Wij gaan niet opzij

De Graaf laat Haye buiten selectie

Thiestemberg

Deze interlandbreak heeft trainer Edwin de Graaf besloten middenvelder Thom Haye niet meer bij de groep te nemen. De Graaf ziet dat SC Heerenveen en NAC elkaar naderen in de transferonderhandelingen en kiest ervoor om zich met de andere jongens voor te bereiden op de competitiehervatting.

Hier zijn meerdere redenen voor, aldus trainer Edwin de Graaf is gesprek met BN DeStem. "Hij is met zijn hoofd ergens anders, vandaar dat ik hem buiten de ploeg heb gelaten de laatste trainingsdagen en deze wedstrijd." Ook zou het volgens de trainer zonde zijn als Haye vlak voor een aanstaande transfer een blessure oploopt. Daarnaast zegt de Graaf liever met jongens te trainen waarvan hij zeker weet dat hij over ze kan beschikken in de komende weken. Mocht de transfer alsnog afketsen komt Haye weer terug bij de groep.

De Graaf zegt dat NAC de markt afspeurt naar een mogelijke vervanger als Haye vertrekt, maar makkelijk is het niet. De trainer vindt dat het een meerwaarde moet zijn voor de ploeg. "Er is één speler die al heeft aangegeven dat hij het ziet zitten om bij ons te komen spelen, maar dan moeten we kijken hoe we dat financieel kunnen oplossen. Hij loopt uit zijn contract bij een eredivisieclub, maar valt wel regelmatig in", aldus Dr Graaf tegen de krant. 

NAC speelde vandaag een oefenwedstrijd Tegen AZ. Ook hier was Haye niet aanwezig. De Graaf startte daardoor met het middenveld Cagro, Agougil & Seuntjens. Dit lijkt ook de meest voor de hand liggende samenstelling voor volgende competitiewedstrijd tegen Roda JC.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
75 Reacties
143   11  
Moppernac

Teleurgesteld of niet , contract is contract, en als hij dan toch weg wilt , gewoon voor de prijs(750.000euro) die NAC er voor wilt hebben geen cent meer en geen cent minder.
En anders gewoon je getekenden contract uitdienen.
Jammer voor Thom want ik gun hem zijn transfer van harte, maar niet voor een appel en ei.

10   16  
Andre Vermeulen

Benieuwd wie Schoenmakers als opvolger voor Haye op het lijstje heeft staan. Er zou een schaduwlijst zijn . Er is een site die aangeeft dat Kongolo in de deal betrokken kan gaan worden .

36   13  
Chris W.M.

Uit datzelfde artikel;

" Ondertussen wordt er gespeurd naar een mogelijke vervanger voor het geval Haye vertrekt. ,,Daar zijn we mee bezig. .....Er is één speler die al heeft aangegeven dat hij het ziet zitten om bij ons te komen spelen, maar dan moeten we kijken hoe we dat financieel kunnen oplossen. Hij loopt uit zijn contract bij een eredivisieclub, maar valt wel regelmatig in. Dat kan een interessante speler zijn als de club wil meewerken. We moeten kijken hoe dat loopt.”

Een speler uit de Ere die regelmatig invalt en het ziet zitten om in de KKD te spelen. Dan kom ik op Javier Vet uit. Die wil weer belangrijk zijn voor zijn team heeft hij al meerdere malen aangegeven, en is bij uitstek een speler die liever wekelijks op het veld staat in de KKD dan op de bank in de Ere. Een Smeets bijvoorbeeld heeft in 90% van de wedstrijden van Sparta in de basis gestaan, zie die nu echt niet al zo'n grote stap terug doen.

32   42  
Uit Je Naaht

Het is hem van harte gegund, die stap naar Heerenveen.

