Wij gaan niet opzij

De Haan over Haye-deal: "Denk dat het heel lastig gaat worden"

Das Phantom

Ferry de Haan noemt het geen uitgemaakte zaak dat Thom Haye deze transferperiode een overstap maakt naar SC Heerenveen. Dat heeft de technisch manager van de Friezen gezegd voor de camera van ESPN. "Zitten nu in een fase dat ik denk dat het heel lastig gaat worden", aldus De Haan.

De clubs leken steeds dichter tot een akkoord te komen, bevestigt De Haan ook. "Ja, maar ik denk dat wij nu redelijk tot het uiterste gegaan zijn van wat wij kunnen en willen. Wij vinden Thom meer dan interessant en ook een heel goede speler, maar alles heeft ook een prijs en daar zitten wij aan. NAC heeft daar een andere gedachte over en dat mag uiteraard."

De Haan erkent dat het gat op dit moment te groot is tussen de vraagprijs en het bod. "Hoe het er nu voorstaat kan het een lastig verhaal worden", besluit De Haan.  

 

Bron:
B-Side Rats, ESPN
Terug naar overzicht
29 Reacties
126   6  
Arie

Spelen een vervelend spelletje daar bij Heerenveen, met De Haan voorop. Heel doorzichtig ook. En Thom lijkt daar helaas in mee te gaan.
Gelukkig lijkt Manders zowaar eens iets goed te doen en de poot stijf te houden.

126   6  
Arie

Spelen een vervelend spelletje daar bij Heerenveen, met De Haan voorop. Heel doorzichtig ook. En Thom lijkt daar helaas in mee te gaan.
Gelukkig lijkt Manders zowaar eens iets goed te doen en de poot stijf te houden.

37   3  
Ed

TD is een flapdrol van Sc H. Thom is het geld meer dan waard. Ik wil een huis kopen voor 750 en ga 400 bieden. Flapdrol. Hij zoekt een spits en kan m niet vinden. Wazig verhaal over een nieuwe trainer. Functie elders met deze TD

26   4  
Henri

Foppe heeft er natuurlijk schijt aan wat er bij NAC gebeurd. Zij zijn al flink de klos met hun 6miljoen den de NOW regeling. Willen daar NAC ook even in meetrekken. Gewoon heel de onderhandelingen in de zomer opnieuw opstarten. Maar daar heeft Heerenveen ivm kans op grotere concurrentie waarschijnlijk geen zin. Ik vind dat NAC in deze uitzonderlijke situatie voet bij stuk moet houden. NAC heeft op het ogenblik maar één prioriteit: een snelle afronding van de overname, maar dan hopelijk wel goed en volledig doordacht. Want de eerste stap die is gezet is waarschijnlijk al een halve misstap.

24   4  
Ons NAC

Belachelijk dat je niet verder wil gaan dan 4 ton, terwijl ze daar nog 6 miljoen binnen hebben lopen halen. 4 ton als max zien voor een speler als Haye is beschamend. Heerenveen moet voor die 3,5 ton verschil niet zo gierig zijn, dat bedrag hebben ze echt wel.

7   15  
Noad1976

Zal wel 550.000 worden ofzo let maar op

22   5  
Sjef de gevulde koek

Tuurlijk spelen ze dit zo ook voor Heerenveen is elke ton er 1. Feit is wel
Dat haye beetje op nac afgaf. Maar hij kan dus beter bij de Haan zijn want er is maar 1 partij wat moeilijk doet en dat is Heerenveen. Nac mag vragen wat ze willen en als die 750000,- klopt wat wel aannemelijk is dan is dat gewoon een heel normaal bedrag voor je beste speler die vlekkeloos bij menig eredivisie club mee kan.

16   4  
von F

Met zo'n manier van onderhandelen hou je aan het einde van het jaar dus geld over. Ipv 'oh we hebben 6 miljoen ontvangen dus gooi het maar met bakken de deur uit'. Bijzonder om te zien dat Mattijs nu ineens wel onderhandelingen kan voeren en het vorige zomer een stuk minder lukte bij het afscheid van steijn en immers.

20   4  
Oosterhout

Morgen Haye maar eens tonen wat voor mooie club we zijn in plaats van die Elfstedentocht pannenkoeken

11   1  
Heksenketel

Hé Haantje de voorste, dan neem je hem toch lekker niet over. Vinden wij niet erg hoor.

Ik heb ook nog een leuk filmpje voor je!

https://www.youtube.com/watch?v=5wgbVaf6z4s

44   6  
Ratkopf

Heerenveen wil niet meer dan 4 ton voor Haye betalen En wij hebben 5 ton voor Kai de Rooij betaald 🤣🤣🤣

4   19  
Altijdnacsupporter

Kost dit Haye niet zijn spel mentaliteit? Wellicht toch max bedrag proberen te cashen ...

En vervolgens eens naar Wieffer van Excelsior kijken.. groeibriljant...

25   2  
GJ_NAC

Gun Thom zijn transfer, maar om hem nu voor 4 ton weg te geven hoeft ook weer niet. Zijn meerwaarde voor het team is daarvoor veel te groot.

In de zomer krijg je ook nog steeds makkelijk 4 ton voor Thom.

Het is alleen jammer voor Thom zelf.

44   2  
Geelzwartwit

Haye kan zelf ook denken "dus Heerenveen vindt mij maar 4 ton waard? Nou dan hebben ze me ook niet echt hoog staan"

31   3  
LL

Ik zit nu te kijken, maar het spel van Heerenveen is, met alle respect, ook niet om aan te gluren.
Dan zou ik toch liever de sterspeler van de kkd zijn bij een warme volksclub zoals nac !
Kijk naar wat je hebt, Thom! 💛🖤

20   3  
Bredafun

Gaan die ogen bij Haye nog niet open??
Geld stinkt Tommie!

