Wij gaan niet opzij

‘Vertrek Haye in de maak, NAC speurt naar vervanger’

Italo

Een vertrek van middenvelder Thom Haye lijkt aanstaande. Na wekenlang onderhandelen nadert een akkoord. NAC heeft nog twee dagen om een vervanger aan te trekken. Op 1 februari sluit de winterse transfermarkt.

NAC en SC Heerenveen zijn al wekenlang in gesprek over een transfer van Thom Haye. Aanvankelijk lagen beide clubs ver uit elkaar. De afgelopen dagen, na een korte radiostilte, zijn beide partijen dichter bij elkaar gekomen. Tegenover BN DeStem gaf De Graaf gister nog aan dat SC Heerenveen ‘er weer wat bij heeft gedaan.’ Een definitief akkoord en daarmee de overgang van Haye naar SC Heerenveen wordt spoedig verwacht.

Ondertussen is NAC achter de schermen druk bezig om een vervanger aan te trekken. Twee weken geleden gaf Edwin de Graaf al aan dat NAC zich gaat melden op de transfermarkt bij een vertrek van de sterkhouder: “We kunnen iets doen van het geld dat we binnenkrijgen. We hebben jongens op de lijst staan die we willen halen als hij vertrekt.”

Net zoals eerder bij de spitspositie, kijkt men ook nu naar spelers die in de Eredivisie net buiten de boot vallen. Een speler die wellicht vrijkomt doordat een club zelf een nieuwe speler aantrekt. Een huurconstructie, net zoals bij Bannis het geval is, is dan een mogelijkheid.

Update 13:53u
Volgens een journalist van de Leeuwarder Courant is er met de overgang van Haye naar SC Heerenveen een bedrag van 600.000 euro gemoeid.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Volgend bericht
De Graaf laat Haye buiten selectie 75 reacties
Terug naar overzicht
122 Reacties
172   41  
Moppernac

NAC hoeft GVD geen water bij de wijn te doen!!!!!!
Graag of niet,,,,, €750.000,00.
En anders gewoon contract uitdienen of in de zomer kijken of er er wel een club komt die wilt betalen.
JE POOT STIJF HOUDEN MANDERS!!!!!!!!!

15   28  
since1912

Okedat word dus hooguit een half miljoen…

Maar dan is de soap tenminste voorbij

61   17  
Mmm

Waar slaat dit nou weer op? Hij gaat toch niet voor minder weg mag ik hopen. Dit is weer op z'n Nacs,.............

48   22  
Anno1971

Fijn voor Thom en de Friezen, maar zoals altijd is NAC weer het kind van de rekening. We mogen 20% van de waarschijnlijk te lage opbrengst aan ADO afdragen en om een goede vervanger aan te trekken is het te laat. Ach, het seizoen is toch al verloren…..

58   14  
willem 4,5

Zo voorspelbaar, daar hoef je geen waarzegger voor te zijn. Is wel jammer, ik had 'm een betere club gegund dan zo'n troosteloze nietszeggende club, waar ze voor elke wedstrijd het Friesch volkslied? spelen om daarna weer te voetballen om niks.

43   31  
Kopspion

Manders maakt meer kapot dan je lief is…..

35   30  
Maikel

Te traag voor de Ere. Zoals destijds bij Willem II.
Prima KKD speler!

11   35  
Kisku

Effen slot bellen mis toornstra,der bij

19   15  
Nero

Jammer op dit moment maar tom is maar een 1 dags vlieg gaat hem niet worden daar ,wat is dat heerenveen slecht geworden

36   20  
Tip

Ik wil d’n Thom , het was onze Thom aan het worden , graag bedanken voor wat hij heeft laten zien dit seizoen. Ik heb er van genoten. Ik denk dat Heerenveen niet de juiste club voor hem is maar ik hoop dat hij daar de grote man wordt net als bij NAC. Niet voor die Friezen , misselijke club, maar voor Haye. Wij gaan gewoon verder. Als er een waardige opvolger komt dan doen we met Bannis erbij nog zeker mee voor nacompetitie. Ik ben ervan overtuigd dat Bannis gaat scoren. Hij moet wel voorzetten en steenballen krijgen natuurlijk. Daarom graag vervanging voor Haye. Aller belangrijkste dat de overname rond komt. Dan kunnen we weer in de toekomst kijken. Goei weekend iedereen.

19   10  
Mvg

Absoluut balen dat Haye vertrekt maar het is hem gegund... al had ik hem een leukere club gegund dan dat saaie Heerenveen.. hopelijk weet NAC nog een vervanger aan te trekken die er meteen staat

48   28  
Messiaans

6 ton… Manders, bedankt! Lul!

Je had je poot stijf moeten houden en die kut Friezen helemaal uit moeten draaien. Beetje moeilijk doen over 2 ton vorige week. Opeens uit paniek kopen ze daar een of andere Zweed van +- 2 miljoen. Dan hebben ze opeens wel geld. Nu krijgen ze toch hun zin en wordt het 6 ton. Als ze hem zo graag willen hebben hadden ze maar 7,5 ton moeten betalen! Weet zeker dat ze dat op 31 januari op tafel hadden gelegd, als jij maar had gewacht! Enfin, Matthijs de groeten!

