Wij gaan niet opzij

Contracten Babos, Lokhoff en Molhoek verlengd

Thiestemberg

De technische staf van NAC zal er volgend jaar grotendeels hetzelfde uitzien. Na het lichten van de optie in het contract van Peter Hyballa blijven ook zijn assistenten langer aan de club verbonden. De contracten van Ton Lokhoff en Rogier Molhoek zijn met een seizoen verlengd. Babos krijgt twee jaar extra op zijn aflopende verbintenis.

Het drietal was ook al van de partij toen Robert Molenaar aan het roer kwam te staan. Waar de stap van Molenaar van de O-21 naar het eerste elftal geen succes bleek, blijft het trio wel langer aan NAC verbonden. De samenwerking met hoofdtrainer Peter Hyballa verloopt met het behalen van de play-offs en een soepel voetballend team naar wens!

Babos krijgt de langste verlenging, hij was ook al het langst in dienst. De extra contractjaren zullen zijn vierde en vijfde  seizoen worden als keeperstrainer. Molhoek blijft dus net als clubicoon Lokhoff nog een jaar langer aan NAC verbonden. Dit terwijl hij afgelopen zomer nog zou vertrekken uit Breda, omdat een stap naar het eerst elftal er (voorlopig) nog niet in zat.

Peter Maas is in ieder geval in zijn nopjes met de verlengingen: "We zijn verheugd te kunnen melden dat we de volledige technische staf langer aan ons hebben kunnen binden. We zien dat het team stappen maakt en dat de technische staf hierin een belangrijke rol speelt. We hebben er het volste vertrouwen in dat we deze lijn door kunnen trekken met de huidige technische staf.”

 

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
43 Reacties
98   4  
Breda83

Deze mannen weten Hyballa rustig en gefocust te houden, plus dat ze met z’n allen individuele spelers beter maken. Dus geen enkele reden om niét met elkaar door te gaan.

98   4  
Breda83

Deze mannen weten Hyballa rustig en gefocust te houden, plus dat ze met z’n allen individuele spelers beter maken. Dus geen enkele reden om niét met elkaar door te gaan.

31   5  
Bredaaaaa

Goed nieuws!!

28   2  
Ouwkes

Goede zaak👍

37   4  
Bp

Blijft alleen maar goed en positief nieuws komen uit het Rat Verlegh stadion 👍👍

17   57  
RaRa

PvH die TL verlenging geeft….😂

28   6  
NAC4EVER

Lijkt mij een goede zet.
Het team maakt progressie. Kan alleen niet beoordelen of de klik er onderling is. Maar gezien het verlengen lijkt mij dat wel.

@RARA
Maas regelt het wel/niet verlengen van contracten.

17   5  
SjorsNac

Mooi zo, zag dn babos vanmorgen nog bij heksenwiel lopen. Mooi team.

31   4  
Andre Vermeulen

Volop interesse voor Haye. Zou NAC nog een doorverkoop % bedwongen hebben ?

10   108  
steven73

slecht nieuws dat toiletjuffrouw Lokhof door gaat als "assistente"

22   5  
NAC4EVER

@STEVEN73
Welke fouten maakt hij dan volgens jou?

16   6  
Judge M.

Rust en stabiliteit in de tent is heel wat waard. Goed dat het nu reeds beklonken is ipv kort voor aanvang van de competitie zoals voorheen weleens gebeurde.

Dat gezegd hebben geeft het artikel mij de indruk dat de stijgende lijn die we nu eindelijk te pakken hebben vooral op het conto van Hyballa komt aangezien de assistenten er onder Molenaar ook al waren. Het lijkt me niet dat iemand als Lokhoff met een vrije rol spelers nu anders benadert en het kan toch ook niet zo zijn dat de staf volledig inwisselbaar is alhoewel uit een verlenging met slechts 1 jaar ook weer niet denderend veel vertrouwen spreekt.. Of zou alles nog anders kunnen worden zodra promotie wordt behaald?

Ik zou graag eens een groot interview met Peter Maas willen lezen over hoe de zaken zijn gegaan het afgelopen jaar en wat hij hier aantrof.

Hoe het ook zij: COME ON NAC!

42   3  
Ivo

Prima zo. Volgens mij zijn dit prima assistent trainers, die elkaar goed aanvullen. De klik met Hyballa is ook belangrijk. Liever dit dan dat een trainer zijn eigen assistenten naar binnen fietst.

En hoe triest ben je op een schaal van 1 tot 10 als je iemand consequent "toiletjuffrouw" noemt?

5   27  
RaRa

PM doet dat na overleg en dus met goedkeuring met zijn leidinggevende. Denk je niet?

17   6  
Scheppioni

Prima nieuws alle drie !👍💛🖤

11   7  
RV

Ik denk met name dat de rol van Molhoek onderschat is, maar ondertussen belangrijk. Was als speler al een heel intelligente speler die het spelletje goed kon lezen (net als Slot en Schreuder toen destijds). Denk dat Molhoek uiteindelijk veel potentie heeft om een goede Eredivisie trainer te worden, voor hem zelf hoop ik dat hij die kans een keert krijgt (mits hij die ambitie heeft).

5   5  
leeuw

Dan ben je nummer 10 onder de grootste ZEIKERS:

13   51  
van Flieger

Juist bij Babos zou men strakker hebben moeten evalueren. Het gaat niet geweldig met de NAC keepers, en dat al een tijdje.

