Wij gaan niet opzij

NAC doet Haye en toptalenten contractvoorstel

Italo

NAC heeft middenvelder Thom Haye en de toptalenten Ezechiel Banzuzi en Omar Mekkaoui een contractvoorstel gedaan. Dit gaf trainer De Graaf vandaag aan in de voorbeschouwing bij B-Side Rats. Het is nu wachten op een reactie van het drietal.

“Banzuzi heeft voor NAC begrippen een hele goede aanbieding gekregen. Dat geldt voor Mekkaoui ook. We hopen dat we daar snel akkoord op krijgen”, geeft De Graaf aan. Een eerste profcontract ligt ook in het verschiet voor Ayouba Kosiah. De club is met de aanvaller in gesprek over zijn contract. Die overeenkomst is zo goed als rond, aldus de trainer. 

Haye 
Naast het binden van de grootste talenten uit de eigen opleiding, heeft het technisch hart de pijlen gericht op het behouden van middenvelder Thom Haye. “We willen Thom graag langer aan de club binden. Dus ook naar hem toe hebben we een verbeterde aanbieding gedaan. Het ligt nu bij hen”, aldus De Graaf. 

Haye maakt afgelopen dinsdag weer indruk met zijn optreden in de KNVB Beker. De middenvelder ligt op dit moment nog tot 2023 vast in Breda en heeft geen afkoopsom in zijn contract. BN DeStemd meldde medio november dat 'De Professor' open zou staan voor een langer verblijf in het Rat Verlegh Stadion. 

Bron:
B-Side Rats
39 Reacties
105   2  
Das Phantom (BSR)

Goed nieuws dit, want de gesprekken zijn dus gestart.
Thom schijnt graag te willen en NAC hoeft niet overhaast te handelen, want Haye ligt nog tot volgend jaar zomer vast zonder afkoopsom. In het "ergste" geval speelt Haye nog anderhalf jaar in Breda. 


Wel belangrijk dat NAC geen lage clausule in het contract verstopt, maar een realistisch bedrag. 

13   0  
Soulfinger

Mooi, hopen dat ze toehappen. Zou de nieuwe kandidaat al het e.e.a. toegezegd hebben?

18   0  
Nacman

Prima eindelijk actie hopelijk wordt het geen schouten contract.

13   53  
Moppernac

Ga gewoon akkoord met het voorstel wat Thom Haye wild doen, want het voorstel wat ze bij NAC voorleggen zal Thom niet warm van worden denk ik.

105   2  
Das Phantom (BSR)

Goed nieuws dit, want de gesprekken zijn dus gestart.
Thom schijnt graag te willen en NAC hoeft niet overhaast te handelen, want Haye ligt nog tot volgend jaar zomer vast zonder afkoopsom. In het "ergste" geval speelt Haye nog anderhalf jaar in Breda. 


Wel belangrijk dat NAC geen lage clausule in het contract verstopt, maar een realistisch bedrag. 

16   1  
TpT

Goed nieuws! De club helemaal stil laten liggen tot de overname kan natuurlijk ook gewoon niet.

Haye verlengen zou top zijn, maar het ligt aan de voorwaarden. Haye wilt een stap maken en dat begrijp ik. Hopelijk kan hij deze stap bij NAC maken na de overname. Als dit niet lukt of het duurt te lang moeten we hem ook een andere stap gunnen, maar dan wel onder goede voorwaarden voor beide partijen. Eigenlijk geldt hetzelfde voor Banzuzi en Mekkaoui.

Kosiah zie ik persoonlijk minder in, maar wie weet kan hij verrassen :)

30   3  
Arie

Weer wat goed nieuws. Wat zou dat mooi zijn. Was erg onder de indruk van Banzuzi dinsdag. Bleef gaan tot hij in de 85e minuut amper meer kon lopen volgens mij. En pas 16 jaar.
Heeft Kotzebeu al een contract? Anders mag die er ook wel 1 krijgen.

11   3  
RV

Goed om te horen.
Als Haye zou blijven en de jeugd (waarvan het er nu een aantal erg goed doen) aanblijft dan is het alleen van belang dat er in de zomer een spits komt én er voor de back posities en buiten posities versterking wordt gehaald. Misschien dat Malone zal vertrekken maar met Bakker, Adilehou en Marijnissen heb je er al drie die ik best graag zie spelen. Olij is vervangbaar met Kortsmit en ik twijfel of de Eredivisieclubs voor Olij zullen komen.

Volgens mij gaan ook de contracten van Azzagari en Agougil verlopen? Beide bieden mijns inziens ook veel potentie.

6   55  
Kaketoe

Goed nieuws, nu nog:
Van Acker;
Agougil;
Kestens;
Azzagari
Kotzebue

4   0  
Kopspion

Eindelijk eens wat positief nieuws, nu hopen dat dit iig resultaat oplevert

9   1  
Mrc

Gewoon onder de bsiderats post op instagram Haye taggen en verzoeken te blijven 👌👌

24   2  
Krenk

Goede zaak!

Wetende dat we ons geld maar één keer kunnen uitgeven en niet iedere jonge speler een contract kunnen geven zullen we keuzes moeten maken.

