Wij gaan niet opzij

De Graaf voorziet spannend duel: “De verschillen zullen niet groot zijn”

Italo

Morgenavond sluit NAC de eerste competitiehelft af met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Met Edwin de Graaf kijken we vooruit op dit treffen. De trainer verwacht een spannende wedstrijd.

Na de uitstekende bekeroverwinning op FC Utrecht zat het met de sfeer wel goed deze week. Veel lachende en ontspannen koppies op het trainingscomplex in Zundert. Trainer De Graaf waakt echter voor gemakzucht, zo geeft hij aan: “Wij zijn helemaal niet in de positie om gemakzuchtig te zijn. We moeten het goede gevoel zeker meenemen, maar het moet niet over gaan slaan in teveel euforie. Je moet gewoon weer messcherp zijn morgen. Dezelfde scherpte en focus aan de dag leggen. Dan ben ik er van overtuigd dat we ook morgen weer een goed resultaat halen.”

In het bekertoernooi tegen eredivisionist FC Utrecht koos De Graaf er voor om in een ander systeem te beginnen. Ondanks dat zijn ploeg in de eerste helft aanvallend geen vuist kon maken, is de trainer niet ontevreden over de gemaakte keuzes: “Het had ook wel een beetje met de tactische keuzes te maken van ons en hoe we dat hebben ingevuld. Het is aan de andere kant ook goed dat als je tactisch iets omzet, de wedstrijd ook een beetje kantelt. Ook richting tegenstander die daar op moet reageren. Dat heeft wel geholpen denk ik ook aan het betere spel in de tweede helft.”

Morgen zal NAC in de wedstrijd tegen ADO Den Haag weer terugkeren naar het gebruikelijke strijdplan. Een overwinning op zijn voormalig club zorgt er voor dat NAC steviger aansluit bij de clubs in het linkerrijtje: “We hebben weer de intentie, anders dan tegen FC Utrecht, om gewoon vooruit druk te zetten. Ik denk dat we als teams aan elkaar gewaagd zijn. De verschillen zullen niet heel groot zijn. Als wij nog iets willen, en we kunnen een concurrent dichterbij halen, moeten we maar voor een ding gaan morgen. Dat is voor een overwinning spelen. En dat gaan we ook doen.”

Bron:
B-Side Rats
23 Reacties
42   9  
Barry

Deze wedstrijd is natuurlijk veel belangrijker dan die tegen Utrecht. Boy Kemper viel uit met een hamstringblessure, dat zal een aderlating zijn voor ADO. Hun hebben een goede ervaren aanval, wij een goede verdediging met onze patron daarvoor. Ik zet in op een sneaky 0-1.

17   1  
Scheids!

Een solide clubje moet het worden , daar zou ik al heel gelukkig van zijn!
Het is allemaal nog te grillig en te onvoorspelbaar, want winnen van Utrecht is knap, maar daarmee is het lek zeker niet te boven!
Probeer je tegenstander te overrompelen door feller en doortastender te zijn en knok terug bij een achterstand!
ADO - NAC 0-1 zou gewoon top zijn!

42   9  
Barry

Deze wedstrijd is natuurlijk veel belangrijker dan die tegen Utrecht. Boy Kemper viel uit met een hamstringblessure, dat zal een aderlating zijn voor ADO. Hun hebben een goede ervaren aanval, wij een goede verdediging met onze patron daarvoor. Ik zet in op een sneaky 0-1.

9   2  
fvf6

Het goede gevoel van de overwinning van woensdag vast houden en bouwen aan stabiliteit en aan de punten waarin NAC wel goed is . Eens zal het toch wel eens beter gaan , kwaliteit is er voldoende . Ook al is het zicht op plaats een en twee wel kwijt , NAC moet toch zeker de play-offs halen . COME ON NAC

11   4  
Scheppioni

Ado geen moment het gevoel geven .....0-2 !!! HUP NAC, WE FOLLOW 💛🖤

13   3  
Da Pope

Benieuwd wat voor NAC we gaan zien. De wedstrijd tegen Almere en de eerste helft tegen Utrecht waren niet best. Dat je de pot tegen Utrecht over de streep trekt, moet een goed gevoel geven maar is natuurlijk ook vooral van één man afhankelijk. Haye kan dat natuurlijk niet wedstrijd op wedstrijd.