5   5  
NAC4EVER

@RARA
Mogelijk overleggen ze. Maar denk vooral dat Maas bepaalt en er door van Hooijdonk op afrekend word als het een verkeerde beslissing blijkt te zijn.

30   7  
Charpie

@ Flieger;

Nick Olij alweer vergeten?
Je opmerking snijdt derhalve geen hout.

8   2  
Henri

Op zich is het aanblijven van Roger Molhoek opmerkelijk omdat hij laatstelijk in een interview verklaarde dat hij het trainerschap niet meer verenigbaar vond met zijn privé-/gezinnssituatie.

3   5  
RV

Dat wist ik niet Henri, bedankt voor de info. Ik schat Molhoek intellectueel en als trainer hoog in. Maar goed, hij heeft eerder ook al een stap willen zetten waar hij op terug moest komen.

5   42  
van Flieger

Die gast van Sparta? We kijken naar wat er dit seizoen in Breda staat.

25   4  
Breda83

Van Flieger op z’n alp denkt het allemaal weer beter te weten dan de mensen op de werkvloer, die daar dagelijks te vinden zijn. Heel vermoeiend weer.

15   3  
Charpie

@ Flieger;

En dat is kwalitatief minder dan vorig jaar.
Daarom wordt Troost teruggehaald.
En heeft Babos de aanwezige keepers gehaald?
Draaikont.

15   6  
Reflektor

Wil de echte vlieger opstaan

10   7  
Cees-2

Van Flieger: Eén weekje terug betrapte ik jou op het volgende. Dat jij jezelf compleet tegenspraak. Ik vroeg meteen om uitleg. Nog steeds niet gehad. Sta je nu plots met de mond vol tanden? Of speel je plots de vergeetachtige? Of snap je het "echt" niet waarin je jezelf tegensprak? Ik vergeet het echter niet.

6   2  
Nac

https://www.bndestem.nl/nac/noodzakelijke-wisseling-van-de-wacht-in-nac-aanval~a55e5083/

Boere in de spits morge ipv van der Sande in verband met liesklachten.

8   11  
Tip

Molhoek top. Babos goeie keepers trainer. Lokhoff zie ik als een ambassadeur van de club NAC omdat zijn toegevoegde waarde moeilijk te duiden valt.

4   3  
Maarten

uiteraard en terecht.

7   3  
Ouwe spionkop

Geen Omarsson en vd Sande morgen. Ook andere vaste spelers ontbreken.

7   7  
TVB

@spionkop: als ze 7e worden moet NAC tegen Almere, en dat ging wel lekker een paar weken geleden. Dan zou ik ook geen risico nu nemen .

5   20  
van Flieger

Cees - jij betrapte helemaal niemand op iets waarvan jij beweerde dat het zou zijn.

5   16  
Beest

Flieg, cees heeft altijd gelijk ook al heeft hij geen gelijk.
Daar is geen discussie over mogelijk.

11   5  
willem 4,5

Ken nog iemand met wie het niet geweldig gaat en het de komende jaren ook niet geweldig kan gaan, omdat NAC=BREDA de regie in handen heeft en bezig is met iets moois op te bouwen. Dat er een gefrustreerde zielige persoon is die NAC hater van origine is mag de pret niet drukken en gaat hopelijk door met zijn slap gezeik, kunnen we weer eens glimlachen om zijn hopelijk eeuwige frustratie!

13   5  
Ibio

Van Hecke in de basis bij Brighton tegen Newcastle.

20   0  
Ouwe spionkop

Toch denk ik dat je beter 5e kan worden. Dan zit je aan de goede kant van het schema en je speelt in ieder geval de return van de eerste ronde thuis volgende week zaterdag.

3   33  
van Flieger

Telstar-uit is min of meer opgegeven. Want de doelstelling voor dit seizoen is toch al behaald.

5   4  
Scheppioni

Niet te veel veranderen aan de basis, vijfde plek en vastihheid is super belangrijk, je ziet vaker dat het weer een terugval in de selectie gaat zijn !

10   1  
NAC4EVER

@VAN FLIEGER
Wat zeg jij nou?
Vond de inzet tegen Heracles (eerste wedstrijd sinds kwalificatie play-offs) nog steeds goed.

9   1  
Ome Cor

Prima gehandeld door NAC

4   4  
Cees-2

BEEST: Kon dat maar? Ergens serieus over discussieren met mensen zoals jij. Maar dat is onmogelijk. O.a. jij bent een van die personen die deze site naar een belabberd niveau trachten te trekken. Haast nooit kan ik o.a. ook jou betrappen op zinnige teksten. Ik hoop dat dat nog anders gaat worden, maar ergens weet ik, vergeet het maar.

4   1  
De Bolle Damen

Flieger, lees je comment nog eens van 19:11 (wat over overigens 1912 moet zijn uiteraard).
Wat zeg je nu eigenlijk?

Binnenkort is een voldoende voor Nederlands verplicht.
Dat wordt nog een zware dobber voor je.

3   7  
Beest

@cees

STFU!
De pot verwijt de ketel dat zwart ziet.
Met je belerende toontje.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Denk dat je jezelf soms iets te sereius neemt. En laat een ander zeggen wat hij of zij wilt, wie denk je dat je bent met je eisen.
Ga weg eng mens.

Laad alle berichten na dit bericht in