14    
Interlands

NAC speelt tegen Volendam op de maandag omdat er tijdens de interlandweekenden niet wordt gespeeld door NAC. Dan gaan de wedstrijden naar een maandag later.

16    
Baosje

Mooi 👍

Na een paar wedstrijden zijn we van Steijn verlost

12    
Real Robert

Ik ga het allemaal wel in de krant lezen komend seizoen. Na vele tientallen jaren begin ik NAC als tijdverspilling te beschouwen.
Is in de handen van die 3 aandeelhouders en al dat mismanagement mijn club niet meer.
Voor alle negatieve duimpjes: ik was er zelfs in Magdeburg bij. Voor al het geld, dat naar NAC is gegaan had ik nog een mooi huis in een zonnig oord kunnen kopen.
On topic: ik schat, dat ze net 6e of 7e worden. Zelfs Dordrecht gaat met een spelersbudget van 1 miljoen werken, nu steeds meer Turken hun geld gaan witwassen via de voetballerij!

37    
Vamos

Zullen we met z’n allen kappen met die negativiteit? Er gaan meer dan 10.000 seizoenskaarten verkocht worden dus gewoon weer vanaf augustus volle bak. Laten we met z’n allen zorgen dat de tegenstanders al 1-0 achter staan als ze de rijen zien voor de ingangen terwijl zij aan komen rijden, en vervolgens 2-0 achter als ze het veld opkomen. BREDA VOORUIT!

28    
RV

Op tijd starten met de trainingen om het luie zweet van de mannen er uit te krijgen.
Maar in ieder geval ook op korte termijn een spits presenteren die vanaf het begin kan starten met de voorbereiding.

Ik verwacht een loodzwaar seizoen.
Volendam speelt goed voetbal onder Jonk, krijgt er minstens 25-30 doelpunten bij met Muhren en van Mieghem. ADO, VVV en de Graafschap is vanzelfsprekend en behoren (net als NAC) tot de kanshebbers voor promotie. Almere zal topfit zijn onder Verbeek. Bij Roda kun je altijd wat exotische aankopen verwachten en ook een Excelsior zou met een paar gerichte aankopen aansluiting kunnen vinden.

Mijn allergrootste vrees (en zelfs mijn verwachting) is dat Steijn denk het ook wel te redden in de spits met Bilate, Seuntjens of Immers. Echt, ik geloof echt dat hij die stap nog durft te zetten en dat we als het aan Steijn ligt we vooral ook investeren in de breedte. Daar ligt een (zware) taak voor Lokhoff om Steijn een andere richting op te douwen.

4    
Maarten

Manders en Steijn al opgerot? Sorry maar ik nog woedend. NAC is gegijzeld door die Haagse pisvlekken. Ton Lokhoff , gooi die knuppel in t hoenderhok. Supporters staan achter je, maar zo kan t niet langer.

11    
steven73

Ik neem aan dat er dispensatie is aangevraagd voor de interland westrijden.

1    
Ernie

Zou Steijn zijn lijstje met gewenste aanvallende versterkingen al gegeven hebben aan Ton? Zodat hij de afspraak kan maken voor een gesprek. Want zo liggen de verhoudingen is inmiddels wel duidelijk.

22    
KONING TOTI

Als we de 1e periode pakken dan durf ik te voorspellen dat we promoveren... ;-)

11    
die ne gast

Een zware start.
Nog een reden om rust in de tent te houden en alle focus op het halen van de juiste spelers ipv machtsspelletjes.

3    
Scheids!

Zit Steijn in iéder geval in deze wedstrijd op de bank!
Ik mag hopen dat dat thuis is!

9    
Henk

Ik vrees weer een KUT-SEIZOEN MET Manders en Steijn!

15    
Moppernac

Na de eerste periode weet je gelijk waar je staat en hoort te staan.
Hopelijk is dat wel bij de eerste 2 plekken.
Wat een zwaar programma zeg de eerste periode, maar ja als je wilt promoveren is niks te zwaar.

