Wij gaan niet opzij

De klapper van BSR #6

DeWeesJr

Hij kan natuurlijk niet ontbreken met zijn klapper. Ook Hoekie_B is achter zijn computer gekropen om de juiste spelers voor NAC te vinden. Je vindt zijn selectie hieronder. Praat vooral in de reacties mee en reageer op de spelers van Ferry. Heb je zelf suggesties? Laat ze ook vooral weten en vergeet ze niet te onderbouwen.

Nu het technische hart van NAC bestaat uit een eigenlijke assistent trainer, een hoofd jeugdopleiding en iemand die teert op de naam van z'n vader heb ik besloten voor één keer onbezoldigd NAC van de nodige adviezen te voorzien qua aankopen. Aangezien er nog geen overname op handen is richt ik mij volledig op transfervrije spelers.

Keziah Veendorp
Deze centrale verdediger kwam net wat tekort voor Emmen in de eredivisie (al heeft ie meer dan 70 eredivisiewedstrijden op z'n naam), maar moet op dit niveau een stabiele factor kunnen zijn. Heeft alles in zich om Dion Malone uit de ploeg te spelen, al zou ik dat zelf ook nog kunnen. Mistte bovendien zijn penalty tegen NAC in de play-offs dus dat is een pré.

Deroy Duarte
In het verleden al eens in de belangstelling gestaan van NAC. Nu is z'n contract bij Sparta afgelopen en een stapje hogerop zit er nog niet in. Fraser heeft er een heel seizoen ruzie mee gehad, dus hij moet zich bij ons in een warm bad voelen. Moet zichzelf herpakken bij NAC en over twee seizoenen verkopen wij hem voor 4,5 miljoen euro aan een Italiaanse middenmotor.

Dario Sarmiento
Voor de vleugelspeler heb ik de contacten met Manchester City aangewakkerd omdat binnen mijn eigen netwerk niet de juiste spelers beschikbaar zijn. Dit wonderkind is voor 10 miljoen pond van Estudiantes naar City gegaan en wordt in eigen land 'Mini Messi' genoemd. Een adequate vervanger voor Darren Maatsen kun je nooit meer vinden, maar misschien komt Sarmiento in de buurt.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
28 Reacties
51    
Nac

Veendorp wint zoiezo de wedstrijd voor het hoogste gewicht.

Dat is toch geen gezicht.

34    
N1912

Ik snap heel goed dat een linksbenige centrale verdediger hoog op het verlanglijstje staat, maar ten koste van wie moet dit gaan? Adilehou heeft aangetoond basismateriaal te zijn en Rosler moet nu echt eens een volledig seizoen gaan spelen, die kan je net zoals Azzagari niet nog een seizoen op de bank houden want dat is pure kapitaalvernietiging. Malone krijgen we dadelijk ook weer terug en in de voorbereiding toont Luc Marijnissen ook aan een veelbelovende speler voor de nabije toekomst te zijn.24    
Janus

Veendorp een logische gedachte, maar speelde wel echt heel erg slecht tegen NAC in de playoffs. Was de enige die bij iedere bal totaaal in paniek raakte. Denk dat je met Moise, Rosler en Malone al 3 basisspelers hebt voor de as. Zie dan liever een jonge gast er naast voor de lange termijn ipv die bolle van Emmen.

Duarte zie ik graag komen!

40    
NL10

Die Veendorp kan er echt geen klote van. Laat dan Marijnissen a.u.b. doorschuiven.

5    
scheppioni

Een linksbenige cv en een rechter cv in het centrum van je verdediging is wel het meest ideaal, al vind ik dat deze bvo spelers eigenlijk allemaal twee benig zouden moeten zijn, zeker op dit niveau ! Het blijft toch vooralsnog angstvallig stil, ook vanuit city !!
Over twee en halve week begint de competitie al, al lijkt het met Edwin wel meer voetbal vanuit ons eigen te gaan ontstaan, de selectie is wel erg smal !!
Nog nieuws iemand over Mounir ?