Thom succes het gaat je goed je hebt het verdiend, jammer dat we maar 6 ton voor je krijgen

23   8  
Ivo

Heerenveen is een ietwat saaie club die wel structureel al jaren beter presteert dan NAC. Juist doordat zij wél de juiste spelers halen en de juiste mensen voor de groep zetten. Na NAC zal Heerenveen voor Haye een oase van rust zijn. Ook al hebben ze daar net een nieuwe trainer.

NAC moet verder en dat is prima. Nu is het zaak om van het transfergeld 2 goede spelers te halen. Zo versterk je jezelf in de breedte.

111   17  
Jf

Echt stop eens met Manders overal de schuld van geven. Haye wil weg en Manders doet niks zonder akkoord van de rvc.

Benieuwd wie nu komt want Smeets wil liever naar buitenland.
Schop wel die lex jr buiten want er is nog niks uit zijn koker gekomen.

51   7  
Ko

Houdt het geld lekker in je zak. Dit is toch een verloren jaar. Leg het bij het volgende jaar zodat we meer te besteden hebben etc.

42   13  
Leonardo

Mats seuntjes!

22   8  
LL

Ik ben inmiddels helemaal klaar met deze soap en het gierige gedrag van de friezen. Belachelijk dat NAC er nog aan toe gaat geven ook.
Ik gun Haye een zoveel mooiere club dan Heerenveen.. jammer; hij was zo hard op weg een cultheld te worden.

59   10  
Chris W.M.

Neem toch aan dat de vervanger al in de coulissen klaar staat? Dit zag je al weken geleden aankomen, dan zou alles behalve de handtekening van de vervanger en zijn club al geregeld moeten zijn toch?

Hopelijk geen huurspeler voor een half jaar, houd dan het geld in je zakken en laat Agougil en Azzagari minuten maken. Alleen een speler die je zelf onder contract kunt nemen heeft toegevoegde waarde.

15   29  
Toontje

idd misschien iets meer verwacht

Maar als die oetlul van een Manders zich aan de mondelinge afspraak van afgelopen zomer had gehouden had hij nu niet zoveel leugens hoeven te vertellen

Manders heeft onze club ten gronde gericht

Opzouten

172   41  
Moppernac

NAC hoeft GVD geen water bij de wijn te doen!!!!!!
Graag of niet,,,,, €750.000,00.
En anders gewoon contract uitdienen of in de zomer kijken of er er wel een club komt die wilt betalen.
JE POOT STIJF HOUDEN MANDERS!!!!!!!!!

35   17  
Jacques

En Eindhoven lacht zich nog steeds rot dat wij de Rooij voor 5ton hebben gekocht….

7   4  
leeuw

@TIP, moeilijk voetballen met stenen ballen!

14   11  
Ons NAC

6 ton, ongelooflijk....

57   17  
RV

Een bedrag van zes ton is gewoon een super bedrag voor een speler die het op hoger niveau in zowel Nederland als Italië op lager niveau niet heeft kunnen laten zien.

Het geld is hard nodig om de dramatische jaarcijfers te dichten maar toch knap van NAC om een speler met een deukje op 27 jarige leeftijd nog voor dit bedrag te verkopen. We kunnen geen Eredivisie bedragen vragen, we spelen middenmoot Eerste divisie.

Wel sonde dat die stap dan naar het kleurloze en ook niet al te best presterende Heerenveen is. Benieuwd naar zijn vervanger en hoe jongens als Agougil het gaan oppakken.

20   11  
RaraNAC

Nou Lex jr. kom er maar in!
Geen excuses dat je nu nog maar twee dagen hebt voor een vervanger.

6ton is overigens realistisch. Ik had uiteindelijk op meer gehoopt, helemaal nu Heerenveen ineens 2.3miljoen op tafel kon leggen..

27   13  
Nacbreda1989

Je snapt toch wel dat dit de (beste) oplossing is.. Hoe graag we Haye ook willen behouden. Hij wilt gewoon hoe dan ook naar Heerenveen!! Heeft hij al meerdere malen bij de pers gezegd.

En 6 ton is gewoon een normaal bedrag voor een(zeer goede)kkd speler (hij is geen 20 meer). De vergelijking met de Rooij is ook niet aan de orde. Die speelde toen ook echt goed in de kkd, en is nog jong(dus meer toekomst waarde, als hij zich verder zou ontwikkelen)

Als dat niet door zou gaan, dan weet je gewoon dat het(onbewust) met Haye en uiteindelijk met nac iets gaat doen voor de rest van het seizoen. Dan is de mogelijkheid er dat er nog meer onrust komt.

Bedankt Thom, voor je geweldige inzet en je mooie spel. En succes in de toekomst.

11   7  
Enkhuizer

Enorm genoten van deze parel. Jammer dat ‘t er niet uit kwam bij de rest van het team. Er lijkt echt een zweem van (ja wat eigenlijk) boven onze club te hangen waardoor presteren onmogelijk lijkt ongeacht welke spelers je hebt.

9   46  
Scheppioni

Zes ton ?? Wat een teringzooi zeg !! Nou haye, we hebben van je genoten maar ook geen weg meer terug en aub die kut ad eruit !!! Ook geen overname 😡😡😡 totale stilstand dus toch !!!
Ik kan er niks anders van maken wat ik verneem Chris wm, er is twee weken geleden door nu karel vrolijk weer veel te hoog van de toren geblazen !!! Tis echt diep diep triest gvd !