24    
Svt076

@vamos

Eens! Alleen ben ik er bang voor...
Als ik de reacties hier moet lezen, hebben de meeste mensen meer zin om naar het stadion te komen zodat ze Steijn en Manders uit kunnen schelden en weg te sturen, in plaats van dat ze de 11 op het veld naar voren willen schreeuwen.
Hoop niet dat de reaguurders hier en het twitter volk niet de gemiddelde doorsnee supporter is, want dan is het avondje NAC wel echt officieel begraven.

Ik heb er zin in! Team grotendeels bij elkaar houden, intentie om aanvallend voetbal te spelen (VVV onder Steijn maakte meer dan 100 goals dacht ik), een paar gerichte versterkingen van Ton, vol Rat Verlegh en we kunnen er tegenaan!

Hup NAC!

13    
Tonn

Negativiteit roep je over je zelf af, zolang je maar blijft stoken over mogelijke vermeende twisten tussen alle geledingen binnen NAC. NAC hoeft geen enkele tegenstander te vrezen, zolang wij achter de club blijven staan. Een goed seizoen op weg naar de Ere. T maakt weinig uit wie de trainer is, NAC is sterk genoeg voor de bovenste 2 plaatsen.

1    
Dun Diëe

Degenen die hier argumenteren dat een zwaar begin van het seizoen er wellicht voor kan zorgen dat Steijn in oktober ontslagen wordt zijn nog triester dan Maurice Steijn zelf. Wat zijn we diep gezonken zeg. Bah bah.

17    
Svt076

Maar goed, als we de mensen die het hardste schreeuwen moeten volgen dan knikkeren we dus Steijn en Manders eruit, kunnen we eerst op zoek naar een trainer, duurt het weer paar maanden voor we een AD hebben, en word het al helemaal een kansloos seizoen. Bestuurlijke chaos is altijd terug te zien op het veld, kijk o.a. ADO laatste jaren.

Dus laten we, als is het voor velen misschien tegen beter weten in, de rust in de tent houden, de boel bij elkaar houden en gvd vlammen in een vol stadion. Wie weet waren we wel gewoon kampioen geworden afgelopen jaar als we altijd volle bak hadden gehad...

9    
M

Ik denk dat NAC per 1 oktober afscheid neemt van Maurice Steijn als hij 3 a 4 puntjes heeft verzameld na de eerste periode als ik het programma zie.

-21    
Baosje

HUP STEIJN
HUP MANDERS

volle bak achter deze 2

nu dat gezegd is , gaat het helemaal goedkomen met ons NAC

-9    
den hulk

stein kan beter nu opsodemieteren en waar blijven de versterkingen van lokhoff

15    
Moppernac

Ik zie wel dat We deze keer de 2de periode titel kunnen winnen voor het extra bonus wat het opbrengt.

17    
Moppernac

De wedstrijden tegen Jong Ajax en Jong PSV worden op maandagen gespeeld net voor de wedstrijden dat Ajax en PSV(als psv het haalt anders Europa league) champion league moeten spelen op de dinsdag of woensdag, dus dat is een meevaller.

0    
bier en friet

Er moet echt heel snel duidelijkheid komen over de positie van Steijn. Er zijn al heel wat selectiespelers weg, zoals El.Al., Sydney, Hendriks en Fiorini (maar ook invallers als Jansen, Azarkan, Venema en Kali) en er kunnen er nog meer weggekaapt worden (denk aan Olij en Haye). Ter vervanging is er slechts Seuntjes. Dat betekent dat er werk aan de winkel is voor Ton, maar hij kan pas verder als er duidelijkheid is over de trainer.

Haast is dus geboden. Zowel de huidige spelers als potentieel nieuwe spelers willen weten waar ze aan toe zijn (qua trainer en kans op promotie) voor ze andere clubs uit hun hoofd zetten en je wilt ook tijdig op elkaar ingespeeld zijn met zo'n zware seizoenstart. Heb veel vertrouwen in Ton, maar ben bang dat er eerst een achterhoedegevecht gevochten gaat worden voor hij aan het werk kan.