19    
Eastwood

Mooie lijst. Deroy Duarte zou ik zeker graag bij NAC zien. Ook Veendorp bij NAC, in de 1e divisie, zie ik wel zitten. Mochten we dit jaar weten te promoveren dan heeft hij wel bewezen te kort te komen voor de eredivisie.

Om nog eens wat namen op te noemen;
- Bilal Ould-Chikh
Wellicht vraagt hij qua salaris te veel, echter zit zijn carrière aardig op een dood spoor. Zal bij NAC dan wellicht zijn laatste kans krijgen in het profvoetbal. Voordeel is dat hij uit de regio komt, Roosendaal, en dat hij nog steeds maar 23 jaar is op dit moment. (volgende week 24;))

- Thomas Oude Kotte
Transfervrij vertrokken bij Excelsior waar hij toch grotendeels basisspeler was, mits niet geblesseerd. Is linksbenig, 25 jaar en al redelijk wat ervaring.

- Roland Baas
Ook deze speler is transfervrij. Ook Roland is 25 jaar en heeft al redelijk wat ervaring, al was hij geen onbetwiste basisspeler bij De Graafschap, en zou samen met onze Jetta uit kunnen gaan maken wie er linksback gaat spelen. Wellicht van een vergelijkbaar niveau, maar dan hebben ze beide een goede kans om te spelen.

- Zakaria El Azzouzi
Speler met wat krasjes, maar ook nog vrij jong. Net als de spelers hierboven is ook Zakaria pas 25 jaar oud. Een leeftijd waarbij ontwikkeling nog zeker mogelijk is en een totaal ander type spits dan Super Mario. Ook Zakaria is tranfersvrij nadat zijn contract bij Volendam niet verlengd is.

- Lassana Faye,
Speler van 23 jaar, transfervrij en al redelijk wat wedstrijden op zowel eredivisie niveau als KKD. Ook dit is denk ik een redelijk gelijkwaardige speler aan Jetta.

- Douglas
Een wat oudere rot in het lijstje. Ik ben er niet van overtuigd of we die echt nog nodig hebben, aangezien we toch wel wat ervaren spelers in de selectie hebben. Echter zou Douglas toch nog wel een meerwaarde kunnen zijn. Gaf aan graag terug te willen keren in Nederland en aangezien hij vorig jaar weer minuten heeft gemaakt in de 2e Bundesliga zou dit zomaar de ervaren kracht kunnen zijn die Rösler/Adilehou op sleeptouw gaat nemen. Zie in Douglas toch wel de betere versie van Malone.

- Rajiv van La Parra
Rajiv is ook transfervrij. Speelde afgelopen jaar samen met Douglas bij Wurzburger Kickers. Zou een zeer goede back-up zijn voor onze Kaj. Wel 30 jaar oud, dus ook een speler met iets meer ervaring.

- Kellian van der Kaap
Tranfervrij, 22 jaar en met zijn 1,90 een lange vent. Afgelopen seizoen 20 wedstrijden gespeeld in Israel. Daarvoor niet bijster veel gespeeld bij Cambuur, maar gezien zijn ervaring afgelopen seizoen zou dit best een mooi gokje kunnen zijn.-4    
BijnaWeekend!

Jop van der Avert is transfervrij van de Stillempies. Al eerder bij NAC gevoetbald. Is pas 21 jaar jong en deed het goed wanneer hij inviel. Loopt op dit moment stage bij Sparta. .

5    
DunErwt

Duarte geeft zelf aan in Eredivisie of buitenland te willen spelen.

7    
Vlag

En ondertussen heeft Gervane Kastaneer een 2 jarig contract getekend bij Pec Zwolle.
Veel succes met hem PEC 🤣🤣

0    
Scheppioni

Ja Vlag idd pff kasteneer, maar er is overal ruuring, bij ons is het nu na het weekend en nog steeds niets ....... Edje zal er ook niet bijster vrolijk van worden mag ik aanemen !

2    
Enkhuizer rat

@Vlag: je moet als spelers makelaar toch van goeie huize komen wil je die nog ergens slijten. Knap werk !