9   10  
Nac

Het is hem gegund
Hij kon niet alleen dit hopeloos team blijven trekken
Als hij wat minder was werd er gelijk commentaar gegeven van hij is niet meer hoe hij was
Ik hoop dat hij nu wel goed aan voetballen komt
Wens je veel succes Thom

25   8  
Chris W.M.

@ SCHEPPIONI

Door die ene van de Clubraad bij BredaNu NACPraat aangegeven dat de plannen nu bij Stichting NOAD liggen. Dus er is geen stilstand. Moeten nu gewoon geduld hebben, zij hebben 6 weken de tijd om tot een besluit te komen.

10   5  
Nicos

Zo jammer!!
1 te weinig.
2 te kort voor sluiting van transfer periode.
Nou kun je weer overhaast een transfer halen, die niet getest kan worden.

24   10  
Ron

Alles gaat op zijn NAC's.

Manders buigt voor Heerenveen.
Onze superscout Lex is zijn boekje met vervangers kwijt. Let maar op:

Te weinig geld voor Haye.
En er komt geen volwaardige vervanger voor Haye.
Hooguit een derderangs bankzitter van een andere KKD club die vervolgens trots gepresenteerd wordt en tijdens het zetten van de handtekeningen iets uitbraakt dat ie "trots is om voor zo'n grote club te mogen spelen en hard gaat werken om deze mooie club weer naar de ere te helpen", of woorden van gelijke strekking.

En nee... ik ben geen waarzegger.
Ben slechts al een tijd supporter van NAC en weet dus onderhand wel hoe de hazen lopen in Breda.

31   6  
Berto

Lekker geld op zak houden. Je hebt Cagro en Agougil al. Azagari als backup. Seizoen is toch al voorbij. We staan net zo dicht bij plek 18, als bij plek 8. Beide 9 punten achter/voor. En aangezien we nauwelijks scoren en de ploegen achter ons wel, is de kans dat we nog verder zakken groter dan dat we nog gaan stijgen. Bedankt en succes Thom

16   13  
Veerse naccer

technisch hart🤣 ,beste speler weg voor een zak pepernoten waar komen die prutsers straks mee aan ? Weer een bejaarde die nog half jaar wat geld wil verdienen en altijd geblesseerd is of niet meer kan belopen of een manneke van 18 voor een andere club opleiden die eigen jeugd in de weg loopt HUP NAC. Spelen voor promotie blablabla ga tog weg man ,zorg maar eerst dat je niet gedegradeerd technisch hart🤮🤮

24   10  
Boyke

Mooi bedrag voor een speler die voor niks binnen is gekomen. Zo mogen er weer meer voetbal nomaden als Thom komen en ook weer gaan. Wat mij betreft.

8   7  
P

Thijs Oosting wordt het in ieder geval niet, die gaat naar de kruiken !!

36   6  
Fan uit Zevenbergen

Gewoon Mats halen die heeft het niet meer na zijn zin in Limburg

Dan kunnen de broertjes hun wens uit laten komen

4   15  
Gjoewie

Oosting inderdaad naar de Stillempjes.
Misschien kunnen we Druijf huren voor een half jaar van AZ? Met koopoptie uiteraard.

26   7  
WW

Haye voor 6 Ton naar Heerenveen? Alleen als ze er Manders gratis bijnemen.

16   5  
[email protected]©

Je gaat toch niet huren zeker, voor een seizoen dat toch al naar de klote is?

12   9  
Ed

Soap Haye ten einde. Met dank aan Fc frieze veen. Handelen leek echt nergens op. Mijn sympathie voor deze club is diep gekelderd. Alles voor een appel en een ei willen. Vuile schoften. Was een nette club met nadruk op WAS.

16   8  
Dos

Enkelen boos op de Friezen, maar als ze Haye voor een appel en een ei kunnen halen dan hebben ze het gewoon goed gedaan.
Eigen spelers goed verkopen en nieuwe spelers goedkoop halen.
Zou willen dat dit bij NAC zou ging.

Voor Haye een logische en mooie stap, wens hem alle goeds!

11   5  
Nb.vos

Geen houden aan. Hij krabt zich waarschijnlijk nog wel achter zijn oren dan wanneer hij in dat troosteloze & sfeerloze stadion staat. maar hé je speelt Eredivisie. Enige wedstrijd waar ze daar ontwaken is tegen Groningen en zelfs dan heeft Thialf nog steeds meer sfeer.

28   7  
Nachoreca1

Ik wens iemand en geen enkele andere club succes. Denk alleen maar aan onze club, en die staat er bijzonder slecht voor. Nog steeds geen overname, 10e in de kkd, spelers die liever weggaan dan komen zijn zomaar maar een paar punten. Word er bloedlink van. Kutzooi!

3   3  
Nachoreca1

Iemand =niemand

6   14  
Sjak

Volgens een goede ingewijde, iemand die ze hier niet willen zien maar vaak het wel bij het rechte eind heeft is de overeenkomst gisteren beklonken. Succes in Scandinavië Thom, dank dat je een lichtpuntje was in de klotetijd die we hebben doorgemaakt de afgelopen jaren.