Mijn voorkeur gaat uit voor Kotzebue boven Kosiah. Net als dat ik altijd voor Agougil zou kiezen boven Azzagari. Kestens en van Acker hebben (en halen) het niveau niet.

6   12  
Scheppioni

He he eindelijk ...... Thom voorlopig in BREDA !!!😁💛🖤 en anders 10 miljoen en geen cent minder, verder meer speelminuten voor Marijnissen, Agougil en Kotzebue !!!
Zie je nou ernie dat we niet hoeven te wachten tot een overname, zou ok compleet van de gekke zijn want dat duurt nog minstens een half jaar en dan hebben we nog geluk !!! Moi nieuws, morgen nog een lekkere 0-2 dan heb ik in ieder geval een zalige kerst !!!💛🖤🍻

12   1  
Scheids!

Heeft even geduurd, maar gezien de liefde over en weer, zie ik Thom niet zomaar de oversteek maken naar een andere club!

27   1  
Wanny

Leuk voor Kosiah natuurlijk, maar het lijkt me sterk dat dat ooit een eredivisiespits gaat worden. Dus daar zou ik mijn geld niet insteken als ik NAC was.

12   0  
ouwe spionkop

Dat werd wel eens tijd ook.
Kosiah heeft mij niet kunnen overtuigen.

17   0  
Ivo

En Kotzebue? Of heeft die al een contract?

16   0  
NAC bredaa

Mooi zo maar ik zou ook voor kotzebeue een contract opstellen en agougil verlengen

1   23  
Bredaaaaa

Het mooiste zou uiteraard zijn als tHom zou blijven. Zijn inbreng scheelt gelijk 3 plekken ( 9e ipv 12e ofzo). Gelukkig hebben wij Cagro die gelijk kan invallen voor Haye. Zeer goed gescout door het Technisch hart. All in all is het een win win situatie. Het lieft zou ik willen dat Haye blijft. Maar ja. Prof spelers willen zich altijd verbeteren. De eredivisie is de limit voor hem. Samen met Mats kan hij de diamant van sittard worden.

9   5  
Scheppioni

Thom is veel te slim om naar fortuna te verkassen .... nee voor een bv heerenveen wanneer zij veerman verkopen dan is het oppassen, mocht het dan zo zijn 10 miljoen dusss .....

9   3  
Karbonkel

Opzich leuk nieuws,
Maar vergeet niet wie de contracten opstelt.

8   3  
Geelzwartwit

Dit zou kunnen betekenen dat de overname op een haar na rond is.

8   3  
Nicky

Gozer is 20 en de heren scouts hebben hem alweer afgeserveerd... Gek dat er zo weinig spelers echt groeien bij NAC.. Maar dat zal aan die 20 trainers liggen. Konden er ook allemaal niks van.

1   3  
Scheppioni

Was het maar zo Geelzwartwit ........

12   3  
Spreço

Banzuzi is/wordt echt goed dus hoop ik dat deze jongen ook een bijzonder goed contract krijgt. Is een groei briljant en dat is dé manier om ons NAC van kapitaal te voorzien.
Haye is groots en moet ook gewoon een toekomstige functie krijgen bij NAC.
Zó bind je toppers aan NAC.

Geen Kestens geen Kosiah geen Vanacker. Gewoon niet goed genoeg en geen groei protentie ; lees €€€

3   14  
Veerse naccer

Nac kennende krijgt haye een kut contract voorgeschoteld en word lang onderhandelen

14   0  
Die ne gast

Ben meer onder de indruk van Kotzebue dan Kosiah. Contract voor Banzuzi lijkt me logisch als je als 16-jarige al minuten pakt in het eerste. Mekkaoui ken ik niet goed genoeg. Tot zover mijn mening…

7   7  
Kinderkaartje

Hoe positief dit ook mag lijken, ik zie ook meteen de keerzijde van deze medaille.

Ik vrees dat dit een bewijs is (of op zijn minst een indicatie) dat de overname op een laag pitje ligt, of helemaal is afgeketst.

Het leek voor de hand te liggen dat NAC niets ging doen totdat de overname zou zijn afgerond. Nu die afronding er voorlopig niet in zin, zal NAC toch iets van stappen moeten gaan zetten, om niet nog verder in de shit te raken. Lees; beste spelers/ grootste talenten gratis de deur uitlopen.

Dat er nu toch contracten gaan worden uitgedeeld, betekent m.i. dat een verdere uitholling even wordt stopgezet, maar dat de overname nog ver weg is.

Ik hoop dat ik er naast zit, uiteraard.

3   2  
Bas

Thom Haye: toptransfer van de laatste tijd !

Hoeveel heeft NAC voor hem betaald, januari 2020?

Haye heeft nac al heel wat punten opgeleverd, ja. Met zijn spelverdeling, met zijn assists plus nu met z’n goals!!

Nac heeft sowieso een veel te sterke selectie voor die KKD!

Nu tegen ADO, dat bijna verloor van amateurs...