Deze jongen speelt bij NAC zo enorm onder z'n niveau dat het geen enkele zin heeft hem in Breda te houden. Komt bij dat hij op een leeftijd is dat hij ambities die hij nog heeft waar moet gaan maken, anders gaat je carrière als een nachtkaars uit op KKD-niveau. Haye zou, zelf als ik door een geelzwarte bril kijk, hartstikke gek zijn als hij niet zou zoeken naar een vervolgstap. Komen de halve beloftes die in het verleden gedaan zijn ook nog bij, en het feit dat NAC nu een aardige prijs voor hem kan krijgen, dan is het gewoon mooi geweest.

Bedankt Thom Haye! Ik hoop dat hij het goed gaat doen in Heerenveen.

15   19  
Boyke

In de categorie “name dropping” : Bryan Smeets.

37   13  
Marco van bavel

Veels te laat, niet meer laten gaan. Alleen voor 1 miljoen Dan zal je zien heb jezelf straks weer niks !

19   38  
Arubaanse NACcer

Chris W.M lijkt er altijd wel verstand van te hebben maar Bryan Smeets, really?! Moeten we daar nou blij van worden, een wisselspeler van Sparta?

143   11  
Moppernac

Teleurgesteld of niet , contract is contract, en als hij dan toch weg wilt , gewoon voor de prijs(750.000euro) die NAC er voor wilt hebben geen cent meer en geen cent minder.
En anders gewoon je getekenden contract uitdienen.
Jammer voor Thom want ik gun hem zijn transfer van harte, maar niet voor een appel en ei.

19   2  
Baosje

@Arubaanse Naccer

Lezen..... 😉

51   4  
Beter de Laat dan nooit

Hoezo onderhandelingen? Heerenveen kent de prijs toch. Graag of niet!

27   17  
Bredaaaaa

De ijzeren hand van onze Edwin “ Jurgen Klopp” de Graaf. De professor moet weten wie de baas is. Het technisch ❤️wil nu terecht de knopen doorhakken. Blijven of verkopen. Thom moet zich gelukkig prijzen met de Graaf. Onder de Graaf is Haye de belangrijkste speler van NAC geworden.

39   16  
Grote Trainer

Heren en dames, ik zeg jullie bij deze: Thom Haye blijft gewoon bij NAC. 1 februari is hij gewoon nog speler van ons mooie NAC. Let maar op.

38   3  
RaraNAC

Ik dacht dat Heerenveen er financieel niet goed voor stond, maar blijkbaar is er ineens een flinke pot gevonden.
NAC beleid 2.0 of konden die transfer inkomsten dus toch gewoon gebruik worden.
In beide gevallen:minimaal 750.000. Al is het alleen maar vanwege die houding van hun.

Wel jammer want zonder Haye zie ik ons niet stonden in de Nacompetitie.

18   8  
Naccert

Uiteindelijk zal de onderhandeling op de laatste dag wel rondkomen.

Heerenveen heeft een vervanger van veerman op het oog die 2.3 miil kost. Dat geld voor haye is er daar dus echt wel maar ze betalen het liefst zo min mogelijk.

18   3  
Tonn

Lees de supporterssites van Heereveen r maar eens op na. Spelers zijn alleen maar kapitaal op t veld, meer niet. Bij NAC heeft Haye toch een andere meerwaarde. Tsja wat kan je r nog meer over zeggen. Ik hou er over op

8   34  
Ernie

Ik bekijk het altijd heel simpel. Als een speler zelf een dergelijke stap wil maken, moet je dat gewoon mogelijk maken. En ook Haye is prima te vervangen, ik denk zelfs zonder een vervanger aan te trekken.


33   1  
a

Ik ben veel meer benieuwd naar de stand van zake rondom onze nieuwe eigenaar !! Nog steeds niet getekend??

12   19  
Willem 4,5

Natuurlijk gaat ie weg, het is een spel wie de langste adem heeft. Kijk eens naar onze eiger transfer met de Rooy, hetzelfde gezeur. Jammergenoeg geven we 5 ton voor een speler die tot nu toe volkomen mislukt is en volgens mij blijft het een miskoop xxl. Dus niet zeuren, Haye weg, we moeten door zonder hem en het seizoen uitzingen. Volgend jaar met nieuw elan en nieuw elftal proberen te promoveren. Of is er nog iemand die denkt via de playoffs promoveren, we halen de pl offs niet eens, mischien maar goed ook want niet we staan nu al behoorlijk voor lul.