7   6  
Geelzwartwit

Humm jammer dat Oosting niet komt. Speler die je met het oog op de toekomst er wel kan hebben. Hopelijk komt er een speler die de toekomstig td ook kan bekoren.

19   3  
Breda83

De namen die ik hier voorbij zie komen….

Weten mensen niet dat we de nummer 10 van de KKD zijn?

22   4  
Semsi

Onze organisatie (als je dat woord uberhaupt mag gebruiken) is van amateurniveau.
Wat dat betreft zijn we een schande voor het betaald voetbal!!!

9   13  
Nac

Osman ook transfervrij na z’n vertrek bij Sparta. Prima speler.

22   19  
The Don

“Vertrek Thom Huile in de maak”

3   6  
Fan uit Zevenbergen

@ sjak dat klopt

37   20  
Fred1

Ik wil nooit dingen suggereren of onwaarheden de wereld in slingeren maar ik ben er wel achter gekomen dat het zéér onrustig is in de burelen aan de Stationstraat.
Men hoort of ziet plotseling niets meer van Karel Vrolijk er is geen enkele communicatie met de werknemers van NAC, niemand weet iets .
Niemand weet waarom er 2 weken geleden niet is getekend.
Iedereen weet dat in April alles voor het volgende seizoen “ moet staan “ dat ga je op deze wijze dus niet halen, never nooit.
Zelfs wordt er intern weer over de Amerikanen gefilosofeerd als mogelijke kandidaat die weer in beeld is.
Het is logisch dat personeel onrustig wordt en het is duidelijk dat een en ander weer te vroeg naar buiten is gebracht.
Deze wijze van non communicatie kan écht niet.
Met betrekking tot Haye heeft NAC zich uiteindelijk laten ringeloren door dat kut Heerenveen waardoor Haye voor minder dan 6 ton de deur uitstapt .
Dat kan je echt aannemen en dat is klote.
Ik vraag me nog steeds af , als er al sprake zou zijn van een overname én als het al waar zou zijn en er een intentieverklaring is , of de verkopende partij dan gerechtigd is om een speler ( ook nog onder de prijs ) te verkopen?
Om die reden denk ik dat we nog verre van een overname zitten.
Ik zie het voor me, ik koop een huis, we zitten te wachten tot de hypotheek rond is en zodra die rond is en we gaan tekenen heeft de verkopende partij er de keuken uit gesloopt.
Er klopt gewoon hélemaal niet van het verhaal.
Niet van de de overname en niet van Haye er zitten nog veel kinken in de kabels waar je niemand over hoort.
Het is niet te geloven hoe men denkt deze club te moeten leiden, ik spreek regelmatig nog mensen binnen de Belgische voetbaltop en die hebben zoiets zelfs in België nog nooit meegemaakt.

11   7  
Hoofdtribune

Toch fijn dat we een TD hebben, die zal vast een schaduwlijst klaar hebben liggen. Oh wacht…….we hebben geen TD……

9   6  
Nachoreca1

Dit zei ik gisteren ook al...en we hebben helaas gelijk. Uit de hoek van Wim van Aalst hoorde ik het....
Alles zegt me dat het we een zinkend, stuurloos schip zijn verworden....
Help!!!

5   3  
Nachoreca1

@Fred 1....

15   9  
Kipiani

Schande. Bloedlink. Kutzooi. Inderdaad !
Wanneer gaan bijvoorbeeld ook de journalisten, zelfbenoemde clubwatchers hun werk doen en schrijven over de echte, reële perspectieven en toekomst van NAC en wie er achter de schermen weer zit te kutte,
in plaats van geilend achter spelertjes aan te lopen, niet in de gaten hebbende dat die spelertjes de ventjes gebruikers voor hun marktwaarde en aandacht.
Schande. Bloedlink. Kutzooi.

11   16  
F1

Waar is Hellemans in dit verhaal ? Hoor je niks meer van ? Begin van seizoen zoveel praat we gaan dit en dat ! Nu staan we 10 de en zwijgen

5   25  
Will

Nou lekker naar die club Heerenveen laten gaan is totaal geen topclub meer en het zal daar niet zo gezellig zijn in Friesland stijve provincie nu kun je met je maatje laten zien wat jullie niet kunnen en dat is hardlopen ja maatje is natuurlijk van Hooijdonk ook mislukt daar in Italie bijna geen wedstrijden gespeeld en kon mammie en pappie niet missen

8   4  
maarten

Appel en een ei alsnog

6   7  
Aaike

Laten we stoppen met hoe jammer het is dat Haye weggaat en er te weinig voor hem betaald gaat worden. Kan iemand met een beetje voetbalkennis en verstand aangeven welke middenvelder er in aanmerking komt voor de plek van Haye? Dan kan ik een beetje inschatten of we de playoffs misschien nog gaan halen dit seizoen......

21   8  
Pietjebel

Wat zou het een stunt zijn als Mats de vervanger Word van Tom

8   29  
Bredaaaaa

600k is niet goed genoeg. 😢
Maar ik vertrouw Lex junior, Mathijs, De Graaf en Hellemons. We zullen zeker een betere speler terug krijgen.