-10    
ibio

Steijn moet blijven!

0    
Wallie

Als ze de eerste 7 wedstrijden 6 punten halen moeten ze in hun handen klappen .

-5    
Baosje

@Wallie

die halen ze niet....

7    
Ivo

Mooi, we moeten meteen aan de bak. We kunnen ons niet verschuilen achter geflatteerde overwinningen tegen jeugdteams en de selectie moet er begin augustus al staan, zoals het hoort.

Meteen er op klappen tegen teams als VVV, ADO, de Graafschap en Emmen. Als we het verkloten zijn we in september al kansloos voor directe promotie. En is Steijn ruim voor de winterstop al weg. Doen we het goed dan staan we op Pole Position.

Geen gezeik meer, maar werk aan de winkel.

6    
Klets

Nog 8,5 weken en dan start de competitie en in tegenstelling tot voorgaande jaren moeten we er meteen staan! Hoop dat die urgentie binnen NAC ook bekend is en in een rap tempo een goed elftal gaan samenstellen. Het EK kan geen argument zijn want denk niet dat er veel spelers in aanmerking komen voor NAC die op het EK actief zijn.

Stilte voor de storm????

4    
scheppioni

Volkomen mee eens Maarten !!
Ik merk zelfs dat mijn animo met die twee steeds verder te zoeken is !
Onze clubke NAC ligt in een enorm wak !!! klerezooi !

-2    
Kisku

Dan is sreijn na de 4e wedstrijd onslagen of hij moet met 6 verdeigers spelen

5    
Geelzwartwit

@bier en friet
De hoogste baas van NAC heeft gezegd dat Steijn blijft. Lijkt mij genoeg duidelijkheid dan toch?

-4    
Cees-2

Gezellig de meeste reacties. Nou, niet echt! Klopt verder ook weinig tot niets van. De mensen die al die jaren bij NAC de revue zijn gepasseerd zijn niet de echte “hoofdschuldigen”, ook de mensen die er nu zijn, zijn dat niet. Moeilijk te snappen? Hm, mogelijk. Als al die mensen, die bij NAC de revue zijn gepasseerd, van tevoren hadden geweten, hoe ze moeten werken bij de club, dan heb je een duidelijk “beleid”. Je weet dan zo “moet” ik daar werken, punt uit! Zo moet de selectieprocedure ook zijn, ook in een goede volgorde! Regels die onomstreden in de beleidsplannen zijn verankert. Soms, indien nodig worden bijgeschaafd. Volg je dat niet, ontslag!

18    
Bert1591

@real robert

Ik heb Kees Rijvers nog bij Nac zien voetballen.
Toch ben ik iedere uit- en thuiswedstrijd komend seizoen aanwezig.

-1    
Noad1976

Zijn de dictators Steijn en Manders al weg?

1    
Molenschot Loco

Kap er eens lekker mee!!! Al dat gezeik of manders en steijn weg zijn....ga lekker met een spandoek en slaapzak voor het stadion liggen kleuters!!!

5    
ctk

Ach we zien wel!
Ik acht de kans op promotie niet groter dan 10% gezien de sterkte van de eerste divisie komend seizoen.
Je had afgelopen seizoen gewoon moeten promoveren!

-5    
GeelZwarHart

Na 7 rondes keurig in de onderste regionen terug te vinden

0    
Henk

Begin en einde tegen de waarschijnlijke kampioenskandidaten. Ze zullen er nu vanaf wedstrijd één moeten staan. Ik ben benieuwd.
Wat de positivo's betreft, positiviteit moet wel ergens op gebaseerd zijn, anders is het naïviteit.

20    
Nac

Go ahead stond na 10 wedstrijden ook 14de.