27   5  
Bredafun

Wat ik uit vele berichten hier niet snap is het volgende: hoe kan je aangeven dat als n speler te goed is voor dit NAC, en dus hogerop laat spelen, hoe kan je dan in vreemdesnaam dit NAC naar de ERE sturen. Hoe kan je n sterk scorend team maken zonder die GOEDE spelers??
Die goede spelers gaan weg, en onervaren jonge spelers blijven achter??
We hebben juist het type HAYE spelers met ervaring nodig, om uit die klote keuken te komen.
Met onervaren jonkies zwemmen we nog jaren lang rond in die keuken, tot de Keuken al te zwaar gaat worden…. Pffffff
Laat Haye het hier lekker afwaken dit seizoen en ons helpen uit die keuken te komen!
Met zo’n Haye komt o.a. de Seun ook beter in z’n spel

23   31  
Leo

Ik ben die KUT3 meer dan zat!!!

HOE ZIT HET GVD MET DE VERKOOP????

8   22  
Talentje

Nac Is in gesprek met Javier Vet en Brayen Smeets als opvolger van Haye

8   15  
Scheppioni

Idd Leo !!
Verder snap ik de Graaf wel in deze .... maar er moet wel een vervanger bij, wat Chris WM zegt ben ik mee eens, zie ik ook niet gebeuren ......we hadden voor een tweede Keesje Kwakman kunnen gaan in de naam van Plat, dan had je dubbel win win gepakt voor diegene die het snappen maar dat is nu te laat, die komen nu niet meer ! Ik verneem toch weer dat de overname verre van vlot verloopt, kan nog zeker wel tot eind van seizoen duren .......??

23   2  
The Cosmic Gate

De markt afspeuren........er lag toch al een plan-b ...met een naam die wij niet verwachten ....??

10   11  
Uit je Naaht

@Bredafun

Haye is gewoon een 9, waar de rest van de selectie maximaal een 6 scoort (en vaak lager). Je kunt zo'n 9 prima voor een seizoen bij je hebben (en ook houden) als er perspectief is op promotie, maar Haye speelt al geruime tijd bij ons en steekt al lange tijd met kop en schouders uit boven de rest, en boven de huidige staat van de club - kijkende naar de ranglijst en het spel.

Een selectie met flink wat spelers die een 8 scoren promoveert, en al helemaal als er een Haye bij zit. Maar dat hij nu op het punt van vertrekken staat is niet raar. Zeker niet vanuit zijn persoonlijke perspectief.

13   9  
Patje

nou als hij tog gaat wens ik hem alle geluk van de wereld. en thom bedankt voor alle mooie doelpunten. het ga je goed hopelijk. we keep on wachting you.

27   6  
Dekoning

6 miljoen voor Veerman , hoezo geen geld bij Heerenveen?

13   10  
Frank68

@leo

Over de grote 3 en hoe verder? Als ik eerlijk ben, en de foto’s (ik weet het, uitermate subjectief) bekijk van beoogd eigenaar Vrolijk? Dan zie ik iemand die ook weer met 2 voeten in de bekende valkuil gaat vallen: zich bemoeien met de voetbal-inhoudelijke kant van de club. Met voorspelbaar resultaat. NAC blijft NAC. Helaas.

8   20  
Ert

Edwin, helemaal gelijk!
Als een medewerker al met zijn hoofd bij een volgende werkgever is, heb ik ook liever dat ie gewoon niet op zijn/haar werkplek is. Beschadigt alleen maar.
Ja, en de rest is misschien minder, maar wordt er zeker niet beter van als een lusteloos persoon als Thom er tussen staat die gras staat te plukken of loopt te irriteren.
En nu hop naar de volgende wedstrijd met mensen die WEL in het NAC shirt nog willen spelen.
Haye begint een 2e Sydney te worden.. iedere focking dag wel iets te melden..