2   11  
Ikke

Het bedrag wat Heerenveen gaat betalen maakt niets uit dat gaat direct naar de grote 3..met het salaris wat vrij komt kunnen ze iets doen..gelukkig was / is hij wel 1 van de duurste !!

9   3  
samson

Wat een schijntje bahbah. Gewoon laten blijven...

4   10  
Naccer

Koud in Friesland op de bank!! Kun je beter op de tribune zitten tussen de NAC supporters Het ga je goed knul!! Hup NAC🖤💛

17   10  
Noord Mokumse NAC'er

Thom Houdoe.

Bedankt voor alle mooie momenten die je ons gebracht hebt. Je was in mijn ogen na ons Manu weer een verheerlijking van ons NAC.

7   9  
Willie nac breda

Kunnen we het salaris van Manders toch weer een paar maanden betalen.....

12   13  
Semsi

Die Manders lacht de ballen uit zijn broek. Ik doe geen zak maar krijg elke maand een dik salaris overgemaakt. Laat die overname nog maar wat langer duren, dit salaris ga ik nooit meer verdienen!

9   11  
Scheppioni

@ Chris WM
Wat fredje en nachoreca aanhalen vernam ik ook al, dus jij komt met andere informatie wat meestal zeer betrouwbaar is ...... maar het gonst toch echt van negatieve geluiden .... het lijkt echt nu een vrolijke puinhoop te zijn !!!??? Dit nac is echt nu bijna ten dode opgeschreven wat wij vernemen, de situatie is vele malen rampzaliger dan de meeste hier nog denken/hopen .......

22   1  
Geelzwartwit

En toch he..
Met Haye en een top 3 spelersbegroting 23 punten achterstand op koploper Volendam
En 12 punten voorsprong op de nummer laatst Almere.

Dan kunnen we in een overname zitten of andere excuses aandragen maar die kandidaten trappen niet tegen een bal.

25   6  
Chris W.M.

@ SCHEPPIONI

Wat ik gehoord heb is dat het de papierwinkel vanuit Vrolijk is ingeleverd bij de aandeelhouders, dat advocaten er samen met Manders naar hebben gekeken wat een tijdje geduurd heeft, en volgens ons Clubraad ligt het nu bij de Stichting zou moeten liggen. Vrolijk laat ook kandidaten voor de diverse openstaande functies gewoon publiekelijk op zijn kantoor langskomen, dus hij zit in ieder geval niet stil. Dat het personeel van NAC niet geïnformeerd wordt heb ik ook gehoord, maar dat ligt echt aan ome Wim en zijn kornuiten die schijt hebben aan de gevoelens van onrust en onduidelijkheid van iedereen.

5   6  
Sjonnie

NAC heeft nu 4 wedstrijden van de 2de helft van de competitie gespeeld, maar wel 4 uit de top6.
Dus er is nog hoop om punten te gaan pakken tegen de mindere.

8   1  
Sjakkie

Wat Chris WM schrijft vandaag ook gehoord bij de jeugd wedstrijden

8   2  
Nacman

Dus de clubraad van elf en de stichting Noad maar eens wat peper in de reet stoppen en een einde maken aan de overname soap.

9   2  
Chris W.M.

@ NACMAN

De Clubraad heeft er verder niets mee te maken. Die hebben gesproken met de Stichting, en via een van hen is naar buiten gekomen dat de plannen nu bij de Stichting zouden moeten liggen. Zij hebben maximaal 6 weken de tijd om hun goedkeuring te geven, daarna moet het naar de KNVB. Bij de overname van Den Bosch hebben zij er ongeveer 5 of 6 weken over gedaan voordat zij toestemming gaven.

In het slechtste geval zal het dus tegen het einde van april zijn dat de overname rond is. Áls alles goedgekeurd wordt natuurlijk. Maar in de praktijk verwacht ik wel dat e.a. sneller zal verlopen en we ergens in maart de definitieve bevestiging krijgen. Hoe dan ook gaat het nog een hele tijd duren, waarschijnlijk zonder al te veel communicatie.

8   6  
Nacman

Lijken wel ambtenaren wat een slakkengang dat proces

13   19  
Tipex

Gaan jullie nou echt af wat een journalist zegt uit de Leeuwarder Courant ? Tis godver al 2 jaar triest gesteld met de journalistiek in Nederland. Ongeloofwaardig en onbetrouwbaar. En dan gaan jullie een simpele kut Fries geloven ? Ja ....

2   9  
Tipex

@PietjeBell

Mats gaat sowieso niet komen ! Ik vind het ook heel erg jammer, maar het gaat niet door.

6   6  
Ome Cor

Iedereen z'n mening en oordeel al klaar ?

"een journalist van de Leeuwarder Courant".... de locale Yadran Blanco ?
Eerst maar ff afwachten wat nu het werkelijke transferbedrag is voor we Manders afzeiken.

Daarnaast is het debiele trio de baas bij NAC en Manders slechts hun marionet.