Er is dit seizoen geen duidelijke nummer 1.
Vorig seizoen was het op het begin al duidelijk dat cambuur kampioen werd.

De belangrijste aandachtspunten van nac zijn een rechtsbuiten met diepte, nummer 10 met voetballend vermogen
(geen immers)en een box to box middenvelder. Eventueel echt een goeie linksback.

De verdediging met Schouten Adilehou Malone is gewoon prima. Linksback blijft een?

Moet Malone wel zijn vorm vast houden.

0    
Henk

@NAC
Laten we eerst de transferperiode en voorbedreiding even afwachten. Jij komt al wel erg snel met conclusies.

25    
H.V.M.

Prima dat er hier op het forum lekker op los gecommuniceerd wordt.
Echter, laten we niet in de paniekmodus schieten.
We zijn inderdaad helaas inmiddels vier sterkhouders kwijt met Hendriks, Fiorini, El Al en van Hooijdonk.
Dat gaat dus sowieso voor T.L. een moeilijke opgave worden om deze jongens (goed) te vervangen!
Verwacht van T.L. ook niet dat je Ti Ta Tovenaar heb binnengehaald, want dan ga je van een extreem koude kermis thuis komen.
Desondanks blijf ik hoop houden dat hij een volwaardige selectie weet samen te stellen, die het hele seizoen bij de eerste vijf weet te spelen.
Of dit uiteindelijk ook tot promotie gaat leiden is natuurlijk afwachten.
Feit is dat de pakweg vijf, zes andere kanshebbers ook niet met een Ronaldo, Messi of Lewandowski aan komen zetten.
Bij NEC de nummer zeven van de KKD, had vrijwel niemand tijdens het reguliere seizoen, rekening gehouden met promotie.
Idem dito bij de Eagles!
De KKD is een vat vol tegenstrijdigheden.
Het is amper te voorspellen.
De komende pakweg vier weken eest eens even afwachten wat T.L. weet te scoren!
Als richting november, armoe wederom troef is, wordt het tijd om de eerste t.m. de vijfde colonne in te schakelen.
Voorlopig dus even rustig afwachten. Paniek is (nog) niet nodig!

8    
sam

Weet iemand waneer het eerste treining is van nac???

29    
Sprečo

Lokhoff kennende en toevallig is dat ook zo; gaat hij scorend vermogen halen en Laufpensung starke Spieler halen.
Hij gaat een fitte selectie samenstellen met middenvelders die ook in de 16 komen of in ieder geval scorend vermogen hebben.

Ik heb er gewoon (weer) vertrouwen in.
Misschien Hornkamp halen. Die vind ik écht goed samen met Seuntjens voorin en diepgaande middenvelders. Ja ja. Kom maar op met de duimen.

13    
Ernie

Inderdaad Seuntjens als aanspeelpunt en daar omheen veel spelers met snelheid.

3    
bier en friet

@GEELZWARTWIT 09 June 2021, 13:21

Nou, nee.
Op de eerste plaats is het niet aan de AD om over de positie van de trainer te praten, zeker niet als de TD nog geen evaluatie heeft gedaan. TD is als het ware leidinggevende trainer, AD is leidinggevende AD. Door als AD zich uit te spreken over de trainer plaatst hij Ton voor het blok (als hij negatief oordeelt over trainer heeft hij ruzie met zijn eigen leidinggevende). Maar het is nog steeds geen voldongen feit.

Manders geeft Ton maar 1 uitweg als hij met een negatieve uitkomst zou komen uit de evaluatie over de trainer (zeg niet dat dat gebeurt, maar als...). Ton kan dan weer alleen naar de mensen boven Manders, de eigenaren van de club, omdat de reguliere weg in het organogram is afgesneden door Manders zelf. En dat zou weer leiden tot een achterhoedegevecht, zoals het al jaren is geweest binnen de club. De 5e colonne komt weer tot leven, de pers wordt weer ingeschakeld door alle partijen en het hele land kan lachen om een volgende soap die nieuwe spelers afschrikt.