11   16  
Jf

Wat mij betreft verkopen en Smeets halen. Is een jongen met de juiste mindset.

Ik had een dag geleden al gezegd dat Smeets een ideale opvolger zou zijn. Dit jaar gaat het niet meer worden. Ado, Emmen en Volendam zijn veel sterker en verder.

Middenveld met Smeets, Agougil en Seuntjens.

10   3  
Henri

Gewoon wachten tot er een TD is benoemd die vanuit een visie spelers gaat contracteren ipv door borduren op hap snapbeleid. Het TH heeft nog niets fatsoenlijks binnengehaald de afgelopen tijd. Bovendien weten ze niet wat het beleid over 2à3 maanden zal worden. Als ze het toch doen denken ze alleen aan hun eigen ego/belang ipv in het belang van de club.

8   12  
Nac

@Jf

Fc emmen en fc volendam doen niet mee in de nacompetitie. We maken tegen de rest een kans.

16   7  
Kisku

Smeets zou leuk.zijn voor ons

35   3  
Ed

Heerenveen heeft ineens geld. Heel bijzonder?? Een spits van 2,3 miljoen. Haye willen ze eigenlijk voor niets. Waanzin !! Kom op NAC werk ff mee. Ik zeg loop lekker naar de klote vuile kut club uit Friesland. Respect voor deze club heb ik niet meer. Smerige spel daar.

6   10  
Gampel

Als NAC supporter hoop ik dat die jongen nog heel erg lang blijft. Als (op deze site) advocaat van de duivel hoop ik dat hij een mooie stap kan maken en dat NAC er een leuke cent aan overhoudt. Een geweldige speler voor NAC en zonde om hem te moeten laten gaan.
Ik heb al eens eerder op deze site gezegd dat er binnen de kkd prima vervangers te vinden zijn en eentje heb ik ook al vaker bij naam genoemd... Mats Wieffer. Met de opbrengst van Haye zou het mogelijk moeten zijn om die jongen binnen te halen.
Achja, time will tell...

48   11  
Dekoning

Ik ben 70 jaar Nac supporter ,maar het rotzooitje van de laatste jaren heb ik nog nóóit meegemaakt. De Haagse inbreng heeft onze club bepaald geen goed gedaan. Nog afgezien van het feit dat geen van de betrokken hoofdrolspelers ook maar enig verstand heeft van voetbal, ook heeft niemand achtergrond ,kennis of back-up van eventuele kansen op spelers uit het buitenland. Alles draait om VVV,RKC enADO ,ploegen die Stein kende.het wordt hoog tijd dat iemand als Lokhof wat inspraak krijgen. O JA, lk ben 80.

17   1  
Breda83

GAMPEL

Waarom zou Wiefer zijn basisplaats bij de nummer 4 van de KKD in willen ruilen voor een plek bij de nummer 10?

29   2  
nec nijmegen

@ Chrijs W.M; ik denk ,weet bijna wel zeker,dat NEC Vet nu niet zal laten gaan.Het is geen basisspeler maar is in iedere wedstrijd ingevallen.Echt de nr 12 van het team.En hoewel we aardig los staan van plek 16 zal men het risico niet willen nemen.

Volgend jaar is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil.
Ik denk,i.t.t. een Romeny(inmiddels Emmen) dat Vet WEL bij NAC past.Harde werker maar ook iemand die het spelletje goed ziet,de boel kan afjagen.Technisch wel minder dan Haye maar het lijkt mij een goede vervanger.

13   20  
Tip

Als NAC de vraagprijs beurt vind ik het best.
Onze professor , die ik echt het beste gun, blijkt buiten het veld niet zo slim.
Thom had gewoon het seizoen bij NAC toppie moeten afmaken en dan naar een echt goeie club.
Let op mijn woorden, Friesland is niks voor hem.

We moeten denk ik de overname afwachten en vervolgens wie TD wordt met welk budget.
Als er nu al een goeie vervanger komt des te beter natuurlijk.
Ik denk dat het zich in de tijd allemaal goed gaat oplossen.