1   7  
NAC nz

Hadden m moeten verhuren Al's hij xo graag weg wilde

13   13  
Fred1

@ Chris WM @ Scheppioni, ik ben regelmatig bij NAC en kan alleen maar spreken van wat ik vanuit de club hoor, en eerlijk gezegd is dat héél weinig.
Niemand weet iets en iedereen gist maar een eind weg.
Manders en zijn financiële maatje lopen alleen maar achterbaks te doen en onder elkaar te smoezen, als Manders er al is want die is er onder het motto “ thuiswerken “ vaker niet dan wel.
Niemand krijgt antwoord of een fatsoenlijk gesprek en de grote drie hebben schijt aan het personeel.
Men heeft ook de stellige indruk dat er niemand in het belang van NAC denkt en er alleen maar eigenbelangen zijn.
Wie is bijvoorbeeld een stichting om in een situatie als deze 6 weken bedenktijd te nemen als het zo ver is , in wiens belang zou je dat doen ?
We zijn overgeleverd aan mensen die totaal niks met NAC hebben maar dagelijks door hun knieën zakken door het meezeulen van hun misplaatste mega grote ego.
Schuif de verhalen van mij en Chris nu eens in elkaar dan zie je dat er niet veel verschil zit in het uiteindelijke gebeuren en er veel paralellen zijn.
Ik kan uiteraard nooit namen en details noemen ik denk dat ieder weldenkend mens dat wel respecteert.
Maar geloof me de onrust is erg groot.
Voor de zoveelste keer is hardwerkend personeel het slachtoffer van slechte werkgevers en 11 lamlendige collega’s die op een grasveld hun toekomst verneuken door alles op halve kracht te doen.
Sommige dingen zou je ook van de daken willen schreeuwen.
Een ding is zeker, zoals Chris net als ik eerder aangaf, staat de boel in april niet compleet op poten dan is er maar één zekerheid en dat is nog minimaal twee seizoenen extra KKD!
Zo zit het helaas in elkaar.

4   7  
TvB

Tja was te verwachten, nac kan als middenmoter kkd niet de hoofdprijs incasseren voor een speler op leeftijd die subtop ere kan gaan spelen. 6-7 ton is netjes denk ik, hopelijk met doorverkoop percentage. Speelt hij een super 2e seizoenshelft dan kan hij zichzelf al verder in de kijker spelen al acht ik die kans niet groot. Bij NAC was hij het mannetje, bij Heerenveen 1 van de 11 en waarschijnlijk gaat Sydney de vrije trappen nemen. Enfin ik gun hem het beste hoor

7   6  
TvB

Wat ik vandaag nog gehoord heb van iemand die dicht op het vuur zit is dat er nog 2 partijen in de race zijn: vrolijk en een groepje sponsoren, geen Amerikanen in ieder geval

4   4  
Reflektor

Moet Veerman gaan vervangen....
Nou nee hoor 😄

11   2  
Chris W.M.

@TVB

Volgens mij is dat een en dezelfde partij. Vrolijk kan het nooit in zijn eentje allemaal opbrengen en schijnt ondersteuning te krijgen van een groepje ‘sponsoren’ (betalen uit eigen zak, niet via het bedrijf). Tenminste, dat is wat je overal nu hoort.

5   3  
Nonkel Frans

Het ligt in de lijn der verwachting dat dit de MKB bedrijven betreft die via onsnac reeds benaderd waren en aldus in project076 verenigd waren met Vrolijk.
Blij dat deze regionale ondernemers hun nek uitsteken voor de club en voor ons.

Hopelijk zijn ze eind maart klaar.

17   7  
RaraNAC

Ik maak mij toch zorgen dat we met Vrolijk uiteindelijk in hetzelfde schuitje komen.
Die man is niet vermogend genoeg. Z’n bedrijf is echt niet zo groot als men denk en zijn recente investering staat voor meer dan de helft leeg.
Als hij dan weer sponsoren/mede investeerders vindt is er eigenlijk niet veel veranderd en zal uiteindelijk ook hier weer de emotie regeren.

13   5  
maarten

Wat dacht je van geen vervanging zoeken? Seizoen is nu al doodgebloed. Gaan we strijden voor plaatsje 9?? Laat me niet lachen zeg. Geld in de knip houden en volgend seizoen besteden..

13   8  
Nachoreca1

@fred1.... ik denk dat niet heel veel mensen kunnen inschatten hoe slecht het er daadwerkelijk voorstaat. En idd gaat vrolijk voor de bühne wel de kar trekken, maar blijft er een ploegje sponsoren bij betrokken... is niet zo veel anders als de constructie nu eigenlijk. Degenen die denken vanaf volgend jaar mee te gaan doen om rechtstreekse promotie...gooi die gedachten maar in de prullenbak...Dit worden jaren van kkd.....