Samengevat: De positie van Steijn is nog niet veilig tot Ton dat zegt. Zolang Ton dat niet zegt is er in ieder geval een mogelijkheid tot een achterhoedegevecht (lezen we dan vanzelf meer over in BN De Stem). En zolang Ton zich niet bij de uitspraken van Manders heeft neergelegd, of zelf tot de conclusie komt dat Steijn de aangewezen persoon is, kan hij niet bouwen.

Voor mij maakt het inmiddels niet meer uit of Steijn blijft (in begin fan, nu resultaattrainer zonder resultaten maar wegsturen kost geld), maar hoop dat Ton iig snel een keuze maakt. Zoals gezegd, met dit programma kun je veel winnen en veel verliezen in de eerste weken en hoe sneller het team compleet is hoe meer kans op succes.

-1    
Arie

Steijn en Manders moeten de club uit, niet wachten tot na de 7e wedstrijd, zelfs niet tot na de 4, niet tot na de 1e, maar voor het seizoen. Na elke veliespot verschuilen ze zich achter het zware programma en lopen we weer achter de feiten aan.
#DenHaagOut

8    
Henri

Het is natuurlijk amateurisme ten top wat zich tot nu toe heeft afgespeeld bij NAC. Iedere club, op welk niveau dan ook, waar de trainer ter discussie staat/stond neemt daarover altijd binnen twee weken een besluit. Er moet meteen duidelijk worden geschapen. Zie Inter met Conte, Napoli met Gatuso, De Graafschap met Snoei. Bij NAC zijn we al hard op weg naar week nummer vier. Echt een onverkwikkelijke situatie die van weinig professionaliteit getuigt. Kortom een puinhoop.

7    
VakF9

@Henri

Dat besluit duidelijk. Steijn blijft. Zie reactie Manders.

-17    
Real Robert

@Bert1591. Ik ook, als jongetje, met mijn familie.

Ben het plezier in NAC nu eenmaal volledig kwijt.

Zonder die Rotterdamse klootzakken had NAC het

ook gered. Zelfs na een faillisement.

Ik zet er een streep onder!

2    
Toontje

Onze voorzetspecialist is weg
Onze doelpuntenmaker is weg
Sommigen die niet kunnen voetballen blijven

We hebben geen geld
Dit jaar wordt veel erger dan afgelopen jaar

We zitten in een neerwaartse spiraal oftewel draaikolk
Komen we niet meer uit

Bedankt Smulders, domme Belg, Manders en Steijn

Nou nog de laatste twee lozen

3    
Theoden King

De kkd lijkt komend seizoen sterker dan de afgelopen jaren. Ben benieuwd met welke spelers Lokhoff en de zijnen aan komen zetten.

Ben ook heel benieuwd hoe we het gaan doen, de eerste vijf wedstrijden zijn gelijk een vuurproef. In een jaar waarin we moeten promoveren ga ik uit van een ijzersterk, naar voren voetballend elftal.

Ik verheug me op een seizoen in een vol stadion waar weer eens fatsoenlijk voetbal te zien zal zijn.

En wanneer komt er definitief duidelijkheid over de positie van Steijn? Na de opmerkelijk getimede opmerkingen van Manders heb ik over dat dossier niets meer vernomen.

-1    
Nep Han

Gaat een lastigere competitie worden dan afgelopen seizoen, kijk die tegenstanders van de eerste paar weken maar. Ben heel benieuwd hoe onze selectie er komend jaar uit gaat zien..

0    
Bart

Moeten we al gelijk tegen Steijn!?
Tenminste neem aan dat hij ondertussen toch wel zo wijs zal zijn om naar VVV op te rotten?