9   3  
PietP

Die gaat, tenzij hij zwaar geblesseerd raakt, echt niet nog 5 jaar bij NAC rondlopen.
Wordt dus een clausule van een paar ton met doorverkooppercentage waarmee hij komende zomer door elke club opgehaald kan worden.

Ik ben verbaasd dat er hier positief op gereageerd wordt, aangezien Manders dat contract moet gaan opstellen en ondertekenen.
Als er iemand is die afgelopen tijd heeft laten blijken niet het beste NAC voor te hebben, is hij het wel.

3   2  
Nonkel Frans

Wie belt Ton Lokhoff?

4   4  
Tip

Heel goeie zaak. Met Haye kan rustig worden onderhandeld want heeft tot 2023 contract zonder een minimum koopsom. Wat @Kinderkaartje zegt zit wel iets in denk ik. Maar ik hoop dat we volgende week worden geïnformeerd hoe het er met de verkoop van de club voor staat.

9   5  
Kinderkaartje

Je kunt me minnen wat je wilt, not a single fuck is given.

Maar iedereen die denkt dat het er goed uitziet met de overname, of dat dit soort contract besprekingen uit luxe gedaan worden is naïef of heeft een geel zwarte plaat voor zijn kop.

NAC is sinds begin oktober exclusief met 1 partij in gesprek. Die hadden het beste bod en beloofde een zak met geld. De due diligence was al gedaan, dus ze hadden een beeld bij hoe NAC er voor stond. De details zouden daarna worden onderzocht en deal zou worden beklonken.
Dat is een beetje plussen en minnen, handjeklap en BAM; deal. Zeker bij Amerikanen. Als die het in de kop hebben, zit het niet in de kont. (Quote van mijn oma uit Bavel)

Het feit dat we nu 2,5 maand verder zijn en dat er nog geen enkel signaal van licht aan het eind van de tunnel komt, geeft aan dat er beren op de weg zijn gekomen, lijken uit de kast flikkeren en voetangels en klemmen zijn.

Gecombineerd met het feit dat NAC nu ineens toch weer contract besprekingen gaat voeren, terwijl er altijd gezegd dat er niets gedaan wordt totdat de overname een feit is, betekent dus dat er iets speelt.
- Of we zijn overgenomen, het is nog slechts een formaliteit.
- Of de deal staat dusdanig op losse schroeven, dat NAC toch maar gaat doorpakken met de beperkte middelen die we hebben, om straks niet helemaal met lege handen te zitten.

In het eerste geval, zou je normalerwijs alle pers opzoeken, aandacht zoeken en melden hoe fantastisch en rooskleurig de toekomst is. Pas daarna ga je contract besprekingen doen, en dit melden.

Het feit dat we niets horen over de overname, maar wel dat NAC contractbesprekingen gaat voeren doet mij dus het ergste vermoeden.

Ik durf de stelling wel aan, dat als wij voor Kerst niet zijn overgenomen, dit niet gaat gebeuren voor de zomerstop *EN* niet door de partij waar we nu mee in gesprek zijn.

And you can quote me on that!

1   2  
Ouwkus

Ben ik nou de enige die vind dat Haye best aardig speelt, maar ook te veel bewierookt word. Pakt regelmatig een domme gele kaart en was de 2 weken voor Utrecht gewoon net zo onzichtbaar als de rest wat er op het veld staat. Wacht gewoon lekker af. Die man heeft nog een contract. Dat je de jeugd een klein contract aanbied is overigens een goede zaak, maar ook hier de nadruk op klein. Vecht er maar voor, dat je bij NAC wil horen. Dat idee.

2   0  
Scheppioni

Precies Kinderkaartje !! Zo is het helaas, is mij ook te oren gekomen ..... ik weet niet of Chriske wm ondergedoken is en of hij nog meer details weet ????

1   2  
Nr. 20

Waarom Haye verlengen. Gast heeft nog 1,5 jaar zonder clausule. Prima om te verlengen en als Haye zoooo graaaag bij NAC wil blijven prima verbeterd salaris en weeer geen clausule. Anders laten zoals het is en genieten we nog 1,5 jaar van hem. Realistisch blijven.

2   0  
Nr. 20

Of pas een clausule en doorverkoop na 3e jaar verstrijken contractsduur

4   0  
Rob

Vanuit het video interview van Dennis Kas met Banzuzi hoor je dat het realistisch is dat Banzuzi zomaar kan vertrekken en dat we veel te laat zijn gestart met de onderhandelingen. Uiteraard ingegeven door alle wisselingen van de wacht: Vd Abbeele, Steijn, Lokhoff, Hellemons.

4   1  
Ivo

@KINDERKAARTJE

De overname zit MUURVAST, omdat de aandeelhouders miljoenen willen ontvangen voor GEBAKKEN LUCHT!

Een verstandige investeerder trapt daar nstuurlijk niet in!

De aandeelhouders handelen NIET in het belang van ons NAC, maar willen graag voor zichzelf cashen!

0   13  
sprang-capelle

Zou graag Sem Steijn naar NAC zien komen. Dat kan je zo maar promotie opleveren.

Laad alle berichten na dit bericht in