28   2  
H.V.M.

Poot maximaal stijf blijven houden en geen gedoe met afvallers van Heerenveen tijdelijk aantrekken.
T.H. heeft met zijn volle verstand destijds bijgetekend.
Als Heerenveen zo graag onze beste speler wil hebben moeten ze de vraagprijs maar aftikken.
NAC lijkt af en toe op een filantropische instelling, maar is het desondanks nog net niet.

Uiteindelijk verwacht ik dat Haye alsnog naar Heerenveen vertrekt voor rond de €700.000.


Nog even dit!
KdR heeft nooit €500.000 gekost.
Dat is hier een hardnekkig eigen leven gaan leiden.
Wel €375.000 en bij eventuele promotie vorig seizoen ongeveer € 75.000 extra.

21   1  
Nacfem

Haye heeft een mooie transfer verdiend, echt! Mooi vent, heerlijke voetballer en heeft zich goed ontwikkeld.

Ik snap ook dat Heerenveen wellicht niet meer kan betalen, gaten dichten en willen ook nog een spits.

Maar als ik een Ferrari wil kopen en het geld voor een Fiat multipla meeneem, kan de autodealer het me nog zo gunnen, ik ga hem echt niet meekrijgen voor dat bedrag. Dus ga ik niet naar die dealer.

Ik vind het dus ook niet chique van Heerenveen dat ze hun neefje al die Ferrari hebben beloofd en nu de dealer de schuld geeft dat hij z'n auto nu niet krijgt.

Haye blijf nog maar ff bij ons, hier wordt je gewaardeerd en op handen gedragen! Hopelijk kan je dit verloren seizoen in de play-offs met je geniale oprispingen een passend einde geven als dat van een sprookje! En hier als de held die je bent ons verlaten van de zomer.

25   2  
Bommetje

Manders: poot stijf houden aub.
Graag en anders niet, we zijn gekke henkie niet.
Haye moet het maar accepteren, anders banken.

14   6  
Scheppioni

Stelletje maffe gierige kut friezen bah !!! Onrust stoken voor een prikkie, jammer voor Haye, maar alles in belang van ons NAC en never geen kongolo !!!

16   1  
Frietjemet

Dit doet Manders gewoon uitstekend. Ik weet dat hij het vergalt heeft met andere zaken, maar dit is prima. Ook dat mag gezegd worden. Betalen of niet Heerenveen en anders zien we jullie in de zomer! In de beker komen we jullie in ieder geval niet meer tegen.

6   5  
Wijnkunst

Voor iedereen die de vergelijking maakt tussen de transfer van de Rooij en de aanstaande van Haye. Stel jezelf de vraag, wordt er te weinig geboden voor Haye of was de Rooij te duur?

11   3  
Reflektor

Ratkopf je kan nu wel lacherig gaan doen over de rooij , maar 1 ....hij is in de basis een veel betere speler en 2 ....zet hem nu eens 10 wedstrijden achter elkaar op dezelfde plaats en 3....is veel jonger dan Haye en had volgens mij een langer contract bij ehv .

2   1  
Angelino Eindbaas

Ik gun Haye zeker zijn transfer naar een middenmoter zoals Heerenveen. Daar hoort hij helaas pijnlijk gezegd thuis.
Alleen 4 ton is echt lachwekkend. Dat moet Haye zich ook beseffen. Als die TD gewoon 7,5 ton had betaald dan had Haye gisteren mee kunnen doen tegen GOA en dan hadden ze dat verschil van 3 ton al terug verdiend. Maar die de Haan is ook van het niveau Hans Smulders.

2   1  
gjoewie

Gezien het fantastische resultaat van de (niet)Friezen tegen Go Ahead kunnen we stellen dat de prijs van Haye inmiddels weer verhoogd is! Wat we gezien hebben van de andere Heerenveen spelers kunnen we concluderen dat Haye het helemaal niet slecht zal doen daar.
Maar ja, ondertussen speelt Heerenveen nog maar voor een doel: de plee offs om een plek in conference liek. Of hoe heet die competitie?

0   3  
Spionkop

Ook niet later ineens akkoord gaan met 6 ton he! Zelfs niet als Haye moeilijk gaat doen.

750k is al lachwekkend laag. Kunnen we helemaal niks mee.

1   0  
mmm

Blijf maar lekker bij ons Haye!! Is goed voor jou en voor ons. Schiet er vanavond maar een paar in!!!

2   2  
Toontje

Hij zegt van niet maar Haye zijn motivatie zal een flinke knauw krijgen als het niet doorgaat.

Dan is hij zo wie zo veel minder waard komende zomer. Bovendien is hij dan dichter bij einde contract wat prijs ook doet dalen


MANDERS OPROTTEN OETLUL

2   0  
Reflektor

Lachen met toontje .....lig in een deuk,

1   1  
Will Broeders

ik snap niet hoe Heerenveen zo stag kan doen hebben net voor veel geld Joey Veerman verkocht en nu willen ze Tom Haye bijna voor niets hebben en hij is net zo goed als Veerman ik snap niet dar tot naar zo'n club wil daar in het verre Friesland en Heerenveen is niets meer gisteren zelfs voor de beker van Go Ahead verloren dus Heerenveen stelt niets meer voor

Laad alle berichten na dit bericht in