0    
Tip

Ik ventileer pas een mening als TL zijn visie kenbaar kenbaar heeft gemaakt. Wanneer welke tegenstander maakt geen zak uit. In het voetbal zijn toch vreemde ontwikkelingen gaande. Hoe kan Dordrecht aan zo'n sponsor komen ? Ik zie geen enkele tegenstander waar wij met een nulletje of 5 overheen knallen. Iedere wedstrijd wordt tot het gaatje gaan. Krijgen we daar de ploeg voor ? Graag het woord aan TL.

4    
Ernie

Mensen die hier af blijven geven op Maurice Steijn kan ik niet serieus nemen. Belangrijk is nu dat er rust komt en dat Ton Lokhoff zijn werk kan doen. Het zou wel fijn zijn als Lokhoff zijn verhaal een keer doet rondom het vertrek van El Allouchi en van Hooijdonk. En niet minder belangrijk welke spelers er aankomen. Dat zou voor de seizoenkaart verkoop ook wel prettig zijn.

-1    
RV

Seuntjens in de spits en daaromheen spelers met snelheid klinkt natuurlijk rooskleurig.
Maar gaat Seuntjens er nog 20+ maken?
Gaat de Rooij echt zoveel meer scoren met Seuntjens in plaats van met Bilate vorig jaar?
Gaat Immers daarvan profiteren en er volgend jaar meer dan 6 maken?
Welke andere middenvelder vervangt de doelpunten van El Allouchi?

Er moet minstens een spits en een scorende buitenspeler bij.
Alle clubs die de laatste jaren rechtstreeks promoveerden hadden en topscorer van meer dan 20 goals, sommige zelfs van meer dan 30. Robert Muhren, Cas Peters, Tom Boere, Thomas Verhaar, Sjoerd Ars, Lars Veldwijk, noem maar op. Ja daar zat Ralf Seuntjens ook bij jaren geleden maar ik heb niet het gevoel dat hij dat nog een keer kan (hoop dat ik me gruwelijk vergis) en Bilate (wat ik wel een goede speler vind) gaat er zeker geen 20 maken.

Ik denk dat Lokhoff dit ook wel voor zich ziet hoor en het is nog vroeg.
Maar Steijn is in staat om het seizoen te starten met Seuntjens in de spits (en Bilate als back-up). Dan zijn we op voorhand uitgesloten voor directe promotie.

3    
Hupstein

Nu geen hulp van KNVB met jong elftallen en laagvliegers sta je na 6 wedstrijden onderaan ....

10    
Henkie

Sterke concurrentie..

Ado
Emmen
VVV
Almere
De Graafschap
Roda
Excelsior
Volendam

Als Nac wat wil, dan moet er echt een stuk beter gevoetbald gaan worden dan vorig jaar..

-1    
DunErwt

Dat is een pittig begin 😥

0    
D.kocx

Die eerste 2 maanden krijgen we zeker het super defensieve/terughoudende voetbal van Steijn te zien en dit omdat het seizoen net begonnen is en hij veel nieuwe spelers heeft die nog niet volledig ingespeeld zijn in het team(het is een proces). Dat gaat zijn excuus worden dus ik verwacht dat hij nog een kans krijgt tot de winterstop en dan vertrekken Manders, Steijn, Malone, Immers en wie weet nog meer. Hierdoor zit je in de winterstop zonder directeur, trainer en een hap spelers. Ik wil niet negatief doen maar dit is jammer genoeg mijn voorspelling!

5    
Kipiani

Inmiddels zorgvuldig geturfd: vanuit 18 kanten staan er nu al 18 excuses klaar voor straks waarom het ook in 2022 niet gelukt is om te promoveren.

6    
Henri

@VakF9
De enige die daarover moet communiceren is de TD Ton Lokhoff.

5    
Mo

Dit nieuwe seizoen kansloos voor promotie met Manders en Steijn....

De domheid regeert bij ons NAC!