8    
Ivo

Interessante middenvelders:
Danny Bakker (26), transfervrij, komt van ADO, daarvoor Roda.
Clint Leemans (25), transfervrij, PEC/De Graafschap
Lindon Selahi (22), transfervrij, FC Twente
Jesper Drost (28), transfervrij, PEC Zwolle
Koen Kostons (21), transfervrij, MVV

5    
Enkhuizer rat

Zo heeft elk land zijn Messi’s. Of provincie. Of woonplaats.. Zelfs hier in Enkhuizen loopt een jongetje die we de Messi van West Friesland noemen!

9    
Vrouwke

De hier veel genoemde Mees Kaandorp kunnen we ook afstrepen, die is naar de Graafschap. Het duurt nu toch wel erg lang voordat wij iets halen.

En waar blijven de shirts? Je zou toch zeggen dat ze iets van vorig jaar geleerd hebben. Het is nu zomer de kinderen horen nu buiten in hun nieuwe nac shirt te lopen

9    
Maarten

Slechte grap, Veendorp. En nu rap normaal doen.

-2    
Rob

“Na het weekend versterkingen” is nogal een ruim begrip bij De Graaf. Het zou toch niet zo zijn dat ze te hard hebben geroepen of zich al rijk gerekend hebben zonder alternatief? Of zou Manders weer eens gefaald hebben of eerst een rectificatie aan het schrijven zijn voor hij een contract afsluit?

Hoop niet dat dit een voorbode is voor het seizoen.

2    
DJ

@ENKHUIZER RAT; ook in Oss hebben ze een 'Messi'... of 2

7    
fvf6

ik hoop dat er nog spelers van M.C , komen maar dan wel van het kaliber Garcia ,Angelino , Mari

7    
NAC Vooruit!

Heeft velanas al getekend?

0    
Lamington

Ik zou Snoyl nog een kans geven..

0    
Barbapapa

Ik vind het verhaal van NAC altijd mooi over schaduwlijst met spelers in verband er mogelijk mensen vertrekken. Een half elftal is vertrokken en er is welgeteld nog niemand aangetrokken. Zijn die lijsten zo onredelijk, trekken er meerdere clubs aan die spelers of lullen ze maar wat. Ben soms echt wel benieuwd hoe dat gaat bij NAC

5    
Adriaan

Over 2,5 week begint het weer
Nog niet EEN versterking..

2    
Millivdk

Een transfervrije speler met historie bij de club

Othman El Kabir (30): 2 miljoen euro (laatste club: FK Ural). El Kabir doorliep in Nederland de jeugdopleiding van NAC Breda en FC Utrecht, maar genoot zijn professionele carrière in het buitenland. De linksbuiten kwam uit voor achtereenvolgens Sölvesborgs GoIF, Ängelholms FF, AFC Eskilstuna en Djurgärdens IF. Na 47 wedstrijden voor laatstgenoemde club te hebben gespeeld, maakte hij in 2018 de overstap naar FK Ural. De Russen betaalden ruim een half miljoen euro en met die transfersom werd El Kabir de duurste aankoop ooit. Inmiddels is hij op die lijst voorbij gestreefd door Marco Aratore.
(Voetbalzone)

-8    
Scheppioni

@ Adriaan
Je mag die niksnut van manders niet wakker maken, heel nac staat on hold. Edwin probeert met een zeer smalle selectie het te gaan doen, wat na een aantal wedstrijden gaat opbreken ! Dan kan die zak hooi manders zeggen, zie je wel we hadden beter mijn vriend kunnen houden 😡 met manders lijkt geen speler naar BREDA te willen komen gvd en bij ons NAC laten ze dit gebeuren !!!

2    
Spongebob

Valenas en Bakker worden de nieuwe aanwinsten

1    
De Scout

Danny Bakker (26), transfervrij, wordt deze week gepresenteerd.

-4    
Maarten

Danny Bakker, ik vind t niks.

-4    
Vanroosmalen

Stop maar met deze belachelijke klapper. Wat een flauwekul

Laad alle berichten na dit bericht in