12   22  
Otjes

Hoezo buiten de selectie, ontslaan die trainer. Wat een ontiegelijke watje is dat. Haye speelt gewoon al is het zun laatste wedstrijd. Is toch tof.

Hoezo Haye verkopen? Heereveen is te laat? Wie is de vervanger? Hoezo na competitie? 1 1/2 jaar contract.

17   1  
Den Hoge

Kink in de kabel met de verkoop? Het blijft angstvallig stil…

39   8  
Nachoreca1

Hoorde vandaag dat meneer vrolijk zich uit de tent heeft laten lokken door yadran blanco. De overname is alles behalve in kannen en kruiken... hij heeft iets te vroeg naar buiten toe gecommuniceerd....
Stel je ook voor...dat wij het meemaken dat iets vlekkeloos verloopt bij NAC Breda....pffff

23   12  
Otjes

Juist en daarom is Vrolijk zeer ongeschikt

10   8  
Gjoewie

Daniel van Kaam is een goede vervanger voor Haye. Ambitieus en jong, als hij weet dat hij alle wedstrijden speelt, dan heeft hij vast zin om naar NAC te komen.
Bryan Smeets zou goed bij NAC passen, maar dat zei ik vorig jaar ook van Anco Jansen, en dat ging toen toch niet echt lekker.
Zelf zag ik Sam Hendriks wel graag komen, maar die zit nu bij De Graafschap.
Kongolo wordt het in elk geval niet. De enige waar De Graaf dan nog mee gesproken kan hebben is Lucas Woudenberg, die zich van de week nog lekker liet poorten door een speler van PEC. Woudenberg wordt dan betrokken met een ruildeal met Haye. Maar ja, Woudenberg is niet echt een vervanger voor Haye.
Ik zou nog steeds Joey Sleegers bij Eindhoven ophalen.

26   8  
Ric

Het zint mij sowieso niet die grote onzin praat over bouw nieuw
Stadion, over 2 jaar promoveren. Precies t zelfde gelul als iedereen die aan wordt gesteld. Ga eerst gewoon eens zorgen dat overal de juiste poppetjes staan, dat er op t veld een goede selectie staat en zullen we dan eerst even kijken wanneer we mogelijk promoveren. Dit is weer onrust zaaien voordat je überhaupt eigenaar is.

19   7  
Nacgaatnooitverloren

@nachoreca1 als de deal met Vrolijk niet doorgaat is het toch maar beter denk ik...nogal naïef om met zoveel bla bla prominent in de media te komen terwijl de handtekening nog niet gezet is. Ik denk ook dat we een meer kapitaalkrachtige partij nodig hebben...

21   3  
Molenschot Loco

Tja....ik denk dat Karel Vrolijk..... omdat hij een echte nac fan is..... zijn NAC hart heeft laten spreken i.p.v zijn zakelijk NAC hart....en dan krijg je dit.......

3   20  
Fan uit Zevenbergen

Thom Haye is verkocht .

Nac & Heerenveen zijn het eens ..

10   13  
Breda-mike

@ nachoreca

Aldus yadran blanco.. het zal heus wel rond zijn maar die blanco doet niets liever dan onrust zaaien

9   8  
Nonkel Frans

Namen van Van Nistelrooy en Tomasson als nieuwe trainers van Heerenveen gaan rond.

Sydney komt op de bank achter de kostbare Zweed Sarr en Thom zal tussen meerdere middenvelders zijn positie moeten verwerven.
De friese organisatie kent soortgelijke problemen en discussies van supporters als hier in Breda. Het Heerenveen van weleer - net als NAC van weleer, is niet meer.

Laten we hopen dat Sydney en Thom daar niet tussen de wal en t schip vallen. In ieder geval een trainer krijgen waar het mee klikt. Dat hebben zij nodig en verdiend.

9   10  
HupNac

Kans is meer aannemelijk dat Vrolijk nooit iets heeft gecommuniceerd over overname danwel plannen. Iemand heeft gewoon Blanco in het ootje genomen en onzin verteld.