9    
Nr. 20

Whahahahaha wat een groot deel Calimero’s hier zeg. En maar roepen wij zijn NAC en wij horen in de ere. Bij het zien van het CONCEPT programma al janken dat het seizoen 2021-2022 al voorbij is whahahah wat een niveautje. En maar janken om ontslag van Jan en allemaal en vervolgens vragen om rust. Ton ws zijn Steijn en Manders niet je grootste vijanden maar de schreeuwers bij NAC Die al bij het zien CONCEPT programma lopen te schreeuwen. Let op als je een aankoop doet en die speelt de eerste minuut op de training een bal verkeerd is het een miskoop en moet ook jij weg. Hahaha gek hè waar nac staat waar het staat. Effe spiegeltje voor houden hier!

-2    
Nero

Wie je ook haal met deze trainer en eigenaardige wissels word het niet

6    
DJ

Speelschema en volgorde… ja allerlei scenario’s kan je gaan verzinnen. Aan het einde hebben alle clubs wel wat mindere periodes door blessures etc.

Met een waardig en strijdvol team promoveren naar de ere. That’s it! NAC is een grote club in de KKD dus borst vooruit.

We mogen als fans zeker van ons afbijten in het stadion richting Steijn en Manders. als dit terecht is, why not?Maar hoofdzaak is support aan het team. We houden allemaal van NAC. En ja soms heb je wat minder met een bepaalde speler of trainer… uiteindelijk draait het om de club.

Het is tijd voor meer positieve berichten!
Maar dit is slechts mijn mening :-)

Come on NAC
BREDA VOORUIT

2    
Ernie

Nr 20
Ach over een paar dagen begint het Ek. Kunnen ze daar weer over mekkeren hoe slecht ze zijn en wat een waardeloze trainer Frank de Boer is.

10    
Ad B uit Roosendaal

Een zware start van de competitie.

De zorgen bij NAC zijn groot, maar geef Ton Lokhoff de kans om te scoren.

8    
Bredafun

mijn voorgevoel is niet goed.
N hoop spelers al vertrokken, en wat er nu over is, zet ook geen zoden aan de dijk.
hoe lang moeten we wachten tot er spelers binnen komen met enige meerwaarde!
Laten we hopen, dat Ton snel met het verlossende antwoord komt, en er snel een nog sterker team op de kaart staat dan vorig seizoen!
EN OOK GRAAG 'N NIEUWE COACH/TRAINER, wat we nu hebben past hier niet, tevens ook de huidige directie... mister manders.
't is en blijft allemaal 1 grote vriendjes-kliek!
Opzouten beide, en hiervoor 2 nieuwe personen te plaatsen, met een echt NAC hart, en met ervaring om NAC een nog sterker team te geven dan vorig seizoen.
HUP... NAC......!!!!!

2    
Die me gast

Waar baseren mensen op dat er sterke concurrentie is?
Qua namen van clubs zijn het ‘grote’ namen, maar dat was MVV 10 jaar geleden ook. Ik moet nog maar zien wat clubs als VVV, ADO en Emmen qua selectie bij elkaar krijgen. Veel spelers zullen weg willen / moeten en het is onduidelijk wat er voor terugkomt en hoeveel supporters en sponsoren zullen blijven nu ze gedegradeerd zijn. Omdat Volendam Mühren gehaald heeft, zijn ze plots kampioenskandidaat???
Roda een concurrent? Met de klapper van Van As zeker???
Excelsior? Niet meegekregen dat er daar extreem bezuinigd moet worden?
Alleen De Graafschap lijkt een zekere concurrent.
Voor mijn gevoel is het dit jaar juist makkelijker om bij de eerste 2 te eindigen dan afgelopen seizoen.
Met deze seizoenstart weten we snel genoeg waar we staan.

1    
Rik

Wat een gelul en gepiep weer over zware seizoen start...
Met zulke dure spelers als Immers, Seuntjens, Olij, Malone en Rutten is Nac opnieuw favoriet bij uitstek!

-1    
Rinus

Maria, Moise, Manders kosten ook veel geld, maar kunnen er weinig van!!