Achterin staat het gewoon goed, maar aanvallend is Den Bosch-uit wellicht toch een uitzondering geweest. Het goede gevoel van dinsdag geeft een boost, maar De Rooij valt nog steeds tegen, Seuntjens is in de afgelopen wedstrijden zowel briljant als hopeloos en Van Schuppen komt net kijken. Dan is ADO aanvallend met Verheydt en Steijn een stuk stabieler.

Hoop op een goed resultaat, maar het wordt wel spannend.

9   2  
Kiko

Dat Haagse blok beton geen kans geven. Dat scheelt alles.

16   2  
Tonn

Adilehou is de perfecte mandekker op Verheijt. In de wedstrijd in Breda was Verheijt vol ontzag voor Adilehou en kwam er niet aan te pas.

2   8  
Bredaaaaa

Alle vertrouwen in onze Haagse Jurgen Klopp. Vanaf nu spreken we van operation to the moon. Ik verwacht een sterke gelijkspel tegen adow.

3   2  
Bredafun

Ik kan de uitslag niet voorspellen, maar we gaan s'avonds terug naar Breda met een positief resultaat!
HUP NAC!!!!!!

15   14  
Badeend

*** dit is géén dreigement ***

Nu er morgen 11 gasten uit Breda zijn kant op komen hè - zou Sem vannacht weer bij oma slapen?

4   0  
Scheppioni

MATCHDAY !! GIVE US GREAT CHRISTMAS FEELING BOYS !💛🖤🍻

5   4  
Ivo

Adilehou heeft weer vrij gekregen. Zijn vrouw is in Frankrijk bevallen. Bakker ontbreekt wegens prive omstandigheden. Dus Rosler en Malone moeten het weer doen achterin.

Hopelijk weer met Maria en Ligeon als backs. Mashart en Rutten brengen echt te weinig, vind ik.

3   5  
Grote Trainer

0-5. Mark my words.

3   1  
Scheppioni

Dan breng ik jou een kerstpakket bier grote trainer !!!

4   1  
die ne gast

Zonder Adilehou wordt het wel heel lastig om Verheydt van scoren te houden...
Een tegendoelpunt kunnen wij ons eigenlijk niet veroorloven. Zo makkelijk scoren we niet.
Tegen Utrecht ging elke kans erin, maar dat geluk hebben we niet elke wedstrijd.
ADO heeft ook nog wat recht te zetten t.o.v. de wedstrijd in Breda, dus die zullen zeker niet met een gemakzuchtige houding het veld op stappen.
Wordt gewoon echt een lastige pot.

0   0  
Ouwe Spionkop

Deze keer moet je van te voren met een gelijkspel tevreden zijn.
Overigens is NAC al 6 wedstrijden ongeslagen.

1   2  
Van "taajlaand

Hoi Schepp,

Dan denk ik, 0-6!!

Wak kom je dan naar mij brengen?

1   0  
Grote Trainer

@ Scheppioni

Akkoord. Zal je na de wedstrijd even mijn gegevens delen, ga maar alvast boodschappen doen.

2   1  
sprang-capelle

Alleen winst telt!

1   0  
Baco

Wordt de wedstrijd uitgezonden ?

2   0  
Scheppioni

@ Van "Taajlaand
Een nog iets grotere 😉, kom ik brengen .....
@ Grote trainer
Ik zou nu al meteen in de wagen springen ......
Hopen op een moie avondje NAC achter de duinen !💛🖤👊🍻 cheers !

0   0  
Van "taajlaand

We gaan het zo zien en meemaken Schepp!!!

Van Harte Welkom dan, en........
Ge hoeft nie mir zo ver te raije dan..;-)

Lekker terug op de May.

0   0  
Ambrose

We hebben 2 goede wedstrijden achter de rug me te Utrecht en Den Bosch. Ben benieuwd of we weer niveau kunnen halen! Hopen op een beetje consistentie.

Laad alle berichten na dit bericht in