Onder aan de streep is nog niks van wat Blanco heeft geschreven uitgekomen. Ik snap dan ook niet dat op deze plannen zo serieus gereageerd wordt.

5   5  
Henri

Het is bijna 1 februari. Is misschien wel het beste ook. Onbegrijpelijk en respectloos naar de kleine aandeelhouders, sponsoren en supporters zoals het verkoopproces is verlopen. Slechter kan het niet. Misschien vanaf 01-02-22 nieuwe opportuniteiten.

24   9  
If

Een oprechte vraag zijn er meer mensen NAC moe? Ik merk bij veel kennissen die ik spreek dat ze het allemaal beu zijn en geen zin meer hebben om naar een wedstrijd te gaan.

Alles binnen Nac is gedoe. De transfer van Haye moet weer op de laatste dagen aankomen waardoor je zelf weer in de problemen zit.

De overname is een puinhoop.

Verhaal Agougil, Banzuzi begint pijnlijk te worden.

En sportief staan we dicht bij de 10de plaats en zie ik zonder Haye geen verandering.

7   5  
Barbapapa

@IF

Herkenbaar het doet me helaas allemaal steeds minder.

25   5  
Een ander geluid

Ik lees dat het nog nooit eerder bij NAC zo'n zooitje is geweest. Nou in de jaren tachtig werd bij een faillissementsverkoop de eigen inboedel teruggekocht door supporters. Na de bouw van het huidige stadion kon de lening niet worden terug betaald aan de banken. Wat een heisa. Nee hoor, het is wel heel vaak een rommeltje geweest. Het hoort ook een beetje bij een rauwe volksclub. Enerzijds baal ik daarvan en anderzijds geeft die reuring ons dat mooie rauwe randje.
En vergeet niet, we zijn niet de enige club met diepe dalen. Feyenoord krabbelt nu een beetje op maar loopt financieel volledig op het randje. Heerenveen idem dito, en ga zo maar door.
Kortom, ik geniet extra van de weinige hoogepunten. Kwartfinale beker voor de nr 10 van de KKD tegen PSV. Zal wellicht afstraffing worden maar we hebben toch 3 gave NOAD potten gezien in de beker. Op naar een vol stadion en weer samen huilen en lachen.
Fijn weekend.

10   7  
Pep

Karel Vrolijk heeft 2 weken geleden aan alle medewerkers van zijn bedrijf een mail gestuurd m.b.t. De overname van NAC. Waarom zou je dat doen als er niets van waar is?

19   6  
Ome Cor

Er is één speler die al heeft aangegeven dat hij het ziet zitten om bij ons te komen spelen...

Ben ik nou de enige die dit heel erg sneu vindt klinken ?
Na lang zoeken hebben we welgeteld één speler gevonden die bij ons wil komen spelen ( eventueel, als het moet...)

9   2  
Rubenac

Helaas de realiteit ome Cor.
Nu zien we helaas pas hoe klein NAC is zo zonder publiek.

21   7  
Prinsenbeekrules

Vanuit een altijd betrouwbare, graag lekkende, bron uit Prinsenbeek (met banden in Heerenveen) komt het bericht dat de Haye transfer op de keuring na is afgerond.

8   1  
DunErwt

@ome cor

Dat is die muur waar nu veel supporters tegenaan lopen. De muur der realiteit.

12   4  
DunErwt

@eenandergeluid

NAC een rauwe volksclub?? 🤣🤣
Al jaren niet meer eerder een brave jongensclub geworden.

15   9  
19NAC12

Christian Eriksen wordt de opvolger van Haye. Dusja erop achteruit gaan we dan niet.

8   6  
Ed

[email protected]
Geloof je helemaal 👍🏻🤣. Haye is weg. Benieuwd welk bedrag en wat er voor terug komt. Seizoen is al grotendeels naar de gallemiezen. Na competitie hoogst haalbare, maar wellicht is het verstandig om dit over te slaan en te richten op het nieuwe seizoen. Zucht

8   9  
Nonkel Frans

@Prinsenbeekrules en jij lekt ook graag dus.
Had je toestemming?