5    
Bas

Schandalig weer hoe Steijn onze Sydney heeft weggeduwd en hoe die Manders mensen als Hyballa en Maas negeerde

Wanneer grijpt RvC of aandeelhouders in en sturen ze het hele Haagse zooitje weg??!!

-10    
Bert

Slaap Lokhoff slaap daar buiten loopt een schaap…….
Gaat meer op de onzichtbare man lijken dan op een TD met mandaat.
Betaald voetbal in Breda anno 2021.

7    
henk

Het zou me niets verbazen als op korte termijn de bom tussen TL en passanten Steijn en Manders nog gaat barsten.

0    
Bier en friet

@Henk

Precies, ik heb dat gevoel ook.

Steijn hoeft van mij niet weg als hij zijn speelstijl aan kan passen, zorgt voor een fittere en felle selectie en wat meer aandacht besteedt aan de jeugd. Maar dat lijkt hij niet te willen/kunnen. Ton lijkt dat ook geconcludeerd te hebben (daarom zo lang niet geschaard achter woorden Manders ). Manders heeft zijn lot verbonden aan dat van steijn (zonde, lijkt me nog steeds goede AD) om niet alleen te staan in het wespennest dat NAC heet. Dan is het buigen of barsten.

Hoop iig echt dat ome Ton blijft en dat de aandeelhouders zich achter hem scharen. Maar ben er bang voor... 2 dure afkoopsommen tegenover 1 kleintje, ik denk dat dat hun afweging wordt. Weer korte termijn, weer pleisters plakken en weer een gemiste kans om echt door te pakken.

10    
Ivo

Misschien kan Bsiderats eens een boekje open doen over de huidige stand van zaken? Ook gezien hun tweet van vandaag?

4    
svt076

@ivo

Inderdaad, lijkt me niet dat die tweet de wereld in is geslingerd puur om olie op het vuur te gooien. Als dat wel zo is, zou ik het een beetje vreemd vinden namelijk.

5    
Belgische Naccer

Ik wilde eerste zeggen , Steijn die gaat de kerst niet halen...

Maar met dit schema, gaat Steijn de herfst nog niet halen!

Zet de vacatures voor trainer en AD alvast maar uit...

10    
RV

Waarom zou Lokhoff slapen?
Gewoon net als vorig jaar zo weinig mogelijk potentiele transferdoelwitten benoemen aan de lokale persmannetjes en pas presenteren als het rond is. Eigen koers varen en slagvaardig te werk gaan.

6    
Ivo

Manders en Steijn zijn onhoudbaar.

Haal Goetzee terug als AD, die lag prima in Breda, haalde geen rare fratsen uit en lette goed op de centen. Zijn grootste fout was dat hij Smulders te veel ruimte gaf. Daar heeft NAC van geleerd en hij vast ook.

Met Lokhoff en Hellemons heb je ervaren mannen die de technische staf en de jeugdopleiding aan kunnen sturen, met Penders, Lurling en Gabos heb je prima assistenten die snappen hoe NAC in elkaar zit en wat er nodig is op het veld. De basis staat gewoon.

Zet een wat jongere hoofdtrainer voor de groep die die gasten motiveert en oog heeft voor de jeugd. Die modern, aanvallend voetbal wil spelen in de KKD, en in de wedstrijden waarin het moet ook op NOAD/Inzet de punten binnen kan harken. Willem Weijs is nog steeds een prima optie. Dan nog een conditietrainer er bij en je kan 2-3 jaar door.

Jammer dat we 2 jaar hebben aangekloot door mensen als Eisenga, Manders en die mevrouw Ooievaar. En nu weer een jaar moeten "bouwen".

2    
fvf6

Om kampioen te worden moet je van iedereen kunnen winnen . NAC moet er wel voor zorgen dat ze voor de competitie de zaakjes voor elkaar hebben , zodat ze er van begin af aan klaar voor zijn en niet zoals de laatste seizoenen van alles nog moeten inpassen

Laad alle berichten na dit bericht in