Wij gaan niet opzij

Maria kwalificeert zich met Curaçao voor volgende ronde WK-kwalificatie

Raskolnikov

Anders dan Dion Malone slaagde Michaël Maria er afgelopen nacht wél in zich met zijn land te plaatsen voor de volgende ronde van de WK-kwalificatie. Curaçao hield concurrent Guatemala op 0-0 en werd daarmee op doelsaldo groepswinnaar in Groep C. Maria startte in de basis.

Curaçao plaatste zich uiteindelijk met de kleinst mogelijke marge. Zowel de eilandbewoners als Guatemala hebben na vier wedstrijden 10 punten en een doelsaldo van +14, maar Curaçao scoorde 15 keer (en incasseerde dus één goal). Omdat de mannen van Guus Hiddink en Patrick Kluivert één doelpunt meer scoorden dan Guatemala, gaan zij door naar de volgende ronde van de WK-kwalificatiereeks. 

Michaël Maria startte, zoals gebruikelijk, in de basis en werd een minuut voor tijd naar de kant gehaald. Ex-NAC'ers Roly Bonevacia, Gervane Kastaneer en Elson Hooi bleven op de bank.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
11 Reacties
27    
Geraldo

Mooi. Laat Maria maar ervaring opdoen. Wordt ie nooit slechter van.

5    
Nacdictive

Felicidados! Muy bien.

-2    
Ik ben de nieuwe TD

Dit is toch die back die perse gehaald moest worden om vervolgens ook nog Mashart vast te leggen (tribune)en dan uiteindelijk met een huurling als vaste back te gaan spelen. Had ik als nieuwe TD beter gedaan.

27    
Geraldo

Mooi. Laat Maria maar ervaring opdoen. Wordt ie nooit slechter van.

2    
DunErwt

Hoppi bong swa!

4    
KNVB

OFF-TOPIC: seizoensopening in Venlo...

2    
Geelzwartwit

@knvb

Hopelijk wel volle bak thuis mogelijk en kan het eerst uit spelen daarom een voordeel zijn.

"Per 1 juli staat het kabinet bij grote evenementen weer publiek toe op basis van een volledige vaccinatie of een negatieve coronatest. Dit wordt momenteel uitgewerkt door de overheid. De competities in de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zullen eerst nog opgestart worden met beperkt publiek. Men hoopt zo snel mogelijk op te kunnen schalen, bij voorkeur zonder dat er nog corona-toegangstesten nodig zijn."

6    
Ome Cor

<Steijn afzeikmodus uit>

Een scorende linksback met internationale wedstrijden in zijn bagage.
Dat heeft Steijn dan misschien weer wel goed gezien ?
Even als gokje Adilehou trouwens.

<Steijn afzeikmodus aan>

5    
Nonkel Frans

Goed zo Curacao - zet hem op Michael !!!

-16    
Arie

Boeiend. Pleur dit non-nieuws lekker samen in een topic als de kwalificatie klaar is.
Focus moet op de toekomst van de club en het wanpresteren van Steijn en Manders. Niet bergen afleidende berichten die Bsiderats hun sponsorpotje vanuit NAC opleveren.

5    
Ome Cor

@ Arie
Ik begrijp dat je lekker in het zonnetje zit met een goed glas Aldi azijn en dat je graag wil zeuren over Manders en Steijn, maar je kunt ook een topic niet lezen of wel lezen en niet reageren.
Dat geeft niks joh.

1    
fvf6

Wel goed van NAC dat er nu is afgesproken met de knvb dat ze niet tijdens interland weekenden hoeven te spelen .

Laad alle berichten na dit bericht in