9   7  
fvf6

Ook ik gun Haye die transfer maar wel moet daar een goede transfersom tegenover staan . 750.000 euro is een heel redelijk bedrag , en gezien heereveen voor Joey Veerman wel een fors bedrag eiste , mag NAC dat aan de andere kant ook .IK zou graag zien dat NAC het geld niet in een vervanger voor Haye zal steken , maar in een spits . De middenvelders die NAC momenteel heeft zullen het aardig in kunnen vullen.

17   5  
Prinsenbeekrules

Nonkelfrans, prinsenbeek lekt altijd met een doel. En dat doel is nooit dat iets geheim blijft.

17   9  
RaraNAC

Dat gelul over “in de jaren 80 was het nog erger” ben ik een beetje beu.
Ik ga inmiddels 30jaar naar NAC en de laatste 10-15 jaar zijn bergafwaarts vol kommer en kwel naar de 10de plek in de KKD gegaan.

Vroeger had je de Pest, die was veel erger dan Corona, zo ken ik er nog wel 100.

Het diepste punt in 30jaar relativeren tot “vroeger was het nog erger” kan ik echt niet bij.

Omdat we alles weten te cultiveren zullen we nooit een stap verder zetten.
Maar wat was het toch gaaf om 1 van die 1500 man te zijn die in de jaren 80 er wel bij zat.

1   22  
Mc Guyver

Bij Ado loopt nog een goede mid mid rond als vervanger voor Haye heeft er 12 in liggen en 6 assists

6   4  
nb

Zonder Haye kun je de wedstrijden beter op papier af gaan doen. Met alle respect voor een speler als Cargo, maar dat is natuurlijk van een vreselijk njveau.

Als NAC iets wil komend seizoen dan is het zaak om nu al 2 of 3 spelers aan te trekken en dan in de zomer de boel bij elkaar houden

5   3  
Joop

Oke als haye weggaat heeft hij gelijk ps Heerenveen doet wel moeilijk om een paar ton extra tegeven maar wel ruim 2miljoen te geven voor een jonge spits dus hopelijk gaat Tom niet weg voor een paar ton maar minimaal rond 7.5 tot 1miljoen euro. S dus manders nog even de poot stijf houden

11   6  
Frys

De plannen in Heereveen liggen al klaar om Haye binnen 1 a 2 jaar door te verkopen voor minimaal 1,5 a 2 miljoen.

13   3  
Spionkop

Ze gaan echt een speler met deze kwaliteit en nog anderhalf jaar contract, zonder clausules, weg geven voor minder dan 750k.

Het is gewoon niet te geloven.

6   13  
Toontje

Haye gaat gewoon weg

Die lul van Manders heeft het zo lang gerekt

Nu bijna geen mogelijkheid om te reageren op de markt.

Competitie geen kans meer

Nacompetitie (eventueel) niet aan mee doen...wordt grote afgaang dan

Beker tegen PSV 0% kans

6   1  
Bas

Wat een onzin van die De Graaf!
Zonder Haye halen we ook de play-offs...
dat snapt toch iedereen.
Oss of Den Bosch gaan ons echt niet inhalen.

Het is eerder een schande dat we nu niet bij de eerste twee staan!!

4   2  
@Bas

Klopt, Bas!
Oss, Den Bosch etc is niveau amateurs.

NAC had net deze dure selectie allang bovenaan moeten staan.

Als je ziet hoe armetierig bijvoorbeeld Excelsior en Eindhoven zijn... Daar staan we gewoon achter hey

6   3  
Peaky

Schijnt dat Haye zelf niet mee wou trainen meer met de groep. De Graaf blaft dat hij, de Toptrainer, Haye stoer ‘buiten de groep heeft gehouden’, maar dat is onzin

3   8  
Pim

Haye wil gewoon niet meer bij dit Bac horen en gelijk heeft ie!
Amateuristisch beleid, beginners als trainers en een dramatisch technisch hart.

Laad alle berichten na dit bericht in