15   8  
naxioma

600.000 euro voor Haye is een fooi, zeker als je bedenkt dat NAC maar 480.000 euro ontvangt. Het is een schijntje in vergelijking tot de waarde die Haye vertegenwoordigt, zeker voor NAC. Haye nu verkopen staat gelijk aan het opgeven van dit seizoen. Zonder Haye maken we veel minder kans de nacompetitie te halen, laat staan die te winnen. Door hem ver onder de marktwaarde te verkopen en de kans op deelname aan nacompetitie en promotie te minimaliseren, doet NAC aan enorme kapitaalvernietiging.
Veel beter is Haye aan zijn contract te houden, nacompetitie te halen en proberen te promoveren. Mocht promotie uitblijven dan kan Haye eventueel alsnog verkocht worden. Het zou mij verbazen als dat voor (veel) minder dan de huidige 6 ton zou zijn, aangezien zijn echte waarde dichter bij 1 miljoen dan bij 5 ton ligt. De transfermarkt is in de zomerperiode veel actiever. Er worden dan ook hogere bedragen betaald. Daarnaast heeft NAC dan ook veel meer tijd om een goede vervanger te halen. Bij eventule promotie (hoe onwaarschijnlijk ook) kan Haye natuurlijk gewoon blijven.
De verkoop van Haye zet ook extra druk op het overnameproces. NAC is in feite een lege huls en Haye is de enige speler met noemenswaardige transferwaarde. Mocht NAC hem nu verkopen onder de marktwaarde en de kans op nacompetitie en promotie minimaliseren, dan heeft dat ongetwijfeld invloed op de waarde van NAC en de overnamesom. Zeker als het mislopen van de transfergelden van Vloet en Van Hooijdonk daarbij wordt opgeteld. Een overnamesom van 3 miljoen (in plaats van de eerder vermelde 6 miljoen) is veel reëeler. Vraag is echter of de huidige aandeelhouders hier mee kunnen leven en bereid zijn hun verlies te nemen.
Ondertussen hapert het overnameproces, omdat de overgebleven partij(en) onvoldoende vermogend zijn NAC over te nemen en daar substantieel in te investeren. Zo dreigen we van de regen in de drup te geraken. En dit terwijl het zoveel anders en beter had kunnen zijn als de aandeelhouders op het juiste moment open hadden gestaan voor een overname door een grote kapitaalkrachtige partij. Dat was ruim twee jaar geleden, maar toen dacht men nog het zelf wel te kunnen redden dan wel minimaal 12 tot 15 miljoen te kunnen vragen. Een dure inschattingsfout, zowel voor de aandeelhouders als voor iedereen die NAC lief heeft.

14   7  
Fred1

@ Nachoreca1, het is heel raar maar het gebeurt regelmatig als jij ik of Chris WM informatie hier op dit forum delen dat de achterban dat niet wil horen blijkbaar , ze krijgen liever leugens en valse hoop voorgespiegeld lijkt het.
Nu is valse hoop ook hoop realiseer ik me, maar we moeten eens stoppen met de koppen in het zand te steken en zoals jij terecht aangeeft de werkelijkheid onder ogen willen zien.
Ik spreek niet als de grote betweter maar als realist, het is algemeen bekend dat als alles voor begin maart niet rond is dat je dat seizoen al als verloren kunt beschouwen, buiten het feit dat de tijd tekort is om een technische staf , directie en competente spelersgroep samen te stellen , weet je ook niet wat er te besteden is.
De grote drie zie ik nog steeds als de redders van destijds maar het zijn ook degenen die de club naar de verdommenis helpen, of het rancune, hebberigheid of louter slecht ondernemerschap is of zelfs lompheid zullen we waarschijnlijk nooit weten.
Feit is dat er naast de supporters en sponsoren nog een groep mensen is die hun boterham moeten verdienen binnen deze onzekere hel en gezinnen moeten houden en die weten niet of ze over 2 maanden nog een baan hebben.
Het is gewoon mensonterend net zoals het not done is om het bericht van Vrolijk al naar buiten te brengen terwijl de grote 3 er blijkbaar anders over denken.
Er wordt ons een rad voor ogen gedraaid .
Inderdaad Vrolijk kan dit niet alleen en je merkt terecht op dat de kans groter is dat we weer in eenzelfde situatie gaan belanden.
Én zolang deze AD en deze labiele RVC op hun pluche blijven zitten verwacht er dan niet te veel van.
De interne haat jegens die RVC is zo mogelijk nog groter dan die tegen Manders, dat proef en voel je, vooral de incompetentie van die mensen heeft er in gehakt.
Daar is geen toekomst voor binnen een gezond NAC.

3   4  
Atleet

@fred1

Was je gisteren toevallig bij boeimeer ?

8   5  
Fred1

@ Atleet, nee ik was gisteren bij een amateurclub in Mortsel ( B ) om voor een vriend van me, die in de opleiding van FC Antwerp zit, een speler te analyseren en rapport van op te maken.
Kom niet zo vaak meer bij Boeimeer eerlijk gezegd.

3   2  
Atleet

Ahzo

Zitten er nog veel Nederlandse spelers bij fc Antwerp ?

7   2  
Nachoreca1

@fred1...
Zijn we het wederom met elkaar eens. Hopen en bidden dat de dag komt dat we in alle opzichten met onze mooie club stappen voorwaarts gaan maken...

6   7  
Freek

Zolang ons NAC niet verkocht is, zal het alleen maar verder berg afwaards gaan met die KUT3.

Alleen maar slechter en slechter....

HOPELOOS!

14   5  
Reflektor

Gezeik en gezever over die Haye...het vertrek van allouchi en fiorini heeft NAC pas pijn gedaan.

13   6  
Ouwe spionkop

Net bekend geworden verdediger van Excelsior voor ruim 3 miljoen naar Bologna.
Dan is Haye toch ook zeker 2 miljoen waard?

