Wij gaan niet opzij

Dani Slory op pad met Oranje O16

Masthow

NAC-jeugdspeler Dani Slory is opgenomen in de definitieve selectie van Oranje O16. Bondscoach Pieter Schrassert Bert heeft 23 spelers geselecteerd voor een vriendschappelijk toernooi in Spanje. Van 21 tot en met 26 november speelt de ploeg om de Football Federations Cup.

De 14-jarige Slory maakte begin oktober al zijn debuut voor Oranje O16 in een oefeninterland tegen Italië. Vorig seizoen speelde hij voor de O15 ook meerdere selectiewedstrijden. De centrale verdediger maakte daarbij genoeg indruk om opnieuw opgeroepen te worden. Ook bij NAC O16, waar Slory aanvoerder is, loopt het goed dit seizoen. De ploeg is volop in de race om promotie naar het hoogste O16-niveau. NAC heeft maar drie punten minder dan nummer twee ADO en een wedstrijd minder gespeeld.

In het Spaanse Alicante speelt Oranje O16 tegen de leeftijdsgenoten van Denemarken, Saudi-Arabië en Mexico. De wedstrijden zijn op 21, 23 en 26 november. De wedstrijd tegen Saudi-Arabië kan een bijzondere worden voor Slory. Op 23 november viert hij namelijk ook zijn 15de verjaardag. In de voorselectie zat ook voormalig NAC-jeugdspeler Matthew Amoah Jr. De spits, nu actief bij Feyenoord, viel af voor de definitieve selectie. Veel succes Dani!

Bron:
B-Side Rats, KNVB
3 Reacties
2   1  
IBIO

Gefeliciteerd.
Leuk ,maar zegt nog niet zoveel.

Zie bijvoorbeeld Mekkaoui.
Wat is daarmee aan de hand?

2   1  
IBIO

Gefeliciteerd.
Leuk ,maar zegt nog niet zoveel.

Zie bijvoorbeeld Mekkaoui.
Wat is daarmee aan de hand?

1   0  
Masthow Deze gebruiker is een admin

@IBIO
Mekkaoui is nog herstellende van een enkelblessure die hij in het begin van het seizoen opliep. Ik weet niet of hij al terug op de training is, maar zo niet zal dat niet lang meer duren denk ik.

0   0  
ome cor

Tegen die tijd dat die jongen top is gaat ie weer terug richting Rotterdam en worst NAC bedankt voor de speelminuten.

Laad alle berichten na dit bericht in