2   3  
Andre Vermeulen

Is niet van Excelsior maar is Kasius die op huurbasis bij Volendam speelt maar eigendom is van Utrecht.

7   8  
De generaal

Fred1: ja, jij weet ‘t👎

4   4  
den hulk

met stein en manders kost het nac toch een miljoen wat ze kwijt zijn aaN DEZE HAGENEZEN

0   3  
Francis Bacon

@spionkop: iemand die serieus nac-volger is en dan niet weten wie denso kasius is?

Mashart en Olij worden nog steeds zwetend en schreeuwend wakker 's nachts door hem... 😉

14   7  
Semsi

Manders out!

3   11  
Gjoewie

Oosting blijkt nog niet getekend te hebben bij de Stillempjes. Overgang ligt ook wat gevoelig omdat zijn vader trainer van RKC is. Dus hebben we nog alle kans. Vooral omdat Oosting liever op het middenveld speelt dan achterin, waar ze hem bij AZ neergezet hebben.

12   6  
Ernie

De grote drie zijn kut. De Rvc is kut. Manders is kut. Alle trainers van de laatste 10 jaar waren kut. Bijna de gehele selectie is kut. Wat deugt er eigenlijk wel bij Nac?
Oja de supporters.

6   21  
Tipex

HOMO's

7   16  
Tipex

Waarom nou duimpjes omlaag ? Jullie zijn toch HOMO’s ?

7   6  
donvangeene

Wát komt NAC er weer bekaaid af als het gaat om uitgaande transfers ! AFSPRAAK was luid en duidelijk van de zijde van Manders, wel te verstaan, : hij ging niet lager dan €880.000. Wat blijkt: ze hebben overeenstemming voor de prijs van €600.090 !!!!! Wat een afgang voor nac

8   5  
Fred1

@ Atleet, in de A selectie lopen bij Antwerp geen Nederlanders rond bij de jeugd wel een paar.
Antwerp zou een mooi rolmodel voor NAC kunnen zijn , daar is het jaren achtereen precies hetzelfde gegaan als bij ons en nu draaien ze bovenin de hoogste afdeling mee en spelen Europees.
Ik snap niet dat daar nooit iets mee is gedaan, maar dan krijg je weer dat gezeik van supporters die dan Antwerp niet zien zitten vanwege de clubkleuren en vice versa .
Het is datgene waar ik me steeds tegen afzet, die randverschijnselen die de boventoon gaan voeren en clubs blokkeren in doorgroeien.

5   17  
Bredaaaaa

Een ware horror. 600000 maar. De professor gaat naar de gouden eredivisie waar alleen de beste clubs spelen. In de laagste regionen van het voetbal de KKD zal het hierdoor moeilijker worden voor onze gevallen parel. Ik heb natuurljk niet de informatie van bepaalde insiders bij NAC. Ik hoop echt dat de selectie een keer de intentie en tactiek gaat begrijpen van onze technische staf. Ik hoop ook dat onze goed functionerende technisch hart goede vervangers gaat halen. Maar wie?
Hopelijk gaat ook Vrolijk komen. Ik weet niet of hij de financiële middelen heeft om NAC weer naar de eredivisie te loodsen. Ik hoop het.

9   5  
Semsi

Er wordt niet meer gehandeld in het belang van NAC. Bij Heerenveen weten ze dat er kneuzen bij NAC in de directie zitten die uiteindelijk toch met een te lage opbrengst akkoord gaan. Centen worden gebruikt om de miserabele financiele situatie van de ruine NAC nog een klein beetje te verbloemen...

5   2  
Ed

Waar blijft het nieuws??

2   20  
Tipex

Zij zijn de HOMO’s ja ja

5   9  
Mark

Ik heb begrepen dat NAC bezig is met Anouar Kali als vervanger 😂😜

12   2  
Signase

@Tipex:

Er is helemaal niets mis mee als je homoseksueel bent. Ik snap dan ook niet waarom je 'homo' als scheldwoord gebruikt. Je noemt iemand toch ook geen Tilburger als je hem wilt kwetsen?

3   3  
Ed

[email protected]
Kali tekent blind voor 3 jaar 🤣🤣

5   10  
NAC4ever

Bryan Smeets

5   4  
B2

Mondeling akkoord. Morgen keuring. 7,5 ton plus 10% bij doorverkoop

6   11  
Bertus

Als je ADO ook nog eens 20% moet geven dan beur je gewoon veel te weinig.
Laat Heerenveen die 20% betalen dood het bij je vraagprijs te voegen.
NAC heeft zichzelf weer genaaid.

0   1  
Reflektor

Roze maandag das pas dijenkletsen......

1   0  
Sparta Kaatsheuvel

Brian Smeets is denk ik geen echte versterking voor Nac, hij is veel te wisselvallig.

0   0  
Kees B5

Erg jammer dat Thom weg gaat, maar het is hem van harte gegund. Voor NAC betekent het, vrees ik, dat de laatste kans om nog iets van het seizoen te maken, verkeken is. Want we moeten:
1. een goede vervanger vinden binnen veel te korte tijd;
2. die vervanger meot ingepast worden in het team en
3. in de praktijk een aanwinst blijken te zijn.

Inmiddels niks over de overname.

Het is niet anders.

Laad alle berichten na dit bericht in